Εδώ και καιρό επισκέπτομαι τη σελίδα σου, και
αποφάσισα να μοιραστώ με σένα και τους υπόλοιπους επισκέπτες τη δική μου ιστορία.

Ειμαι κάτοικος Αθήνας, 24 χρονών, ψηλός με ωραία χαρακτηριστικά προσώπου και ..."γεμάτος". Το τελευταίο μου στεκόταν συχνά-πυκνά εμπόδιο στην ερωτική μου ζωή, μιας και οι γυναίκες με τις οποίες συναναστρεφόμουν, έψαχναν στο πρόσωπο του τέλειου άνδρα, το αντίθετο από μένα. Πολλές φορές
αυτό με νευρίαζε και με στενοχωρούσε. Δε λέω πως δεν είχα και γω τα τυχερά μου, αλλά σε γενικές γραμμές αποτελούσε πρόβλημα η όλη κατάσταση.

Η ιστορία που θα σου διηγηθώ έγινε πριν 1,5 χρόνο περίπου και μπορώ να πω
πως άλλαξε τον τρόπο που σκέφτομαι από τότε.

Φεβρουάριος 2003 λοιπόν. Ένα τυπικό σαββατοβραδο. Ετοιμαζόμουν να βγώ με την παρέα μου, 2 φίλους και 3 φίλες. Αφού κανονίσαμε σημείο συνάντησης, ετοιμάστικα και ξεκίνησα. Στο δρόμο σκεφτόμουν πως θα ήταν ακόμα ένα τυπικό Σαββατόβραδο χωρίς κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Φτάνοντας στο σημείο συνάντησης οι 2 φίλοι μου ήταν ήδη εκεί. Αφού περιμέναμε όλοι μαζί για λίγα λεπτά, έφθασαν και οι γυναικες της παρέας. Μόνο που δεν ήταν 3 όπως περιμέναμε αλλά 4. Η μια από τις φίλες μας φιλοξενούσε εκείνο τον καιρό την αδερφή της. Μια κοπελάρα, 28 χρονών, με πλούσιο στήθος, πεταχτό κωλαράκι και χρυσαφένια μαλλια μέχρι την πλάτη. Πάθαμε όλοι την πλάκα μας. Αφού μπίκαμε στα αυτοκίνητα, ξεκινήσαμε για το μπαράκι που είχαμε κανονίσει.

Στο δρόμο οι φίλοι μου κάναν σχέδια δράσης για το ποιος και πως θα ρίξει αυτό το γυναικάκι. Εγώ οδηγούσα και δεν έδινα σημασία. Φθάσαμε στο μπαράκι και καθήσαμε. Καθόλη τη διάρκεια δεν πήρα τα μάτια μου από πάνω της. Φορούσε ένα κολλητό τζιν που διέγραφε ολοκάθαρα τις πλούσιες καμπύλες του κώλου και των μηρών της. Όταν έβγαλε το μπουφανάκι, ξεπρόβαλαν τα θεϊκά εκείνα στήθη, που με δυσκολία κρατούσε στη θέση τους, η μπλούζα της. Μου έτρεχαν τα σάλια...

Όταν ξεθάρεψε λίγο και άρχισε να συμμετέχει στις συζητήσεις μας, ένας από
τους φίλους μου πέταξε την εξής ατάκα : "Καλά ρε Ελένη, τόσο όμορφη αδερφή που μας την έκρυβες τόσο καιρό;" και η Ελένη απαντησε "Μη το κουράζεις Π. δεν είσαι ο τύπος της". Ο Π. είναι αρκετά συμπαθητικό παιδί, με πολλές κατακτήσεις και προς στιγμήν μου έκανε εντύπωση αυτό που είπε η Ελένη εκ μέρους της αδερφής της.

Αφού ήπιαμε τα ποτάκια μας, η παρέα ήθελε να συνεχίσει. Εγώ φανερά κουρασμένος ανακοίνωσα πως δεν θα συμμετείχα. Οι φίλοι μου διαμαρτυρύθηκαν γιατί ειχαν να με δουν μέρες και επίσης γιατί χωρίς εμένα δεν χωρούσαν σε ένα αμάξι. Τότε η Μαρία (η κοπέλα για την οποία γράφεται η ιστορία αυτή) είπε "Και γώ είμαι κουρασμένη. Θα φύγω και εγώ και θα με γυρίσει σπίτι. Συνεχίστε εσείς." Αυτό ήταν. Ήξερα πως θα είχα την ευκαιρία να κάνω την κίνηση μου. Έπρεπε να σκεφτώ το πως. Ξεκινήσαμε λοιπόν με σκοπό να πάμε σπίτια μας. Στο δρόμο είχαμε μια ανάλαφρη κουβέντα και γρήγορα η συζήτηση ήρθε εκεί που ήθελα. Τη ρωτάω "Και ποιος είναι ο τύπος ανδρών που σου αρέσει Μαράκι;" Και απαντάει αυτή" Μου αρέσουν οι εύσωμοι άνδρες. Θέλω ο άνδρας να έχει πιασίματα.. Να τον νιώθω όταν κάνουμε έρωτα."

