Την ημέρα των γενεθλίων του Αγγελου, του άντρα μου είπαμε να οργανώσουμε ένα παρτάκι σπίτι μας ( θα ήταν το πρώτο μας πάρτι μιας και μόλις πριν τρεις μήνες είχαμε παντρευτεί ) και θέλαμε να είναι ¨τρικούβερτο¨. Έτσι λοιπόν καλέσαμε όλους τους φίλους μας καθώς και τους κουμπάρους μας που ενώ δεν τους γνωρίζαμε πάρα πολύ καιρό ( μόλις ένα χρόνο περίπου ) ¨κολλήσαμε¨ πάρα πολύ και σαν χαρακτήρες και ηλικιακά αλλά και γενικότερα σαν άνθρωποι . σπίτι μαζεύτηκε πάρα πολύς κόσμος και όλοι διασκέδαζαν πολύ , εμένα βέβαια μου είχε φύγει ο ¨πάτος¨ στο σερβίρισμα αλλά ευτυχώς που βοήθαγε και ο Aγγελος μιας και είχε εντρυφήσει στο θέμα σερβίρισμα αφού ως φοιτητής ( πάνω από 7 χρόνια «αιώνιος» !!! ) δούλευε σε διάφορα μαγαζιά .

καθώς κυλούσε η βραδιά έβλεπα την ήδη επισημασμένη από παλαιότερα , ¨ιδιαίτερη¨ περιποίηση του Αγγελου προς την Ιωάννα (κουμπάρα) αλλά και το αντίστροφο. Την σερβίρει συνέχεια , της άναβε τσιγάρο κ.λ.π . Αυτό που πάντα έβλεπα ανάμεσα τους ήταν μια παράξενη ¨σπίθα¨ που από στιγμή σε στιγμή μπορούσε να γίνει πυρκαγιά και να μας ¨κάψει¨ ο λ ο υ ς !!!

Εκείνο το βράδυ λοιπόν αφού είχαμε ψιλό ζαλιστεί σχεδόν όλοι κάθεται δίπλα μου ο Aγγελος και με σκουντάει να παρατηρήσω την Ιωάννα απέναντι , η οποία είχε καθίσει στην πολυθρόνα με σχεδόν ανοικτά τα πόδια , αποκαλύπτοντας μας το μαύρο κυλοτακι της που με τίποτα δεν κατάφερνε η κοντή μαύρη φουστιτσα που φορούσε να το καλύψει ! Ο άντρας της ( Αλέξης ) καθότανε στο ¨μπράτσο της πολυθρόνας και την φιλούσε στο λαιμό καθώς το ένα του χέρι χάιδευε απαλά τον ώμο της , και οι δυο ήταν φανερά ζαλισμένοι και σχεδόν εκτός ελέγχου .

