Την Κατερίνα τη γνώρισα κι αυτή από αγγελία.Ηταν κι εκείνη ζωντοχήρα κι είχε 3 παιδιά κι εγγόνια.
 
Εμφάνιση ανεκτή με ζωηρά και λάγνα μάτια και με μια υπέροχη γλυκιά φωνή.Συναντηθήκαμε στον Πειραιά και την πήγα βόλτα με το αυτοκίνητο.Αφού είπαμε τα προκαταρκτικά για τη ζωή μας, σταμάτησα σ’ενα ήσυχο μέρος καπου στο Τροκαντερό. Από τα έμπειρα φιλιά της και τον τρόπο που με άγγιζε κατάλαβα ότι ήτανε έτοιμη να τη γαμήσω στο επόμενό μας ραντεβού.
 
 Είχαμε μόνο φιληθεί στο στόμα ρουφηχτά και της είχα χαιδέψει το μουνί πάνω απ’το παντελόνι.Εκείνη ήτανε πιό τολμηρή κι είχε χώσει το χέρι της μες το δικό μου παντελόνι χαϊδεύοντας τον πούτσο μου με τα λεπτά κι έμπειρα δάχτυλά της.Επρεπε όμως να χωρίσουμε γιατί είχε αργήσει.
 
 Το αμέσως επόμενο σαββατοκύριακο δώσαμε ραντεβού και την πήγα σ’ένα καλό ξενοδοχείο δίπλα στην εθνική οδό.
 
Γδυθήκαμε σιγά σιγά και πέσαμε στο κρεββάτι.Το δέρμα της ήταν απαλό και τα βυζιά της ακόμη πολύ σφιχτά και στρογγυλά.Είχει μουνί με πλούσια τριχοφυία.Μου ζήτησε να ξαπλώσω και να της αφήσω την πρωτοβουλία.Αρχισε να με φιλά και να με γλείφει πόντο πόντο σ’όλο το κορμί μου. Εγλειψε τις θηλές του στήθους μου πράγμα που με καυλώνει και μ’αρέσει.Υστερα γλίστρησε στην κοιλιά μου ενώ με το χέρι της μου χάϊδευε τον πούτσο.Ητανε πολύ έμπειρη στο να ερεθίζει και να φτιάχνει έναν άντρα.Αρχισε να με γλείφει γύρω από τον πούτσο και τ’αρχίδια. Κάπου κάπου εβαζε ένα αρχίδι μες το στόμα της μα συνέχιζε να με γλείφει μέχρι και την κωλοτρυπίδα. Δεν είχα συνηθίσει τέτοια περιποίηση και την καθοδήγησα να μου γλείψει τον πούτσο.Η τέχνη της ήταν απίθανη.Μοναδική.Εμένα όμως μ’αρέσει να χω την πρωτοβουλία και ν’ανταποδίδω στη γυναίκα την ηδονή που μου προσφέρει.Της ζήτησα να γυρίσει για να γλείψω το μουνί της.Ητανε ήδη υγρό μα καθαρό και μύριζε υπέροχα.Δυστυχώς είχε μικρά μουνόχειλα κι έτσι περιορίστικα να γλείφω την κλειτορίδα της.Η Κατερίνα βογγούσε με το στόμα μπουκωμένο.

Εκείνη είχε διάθεση να με κάνει να χύσω.Στην ηλικία μου ξέρω ότι δεν πρέπει να το κάνω γιατί θέλω αρκετή ώρα να μου ξανασηκωθεί. Μόλις λοιπόν ένοιωσα τον πούτσο μου σκληρό και σηκωμένο την ξάπλωσα ανάσκελα και μπήκα στο μουνί της.Δεν ήτανε πολύ σφιχτό αλλά έκαιγε ολόκληρο κι η πούτσα μου αγρίευε όλο και περισσότερο όσο η Κατερίνα φιλούσε τα βυζάκια μου.Την ένοιωθα ν’αντιδρά μ’εναν τρόπο αλλόκοτο.Κοκκίνιζε κι ανέπνεε με αναφιλητά.Η καύλα του μουνιού της ήτανε πρωτόγνωρη.Την ένοιωσα να με σφίγγει άγρια επάνω της και να μου σκίζει με τα νύχια της την πλάτη.Υστερα άρχισε να συσπάται με λυγμούς.Δεν μίλαγε καθόλου αλλά κατάλαβα πως έχυνε.