Αυτό ήταν. Είχα θολώσει. Μετά από λίγα λεπτά φθάσαμε σπίτι της. "Λοιπόν, θα έρθεις πάνω;" μου είπε.. Εγώ ακολούθισα χωρίς να βγάλω λέξη. Με το που μπίκαμε στο σπίτι, την κόλλισα στον τοίχο και άρχισα να τη φυλάω παθιασμένα. Της έβγαλα τη μπλούζα και εμπρός μου στάθηκαν 2 στήθια μεγάλα και στητά. Αφού παραμέρισα και το σουτιέν άρχισα
να γλύφω τις ερεθισμένες ρώγες της με μανία. Ξεφώνησε από καύλα "Ααααχχχ.. Σήμερα θα ξεσκιστούμε" Αφού την έγδυσα τελείως, άρχισα να εξερευνώ το σώμα της με τη γλώσσα μου.

Έφτασα στο μουνάκι της. Ήταν τελείως ξυρισμένο και μύριζε υπέροχα. Ήταν ήδη υγρό.. Αρχισα να της γλύφω το μουνί με μαεστρία. Πότε της έγλυφα την κλειτορίδα, πότε τη γαμούσα με τη γλώσσα. Λίγα λεπτά μετά έχυσε στο στόμα μου και ήπια τα υγρά της. Συνέχισα να της γλύφω το μουνί και παράλληλα προσπάθησα να της βάλω κωλοδάχτυλο.

Τραβήχτικε και μου είπε πως δεν ήθελε. Αν και ξενέρωσα, συνέχισα να της προσφέρω ευχαρίστηση με τη γλώσσα μου, ενώ παράλληλα χούφτωνα τα θεϊκά στήθη της. Αφού έχυσε για 2η φορά, σηκώθηκε και με πρόσταξε να ξαπλώσω. Υπάκουσα. Αρχισε με γλωσσόφιλα, ενώ στη συνέχεια, πήρε στο στόμα της τις ρώγες μου και με έκανε να λύωσω από καύλα. Έφτασε στο ύψος του πούτσου μου. Αρχισε να μου γλύφει το πουτσοκέφαλο με τόση μαεστρία. Μετά από λίγο μου έκανε μια εκπληκτική πίπα, για να καταλήξει ο πούτσος μου ανάμεσα στα βυζιά της. Όταν ένοιωθα ότι τελειώνω, σηκώθηκα και με βια έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα της. Έχυσα μέσα στο στόμα της και τα κατάπιε μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Αφού κάναμε ένα ντουζάκι και ήπιαμε ένα ποτό, ο πούτσος μου άρχισε πάλι να ορθώνεται. Με το που το πήρε πρέφα, τον πήρε στο στόμα της και άρχισε πάλι την πίπα. "Θέλω να σου γαμίσω το ξυρισμένο σου μουνάκι" της είπα... "Ναι αγόρι μου!" είπε και ξάπλωσε ανοίγοντας μου τα πόδια. Αοφύ προθέρμανα λίγο το χώρο με τη γλώσσα μου, άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου στο μουνάκι της. Μετά από λίγο, και κάπως απότομα, τον έχωσα με μια κίνηση στο υγρό μουνί της. "Αααααχ... Έτσι σε θέλω μωρό μου !!!" φώναξε. Να σημειώσω πως ότι μου είπε στην αρχή το ενοούσε (οτι της αρέσουν τα πιασίματα σε έναν άνδρα). Καθόλο το γαμίσι που της έκανα, με είχε ταράξει
στο χούφτωμα.

Αλλάξαμε στάση. Ανέβηκε από πάνω μου. Είχα πλέον μπροστά μου τα μεγάλα βυζιά της που πάλονταν μαζί με αυτήν, καθώς ανεβοκατέβαινε στον πούτσο μου. Τελείωσαμε με 69. Χύσαμε και οι 2, ο ένας στο στόμα του άλλου.
Η όλη εμπειρία ήταν συγκλονιτική. Αφού ξαπλώσαμε για λίγο, μου είπε πως έπρεπε να φύγω, γιατί δεν ήθελε να με δεί εδω η μικρή της αδερφή (και φίλη μου). Δεν αλλάξαμε ούτε τηλέφωνα.

Από τότε δεν την έχω ξαναδεί. Φυσικά η αδερφή της δεν έμαθε ποτέ για το γεγονός.

Πρόσφατα μου είπε πως θα ξανάρθει μέσα στον Ιούλιο και θέλει πολύ να πάμε για καφέ, μιας και με συμπάθησε αρκετά. Ελπίζω λοιπόν να ξαναστείλω ιστορία σύντομα.


Click here for more!