Εγώ καταλαβαίνοντας τι συμβαίνει , σχεδόν αυτομάτως ερεθίστηκα τρομερά , διαπέρασε ένα ρίγος το κορμί μου λες και με κτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα ! ένα δεύτερο σκούντημα του αγγελου με ¨ξύπνησε¨ από τη ¨μέθη¨ που μου είχε προκαλέσει το θέαμα λέγοντας μου με τη βαριά φωνή του « σου αρέσει πολύ αυτό που βλέπεις ή είναι το ποτό που με κάνει να το πιστεύω ? » εγώ σχεδόν χαμένη και ξέροντας ότι δεν μπορώ να του κρυφτώ του απαντώ « μου αρέσει πολύ αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα ! » και εκείνος με αφήνει άναυδη λέγοντας μου « θα ήθελες να τους κάνουμε παρέα ?» ξέροντας ότι το εννοεί αφού μετά από τόσα χρόνια μαζί ( πάνω από 12 ) και γνωρίζοντας την ιδιαίτερη σχέση που έχει με το sex , τα παιχνίδια που του αρέσει να κάνουμε και γενικά τη νοοτροπία του : « το sex είναι το πιο ωραίο φυσικό πράγμα που μπορείς να κάνεις πάντα ,παντού με τους πάντες και δωρεάν !!! » είπα γεμάτη σιγουριά «ούτε να το σκέφτεσαι!! » εκείνος : «ο.κ εγώ πάω μέσα με τα παιδιά και εσύ αν θες κάτσε εδώ να κοιτάς και το βράδυ να μου περιγράψεις πως εξελίχθηκε το ¨πράγμα¨ ! » εγώ αποσβολωμένη υπάκουσα λες και θα έδινα διαγώνισμα το βράδυ και έπρεπε να έχω μάθει το μάθημα μου καλά !
Παρατηρούσα την Ιωάννα αδύναμη να απωθήσει τα φιλιά και τα χάδια του Αλέξη που την είχαν ερεθίσει αφάνταστα . Τα μάγουλα της ήταν κατακόκκινα , οι ρόγες του στήθους της είχαν πεταχτεί λες και προσπαθούσαν να σχίσουν το μαύρο μεταξωτό μπλουζάκι της , τα χέρια της σχεδόν χάιδευαν το εσωτερικό των μηρών της και είμαι σίγουρη πως παρόλο που δεν άκουγα , άφηνε σιγανές κραυγές καύλας . Είχα χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον και ένιωθα το μουνάκι μου να έχει μουσκέψει τόσο πολύ που κάποια στιγμή νόμισα πως αν σηκωθώ από τον καναπέ θα υπάρχει λεκές ! Δεν ήξερα γιατί μου συμβαίνει αυτό , είχα δει πολλές φορές ζευγάρια να χαϊδεύονται αλλά τέτοια καύλα δεν είχα ξανανιώσει , ίσως το ποτό ίσως τα λόγια και η ¨μαγική¨ επιρροή που έχει ο Aγγελος επάνω μου …

καθώς καθόμουν και απολάμβανα το θέαμα με καρφώνει στα μάτια η Ιωάννα που πάντα ένιωθα τον ανταγωνισμό της και ότι θα έκανε το παν για μια βραδιά με τον Aγγελο , και μου λέει με νόημα « από ότι καταλαβαίνεις εμείς πρέπει να πηγαίνουμε σιγά σιγά » χουφτώνοντας ταυτόχρονα με το χέρι της τον πρησμένο πούτσο του Αλέξη σα να ήθελε να μου πει «τώρα που σε κατακαυλωσαμε φεύγουμε !» εγώ εντελώς ασυναίσθητα και μη θέλοντας να σταματήσει αυτό το υπέροχο θέαμα , αναφώνησα :«όχι , δεν έχετε να πάτε πουθενά θα στεναχωρεθει ο Aγγελος αν φύγετε από τώρα !! » ( η ώρα ήταν ήδη 2:30 ) τα πόδια μου σχεδόν έτρεμαν, το ίδιο και η φωνή μου και σαν από μηχανής θεός μπαίνει ο Aγγελος μέσα και πιάνοντας την Ιωάννα από το χέρι και τον Αλέξη από τον ώμο λέει με την αυστηρότητα που τον διακρίνει :

« τι έγινε κουμπαρακια δεν νομίζω να την ¨κάνετε¨ από τώρα , εσείς οι κουμπάροι μας σήμερα θα φύγετε τελευταίοι από αυτό το σπίτι !!! » εκείνοι λες και απειλήθηκε η ζωή τους και αφού κοιταχτήκανε συμφώνησαν και ξανά έκατσαν στην ίδια θέση με τη διάφορα ότι τώρα είχε πάρει ένα σκαμπό ο Aγγελος και καθόταν αντικριστά τους . εγώ προφασιζωμενη ότι πρέπει να μαζέψω λίγα πράγματα στην κουζίνα έφυγα για να ηρεμήσω.
καθώς ήμουνα μπροστά από το νιπτήρα και έκανα πως έπλενα ένα ποτήρι νιώθω μια ανάσα πίσω μου και ακούω την φωνή της Ιωάννας να λέει

« θέλεις να σε βοηθήσω σε κάτι ?» «όχι » της απαντώ θέλοντας να φύγει μιας και φοβόμουν ότι είχε καταλάβει τα πάντα και ντρεπόμουνα αφάνταστα !
« καλά ντε εγώ από ενδιαφέρων το είπα γιατί προηγουμένως μου φάνηκες κάπως … κουρασμένη !» , θέλοντας να με κάνει να νιώσω άσχημα και δίνοντας μου να καταλάβω ότι είχε ¨ψυλλιαστεί¨ τα πάντα !

