Ονομάζομε Κώστας είμαι 32 ετών και είμαι από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την Λευκωσία. είμαι παντρεμένος και η γυναίκα μου είναι 29 ετών το όνομα τις Ελισάβετ.
Μου αρέσει πολύ η Ελισάβετ να ντύνεται προκλητικά και να την βλέπουν . αυτό στην Ελισάβετ δεν άρεσε ιδιαίτερα στην αρχή αλλά μετά άρχισε να το κάνει και όλοι φίλοι μου που ερχόντουσαν σπίτι την κάρφωναν με το βλέμμα τους και πάντα μου έλεγαν γιατί την αφήνεις να κυκλοφορεί έτσι .
Παρεπιμπτοντος η Ελισάβετ είναι 1.69cm ύψος 52 κιλά με λίγο μεγάλο στήθος.

Κάποια στιγμή μου εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να καλέσω σπίτι μας τον γενικό διευθυντή της εταιρίας που εργάζομαι για φαγητό γιατί όπως μου είχε πει θέλει να τον τρελάνει λίγο , εγώ δίστασα αλλά τότε μου είπε γιατί να το κάνει σε όποιους θέλω εγώ μόνο . εγώ το δέχτηκα και τον κάλεσα . εκείνη την νύχτα φόρεσε μια κοντή φουστιτσα και πουκαμισάκι λευκό στενό , από μέσα φόρεσε ένα μικρούλικο στρινγκ και από πάνω σουτιέν ροζ που κρατούσε σφιχτά και στρογγύλευε το στήθος της υπέροχα με το λίγο ανοιχτό πουκαμισάκι της ήταν υπέροχα.

Όταν ήρθε ο κύριος Δημήτρης σπίτι τον είδα ότι ξαφνιάστηκε και την κάρφωνε με το βλέμμα του. Περάσαμε μια ωραία νύχτα και την επόμενη στο γραφείο μου είπε τα πιο κολακευτικά σχόλια που άκουσα ποτέ για την γυναίκα μου. Σημειώστε ότι το προηγούμενο βράδυ κάναμε το πιο υπέροχο σεξ τις ζωής μας από την καύλα που νιώθαμε.

μετά από λίγες μέρες μου ζήτησε να τον καλέσω ξανά για καφέ και να φύγω πριν έρθει ότι κάτι ξαφνικό μου έτυχε λίγο πριν έρθει γιατί ήθελε να δει αν της έλεγε κάτι. έτσι έγινε και έφυγα 30 λεπτά πριν έρθει ο κύριος Δημήτρης . η Ελισάβετ φόρεσε ένα κοντό μεταξωτό νιχτικακι χρώματος μαύρου κοντό και από μέσα τίποτα . εγώ φεύγοντας δεν άντεξα και πήγα άφησα το αυτοκίνητο ένα στενό πιο κάτω και επέστρεψα με τα πόδια , κρύφτηκα στον κήπο που είχε ένα παράθυρο που έβλεπε στο σαλόνι. Όταν ήρθε και του άνοιξε τον είδα που τρελάθηκε και του λέει η Ελισάβετ πως από εδώ και εκείνος της είπε με κάλεσε ο Κώστας για καφέ .δεν μου το είπε του λέει , σορρυ για το ντύσιμο μου και αυτός τις λέει έλα ρε Ελισάβετ μια χαρά είσαι. Περίμενε λίγο να κάνω ένα ντουσακι και να ντυθώ και έρχομαι .πήγε και επέστρεψε σε 5-10 λεπτακια και ήρθε πίσω με μια πολύ κοντή λευκή φουστιτσα με στρινγκ μαύρο από κάτω και κοντή αθλητική μπλούζα χωρίς σουτιέν. μόνο με την ιδέα εγώ είχα καυλώσει πάρα πολύ. Καθίσανε στον καναπέ και κουβεντιάζοντας άρχισε η Ελισάβετ να χαϊδεύει τα πόδια της και τότε αυτός πήρε την πρωτοβουλία και όταν πήγε να σηκωθεί αυτή , έβαλε το χέρι του και της χούφτωσε το πισινό κάτω από την φούστα. αυτή αντέδρασε και του είπε όχι τι κάνεις δεν είναι σωστό και τέτοια .τότε της λέει αυτός κοίτα τι έκανες και της έδειξε τον πούτσο του που ήταν ειλικρινά τέλειος δεν ήταν και πολύ μεγάλος πρέπει να ήταν γύρω στα 18cm αλλά τόσο χοντρό πούτσο δεν είχα ξαναδεί. η Ελισάβετ έμεινε και κοίταζε και τον βλέπω αυτόν να παίρνει το χέρι της και να το βάζει στον πούτσο του τότε τραντάχτηκε αυτή και του λέει ο Κώστας? αυτός τις λέει δεν είναι ανάγκη να το μάθει και ξανά χώνει το χέρι του κάτω από την φούστα και αυτή του χάιδευε τον πούτσο με τόση μαεστρία που πέθανα από την καύλα. τότε πήρα το κινητό και πήρα τηλέφωνο σπίτι και το σήκωσε και έκανα πως δεν ήξερα τίποτε και μου μιλούσε και αυτός πήγε πίσω της την έσκυψε και άρχισε να τις γλύφει το μουνί . τότε τις είπα εγώ ότι θα έρθω σε 30-45 λεπτά και πες του Δημήτρη να μην με παρεξηγήσει γιατί όντως φεύγοντας και πήγα σε κάποιο φίλο μου της είπα έτυχε κάτι και θα αργήσω.

μετά από το τηλεφώνημα είδα κάτι που πραγματικά με καύλωσε ακόμα περισσότερο έσκυψε τέλειος η Ελισάβετ και με τα χέρια της άνοιξε τα κολομαγουλα της και του λέει έλα γλύψε με τρελά και άρχισε να βογκά και να του λέει γάμησε με σε παρακαλώ τότε αυτός την πήδηξε με τόση μανία μέχρι που τελείωσε η Ελισάβετ και τότε τον έβγαλε έξω και τις τον έχωσε στο στόμα και την γέμισε με τα χυσια του που εμένα ποτέ δεν μου το είχε κάνει αυτό . καθαρίσανε και φόρεσε η Ελισάβετ κάτι πιο σεμνό και παρακολουθούσαν τηλεόραση όταν πήγα εγώ σπίτι λες και δεν έγινε τίποτα. Καθίσαμε περάσαμε την νύχτα μας και την επόμενη ήρθε στο γραφείο η Ελισάβετ να με δει μιλήσαμε λίγο και έτσι για πλάκα την ρώτησα τι εσώρουχο φοράς σήμερα και πειράζοντας την έβαλα το χέρι μου και την χούφτωσα εκείνη την στιγμή με φώναξαν για κάποια δουλειά που προέκυψε και μου λέει η Ελισάβετ πάω να χαιρετίσω τον Δημήτρη μέχρι να τελειώσεις . μετά από 30 λεπτά που επέστρεψα βγήκε και αυτή από το γραφείο του γενικού και όταν την χούφτωσα διαπίστωσα ότι δεν φορούσε κιλότα και τότε τις είπα τα ξέρω όλα και δεν έχω πρόβλημα απλώς θέλω να βλέπω όταν γίνετε.

Click here for more!