Μια μέρα καθώς πήρα το μετρό από την πλατεία Αττικής για να πάω στην Δάφνη είδα να κάθετε σε μια θέση μια γυναικάρα γύρω στα 45. Ήταν πληθωρική και χυμώδης γυναίκα, ξανθιά με μεγάλα εκφραστικά γαλανά μάτια και φορούσε μια πουκαμίσα άσπρη άνετη απάνω της, που από το ντεκολτέ ξεχώριζαν δυό υπέροχα στήθια. Όπως ήμουν όρθιος απέναντι της και σχεδόν από πάνω της την έβλεπα συνέχεια και την έτρωγα με τα μάτια μου, ιδίως τις υπέροχες βυζάρες της. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε και αυτή ότι την κοιτάζω και άρχισε και αυτή να με κοιτάζει και να με παρατηρεί. Μετά από λίγη ώρα σκάζοντας ένα χαμόγελο της έδωσα να καταλάβει ότι την γουστάρω. Χαμογέλασε κάπως και αυτή ώσπου μετά από αρκετά βλέμματα που ανταλλάξαμε, φάνηκε ότι τα θέλει.

Όταν κοντεύαμε στο Σύνταγμα μου έκανε ένα μορφασμό κλείνοντας τα μάτια της και γέρνοντας ελαφρά το κεφάλι της, σαν να μου έλεγε ότι θα κατεβεί εδώ. Μετακινήθηκα πρός την πόρτα και την είδα και αυτή να σηκώνετε. Μόλις βγήκαμε από το βαγόνι την πλησίασα και της πρότεινα αν είχε χρόνο να πάμε για καφέ. Συμφώνησε με την προϋπόθεση ότι αν μπορέσει να αναβάλει ένα ραντεβού με μια φίλη της. Όταν βγήκαμε από τον σταθμό έκανε ένα τηλεφώνημα και μετά από λίγο μου είπε «Ok, το ακύρωσα» καθίσαμε σε μια καφετερία στο Σύνταγμα. Μου είπε ότι είναι παντρεμένη και εχει δυο αγόρια 17 και 20 χρονών αντίστοιχα. Μου άνοιξε την καρδιά της και μεταξύ των άλλων μου είπε ότι ο άνδρας της όχι μόνο την παραμελούσε αλλά και την απατούσε. Έτσι λοιπόν αν και είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει αυτό, πήρε την απόφαση όταν κοιταζόμαστε. Μετά από αρκετή ώρα ώσπου να την φέρω στα νερά μου, της ζήτησα να πάμε σε κάποιο ξενοδοχείο. Η ώρα είχε πάει 11:30. Κοίταξε το ρολόϊ της και συμφώνησε μόνο που έπρεπε στις 1:30 να είναι σπίτι της.

Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την αγκάλιασα με πάθος και την έπνιξα στα φιλιά βγάζοντας σιγά-σιγά την πουκαμίσα και μετά το σουτιέν της αποκαλύπτοντας τις υπέροχες βιζάρες της. Την φίλαγα και της έγλυφα τις ορθωμένες της ρόγες σαν τρελός. Έβγαλα κι εγώ το πουκάμισο και μετά από λίγα τριψίματα και φίλια έβγαλα και το παντελόνι. Την έριξα στο κρεβάτι και αφού της ξεκούμπωσα το τζιν της το έβγαλα. Έπεσα από πάνω της και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε. Την φίλαγα και την έγλυφα παντού σε όλο της το σώμα μέχρι που έφθασα κοντά στο μουνάκι όταν αυτή σπαράζοντας από καύλα φώναζε χύνωωωωω! χύνωωωωωωωωω! χύνωωωωωωωωωωω!!!! Παραμέρισα το κυλοτακι της και άρχισα τα της γλύφω τα μουνοχειλα και να της παίζω την κλειτορίδα με την γλώσσα, όταν της ήλθε ο δεύτερος οργασμό και μια ποσότητα υγρών ακόμη, συμπλήρωσε την άλλη. Της τράβηξα την κυλόττα και της την έβγαλα και ένα υπέροχο καλοξυρισμένο μουνάκι μου έκλινε το μάτι για να το ρουφήξω. Της άνοιξα τα ποδιά διάπλατα και με τα δάχτυλα, της άνοιξα τα μουνοχειλα και βεντουζάρισα το στόμα μου αρχίζοντας να την ρουφάω. Αυτή αναστέναζε από καύλα και ένας νέος οργασμός άφησε το στίγμα του στο στόμα μου. Συνέχισα να την γλύφω, να χώνω την γλώσσα μου μεσα της και να της ρουφάω την κλειτορίδα, ενώ αυτή κραύγαζε από καύλα και ηδονή. Την ρώτησα:
-Τι σου κάνω τώρα καύλα μου;
-Μου γλύφεις το μουνάκι μου και με κάνεις να λιώνωωωω.
-Είμαι ο νέος σου γαμιάς; Την ρώτησα
-Ναι πουτσαρά μου. Εσύ θα γαμάς το μουνάκι μου όποτε θέλεις!!!!!!!!
Όσο λέγαμε αυτά εγώ την έγλυφα και της το ρούφαγα με λύσσα και αυτή συνέχεια ερχόταν σε οργασμούς, ώσπου μου λέει:
-Έλα ψωλαρα μου να με πάρεις. Έλα να γαμήσεις με την ψωλάρα σου.