εγώ προκειμένου να το παίξω άνετη της απαντώ ότι όντως είμαι κουρασμένη αλλά δεν ήθελα να το δείξω για να μην την ¨σπάσω¨ στον Aγγελο . Εκείνη πιάνοντας με από το χέρι μου λέει « αμάν πια με αυτόν τον Aγγελο , όλα για πάρτη του πια !!! »
και θέλοντας να την ξεμπροστιάσω της απαντώ σχεδόν θυμωμένα ότι είναι ένας άνδρας που πολλές θα κάνανε πολλά για έστω μια βραδιά μαζί του και προς έκπληξη μου , μου απαντά « αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ αλλά το θέμα είναι τι θα έκανες εσύ έτσι και ¨ενέδιδε¨ ο Aγγελος σε μια άλλη γυναίκα ! »

αυτό ήτανε , είχε σχεδόν ομολογήσει ότι θα γούσταρε πολύ φάση με τον Aγγελο και απλά ζητούσε την άδεια μου . εγώ προσπαθώντας να το παίξω για ακόμα μια φορά άνετη της λέω ότι εάν το ήθελε και αυτός το ίδιο πολύ δεν θα είχα καμία αντίρρηση αφού ήμουν σίγουρη πως ότι και να γινόταν θα με αγαπούσε και θα ξαναγύρναγε σε μενα ( όπως ήδη είχε συμβεί μια φορά στο παρελθόν ) . Αυτή απάντησε γεμάτη νόημα με ένα σαρδόνιο χαμόγελο στα χείλη και με ένα βλέμμα γεμάτο μίσος , « ενδιαφέρων !!! » σαν να μου έλεγε ¨τώρα θα στον πηδήξω για να δεις !¨ και έφυγε γεμάτη αυτοπεποίθηση .
Η ώρα είχε περάσει και είχαν μείνει οι κουμπάροι και ακόμα μια φίλη μου η οποία και είχε καλέσει ταξί για να την πάει σπίτι . εγώ ήμουν σε μια κατάσταση αναμονής να δω τι ήταν αυτό που είχε στο μυαλό της η Ιωάννα φεύγοντας από την κουζίνα και ποια θα ήταν η αντίδραση του αγγελου αλλά και του Αλέξη σε μια πιθανόν ¨περίεργη¨ κατάσταση που θα εξελισσόταν .

όντως έφυγε και η Μαρία ( φίλη μου ) και τώρα πια ήμασταν οι τέσσερις μας . Ο δε Aγγελος συνηθισμένος από το οινόπνευμα ( τόσα χρόνια στα bar ) άντεχε ακόμα και ήταν σε πολύ καλή διάθεση και γεμάτος ενεργητικότητα, ο Αλέξης μάλλον είχε πιει πέραν του δέοντος και ήταν σε πλήρη αποσύνθεση , η δε Ιωάννα ήταν σχεδόν σουρωμένη αλλά και αυτή τα είχε ¨τετρακόσια ¨ ( πάντα τη ζήλευα για την αντοχή της στο ποτό σε αντίθεση με εμένα ) και εγώ αρκετά ζαλισμένη και πολύ κουρασμένη .

Σε κάποια στιγμή και ενώ είχαμε χαμηλώσει τη μουσική λέει σχεδόν κοιμισμένος πια ο Αλέξης « άντε να πηγαίνουμε και εμείς σιγά σιγά » , «σιγά μη σας αφήσουμε να φύγετε οδηγώντας, σε αυτή την κατάσταση , θα μένετε εδώ και αν δεν σας αρέσει , ντύνεστε και φεύγετε ! » λέει ο Aγγελος μεταξύ αστείου και σοβαρού και κοιτάζοντας με γεμάτος νόημα . εγώ πάγωσα στην ιδέα του ότι μπορεί να δεχτούν αλλά κάτι μέσα μου το επιθυμούσε τρελά .
« και φυσικά θα κάτσουμε , σιγά μην τον αφήσω να οδηγήσει έτσι όπως είναι !!! » λέει η Ιωάννα κοιτάζοντας με κι αυτή με το ίδιο βλέμμα που μου είχε ¨ρίξει¨ φεύγοντας από την κουζίνα μόνο που αυτή τη φορά το βλέμμα έλεγε : ¨ετοιμάσου μικρή …¨ .
αφού κάτσαμε και είδαμε λίγο τηλεόραση σηκώνεται ο Αλέξης και λέει πάω για νανάκια γιατί είμαι λιώμα και σηκώνομαι μαζί του να πάω να του δώσω σεντόνια και να στρώσω και το κρεβάτι θέλοντας ενδόμυχα να αφήσω για λίγο μόνους τον Aγγελο και την Ιωάννα .
αφού τελείωσα γύρισα στο σαλόνι όπου οι δυο τους είχαν αρχίσει να λένε σόκιν ανέκδοτα και να χαμογελούν .

