Είμαστε με τη γυναίκα μου την Ξ στο σπίτι, Σάββατο βράδυ και καθόμαστε στον καναπέ στο σαλόνι χαλαροί. Εκεί λοιπόν που κάθομαι, η γυναίκα μου κατεβάζει τη φόρμα μου και αρχίζει να μου παίρνει τσιμπούκι. Με έγλυφε με μανία και μου ρουφούσε τον πούτσο όσο δεν με έχει ξανά ρουφήξει ποτέ. Τον έβαζε όλον μέσα και δακρύζανε τα μάτια της. Τόσο βαθιά στο λαρύγγι της τον έφτανε που έβγαζε σάλια και με είχε γεμίσει από το πουτσοκέφαλο και στάζανε μέχρι τα αρχίδια.

 

-          Τι έπαθες καύλα μου, τη ρώτησα.

-          Μου ήρθε να σε τσιμπουκώσω και απλά το κάνω, σε χαλάει;

-          Όχι βέβαια, της λέω συνέχισε να τον ρουφάς.

Φυσικά και δεν με χάλαγε και μου έφτιαξε το Σαββατόβραδο. Μέχρι που χτύπησε το κουδούνι και ήταν η Αλ…. που μένει στο από κάτω μας διαμέρισμα και μας έκοψε.

-          Φτου σου ρε γαμώτο, είπε η γυναίκα μου, ποιος βρήκε τώρα να μας το χαλάσει.

-          Σσσσσς, της είπα, πάω να ανοίξω.

Σηκώθηκα, σήκωσα τη φόρμα μου αλλά δεν μπορούσα να κρύψω καλά το σηκωμένο πουλί μου. Άνοιξα και αντίκρυσα τη Αλ…. Η Αλ.. είναι ένα κορίτσι στην ηλικία των 24χρονών κούκλα, 1,68 περίπου, με ωραίο σωματάκι, πεταχτό λατίνικο κωλαράκι και ωραίο πεταχτό στήθος. Μπουκιά και συγχώριο.

-          Γειά σου Αλεξάνδρα, της είπα

-          Γειά σου Γιώργο, σας έφερα κεϊκ που έφτιαξα.

-          Γεια σου Αλ…., φώναξε η γυναίκα μου από το Σαλόνι,

-          Γειά σου κι εσένα Ξ…κι μου.

-          Έχεις να κάνεις κάτι, τι ρώτησε η Ξ…, για να έρθεις να κάτσουμε παρέα.

Ο Δ... δουλεύει;;;

-          Ναι και είναι στη Θεσσαλονίκη.

-          Ωχ και είσαι μόνη σου ΣΚ, τη ρώτησα.

-          Ναι ρε γαμώτο, άστα να πάνε.

-          Αν δεν έχεις πάντως κανονίσει, μπορείς να έρθεις να κάτσουμε και να δούμε καμιά ταινία.

-          Ο.κ., μας είπε, πάω να κλείσω κάτι φώτα που έχω αφήσει ανοιχτά και ανεβαίνω.

-          Σου αφήνω ανοιχτή την πόρτα για να μπεις της είπα.

-          Ο.κ.

Και κατέβηκε. Μόλις γύρισα στο σαλόνι η γυναίκα μου, έπιασε την φόρμα, μου την κατέβασε και γρήγορα γρήγορα άρπαξε τον πούτσο μου και τον ξανά έβαλε στο στόμα της ρουφώντας τον με περισσότερη μανία από πριν.

-          Τι κάνεις βρε Ξ…α μου, τη ρώτησα. Θα ανέβει από στιγμή σε στιγμή και…

-          Δεν πειράζει άστη να μας δει.

-          Ναι βρε αλλά μπορεί να τσαντιστεί και να μη μας ξαναμιλήσει και..

-          Πάψε και απόλαυσε την πίπα που σου παίρνω.

Ευθύς, όπως ήμουν όρθιος, μου χώνει το δάκτυλο στο κώλο μου, ξέροντας πως όταν μου παίρνει πίπα και μου βάζει δάχτυλο, τελειώνω γρήγορα και αρχίζει να μου γαμάει την κωλοτρυπίδα μου με το χέρι της ενώ ταυτόχρονα με πίπωνε. Άρχισα να αισθάνομαι ότι θα τελειώσω και όντως άρχισα να την χύνω στο στόμα και εκείνη την ώρα ακούσαμε και οι δύο την πόρτα του διαμερίσματος της Αλ… να κλείνει, που σήμαινε ότι ανέβαινε τις σκάλες. Τα χύσια μου είχαν πλημυρίσει το στόμα της γυναίκας μου και μόλις ακούσαμε τα βήματα της Αλ… να έχουν φτάσει στο κατώφλι της δικής μας πόρτας, μου ανέβασε με μια κίνηση τη φόρμα και με μια γουλιά κατάπιε όλα τα χύσια μου. Την ώρα που η Αλ… μπήκε μέσα χαμογελαστή η γυναίκα μου έσπρωχνε με το δάχτυλό της την τελευταία σταγόνα σπέρματος και έγλυφε το δάχτυλό της.