Ανέβηκα από πάνω της και της έπαιζα το πουτσοκαίφαλο στα μουνοχειλα ώσπου με έπιασε από τους γοφούς και με τράβηξε απάνω της και τον έφαγε.

-Έλα άντρα μου γαμαμεεεεεεε. Σκίσε μεεεεεεεεεεεεε. Σκίσε το μουνί μουυυυυυυυυυυυυ.
Μπήκε το καυλί μου στο στενό μουνάκι της και άρχισα να την γαμάω με λύσσα. Όταν κόντευα να χύσω την ρώτησα:
-Μουναρα μου να σου χύσω μέσα;
-Ναι γαμιά μουυυυυυυυ. Έλα να χύσουμε μαζί να καουμεεεεεεεεεεε
-Σου χύνω μουνάρα μουυυυυυυυυυυυ. Της είπα
-Κι΄ εγωωωωωωω. Κι΄ εγωωωωω χυνωωωωωωωω

Όταν μου φύγανε όλα, έπεσα από πάνω της και φιλιόμαστε σαν τρελοί ενώ αυτή με έσφιγγε στην αγκαλιά της. Πήγαμε κάναμε ένα ντούζ και γυρίσαμε στο κρεβάτι. Ανάψαμε ένα τσιγάρο και αυτή χαϊδεύοντας το καυλί μου, άρχισε να μου λέει ότι ο άνδρας της έχει χρόνια να τις κάνει τέτοιον έρωτα. Είχε αρχίσει να ξεχνάει το γλυφομούνι. Έβαλα κι εγώ το χέρι μου και της το χάιδευα. Η ώρα περνούσε και αυτή δεν έλεγε να σηκωθεί. Όταν κατάλαβε ότι μου σηκώθηκε ήλθε και κάθισε απάνω μου και καρφώθηκε στο καυλί μου. Τον είχε πάρει όλο μεσα της και έγειρε μπροστά για να της γλύψω τα βυζιά.

-Μανάρι μου με εχει τρελάνει ο πούτσο σου, μου είπε ενώ λικνιζόταν απάνω μου.
-Σου αρέσει πολύ; Την ρώτησα
-Ναι γαμιά μου τον θέλω συνέχεια μεσα μουυυυυυυυυ

Κατάλαβα τότε να συσπάτε το μουνάκι της και τα υγρά της για μια φορά ακόμη να καίνε το καυλί μου. Μόλις έχυσε και πριν προλάβω να χύσω κι΄ εγώ σηκώθηκε και μου τον πήρε όλο στο στόμα. Δεν πρόλαβε όμως να τον γλύψει για πολύ, κι΄ εγώ της τα έδωσα όλα. Όταν τελείωσα σηκώθηκε γρήγορα-γρήγορα και πήγε να πλυθεί.
Η ώρα εντωμεταξύ είχε πάει 1:10. ντυθήκαμε στα γρήγορα και την έβαλα σε ένα ΤΑΧΙ για να πάει σύντομα στο σπίτι της που θα σχόλαγε από το σχολείο ο γιος της.

Έκτοτε εδώ και δυο χρόνια έχουμε μόνιμη εξωσυζυγική σχέση και περνάμε οι δυό μας υπέροχα. Είναι η μόνη γυναίκα με την οποία ζω τον απόλυτο έρωτα όπως και αυτή αισθάνεται και λέει το ίδιο.

Click here for more!