Σε ένα ανέκδοτο σχετικά με κάποιον που του κόπηκε ο πούτσος σε ένα ατύχημα διακόπτω το χαμόγελο τους υπενθυμίζοντας στον Aγγελο για ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του και παραλίγο να χάσει όχι μόνο τη ζωή του αλλά και το πουλί του αφού του είχε προκαλέσει συν όλα τα άλλα και ένα τεράστιο τραύμα στο εσωτερικό του μηρού του . Η Ιωάννα δεν έχασε την ευκαιρία και σχεδόν φωνάζοντας είπε « θέλω να το δω αυτό » ο Aγγελος κοιτάζοντας με σηκώνετε και περιμένοντας ένα ¨σήμα μου ¨ ήταν έτοιμος να ξεκουμπωθεί , του γνέφω καταφατικά και εκείνος αρχίζει να ξεκουμπώνετε αργά σε στιλ striptiz , εγώ κοιτάζοντας το ¨διψασμένο¨ βλέμμα της Ιωάννας ένιωσα μια απερίγραπτη καύλα ανάμεσα στα πόδια μου , ο Aγγελος είχε ήδη κατεβάσει το παντελόνι του και η Ιωάννα εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι δεν υπήρχε πολύ φως στο σαλόνι ,( μιας και υπήρχε μόνο ένα λαμπατέρ αναμμένο ) έσκυψε προς τα σκέλια του για να … δει καλύτερα . εγώ εκείνη τη στιγμή φαντάστηκα την εικόνα της Ιωάννας να κρατάει τον πούτσο του αγγελου και να τον ρουφάει με μανία .

Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου εκείνη τη στιγμή , από τη μια ήθελα να χιμήξω επάνω της και να τη σκοτώσω , από την άλλη ένιωθα τέτοια απερίγραπτη καύλα που είχα παραλύσει . ¨ξυπνάω¨ από το επιφώνημα της Ιωάννας « πω πω τι μεγάλο !!! » ( εννοώντας το τραύμα )και εγώ λέω , ναι όντως είναι πολύ μεγάλο ( εννοώντας τον πούτσο του αγγελου ) .

Ο Aγγελος αφού σηκώνει το παντελόνι του και ενώ εγώ έχω ¨σκάσει¨ από καύλα προσφέρεται να μας δείξει αυτή τη φορά η Ιωάννα ένα τραύμα της που είχε ακριβώς κάτω από το αριστερό κωλομέρι από τζαμαρία που είχε ¨περάσει¨ μικρή . Βλέποντας το βλέμμα του αγγελου και με έναν ¨ειδικό¨ κώδικα που έχουμε κατάλαβα ότι : ή τώρα ή ποτέ . ένιωσα πολύ ερωτικά και αποφασισμένη για τα πάντα και λέω στην Ιωάννα με πολύ νόημα « θέλω πολύ να το δω Ιωάννα μου , ίσως περισσότερο από τον Aγγελο » εκείνη κατάλαβε ότι είμαι πλέον ¨μέσα¨ στο παιχνίδι .

Σηκώθηκε από τον καναπέ και άρχισε να σηκώνει την κοντή μαύρη φούστα που φορούσε , από κάτω φόραγε ένα πολύ πρόστυχο δικτυωτό καλσόν και μαύρες ψηλές μπότες που την έδειχναν ακόμη ψηλότερη από ότι είναι ( 1,75 περίπου ) .
ενώ έχει σηκώσει τη φούστα της ο Aγγελος της ζητάει να κατεβάσει το καλσόν διότι δεν … βλέπει πολύ καλά , εκείνη τη στιγμή επεμβαίνω και λέω με φανερά καυλωμένη φωνή «Ιωάννα άφησε να στο κατεβάσω εγώ , σίγουρα θα αρέσει πιο πολύ στον Aγγελο να το κάνω εγώ » ( σκεπτόμενη ότι δεν θα την αφήσω σε καμία περίπτωση να κάνει αυτή το ¨παιχνίδι¨ ) .

