Τα σεξ τηλέφωνα ήταν το πάθος του Γιώργου. Γούσταρε να κάνει τηλεφωνικό σεξ με άγνωστες γυναίκες και έψαχνε να βρει καινούριες ροζ γραμμές για να καλεί και να ικανοποιεί το πάθος του. Είχε βρει μια ιστοσελίδα για γνωριμίες στο ίντερνετ και ψάρευε γκομενάκια. Η στρατηγική του ήταν να στέλνει εκατοντάδες μηνύματα σε όσες περισσότερες γκόμενες έβρισκε στο σαιτ γνωριμιών περιμένοντας κάποια να του απαντήσει.- Κερνάω ποτάκι, γουστάρεις να γαμηθούμε; Πω, πω τι καυλιάρα είσαι εσύ, θέλω να σε γαμήσω….Το 95% των γυναικών δεν του απαντούσαν και ο Γιώργος τραβούσε μαλακία στον καμπινέ του ίντερνετ καφέ όπου ξημεροβραδιαζόταν σε μια προσπάθεια να βγάλει γκόμενα.

- Έλα να σε πάω πίπα κώλο, γουστάρεις να έρθω να σε ξεκωλιάσω μουνάρα, θέλεις να βγούμε απόψε, τι στριγκάκι φοράς…Τα πρόστυχα τα μαύρα τα γυναικεία εσώρουχα ήταν το απόλυτο φετίχ του. Έκανε συλλογή από γυναικεία εσώρουχα από όλες της γυναίκες που κατάφερνε να πηδήξει. Υποχρεωτικά μετά το γαμήσι έπαιρνε τα κιλοτάκια τους, αφού πρώτα τα πασάλειβε με μουνοχίσια για να του μυρίζουν και να του θυμίζουν ποια γάμησε. Τρελαινόταν στην θέα τους. Τα κρατούσε στο σπίτι του σε ένα μεγάλο ντουλάπι και κάθε βράδυ τραβούσε μαλακία μυρίζοντας τα λερωμένα βρακιά.

Αφού του σηκωνόταν το καυλί καλούσε το ροζ τηλέφωνο και άρχιζε τα δικά του: – Έλα να σκίσω το μαύρο κιλοτάκι που φοράς, πουτανίτσα, καριολάκι, σκρόφα θα σε γαμήσω στον κώλο και στο μουνί, 300 ευρώ θα σου δώσω για να μου κάνεις πίπες, θέλω να σου γλύφω το μουνάκι….

Η γυναίκα στην ροζ τηλεφωνική γραμμή έκανε την δουλειά της και τον κρατούσε αναμμένο λέγοντας του προστυχόλογα και καυλώνοντας τον ακόμη περισσότερο. Ο Γιώργος έχυνε στο τέλος και την επόμενη μέρα την καλούσε ξανά. Ήταν πολύ καυλιάρης τύπος. Οι φίλοι του τον φώναζαν κάθαρμα. Ήταν μούτρο που δούλευε στην νύχτα ως πορτιέρης σε ένα κωλόμπαρο με πουτάνες και κάθε βράδυ έβλεπε τους πελάτες να παίρνουν της πουτάνες και να της γαμάνε, όμως ο Γιώργος δεν είχε τα φράγκα αφού δούλευε για ένα μισθό του κώλου, και βολευόταν με το να ψάχνει άπειρα γκομενάκια στο σαιτ για γνωριμίες. Εκεί παρίστανε τον χουβαρντά

- Θα σου δώσω 200 ευρώ για να σε γαμήσω πουτανάκι, γουστάρεις τρελό γαμήσι, θέλω να σου φάω το μουνάκι, θα σε σκίσω απόψε…. Οι γυναίκες που έκαναν τον κόπο να του απαντήσουν χωρίζονταν σε δυο κατηγορίες. Η πρώτη ήταν οι επαγγελματίες πουτάνες. Όπως αυτές στο μαγαζί που δούλευε. Δεν της ενδιέφερε ποιος θα της γαμούσε αλλά πόσα φράγκα θα έβγαζαν το βράδυ, οπότε του δίναν το τηλέφωνο τους και κλείνανε συνάντηση σε κάποιο ξενοδοχείο του κώλου όπου το κάθαρμα της γαμούσε και της πλήρωνε.

Η δεύτερη κατηγορία γυναικών από τα σαιτ για γνωριμίες τον λυπόντουσαν και νόμιζαν ότι ήταν ψυχικά ασθενής και προσφέρονταν να τον βοηθήσουν. Ο Γιώργης δεν απαντούσε στα μηνύματα τους και έψαχνε νέες γυναίκες που δεν τον ήξεραν για να γράψει τα δικά του μηνύματα και να καυλώσει για να πάει μετά στον καμπινέ του καφέ και να τραβήξει μαλακία.

- Θέλεις να σε σκίσω καριολάκι, κάνω καλό γλυφομούνι, γουστάρεις πίπα από 20άρι πούτσο, κερνάω ποτάκι, γουστάρεις να γαμηθούμε;…. Δεν τον ενδιέφερε τόσο να βρει κάποια για να γαμήσει το βράδυ αλλά γούσταρε την τρελή φάση να την πέφτει σε γυναίκες από την οθόνη ενός υπολογιστή. Μετά καλούσε στο ροζ τηλέφωνο όπου η γκόμενα τον είχε σταθερό πελάτη και του έκανε τα ανώμαλα χατίρια του. Αφού την «γαμούσε» μέσα από το τηλέφωνο τραβούσε μια παχιά μαλακία σοβαντίζοντας τον τοίχο του δωματίου του και πήγαινε στο καφέ για να συνεχίσει. Ο Γιώργος είχε απίστευτες αντοχές. Έτσι «διασκέδαζε» την αρρώστια του νομίζοντας ότι είναι μάγκας και γαμιάς.

Είναι καλή φάση τα σεξ τηλέφωνα όμως είναι καλύτερα να πας σε ένα μπουρδέλο και να γαμήσεις μια αληθινή πουτάνα για να ξεχαρμανιάσεις….


Click here for more!