Καλησπέρα... Είμαι η bibi88. Λοιπόν θα σας διηγηθώ μια ιστορία που μου συνέβη πριν 3 χρόνια! Εγώ πριν 3 χρόνια είχα σχέση με ένα παιδί τον Κώστα. Ένα ωραίο παιδί γύρω στα 23 τότε. Τα είχαμε κανένα χρόνο.
Ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Περνούσαμε καλά. Ώσπου μετά από ένα χρόνο σχέσης μου ζήτησε να αρραβωνιαστούμε και αργότερα να παντρευτούμε.

Έτσι γνωρίστηκαν οι γονείς μας και μετά από ένα μήνα αρραβωνιαστήκαμε και πήγα να μείνω σπίτι του. Αυτός έμενε με τους γονείς του. Η μητέρα του ήταν μια απλή γυναίκα γύρω στα 42, καλή γυναίκα! Ο πατέρας του ένας πολύ γοητευτικός άντρας, γύρω στα 45, ψηλός, ωραίος, σωστό αρσενικό.

Ένα βράδυ, καθόμασταν όλοι μαζί στο σαλόνι και βλέπαμε τηλεόραση. Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο. Το σήκωσε ο Κώστας, ήταν μια γειτόνισσα της γιαγιάς του (η μαμά, της μαμάς του που έμενε στην Λάρισα μακριά από Θεσσαλονίκη). Η γειτόνισσα του είπε ότι η γιαγιά του έπαθε εγκεφαλικό, και είναι στο νοσοκομείο. Ο Κώστας με το που κλείνει το τηλέφωνο μας το λέει.

Ο πατέρας του επειδή δούλευε το επόμενο πρωί δεν μπορούσε να φύγει. Έτσι ο Κώστας και η μάνα του έφυγαν και ξεκίνησαν νυχτιάτικα για Λάρισα. Έμεινα μόνη με τον πεθερό μου τον Γιώργο. Καθόμουν στο σαλόνι κι έβλεπα τηλεόραση. Ήταν κι αυτός εκεί και έβλεπε τηλεόραση μαζί μου.

Ξαφνικά, κτυπάει το κινητό του. Πάει στο μπάνιο για να μιλήσει, πήγα και εγώ και κρυφάκουσα τι έλεγε στον φίλο του. Έτρεξα πίσω στον καναπέ να κάτσω για να μην καταλάβει ότι κρυφάκουγα. Ήρθε μέσα και μου λέει:
-    Φεύγω. Πάω να πιω ένα ποτό. Εσύ πέσε και κοιμήσου. Καλά;
-    Καλά. Καλά να περάσεις. Του είπα.
Εμένα δεν με έπιανε ο ύπνος, και έτσι πήρα το μπουκάλι το κρασί και έπινα. Είχε πάει 3 το πρωί. Άκουσα στην πόρτα κλειδιά. Ήταν ο πεθερός μου. Με είδε που καθόμουν εκεί και έρχεται και μου λέει:

-    Πεθερός: Καλά, δεν κοιμάσαι εσύ;
-    Εγώ: Μπα, δεν με παίρνει ο ύπνος. Του λέω.
-    Πεθερός: Πάω για ύπνο.
-    Εγώ: Την γάμησες καλά την γκόμενα;
-    Πεθερός: Τι είπες;;;
-    Εγώ: Καλά, δεν σου κάθεται η γυναίκα σου και γαμάς άλλες;
Μου άστραψε ένα χαστούκι και του είπα:
-    Εγώ: Άντε γαμήσου.

Με έσπρωξε στον καναπέ και έπεσε πάνω μου. Μου έβγαλε το κοντό κόκκινο νυχτικό μου και έβγαλε αμέσως τα ρούχα του. Μείναμε γυμνοί. Έπεσα στα γόνατα και του έπαιρνα πίπα. Είχε έναν μεγάλο πούτσο γύρω στα 20 εκατ. Τον έκανα να χύσει μέσα στο στόμα μου.