Ο Aγγελος έχοντας και μια παρόμοια εμπειρία παλιότερα (τρίο) ήταν χαλαρός , έκατσε στον καναπέ και απολάμβανε το θέαμα .

Την πλησίασα από πίσω με χιλιάδες πράγματα να περνάνε από το μυαλό μου αλλά αυτό που υπερίσχυε ήταν η καύλα που ένιωθα και η επιθυμία μου να δείξω στον Aγγελο ότι ¨δεν μασάω¨ και ότι αυτή δεν έπιανε ¨μια¨ μπροστά μου !
Έβαλα τα χέρια μου κάτω από τη φούστα της και άρχισα να της την σηκώνω σιγά σιγά , ένιωθα την ταραχή της και την ανάσα της να γίνετε όλο και πιο γρήγορη . Της ψιθυρίζω στο αυτί « έχεις σκεφτεί τι θα γίνει αν ξυπνήσει ο Αλέξης ? » με σκοπό να την τρομοκρατήσω και να μην έχει το πάνω χέρι . Και εκείνη απαντάει « σκάσε και συνέχισε ! » καθώς έχει λιώσει από καύλα αρχίζω να της κατεβάζω το καλσόν και να γονατίζω ταυτόχρονα πίσω της , νιώθω και μυρίζω το ξαναμμένο δέρμα των μηρών της να ακουμπάει στο πρόσωπο μου , κοιτάω των Aγγελο ο οποίος βλέπει να ικανοποιείται η φαντασίωση του (να με βλέπει καθώς πηδιέμαι με μια γυναίκα ) και πραγματικά το απολαμβάνει .

Ο πούτσος του έχει καυλώσει και είναι έτοιμος να βγει έξω από το ξεκούμπωτο παντελόνι του , καθώς το βλέπω αυτό παίρνω ακόμα περισσότερο ¨αέρα¨ , σηκώνομε απότομα , κολλάω το σώμα μου επάνω στης Ιωάννας και της ξανά ψιθυρίζω στο αυτί « τώρα θα δεις τι θα πει γαμήσι ! »

εκείνη έβγαλε αμέσως ένα βογκητό καύλας το οποίο τρέλανε και εμένα αλλά πολύ περισσότερο τον Aγγελο που τώρα πια είχε βάλει το χέρι του μέσα από το παντελόνι και χάιδευε τον πούτσο του . Περνάω τα χέρια μου μπροστά της και αρχίζω να χουφτώνω το στήθος της , είχε ένα υπέροχο στητό και μεγάλο στήθος που ασφυκτιούσε μέσα στο λεπτό μπλουζάκι της , εκείνη έχει σχεδόν παραλύσει και εγώ δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που κάνω αλλά δεν κάνω πίσω με τίποτα , πρώτα γιατί νιώθω υπέροχα και μετά γιατί δεν θα την άφηνα με τίποτα να κλέψει τις εντυπώσεις απέναντι στον Aγγελο που το ευχαριστιόταν αφάνταστα , την γυρίζω απότομα μπροστά μου και αρχίζω να την φιλάω στον λαιμό , σηκώνω και βγάζω το μπλουζάκι της και αποκαλύπτονται μπροστά μου τα δυο υπέροχα στήθια της , μέσα σε ένα μαύρο δαντελωτό σουτιέν τριών τετάρτων , που πάντα ζήλευα λόγω μεγέθους ,αρχίζω και τη φιλάω απαλά στο λαιμό και τη νιώθω καυτή επάνω μου , σκέφτομαι ότι σίγουρα δεν το περίμενε αυτό από εμένα και τώρα λιώνει από καύλα και την κάνω ότι θέλω εγώ , αυτό με κάνει να νιώθω πολύ δυνατή πια και όλα πλέον έχουν έρθει υπό τον έλεγχο μου

