Για ακόμα μια φορά βρέθηκα στο σπίτι του Αλέξανδρου για ένα καυτό βράδυ. Του χτύπησα το κουδούνι και μόλις μου άνοιξε την πόρτα χύθηκα απάνω του. Ήθελα σαν κολασμένη να με γαμήσει.

Τον έβαλα να κάτσει στο κρεβάτι και φιλιόμασταν ασταμάτητα ενώ παράλληλα χάιδευε με το χέρι του όλο μου το σώμα πάνω κάτω. Μετά από λίγο άρχισε να με δαγκώνει στα χείλια και έπειτα στις ρόγες. Πονούσα αλλά και καύλωνα επίσης.

Εγώ του έτριβα τον πούτσο τον οποίο σιγά σιγά έβγαζα έξω για να τον απολαύσω καλύτερα. Ήταν τεράστιος και σκληρός. Το στόμα μου ίσα ίσα τον χωρούσε. Αφού έχυσε στο στόμα μου και πάνω στα βυζιά μου, μου έβαλε δαχτυλάκι και μετά με γάμησε όπως δεν με έχει γαμήσει ποτέ του.
 

Είχα χύσει τουλάχιστον πέντε φορές και αυτός κάπου τόσες. Και ενώ είχαμε και οι δύο κουραστεί με γύρισε απότομα πίσω και μου τον έχωσε στον κώλο. Πονούσα αλλά το ευχαριστιόμουν όσο τίποτε άλλο.

Αφού τελείωσε για ακόμα μία φορά άρχισε πάλι να με δαγκώνει παντού και να μου βάζει δαχτυλάκι. Ήταν τέλειο.. τον φίλησα για καληνύχτα και του υποσχέθηκα ακόμα περισσότερα το επόμενο βράδυ….

για τον Αλέξανδρο
με αγάπη Κω <3


Click here for more!