Γεια σου, πρώτα να ζητήσω συγνώμη για τα πολλά ορθογραφικά λάθη . . . Είμαι Έλληνας γεννημένος και σπουδαγμένος στο εξωτερικό . . . τα ελληνικά που ξέρω τα έμαθα μόνος, χωρίς να πάω ελληνικό σχολείο !

Πριν 3 χρόνια δούλευα σε μια επιχείρηση όπου γνώρισα μια νεαρή secretary πολύ όμορφη. 1,65, ξανθιά, γαλανά μάτια, τέλειες αναλογίες και ιδιαίτερα όμορφο στόμα.

Εγώ, πολύ ντροπαλός, ποτέ δεν θα τολμούσα να της μιλήσω και αφού το κατάλαβε έκανε αυτή την αρχή. Μου είπε ότι αγαπούσε πολύ την Ελλάδα και ότι όταν πήγε μια φορά σε ένα νησί πέρασε της καλύτερες διακοπές της. Μου εξήγησε ότι εκεί γνώρισε ένα παιδί που της άφησε αξέχαστες αναμνήσεις μετά ρώτησε αν όλοι οι έλληνες είμαστε έτσι με τις γυναίκες.

Αφού κατάλαβα που το πήγαινε, μπήκα και εγώ στο παιχνίδι της και απάντησα ότι αν εννοούσε για το γαμήσι είμαστε πράγματι όλοι από καλοί έως και εξαιρετικοί ! Γελώντας είπε ότι έχουμε την φήμη ότι είμαστε οι περισσότεροι πούστηδες. Απλώς είπα ότι δεν πρέπει να κρίνει βάση του τι λένε οι άλλοι αλλά να βεβαιωθεί από μόνη της !
Ενώ χαμογέλασε κοίταξε προς το παντελόνι μου και κουνώντας το κεφάλι είπε ότι δεν ξεγελιέται με λόγια . . . απαιτούσε αποδείξεις ! Αμέσως κατάλαβα ότι θα την γαμούσα την ίδια μέρα ! Ήθελα όμως και να την τιμωρήσω γι αυτό που είπε.

Της πρότεινα καθώς σχολάσουμε να βρεθούμε κάπου για ποτό. Δέχτηκε λέγοντας ότι κοντά στο μπαρ Σκορπιός υπήρχε και ένα μικρό ξενοδοχείο . . .

Αφού τελειώσαμε το πρώτο ποτό μου είπε αν ήμουν έτοιμος να δώσω μάχη για να υπερασπίσω τους Έλληνες ! Αμέσως πήγαμε στο ξενοδοχείο . . . εγώ μόνο που την έβλεπα να ανεβαίνει μπροστά μου τη σκάλα αισθανόμουν το εργαλείο μου να ξετινάζεται μέσα στο παντελόνι μου, και με το που μπήκαμε στο δωμάτιο χούφτωσε τον πούτσο μου για να ζυγίσει αν θα φάει καλά . . . της είπα πως οι Έλληνες άνδρες δεν ανέχονται τέτοιες χειρονομίες και την έσπρωξα άγρια στο κρεβάτι. . . τα έχασε για λίγο ! Της είπα ότι θα πλήρωνε με δάκρυα αυτό που είπε για την φήμη των ελλήνων ! . . . σήμερα θα έκλαιγε από τον πόνο και την επόμενη δεν θα μπορούσε να καθίσει. Άρχισα να ξεντύνομαι σιγά σιγά . . . όταν είδε τον πούτσο μου έμεινε με ανοιχτό το στόμα ! μόνο 20 πόντους είναι . . . αλλά 6 πόντους πάχος !

Θα φας καλά σήμερα της λέω αλλά πρώτα θα κάνεις ότι σου πω ! χωρίς να πει λέξη κούνησε το κεφάλι δίνοντας με να καταλάβω ότι ήταν έτοιμη !

