Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - Γεια σας! Είμαι η Λίνα, 24 ετών και είμαι φυσιοθεραπεύτρια. Το καλοκαίρι είχα δει πως ζητούσαν εποχιακό προσωπικό για το σπα ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου της Χαλκιδικής. Και να που βρίσκομαι μπροστά στον διευθυντή…

Μόλις τον είδα το χαμόγελο μου πάγωσε. Στο μυαλό μου ήρθε η σκηνή του χθεσινού άγριου καβγά. Ήταν ο ηλίθιος που μου πήρε το ταξί… ένας άντρας ψηλός μελαχρινός γυμνασμένος που υπό άλλες συνθήκες μονό να τον έβριζα τόσο χοντρά δε θα σκεφτόμουν.

Έσπασε την αμηχανία λέγοντας κοφτά να ξεκινήσουμε την συνέντευξη. Και έτσι έγινε, μετά από 20 λεπτά είχαμε τελειώσει κ λόγω έλλειψης μεγάλης προϋπηρεσίας μου ζήτησε να με δοκιμάσει πρώτα…έτσι κι έγινε….

Ήρθε μετά από μισή ώρα στην αίθουσα μασάζ έτοιμος για τη δοκιμή. Του είπα να βγάλει τα ρούχα του στο παραβάν και να βάλει την λευκή πετσέτα γύρω από τη μέση του, υπάκουσε κ σε λίγο ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα μπροστά μου. Παρά την αμηχανία μου του έκανα επίδειξη των ικανοτήτων μου κάνοντας του δυνατό κ αισθησιακό μασάζ. Μόλις γύρισε από μπροστά ήταν ήδη έτοιμος για δράση κ την πιο εξονυχιστική δοκιμή που θα μπορούσε να μου κάνει. Γυρνώντας από την άλλη για να τον αφήσω ν α ηρεμήσει, ξαφνιάστηκα όταν τον ένιωσα πίσω μου να με αγγίζει προκλητικά, προσπάθησα να τον σταματήσω αλλα δεν μπορούσα, με φίλησε παθιασμένα κ εγώ ανταποκρίθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη.. Ξαφνικά μου πέταξε την ρόμπα και μου έβγαλε τη μπλούζα. δε φορούσα σουτιέν και οι ρώγες μου πετάχτηκαν καυλωμένες. Μου χούφτωσε τα βυζιά με δύναμη και τα ρούφησε με πάθος.. Ένιωσα να λιώνω από καύλα και να χύνω σχεδόν ασταμάτητα.

 

Του έβγαλα την πετσέτα και πήρα τον τεράστιο πουτσό του στο στόμα μου… Τον έβαζα όλο μέσα ενώ μου τραβούσε τα μαλλιά και βογκούσε από ηδονή…Ξαφνικά με ακινητοποίησε, με πέταξε στον πάγκο και μπήκε μέσα μου με όση δύναμη είχε. Φώναζα από πόνο και καύλα ενώ εκείνος έδειχνε να το ευχαριστιέται… Μπαινόβγαινε αργά και στη συνεχεία γρήγορα, ενώ χάιδευε την κλειτορίδα μου με τον αντιχείρα του.. Δεν αργήσαμε να χύσουμε μαζί μέσα σε βογκητά ηδονής.. Όμως ήταν ανεξάντλητος… Άρχισε να μου βάζει δάχτυλα στην κωλοτρυπιδα και δεν άργησε να με στήσει στα 4 και να με πάρει από πίσω ενώ χάιδευα ποτέ τα βυζιά μου και ποτέ το υγρό μουνάκι μου, αναστεναζοντας….Τελειώσαμε και έχυσε στο στήθος μου… Ήταν το καλύτερο γαμησι της ζωής μου….

Πήρα τη δουλειά κι από τότε συχνά ερχόταν για δοκιμές ο διευθυντής… Λογικά θα ξανανέβω το καλοκαίρι για «δουλειά».

Click here for more!