-          Ήρθα κι εγώωωω, λέει η Αλ…

-          Έλα, της λέει η Ξ…. κάθισε.

Και καθίσαμε όλοι στον καναπέ σαν να μην είχε συμβεί τίποτα πριν από μερικά δευτερόλεπτα. Αποφασίσαμε να βάλουμε ποτάκι και να βάλουμε μια ταινία. Η γυναίκα μου είπε πως θα έβαζε εκείνη τα ποτά και εγώ απλά να έψαχνα τι ταινία θα δούμε. Δεν ήξερα όμως τι προετοίμαζε η γυναίκα μου στην Αλ… Στο ποτό της είχε ρίξει μέσα ένα βότανο το οποίο λέει, σου φέρνει έντονη την σεξουαλική επιθυμία και σε κάνει να μην μπορείς να κρατηθείς, αυτό μου το είπε μετά αφού σας περιγράψω τα μετέπειτα.

Αφού πίναμε τα ποτάκια μας και βλέπαμε τις 50 αποχρώσεις του γκρι, επιλογή της Ξ, είδα την Αλ… να έχει κοκκινήσει τα μάτια της να είναι κάπως…λες και ήταν σε έκσταση, αλλά είχε επαφή με το περιβάλλον και την είδα έτσι όπως είχε κάτσει οκλαδόν στον καναπέ να χαϊδεύει διακριτικά το στήθος της. Η Ξ το είδε κι αυτή και λέει.

-          Αλ…ιτσα μας είσαι καλά; Έχεις κοκκινήσει, ντρέπεσαι με την ταινία ή έχεις ανάψει; Γιατί εγώ η αλήθεια είναι πως άναψα με αυτά που βλέπω.

-          Κι εγώ Ξ μου και ο Δ… λείπει και δεν θα μπορώ να “ξεδώσω” κατάλαβες;

-          Εντάξει βρε Αλ… και τον Γ…. εδώ… τι τον έχουμε;

Η Αλ… γυρνάει και με κοιτάει κατά κόκκινη από το ξάναμα αλλά μάλλον και από ντροπή. Με μιας η Ξ… που καθόταν δίπλα στην Αλ… της πιάνει το στήθος και της το χαϊδεύει πάνω από το φανελάκι που φορούσε η Αλ… και της πλησιάζει το αυτί λέγοντας

-          Μπορεί να σε γαμήσει ο Γ… άμα θες, και της γλύφει πολύ ερωτικά το αυτί.

Η Αλ.. ανατρίχιασε και με το που βλέπω αυτό την πλησιάζω κι εγώ από το άλλο αυτί και της το γλύφω ενώ της χουφτώνω κι εγώ το στήθος. Η Αλ… είχε παραδοθεί. Η Ξ άρχισε να την φιλάει στο στόμα και τα φιλιά τους ήταν πολύ καυλωτικά ενώ εγώ κατέβηκα πιο χαμηλά, της έβγαλα τα καλτσάκια της από τις πατούσες της και άρχισα να τις γλύφω τις πατούσες και τα δάχτυλα των ποδιών της με πολύ ερωτικό τρόπο. Είχε πολύ ωραίες πατούσες και τις είχα βάλει από καιρό στο μάτι και έλεγα πότε θα μου δοθεί η ευκαιρία να τις τα γλύψω και τώρα γινόταν. Αυτό το κορίτσι ήθελα να το γλύψω από πάνω μέχρι κάτω. Της έβγαλα τη φόρμα και την άφησα με το κιλοτάκι ενώ το ίδιο έκανε και η Ξ…. βγάζοντας τα δικά της ρούχα και μένοντας τελείως γυμνή. Παίρνω αγκαλιά την Αλ… και αφού στρώσαμε μια κουβέρτα στο πάτωμα, την ξάπλωσα εκεί και με το στόμα μου της κατέβασα και το κιλοτάκι της μυρίζοντάς το. Μύριζε υπέροχα. Με μιας έχωσα την γλώσσα μου στο υγρό μουνάκι της και άρχισα να της το γλύφω χώνοντας όλη μου τη γλώσσα μέσα του, γευόμενος τα υγρά της. Η γυναίκα μου, έκατσε στα 4 και πλησίασε το δικό της μουνί στο στόμα της Αλ.. ενώ με το κεφάλι της πλησίασε και αυτή το μουνάκι της και το γλύφαμε μαζί εναλλάξ. Η Αλ… ρούφαγε με ένταση το μουνί της γυναίκας μου λέγοντας:

-          Ναι, Αχ ναι, δεν αντέχω, δεν αντέχω, τι είναι αυτό που ζώ…μμμμμμμ!!!

-          Έεεετσι κοριτσάκι μου, ρούφα το μουνάκι μου κι εμείς το δικό σου, έεεετσι, της έλεγε η Ξ.

