Είμαι ο χ. και θα σου πω την δικιά εμπειρία με την κοπέλα που ευτυχώς ακόμα είμαι και χαίρομαι της τρελές μου.

Κάποτε είχα ένα φιλαράκι τον Γιάννη ήμασταν πολύ κολλητοί και ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι τώρα θα ήμουν μαλωμένος μαζί του μετά από τόσα χρόνια και μάλιστα εγώ με την υπέροχη γκόμενα του. (άσχετο αλλά δεν μαλώσαμε για την γκόμενα του.)

Ηταν ένα απόγευμα και μου λέει ο Γιάννης δεν πάμε για καμία ρετσίνα στο χωριο της Α. που έχει πανηγύρι θα έχει καλή φάση και γέλιο.

Χωρίς να το σχολιάσουμε και πολύ πήγαμε λοιπόν στον χωριο καθίσαμε σε μια γωνία έξω σε κάτι καρεκλάκια και πλακωθήκαμε στην ρετσίνα οι δυο μας.

Που είναι ρε η Α. του λέω μετά από πολύ ώρα γιατί δεν ήρθε? Και μου λέει ετοιμάζετε μαζί με μια ξάδελφη της από Γερμανία που ήρθε για καλοκαίρι. Και δεν προλαβαίνει να τελειώσει και βλέπω ρε φίλε μια γκομεναρα από απέναντι να έρχεται και να χαζεύει όλο το χωριο.

Φόραγε ένα λευκό κολάν παντελόνι και ένα λευκό κολλητό μπλουζάκι από επάνω με της ρόγες πεταγμένες λες και ήταν έτοιμη για αλλά και όχι για το πανηγύρι. καθίσαμε οι 4 και αρχίσαμε το χαβαλέ ενώ εγώ από την μια κόλλαγα στης ρόγες της και από την άλλη αναρωτιόμουν τι κάνω. Και άρχισα το χαβαλέ με την ξαδελφη η οποία ήταν εξίσου υπέροχη. Μετά από πολύ ώρα και αρκετή ρετσίνα μας λέει η ξάδελφη εγώ δεν νιώθω καλά και πρέπει να πάω για λίγο από το σπίτι να βάλω και κανένα μπουφάν γιατί πάγωσα. Πετάγεται λοιπόν η Α. που είχε πάρει για τα καλά χαμπάρι το πόσο είχα γκαβλωσει που την κοίταγα ανά διαστήματα και ξέροντας τι σόι διακοπές ήθελε η ξαδελφούλα της και μου λέει δεν την πας από το σπίτι για να πούμε κανα δυο κουβεντούλες με τον Γιάννη που πρέπει. Και δίχως να πάρω χαμπάρι τι παίζεται λέω ένταξει και σηκώνομε να την πάω με το αμάξι του Γιάννη. Μόλις λοιπον φτάσαμε στο σπιτάκι της μου λέει έλα μέσα δεν είναι κανείς και εγώ δεν δαγκώνω.

Βασικά κόλλησα γιατί δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει και χωρίς να σκεφτώ και πολλά

Κατέβηκα από το αμάξι. Μπήκα λοιπόν στο σπίτι και άραξα κάπως άνετα θα έλεγα για πρώτη φορά σε ξένο σπίτι αλλά με την ρετσίνα μέσα μου δεν καταλάβαινα και πολλά. Μου λέει λοιπόν η αδελφούλα σε πειράζει να φορέσω κάτι άλλο και να έρθω να μου πεις αν είναι καλο για το χωριογιατί η Α. όταν το φόρεσα γέλασε και μου είπε ότι θα με σκυλοβρίσουνε στο χωριο με τέτοια ενδυμασία. Χωρίς να πω πολλά και να καταλάβω πολλά για το τι πρόκειται λέω κανένα πρόβλημα.