Συνέχισα να τη γαμάω με τον ίδιο ρυθμό.Το μουνί της είχε γίνει πιό σφιχτό από το χύσιμο και τον ερεθισμό της.Ξανάχυσε με τον ίδιο τρόπο.Σχεδόν σιωπηλά αλλά ένοιωθα την κοιλιά της να συσπάται κι εκείνη να δαγκώνει τα χείλη μου με πάθος.Με κοίταξε με τα γλυκά ματάκια της γεμάτα ευγνωμωσύνη.Αντεχα ακόμη.Καύλωνα κι η πούτσα μου ήταν έτοιμη να εκραγει.Αλλά ήθελα ν’απολαύσω αυτό το πολύ καυλωμένο μουνί.Συνέχιζα να τη γαμώ με τέχνη πιέζοντας τη ρίζα της πούτσας μου πάνω στην κλειτορίδα της.Η Κατερίνα ξερόβηξε και ξέσπασε στο τρίτο πιό δυνατό χύσιμό της. Ζητώντας μου να τη χύσω κι εγώ.Εκείνη είχε ήδη τελειώσει την κλιμακτήριο και δεν είχε πρόβλημα να εκσπερματώσω μέσα στο μουνί της.Την ώρα που ο κόλπος της έκανε τους τελευταίους σπασμούς του η πούτσα μου εξερράγη και τίναξε μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος που είχε συσσωρευτεί τόση ώρα μέσα στ’αρχίδια μου.

Η Κατερίνα με κοίταξε μ’ευγνωμωσύνη.Την κράτησα τρυφερά στην αγκαλιά μου μέχρι να ηρεμήσουμε και να γλιστρίσω σιγά σιγά έξω από το μουνί της.Τότε μου ομολόγησε ότι δεν είχε χύσει ποτέ με πούτσα σηκωμένη μέσα στο μουνί της.Ο άντρας της έπασχε από πρόωρη εκσπερμάτιση κι ενας γκόμενος που είχε γνωρίσει αργότερα είχε το ίδιο πρόβλημα.Εχυνε μόνο χαϊδεύοντας τον εαυτό της ή με γλειφομούνι και δονητές.Καταλαβαίνετε πόσο δέθηκε μαζί μου.

Εφτασα να την κάνω να χύσει μέχρι πέντε φορές σ’ένα γαμήσι.Συνήθως τη γαμούσα 2 φορές σ’ένα απόγεμα κάθε φορά που συναντιόμαστε.Κι αυτό μας συνέβη πάνω από 30 φορές.Εκείνη με ήθελε πολύ και μου ομολόγησε πως συχνά μαλακιζότανε με τη σκέψη του πούτσου μου μέσα στο μουνί της. Ομως δεν είχαμε ευκαιρίες να βρεθούμε.Δούλευε καθημερινά και τις κυριακές τις αφιέρωνε στα παιδιά της.Δεν είχε δικό της σπίτι κι έμενε σε μια φίλη της οπότε βρισκόμαστε μόνο σε ξενοδοχεία.Μιά μόνο φορά την φιλοξένησα για 3 μέρες στο νησί μου.Τότε είναι που χόρτασε γαμήσι και χύσιμο.Και παρ’όλο που σπιτώθηκε από έναν περίπου συνομήλικό μου συνέχισα να τη γαμώ γιατί για κακή της τύχη είχε κι αυτός το ίδιο πρόβλημα με τους προηγούμενους άντρες της ζωής της εκτός από μένα.

Εχυνε γρήγορα και δεν μπορούσε να την ικανοποιήσει.Της είπα να του δώσει viagra.Δεν ξέρω τι έγινε γιατί είχε τύψεις να τον κερατώνει και προτίμησε να μη με βλέπει.Βέβαια κι εγώ είχα ήδη βρεί αλλες γκόμενες.

Να σαι καλά Κατερίνα με τα υπέροχα τσιμπούκια σου.Να ξέρεις πως αξίζεις καλύτερη τύχη στο γαμήσι.

Click here for more!