Της έβγαλα τα ρούχα χωρίς πολύ πολύ να προσέχω . . . αλλά αυτή τη φορά εγώ έμεινα χωρίς φωνή ! Τέλειο σώμα, δυο όρθια βυζιά και ένα ξυρισμένο μουνάκι ακριβώς όπως τα αγαπώ ! Άρχισα να την αγγίζω παντού . . . έπρεπε να ζυγίσω και εγώ το σημερινό μενού !

Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να αρχίσω να της γλύφω το μουνάκι της . . . ήταν ήδη υγρό και είχε εξαιρετική γεύση . . . έδειχνε να το απολαμβάνει . . . συνέχισα βάζοντας της δάχτυλο πράγμα που την έκανε να αρχίσει να βογκάει.

χωρίς καλά καλά να το καταλάβει βρέθηκε στημένη στα τέσσερα με ανοιχτά τα κολομαγουλα. Καθώς η γλώσσα μου πέρασε από το μουνάκι της στην πιο μικρή τρυπούλα της έδειχνε να αντιστέκεται λίγο. Δεν το έκανα ποτέ από εκεί μου λέει . . . μη μου το ζητάς . . .

Και εγώ της απάντησα δεν πήρα ποτέ καμία από τον κώλο αλλά σήμερα αυτόν θα σου

σκίσω πρώτα για να μάθεις να μη λες ότι οι έλληνες είναι όλοι πούστηδες, μετά κανε και πάρε ότι θέλεις !

Άρχισε να κλαίει παρακαλώντας να μην το κάνω . . . ζητούσε συγγνώμη γι αυτά που είχε πει !

εγώ βλέποντας την ροζ τρυπούλα της δεν μπορούσα να κρατηθώ . . . της έχωσα ένα δάχτυλο στο στόμα και μετά άρχισα να το σπρώχνω στην τρυπούλα της. . . . ήταν πραγματικά πολύ στενή, κάνεις δεν την είχε επισκεφτεί ακόμη !

Μη μπορώντας πια και χωρίς να έχει ακόμη χαλαρώσει έφτυσα και τον πούτσο μου και άρχισα να τον σπρώχνω σιγά σιγά μέσα . . . βογκούσε από το πόνο αλλά και εγώ άρχισα να πονάω . . . σταμάτησα για λίγο και της έκανα μασάζ με ένα και μετά με δυο δάχτυλα και αφού αισθάνθηκα ότι χαλάρωνε ξανά πήρα τον πούτσο μου αποφασισμένος να φτάσει το έντερο της ! αυτή τη φορά άρχισε να το δέχεται καλύτερα ώστε αυτή η ίδια έσπρωχνε τον κώλο της προς εμένα . . . ώσπου τελικά με μια τελευταία και γερή προσπάθεια μπήκε εντελώς μέσα. σιγά σιγά ο πόνος άφησε τη θέση στην ηδονή ! άρχισα ένα βίαιο πήγαιν-έλα μέσα της, τα μουγκρητά της πρέπει να ακουγότανε μέχρι το ισόγειο. Για μια στιγμή εφόσον αισθάνθηκα έτοιμος βγήκα από μέσα της και τελείωσα με το χέρι μου στα κωλομέρια της.

Τώρα της λέω , αφού σε τιμώρησα, μετά από ένα ντους θα είμαι δικός σου για ότι γουστάρεις !

Πρώτη μου και πρώτη της . . . από τότε κάναμε τα πάντα και παντού μαζί. Και τρις και τέσσερις βρεθήκαμε μαζί αλλά αυτά τα αφήνω για άλλη φορά.

Πάντως ποτέ δεν είπε ξανά ότι οι έλληνες είναι . . .

Επειδή είμαι 39 ετών και δεν θέλω να πεθάνω χωρίς να γαμήσω γνήσιο ελληνικό μουνάκι περιμένω αλληλογραφία από αναγνώστριες σου.

Click here for more!