Ερωτικές Ιστορίες - Είμαστε δυο φίλοι φοιτητές στη Θεσσαλονίκη και θα σας διηγηθούμε μια πολύ καυλιάρικη ιστορία που μας συνέβη. Η ιστορία μας εκτυλίσσεται στο Ελατοχώρι Πιερίας. Η παρέα μας, που αποτελείται από έξι αγόρια και δυο κορίτσια, αποφάσισε να πάει εκδρομή στο βουνό για σκι.

Ξεκινήσαμε λοιπόν και μείναμε σε ένα ξενοδοχείο πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής. Όλα ήταν πολύ όμορφα: τζάκι, φλοκάτες και τα σχετικά. Η δράση ξεκινά όταν οι φίλοι μας πήραν την απόφαση να πάνε στο χιονοδρομικό. Εμείς οι δυο, όμως, το προηγούμενο βράδυ είχαμε ανακαλύψει ότι στο διπλανό στούντιο υπήρχε μια παρέα γυναικών. Έτσι αποφασίσαμε να μείνουμε στο ξενοδοχείο για να δούμε τι μουνί παίζει. Είπαμε στους άλλους ότι δεν πολυγουστάρουμε, επειδή είχαμε πιει πολύ το προηγούμενο βράδυ. Έτσι όταν έφυγαν, εμείς πήγαμε στην καφετέρια του ξενοδοχείου, περιμένοντας μήπως και δούμε τις γκόμενες. Ύστερα από περίπου μισή ώρα σκάνε μύτη τρεις και κάθονται στο διπλανό τραπέζι. Ήταν δυο μελανούρια (Γεωργία και Γιάννα) και ένας ξανθός μούναρος, η Λίζα. Το ξανθό ήταν απλώς απίστευτο, με πράσινο μάτι και φάτσα που υποσχόταν πολλά βρώμικα, ενώ οι μελαχρινές είχαν κάτι βύζους σαν φρεγάτες!

Δεν χάσαμε ευκαιρία και τους πιάσαμε την κουβέντα. Ήταν Τεφαατζούδες από Σέρρες και ήρθαν κι αυτές για σκι. Ύστερα από λίγο μας πρότειναν να παίξουμε χαρτιά. Για καλή μας τύχη η καφετέρια δεν είχε τράπουλες και έτσι τους προτείναμε να πάμε στο δωμάτιό τους. Εμείς θα βάζαμε τις τράπουλες, αυτές τους καφέδες. Δέχτηκαν, κι έτσι γεμάτοι καύλα πήγαμε περιμένοντας τα καλύτερα. Μπαίνοντας μέσα τις είδαμε καθισμένες σε μαξιλάρες, φορώντας τα σεξουλιάρικα νυχτικά τους. Οι πούτσοι μας είχαν γίνει κατάρτια! Καθίσαμε και αρχίσαμε να παίζουμε. Κάποια στιγμή μας παραπονέθηκαν ότι κρυώνουν (ήταν πρόφαση!) και αμέσως ο φίλος μου πρότεινε στριπ πόκερ με σφηνάκια βότκας. Δέχτηκαν μες στη χαρά!

Εμείς δώσαμε έμφαση στα σφηνάκια και δικαιωθήκαμε! Σε λίγο άρχισαν να βγάζουν τα ρούχα τους, ώσπου έμειναν με τα καυτά εσώρουχά τους. Φορούσαν όλες κάτι στρινγκ που τόνιζαν τα σφιχτά κωλαράκια τους, Εμείς είχαμε μείνει μόνο με τα μποξεράκια μας – που δεν έκρυβαν τους καυλωμένους πούτσους μας. Στον τελευταίο γύρο βάλαμε στοίχημα ένα γλωσσόφιλο, που τελικά το έδωσε η μια μελαχρινή στην άλλη. Εκεί δεν κρατηθήκαμε!

