Πολύ καιρό τώρα έχω για οικιακή βοηθό μια σαραντάρα κοπέλα από την πωλωνια. Μια μέρα που καθάριζε τα πράγματα μου βρήκε κάτι φωτογραφίες που είχα κατεβάσει από το ιντερνετ και έδειχναν κάτι απίστευτα μωρά να σκίζουν άντρες με strap on.

Μου είπε πως ήξερε μια συμπατριώτισσα της που ήταν παρά πολύ όμορφη και της άρεσαν αυτά τα παιχνίδια .Μετά από μερικές μέρες με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα που συστήθηκε ως Σουζανα και αφού μιλήσαμε πολύ ώρα μου είπε πως θα μπορούσαμε να βρεθούμε στο διαμέρισμα της κάπου στο κέντρο.

Δυο βράδια μετά χτύπαγα το κουδούνι της για να βρεθώ μπροστά σε μια λεπτή ψηλή κοπέλα με άσπρο όμορφο δέρμα και κοντό καστανόξανθο μαλί. Έμεινα...

Καθίσαμε μαζί στον καναπέ και αφού μου έβαλε ποτάκι είπε πως ήθελε να μου δείξει κάτι.

Έβαλε στο DVD μια ταινία που έδειχνε την ίδια να είναι σε μια μεγάλη παρτουζα σε κάποια βίλα και να γαμάει τρεις άντρες στη σειρά που είχαν κάτσει στην άκρη του κρεβατιού με τους κώλους τους τουρλωμενους. Έσκιζε μια τον έναν μετά τον άλλον και μετά τον άλλον αυτοί βόγκαγαν από καύλα και αυτή τους έσκιζε σαν μανιασμένη.

Ο πούτσος μου είχε γίνει σκληρός σαν τούβλο είχα ιδρώσει απ την καύλα .Η Σουζανα μου λεει περίμενε λίγο .Φεύγει και γυρίζει μετά από τρία λεπτα .Ερχεται μπροστα μου σηκωνει την κοντη καρω φουστα της και αποκαλυπτει ένα strap on στο χρώμα του δέρματος περίπου είκοσι εκατοστά μαλακό με φλέβες και χοντρό κεφαλάκι. Παρτο στο στόμα σου πουτάνα μου λεει και το σπρώχνει στο στόμα μου. Όπως καθόμουνα στον καναπέ με σπρώχνει πίσω και αρχίζει να γαμάει το στόμα μου.Σ αρέσει μου λεει? Ετοιμάσου να σου κάνω την τρύπα κρατήρα. Μου βγάζει τα ρούχα μου τραβάει τα πόδια και με ρίχνει στον καναπέ με το πρόσωπο μου να ακουμπά στη πλάτη και τον κώλο μου τουρλωμένο προς αυτήν.

Πωπω τι κολαρακι είναι αυτό που θα σκίσω ,θα κανείς ν α κάτσεις σε καρεκλά τρεις μέρες.

Βάζει ky στο χέρι της και αλοιφή καλά τη χαράδρα του κώλου μου ενώ μου βάζει τον αντίχειρα της και αρχίζει να τον στριφογυρίζει ενώ με το άλλο της χέρι χάιδευε τις ρόγες μου .Βγάζει τον αντίχειρα και αρχίζει να ακουμπά το πλαστικό καυλί στην λαδωμένη τρυπά μου.

Την έσπρωχνα με το χέρι μου πίσω για να μην με τρυπήσει. Αυτη παραμερίζει τα χερια μου και μου καρφωνει το στραπον στον πάτο. Κόντεψα να λιποθυμήσω.

Μετά από μια παύση μερικών δευτερόλεπτων η Σούζα αρχίζει να κινεί μέσα έξω το στραπον. Τρελαθηκα απο καύλα. Άρχισε να με γαμά με μανία. Με κράταγε απ την μέση και μπαινόβγαινε με τρέλα. Δεν προλάβαμε καν να αλλάξουμε στάση έχυσα στον καναπέ και γέμισα τον τόπο σπέρματα.

Η Σουζανα βγήκε σιγά σιγά και εγώ ένιωσα το τεράστιο κενό στον κώλο μου.

Πήγα στον μπιντέ το γέμισα ζεστό νερό και χαλάρωσα την κολοτρυπα μου για αρκετή ώρα.

Βρεθήκαμε πολλές φορές ακόμα με τη Σουζαν όπου κάθε φορά με γάμαγε και με διαφορετικό τρόπο. Γουστάρω πολύ αυτή τη φάση οποία αναγνώστρια επίσης θέλει spxxx70 ατ μειλμπόξ τελεια ντζι αρ.

Click here for more!