Μετά με ξάπλωσε στο πάτωμα, μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να γλύφει το μουνί μου. Έβαζε την γλώσσα του πολύ βαθιά μέσα. Εγώ άρχισα να φωνάζω από καύλα:

Εγώ: Γάμησε με με την γλώσσα σου! Έλα μωρό μου… κάνε με να χύσω… Τώραααααααα!
Πεθερός: ναι, πουτανάκι μου. Θα σε κάνω να τελειώσεις και μετά θα σε ξεσκίσω πουτανίτσα μου.

Τελείωσα με μια δυνατή κραυγή! Μετά ήρθε από πάνω μου και μου άνοιξε πολύ βίαια και απότομα τα πόδια, και αφού έφτυσε το μουνί μου, έχωσε με απίστευτη δύναμη την σκληρή πούτσα του μέσα μου.  Φώναζα και ούρλιαζα από καύλα και από πόνο. Όσο περνούσε η ώρα αυτός έβαζε πολύ δύναμη. Δεν σταματούσε… άρχισε να με πονάει καθώς μπαίνω έβγαινε στο μουνάκι μου.

Εγώ: Με πονάς, με πονάς. Χαλάρωσε λίγο!!! Αααααχχχχχ…!
Φώναζα εγώ.
Πεθερός: Σταμάτα πουτανίτσα μου! Θα σε γαμάω δυνατά και θα σε πονάω, θα σ’ αρέσει…
Εγώ: Αααααααααααααχχχχ, αγόρι μου με τρελαίνεις!
Πεθερός: Λέγε, μωρή. Ο γιος μου σε γαμάει καλύτερα;
Εγώ: Όχι, μωρό μου. Εσύ με γαμάς, καλύτερα από όλους.
Πεθερός: Θα είσαι η πουτάνα του πεθερού σου, και θα είμαι ο γαμιάς σου!
Εγώ: Ναι… Ναι, ναι, ναι, ναιιιιι!
Πεθερός: Χύνω! Χύνωωωωω! χύνωωωωωωωωωωωωωω!!!
έχυσε μέσα μου.

Πήγαμε μέσα και κοιμηθήκαμε.
Το επόμενο πρωί ξυπνήσαμε αγκαλιά. Με φιλούσε… Σηκωθήκαμε και ήπιαμε καφέ. Φάγαμε το μεσημέρι… βλέπαμε τηλεόραση όλο το απόγευμα, και το βράδυ ήρθε μέσα στην κρεβατοκάμαρα μου. Ξάπλωσε, γδύθηκε, (εγώ ήμουν ήδη γυμνή)… αρχίσαμε να φιλιόμαστε και  μου έχωσε απότομα τρία δάχτυλα στο μουνί μου. Βόγκηξα. Με γύρισε απότομα μπρούμυτα. Και άρχισε να πιέζει με τον πούτσο του την κωλοτρυπίδα μου. Άρχισα να φωνάζω:

Εγώ: Όχι! Δεν θέλω… άσε με.
Πεθερός: Θα στο ξεσκίσω! Θα στο γαμήσω το κωλαράκι σου! Όταν θα ‘ρθει ο γιος μου θα σε βρει με ορθάνοιχτη την κωλότρυπα σου!
Εγώ: Αχ! Μη… πονάωωωωωωω!!!
Πεθερός: Ναιιιιιιι! Ναιιιι!!! Πάρτα πουτάνα μου! Πάρτον όλο μέσα…!
(ούρλιαζα από τον αφόρητο πόνο, και ένιωθα την πούτσα του στον κώλο μου, κάπου βαθιά…)
Πεθερός: Ναι!!! Θα χύσω μέσα στον κώλο σου!!!
Εγώ: Ναι, ναι, θα ‘σαι ο γαμιάς μου.
Πεθερός: Χύνω, χύνω…  πάρτα τα χύσια μου πουτάνα μου! Πόρνη μου εσύ…!

Στην πορεία θα σας διηγηθώ και άλλες ιστορίες!!!

Click here for more!