Άρπαξε ο καθένας μας όποια ήταν πιο κοντά και τις αρχίσαμε στα γλειψίματα, αφήνοντας την ξανθιά μουνάρα να χαϊδεύει το μουνί της. Μετά οι μελαχρινές μας παρατάνε ξαφνικά και αρχίζουν να γλύφονται μεταξύ τους. Βγάζουν τα σουτιέν τους –μας τα πετάνε στη μούρη– και ορμάνε στο ξανθό, τραβώντας μας από τα τεντωμένα καυλιά μας. Εκεί ξεκινάμε να γλύφουμε τα υγρά μουνιά τους, που δονούνταν από ηδονή, ενώ το ξανθό –ελεύθερο από τα εσώρουχά του– άρχισε να μας περιποιείται τα αρχίδια.

Αφού τελειώσαμε από τα γλυψίματα, τα μελαχρινά δεν κρατιόνταν. Μας ξαπλώνουν στη φλοκάτη κοντά στο τζάκι και χώνουν στο υγρό μουνί τους τα θεόρατα καυλιά μας ενώ η ξανθιά έγλυφε τις ρώγες πότε της μιας και πότε της άλλης. Τις ξεσκίζουμε ως εκεί που δεν παίρνει άλλο και αποφασίζουμε να αλλάξουμε παρτενέρ. Και τότε η ξανθιά λέει με ναζιάρικο ύφος:

«Εγώ;».

Κοιταζόμαστε με τον φίλο μου και αποφασίζουμε ότι πρέπει να πάμε και οι δυο. Και ακολουθεί ένα σάντουιτς που θα μας μείνει αξέχαστο! Πότε εγώ και πότε ο φίλος μου γαμάγαμε εναλλάξ το μουνί της και το τρυφερό κωλαράκι της, ενώ τα μελαχρινά γλύφοντας ανελέητα!

Ύστερα από αρκετή ώρα, αφού ξεφορτώσαμε πάνω στις καυλωμένες ρώγες τους, πέσαμε για ύπνο γυμνοί δίπλα στο τζάκι. Καμιά ώρα αργότερα ξυπνήσαμε και διαπιστώσαμε ότι τα μελαχρινά είχαν πάει στο χωριό για να φέρουν ποτά. Είχαμε μείνει στο δωμάτιο μόνοι με το ξανθό μωρό – ξανθό μουνί, τρελό γαμήσι!

Δεν χάνουμε ευκαιρία… Μπαίνουμε και οι τρεις στην μπανιέρα για υγρά παιχνίδια. Εκεί το ξανθό αρπάζει το τηλέφωνο της ντουζιέρας και με όλη την πίεση του νερού το βάζει στο μουνί της! Εμείς οι δυο κοντέψαμε να λιποθυμήσουμε. Με ένα βλέμμα όλο νόημα μας καλεί κοντά της, όπου μας παίρνει ταυτόχρονα το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μας! Πρώτη φορά χώθηκε ο πούτσος μου ολόκληρος σε στόμα! Αφού την χύσαμε κατάμουτρα, τη γυρίσαμε με το πρόσωπο στον τοίχο και αρχίσαμε να τις ξεσκίζουμε τα κωλομέρια εναλλάξ. Οι φωνές της ακούγονταν πνιχτά σε όλο το ξενοδοχείο, αλλά αυτό μας άναβε περισσότερο.

Αφού τελειώσαμε και οι δυο στον κώλο της κι αυτή έτρεμε από εξάντληση, βγήκαμε από την μπανιέρα και καθίσαμε μπροστά στο τζάκι.

Ύστερα από λίγο έσκασαν μύτη τα μελαχρινά και καθίσαμε όλοι μαζί σαν να μη συνέβη τίποτα. Ξαφνικά χτυπάει το κινητό του φίλου μου. Ήταν η παρέα μας που μας έψαχνε. Προτού φύγουμε ανταλλάσσουμε κινητά και υποσχόμαστε νέα συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζουμε. Τις αφήνουμε και πάμε για φαγητό με την παρέα, με ένα ηλίθιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά μας.

Δεν τους είπαμε τίποτα. Αυτή η περιπέτεια θα μας μείνει αξέχαστη! Σας συμβουλεύουμε να παίρνετε κι εσείς όποτε μπορείτε τα βουνά!

Click here for more!