αρχίζω να κατεβαίνω προς τα κάτω και ταυτόχρονα κατεβάζω την κόκκινη κοντή φούστα που φορούσα , αυτή έχει ¨λαχανιάσει και νιώθω ότι είναι έτοιμη να με παρακαλέσει να τη γαμήσω , βλέπω τον Aγγελο να μου ψιθυρίζει « είσαι υπέροχη ! » και τώρα πια τον έχει βγάλει έξω και τον παίζει , ξανασηκώνομαι και λέω στην Ιωάννα « γύρνα να δεις τι σε περιμένει πουτάνα » εκείνη έχει καταλάβει τι την περιμένει και έχει ξεροχυσει αλλά δεν γυρνάει , την αρπάζω από τα μαλλιά και την γυρίζω απότομα προς τον Aγγελο λέγοντας της « αυτό δεν ήθελες πάντα παλιοπουτανα , τώρα τράβα να το ρουφήξεις βρώμα » καθώς την βρίζω χυδαία νιώθω να καυλώνει ακόμα περισσότερο αλλά και εγώ το ίδιο , την γονατίζω μπροστά στον τεράστιο από καύλα πούτσο του αγγελου και της σπρώχνω το κεφάλι επάνω του

καθώς ο πούτσος του χώνετε με δύναμη στο στόμα της του ξεφεύγει ένα βογκητό ευχαρίστησης που με τρελαίνει αλλά ταυτόχρονα με τρομάζει γιατί ο Αλέξης ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξυπνήσει και τότε τι θα γινόταν , αυτό ήταν ακόμα κάτι πρωτόγνωρο διότι ακόμα και αυτό με έστελνε στα ¨ουράνια¨ , καθώς η Ιωάννα ρούφαγε με μανία τον πούτσο του αγγελου γδύνομαι τελείως , την πλησιάζω από πίσω , βάζω το χέρι μου μέσα από το κυλοτακι της και αρχίζω και χαϊδεύω το μουσκεμένο μουνάκι της , βογκάει , κουνιέται με τον ρυθμό του χεριού μου , έχει ιδρώσει και εγώ θέλω αφάνταστα να την κάνω να με παρακαλάει , της τραβάω απότομα το κεφάλι και βγαίνει ο πούτσος του αγγελου από το στόμα της , και της λέω « βρώμα για να του επιτρέψω να σε γαμήσει πρώτα θα μου το γλύψεις μέχρι να χύσω » και την ξαπλώνω ανάσκελα στο χαλί ενώ ο Aγγελος έχει σηκωθεί και γδύνεται . Την αφήνω εκεί και πηγαίνω στον Aγγελο , γονατίζω και αρχίζω να του παίρνω ένα τρελό τσιμπούκι και ταυτόχρονα χαϊδεύω το μουνάκι μου που λίγες φορές το έχω νιώσει τόσο μουσκεμένο

σηκώνομαι λίγο πριν χύσει και τον ρωτώ τι θέλει να της κάνω , «κάτσε πάνω στο στόμα της , θέλω να σε δω να την χύνεις » , αυτό ήταν διαταγή για εμένα που έπρεπε να εκτελέσω αμέσως , έτσι και έγινε , η Ιωάννα σπαρτάραγε χαϊδεύοντας το μουνί της που είχε πάρει φωτιά , κάθομαι επάνω στο πρόσωπο της και αρχίζω να κουνιέμαι ρυθμικά , αυτό με τρέλαινε ήταν καταπληκτικό το ότι ήτανε σκλάβα μου , που μπορούσα να την κάνω ότι ήθελα ακόμα και να την χτυπήσω , το ήθελα πολύ αλλά συγκρατιόμουνα , νιώθω να είμαι έτοιμη να χύσω , να της δώσω τα χυσια μου στο στόμα της όταν ξαφνικά νιώθω πίσω μου τον Aγγελο να μου ακουμπάει τον πούτσο του στο μουσκεμένο μου μουνάκι , στρέφω το κεφάλι μου προς τα κάτω και βλέπω τον πούτσο του να τρίβετε μεταξύ του στόματος της Ιωάννας και του μουνιού μου , εκεί δεν άντεξα και έχυνα για πολύ ώρα συνέχεια , το πρόσωπο της Ιωάννας είχε γεμίσει με τα χυσια μου και αυτή τα ρουφούσε και το χαιρόταν αφάνταστα , σηκώνομαι και αμέσως ο Aγγελος χώνει για δεύτερη φορά τον πούτσο του στο στόμα της Ιωάννας , είχα εκστασιαστεί τελείως , ζούσα ένα ονειρο , λέω στον Aγγελο να σηκωθεί από πάνω της γιατί θέλω να την ¨τιμωρήσω¨ , υπάκουσε , την γύρισα μπρούμυτα και της έβγαλα το κυλοτακι , «σήκω παλιοπουτανα και κάτσε στα τέσσερα , ήρθε η ώρα που πάντα ονειρευόσουνα » , αμέσως έρχεται πίσω της ο Aγγελος και της τον χώνει βαθιά μέσα στο μουνί της , μούγκρισε σαν ζώο από ηδονή και πόνο μαζί .

