Διαβάζω εδώ και πολύ καιρό τις ιστορίες σου και αποφάσισα να σου γράψω.

Έχω μακροχρόνια σχέση, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια έχω μια ατελείωτη επιθυμία για τρελά και παράνομα γαμήσια με ότι κάτσει.

Το όνομα μου είναι Αλέξης και είμαι 25 χρόνων. εδώ λοιπόν και πολύ καιρό είχα βάλει στο μάτι μια ξαδέρφη της κοπέλας μου την Γ. . . .
Η Γ είναι 26 χρόνων μια υπέροχη κολάρα, γαμώ τα βυζιά, βαμμένη ξανθιά και με κάτι τσιμπουκοχειλα άλλο πράγμα. Το μόνο κακό είναι ότι είναι πολύ κοντή, αλλά δεν με πολυχαλαγε.

Αυτή λοιπόν ενώ γενικά μου την έσπαγε, ήθελα πολύ να τις σφυροκοπήσω τον κώλο. Η κοπέλα μου λοιπόν αποφάσισε να πάει ένα διήμερο στο μέρος της και μαζί και οι γονείς της Γ που είναι από το ίδιο μέρος. Εν τω μεταξύ η Γ γενικά τον τελευταίο καιρό με κοιτάει περίεργα μιας και είναι και αγαμητη αφού έχει χωρίσει.

Έτσι λοιπόν μου είπε να περάσω την Παρασκευή το βράδυ να κάτσουμε για να μην είναι μόνη της. Έτσι και έγινε λοιπόν, αλλά δεν πολυπιστευα ότι θα γινόταν κάτι. Πήγα λοιπόν με το ουισκακι μου μιας και αυτή πίνει μόνο βότκα και μου την σπάει. Μπήκα λοιπόν, λέγαμε τις συνηθισμένες μαλακίες και βλέπαμε τηλεόραση, πίνοντας τα ποτάκια μας συνεχώς. Είχε πάει περίπου 12 και ειλικρινά είχαμε ζαλιστεί και οι δυο από το ποτό και ήμασταν στον κόσμο μας.

ενώ λοιπόν γελάγαμε και κολλάγαμε ο ένας στον άλλον, γυρνάω και την πλάκωσα στα γλωσσοφιλα. Ρουφιόμασταν με τέτοια μανία που κυριολεκτικά είχαμε ξεγλωσιαστει. είχαμε πετάξει τις γλώσσες μας και γλειφόμασταν ασταμάτητα. Σε μια φάση σταματήσαμε και πίστευα ότι θα με αρχίσει στα μπινελίκια, αλλά με άρχισε να με ξαναρουφαει. Ξεκίνησα και έτριβα τις ρόγες με τα δάκτυλα μου ώσπου τις πέταξα έξω και άρχιζα την θηλάζω. Καθόμασταν στον καναπέ], ανέβηκε πάνω μου και άρχισα να της λιώνω τα βυζιά από το γλείψιμο και να χουφτώνω την κωλοτρυπίδα της.
Ξαφνικά κατέβηκε και μου πέταξε τον πούτσο έξω. άρχισε να μου τον παίζει με τέτοια μανία που παραλίγο να μου τον ξεσκίσει στη μαλακία. Μου τον πιάνει λοιπόν και άρχισε να μου τον τσιμπουκωνει. Η μουναρα είχε πιει και δεν ήξερε τι έκανε. Μου τον έφτυνε τον τρόμπαρε, και τον ρουφούσε μέχρι τον πάτο. Σηκώθηκα όρθιος και άρχισα να της γαμάω το στόμα ασταμάτητα. Κόντευα να χύσω οπότε σταματάω, και της λέω να βγάλει το παντελονάκι της για να ευχαριστηθούμε γαμήσι.

Έκατσα λοιπόν στον καναπέ, έκατσε πάνω μου και αρχίσαμε το ξέσκισμα. Το μουνί της ήταν μέλι. Την είχα πιάσει από τα κωλομαγουλα και την ανεβοκατέβαζα πάνω στο καυλί μου, ενώ συγχρόνως της έτρωγα τα βυζιά. ήταν απίστευτο ότι την γαμούσα και ότι πιπιλούσα τα υπέροχα στητά βυζιά της. Την είχα ξεθεώσει στον πούτσο μέχρι που σηκώθηκε και άρχισε να σαλιώνει την κωλοτρυπίδα της. Και Έτσι ξεκίνησαν τα κολογαμησια. Τον έχωσε στον κώλο της και άρχισε να χτυπιέται σαν τρελή. Φτυνόμασταν από την καύλα, ανώμαλο βέβαια, αλλά ήμασταν σε άλλο κόσμο. Σφυροκοπούσα τον κώλο της ανελέητα. Την κατέβασα και την έβαλα στον καναπέ γυρισμένη στο πλάι. κοντή μεν αλλά βολική στο γαμήσι. Μπήκα πίσω της και της το έχωσα στο ανοιγμένο μουνί της ξεκινώντας το ξέσκισμα ξανά. γενικά λόγω του ποτού γαμιόμασταν πολύ ώρα αφού αργούσα να χύσω. Όταν έφτασε η ώρα σηκώθηκα και της πέταξα τα χυσια μου πάνω στα βυζιά της.

από τότε οπότε μπορούμε γαμιόμαστε σαν σκυλιά και η κοπέλα μου όπως και η αδερφή της δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα. Ξεσκιζόμαστε στο πήδημα και το γουστάρουμε γιατί δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς τίποτα. αυτή το παίζει τάχα στεναχωρημένη μπροστά στους άλλους επειδή πλέον δεν έχει σχέση , ενώ στην ουσία γουστάρει να χύνεται και να γαμιέται με κάποιον που τον ξέρουν όλοι. Μακάρι να μην κάνει σχέση για να την γαμάω ασταμάτητα. βέβαια έχω βάλει στο μάτι και τη αδερφή της κοπέλας μου αλλά πολύ χλωμό.

Click here for more!