Και πάει λοιπόν να αλλάξει και βγαίνει μετά από λίγο με ένα μίνι και ένα και ένα διάφανο λευκό μπλουζάκι αλλά εντελώς διάφανο που ακόμα και όλα της τα βυζιά ήταν από έξω γούρλωσα τα μάτια μου λες και έβλεπα για πρώτη φορά βιαία στην ζωή μου. Πως με βλέπεις μου λέει η ξαδελφουλα που ήταν μόλις 21 ετών και χαμένος όπως ήμουνα της λέω σαν λουκούμι που θέλω να το φάω και Χωρίς να πάρω χαμπάρι τι είπα έρχεται στον καναπέ και μου λέει ψιθιστα όχι ακόμα εγώ θα φάω πρώτη και μου πιάνει τον πούτσο που είχε πρηστεί μέσα στο τζιν.

Aρχισε να με γλυφει στον λαιμό να με ρουφάει και να μου τριβει τον πούτσο με πολύ δύναμη λες και ήθελε να τον σπάσει. Βγαλ τον έξω γκαυλα μου και ρουφα τον με όλη σου την δύναμη όταν τον είδε άνοιξε τρελά τα μάτια της και τον έχωσε με πολύ δύναμη μέσα της. Όταν εγώ πήγα λοιπόν να χαϊδέψω την μουναρα της παρατήρησα ότι δεν είχε καν ούτε κυλοτακι από κάτω της είσαι πουράκι της λέω απαλά και βγάζοντας από το στόμα τον πούτσο μου απαντάει εσύ θα με κανείς πουτσαρά μου και τον ξαναπαίρνει μέσα της.

Μετά από αρκετή ώρα ενώ είχα φτάσει να έχω στην μουναρα της 4 δάχτυλα μέσα της μου παρατάει τον πούτσο και μου λέει έλα να μου τον χώσεις όλο στην μουναρα μου και να την ξεσκίσεις πήγα λοιπόν από πίσω της όπως είχε κάτσει στα 4 και Χωρίς απαλές κινήσεις τον έχωσα εντελώς μέσα της ααααχ γκαυλα μου με ξέσκισες γάμα την πουτάνα σου καντην να να υποφέρει κάνε με να νιώσω η μεγαλύτεροι πουτάνα που υπαρχει στην γη αχ ναι ξέσκισε με ποιο γλήγορα μου έρχεται να τελειώσω γάμαμε δυνατά και τότε τον βγάζω και της λέω τώρα θα σε σκίσω πουτάνα θα σε ματώσω και με πολύ λίγα υγρά που είχε ο πούτσος μου τον ακουμπάω στην κολοτρυπα της ........ τι κανείς τρελάθηκες μου λέει τώρα θα δεις τι κάνουν στης πουτάνες , της λέω και μπαίνω εντελώς ξερά μέσα της αχ με έσκισες παλιό μαλακά δεν θέλω έβγα αχ δεν αντέχω σε παρακαλω πονάω αχ και άρχισε να βογκάει με δύναμη καθώς μπαινόβγαινα άρχισε να παίρνει ρυθμό και να της αρέσει έτσι κάνουνε τις πουτάνες δες της λέω " αχ ναι ξέσκισε με ναι σε παρακαλώ σκίσαμε κάνε τον κολο μου να ματώνει σκίσε με αχ ναι χύνω " και τότε ένοιωσα και τα δικά μου χρυσια να ανεβαίνουνε και πιάνοντας δυνατά από τα μαλλιά την βάζω στα γόνατα και πετάγονται τα χυσια μου σε όλο της το πρόσωπο την έλουσα για τα καλά τώρα είσαι πουτάνα της λέω καθώς ρούφαγε τον πούτσο μου μέχρι να στραγγίξει.

Κάναμε ένα ντους η δυο μας και πήγαμε στους άλλους. Αυτό συνεχιστικέ για 15 μέρες που ήταν εδώ μέχρι να φυγει στην Γερμανία.

Σε λίγες μέρες πιστεύω να βρω χρόνο να σας πω τι παίχτηκε με την Α. και το τι τρέλες κάνουμε τόσο καιρό.

Click here for more!