Η εικόνα των δυο τους να πηδιούνται σαν σκυλιά με ξανακαυλωσε αλλά δεν ήθελα να επέμβω , ο Aγγελος καθώς την γαμούσε πολύ δυνατά με κοίταγε στα μάτια ενώ έπαιζα με το μουνάκι μου , και με ένα βλέμμα που μου έλεγε ¨ευχαριστώ για το δωρο γενεθλίων ¨ .
Η Ιωάννα είχε ξεφύγει τελείως βόγκαγε και ψιθύριζε « γάμησε με πουτσαρά μου , πάντα ονειρευόμουνα αυτό το ξέσκισμα , κάνε με να χύσω ! »

ήταν και οι δυο έτοιμη να χύσουν αλλά δεν τους άφησα , ήθελα πολύ να την βασανίσω αλλά και να παρατείνω την ηδονή που ένιωθε ο Aγγελος , πηγαίνω κοντά τους , αρπάζω τα κωλομέρια της Ιωάννας , και καθώς τα ανοίγω ¨ξεπροβάλει¨ μια υπέροχη , ροζ , φρεσκοξυρισμένη κωλοτρυπίδα , έτοιμη για πήδημα ! . Τα μάτια του αγγελου άστραψαν , ήταν το αγαπημένο του σημείο ! σχεδόν χαμογελώντας μου κάνει νόημα να … προχωρήσω , αφού βγάζω τον πούτσο του από το μουνί της τον βάζω στο στόμα μου , η αίσθηση των χυσιων της Ιωάννας ήταν κάτι απερίγραπτο , μια πολύ απαλή και σχεδόν γλυκιά γεύση πλημμύρισε το στόμα μου , φανταστικό !!!

Τον ακουμπάω απαλά στην τρυπούλα της και της λέω με αυστηρότητα « ετοιμάσου να τιμωρηθείς τσούλα » , εκείνη καταλαβαίνοντας τι πάει να γίνει τραβιέται και λέει « όχι από πίσω , είναι μεγάλος και θα πονέσω ! » αυτό με έκανε να θέλω ακόμα περισσότερο να θέλω να την ξεσκίσει ο Aγγελος , μέχρι να κλάψει από πόνο .

Την αρπάζω από τα μαλλιά και της λέω « τώρα που άνοιξες το κουτί της Πανδώρας θα υποφέρεις , δεν μπορείς να ξεφύγεις !!!» , τα λόγια μου αντί να την τρομάξουν όπως νόμιζα και επιθυμούσα , την έκαναν να παραδοθεί τελείως λες και όντως δεν υπήρχε άλλη επιλογή . έσκυψε τουρλώνοντας τον κώλο της και περιμένοντας το ¨μοιραίο¨ , με τρέλανε η πουτάνα , αυτή η αίσθηση παράδοσης σε κάθε μας επιθυμία ήταν κάτι το ασύλληπτο , και εγώ και ο Aγγελος αιθεροβατούσαμε , πιάνω τον πούτσο του αγγελου και αφού φτύνω την κωλοτρυπίδα της τον σπρώχνω προ τα μέσα , μπαίνει λίγο το πουτσοκεφαλο και εκείνη σχεδόν κλαίει από πόνο « χωστο μέσα της » λέω στον Aγγελο και εκείνος με μια σιγανή αλλά συνεχόμενη ώθηση τον βάζει μέσα σχεδόν ολόκληρο

εκείνη έκανε σα σκύλα και μας παρακαλούσε να σταματήσουμε αλλά αυτό ήταν αδύνατο , ο Aγγελος ήταν εκστασιασμένος το ίδιο και εγώ , είχαν θολώσει τα μάτια μου και σαν σε ονειρο έβλεπα την μορφή του αγγελου να κινείται ρυθμικά . Σε μια στιγμή και ενώ η Ιωάννα έχει πλέον εξαντληθεί , βαριανασαίνοντας και σχεδόν παράλυτη από πόνο και καύλα μαζί σπρώχνω τον Aγγελο , την γυρνάω ανάσκελα και ζητάω από τον Aγγελο να της χύσει το πρόσωπο , σχεδόν αμέσως κάθεται γονατιστός από πάνω της και της τον χώνει στο στόμα , εκείνη είναι σχεδόν λιπόθυμη από την έκσταση « τώρα ρούφαγα και μη σου ξεφύγει σταγόνα » της λέω και εκείνη σαν έρμαιο στα χέρια μας κάθεται και περιμένει ,ανήμπορη να αντιδράσει , τη λύτρωση , ο Aγγελος με ένα βογκητό απελευθερώνει το καυτό του σπέρμα στο πρόσωπο της , εκείνη ανοίγει το στόμα της σαν διψασμένη , βλέπω να πλημμυρίζει το στόμα της με χυσια , ταυτόχρονα χύνω και εγώ με σπασμούς . Το πρόσωπο της είναι γεμάτο με χυσια , ο Aγγελος γονατιστός από πάνω της , εγώ εξαντλημένη και η Ιωάννα μισολιπόθυμη . αμέσως μετά από αυτό σηκώνομαι , φιλάω τον Aγγελο στο στόμα , μου ψιθυρίζει γεμάτος ευγνωμοσύνη « ευχαριστώ αγάπη μου , ήσουν υπέροχη » και νιώθω μια απέραντη αγάπη για αυτόν αλλά και τα συναισθήματα μου για την Ιωάννα έχουν μετατραπεί , από μίσος και επιθυμία για τιμωρία , σε συμπάθεια και σε κάτι μυστήριο … κάτι μεταξύ λύπησης και έρωτα .

Έσκυψα από πάνω της , τη σκούπισα , την φίλησα τρυφερά στο στόμα και ξάπλωσα δίπλα της στο χαλί αγκαλιάζοντας την απαλά λες και της ζητούσα να με συγχώρεση για την ταπείνωση που την υπέβαλα . εκείνη ήρεμη πια μου λέει

« μετά από αυτό που συνέβη , δεν χρειάζεται να ανησυχείς μη σου πάρω τον Aγγελο αλλά εκείνος σίγουρα πρέπει να ανησυχεί μην του πάρω εσένα …» χαμογελάσαμε όλοι . Και αφού καθίσαμε λίγη ώρα χωρίς να βγάλουμε άχνα πήγαμε και ξαπλώσαμε , η Ιωάννα μαζί με τον Αλέξη ο οποίος φυσικά δεν κατάλαβε το παραμικρό και εγώ με τον Aγγελο στο κρεβάτι μας . ήταν ο καταπληκτικότερος ύπνος που έκανα ποτέ !!!

Την επόμενη μέρα το πρωί σηκωθήκαμε όλοι λες και όλα αυτά τα είχαμε ζήσει μόνο στο ονειρο μας και αφού πήραμε πρωινό σηκώθηκαν τα παιδιά να φύγουν για το σπίτι τους . αφού χαιρετηθήκαμε και ενώ συνόδευα την Ιωάννα προς την πόρτα , γυρίζει μου δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και μου λέει « αυτό που ζήσαμε θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή και θα ονειρεύομαι τη μέρα που θα ξανασυμβεί ! »

αυτή είναι η ιστορία μου .

εσείς είστε αυτοί που θα κρίνετε αν είναι αληθινή ή φανταστική !
Για αυτό που είμαι σίγουρη είναι ότι και στις δυο περιπτώσεις είναι μια υπέροχη εμπειρία που όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε !

πολλά υγρά φιλιά σε όλους !!! . –

Click here for more!