-          Θέλω την πούτσα του Γ στο μουνί μου, είπε η Αλ…

-          Ναι κοπελάρα μου, της είπα τώρα θα στο βάλω.

Σηκώθηκα, πήρα τα πόδια της στους ώμους μου και της έχωσα τον πούτσο μου στο μουνί της και άρχισα να την γαμάω με δύναμη. Ενώ η Ξ… από την ένταση και την καύλα που ένιωθε η Αλ όσο την γαμούσα τις κρατούσε τους ώμους γιατί η Αλ τιναζότανε και της έλεγε…

-          Σου αρέσει κοριτσάκι μου που τον τρως από τον άντρα μου; Εεεε;;

Σου αρέσει που τον τρως, δεν έχει μεγάλη και χοντρή πούτσα;;;

-          Ναιαιααιαιαιαιαι, Ναι, Ναι, Ναι, γάμα με….. Ναι, Ναι, Αχ,Αχ,Αχ,Αχ, Ναι, γάμησε το μουνί μου, ναι, χύνω, χύνω, μμμμμμμμμμμ, ααααααααααχ!!!!

Είχε τρελαθεί αλλά ταυτόχρονα είχα τρελαθεί κι εγώ που γαμούσα αυτό το κορίτσι. Ήταν υπέροχο…

-          Ναι κοριτσάκι μου σε γαμάω, χύσε, χύσε μου τον πούτσο, σε γαμάω μπροστά στη γυναίκα μου, Σου αρέσει Ξ.. μου που με βλέπεις να την γαμάω; Κοίτα πως την γαμάω.

-          Ναι αντρούλι μου, γάμησέ την, μου αρέσει να σε βλέπω να γαμάς την Αλ…, είναι καύλα η Αλ… γάμησε την όσο δεν πάει.

Όσο άκουγε αυτά η Αλ… τόσο έχυνε ακατάπαυστα. Την γαμούσα και ταυτόχρονα τις έγλυφα τις ωραίες της πατούσες και τα δάχτυλα των ποδιών της.  Κάποια στιγμή δεν άντεξα, βγήκα και αμέσως οδήγησα την πούτσα μου στο στόμα της Αλ.. και άρχισα να την χύνω ενώ η Ξ… της κρατούσε το στόμα και τα μάγουλα για να μην βγει ούτε σταγόνα. Την είχα μπουκώσει και άρχισε να το καταπίνει ενώ όταν άνοιξε το στόμα της ανάσαινε πολύ γρήγορα από την ένταση. Την γύρισα βίαια στα 4 και σαλιώνοντας γρήγορα την πούτσα μου και την κωλοτρυπίδα της, της τον έχωσα στον κώλο και άρχισα να την πηδάω χωρίς να ξέρω αν το είχε ξανά κάνει και αν έπρεπε να την προετοιμάσω πριν για να μην την πονέσω…

-          Ααααααααχ, πονάω, πονάω, μηηηηηηη,

Και άρχισε να κλαίει αλλά η ηδονή μου ήταν τέτοια που δεν μπορούσα να σταματήσω. Η Ξ… την κρατούσε και της έλεγε…

-          Φώναζε όσο θες, θα σε ξεκωλιάσει, το κατάλαβες τσουλάκι; Πόνα όσο θες θα τον φας από τον άντρα μου στην κωλοτρυπίδα σου.

-          Πονάω, σας λέω, αφήστε με, αααααχ, ααααααχ,

Και όσο έλεγε ότι πονάει τόσο της ξεκώλιαζα την κωλοτρυπίδα. Σηκώθηκα από τα γόνατα όπως ήμουν και όρθιος της τον ξανά έχωσα με βία στον κώλο και της πάτησα με το πόδι μου τη μούρη της και άρχισα να την πηδάω με δύναμη, βίαια.

-          Πονάς εεε; Έτσι πρέπει ξεκωλάκι, να πονάς, τέτοιος κώλος θέλει πολύ πούτσα, θα σου τον ανοίξω. Πόνα ρε πουτανάκι,

-          Αααααααχ, με πονάς, δεν μπορώ, ααααααχ,αχ,αχ,αχ,αχ,αχ,αχ

Και εκεί που έλεγε ότι πονούσε…

-          Ναι ρε παλιό αρχίδι, πήδα με, σκίσε μου την κωλάρα μου, ναι, ναι, αχ,ααααχ,αααααααχ, πονάω, Ναι, γάμησέ με, πήδα με, ξεκώλιασέ με, βίασέ με, ναι, ναι!!!

Και κατάλαβα ότι τόση ώρα μπορεί να πονούσε, αλλά της άρεσε και προφανώς γούσταρε φαντασίωση να την βιάζουνε από τον κώλο.

-          Τελικά σου αρέσει, τσουλάκι μου έεε; Τη ρώτησε η Ξ…

-          Ναι, μου αρέσει, συνέχισε να με πατάς με το πόδι στη μούρη, Ναι, πήδα με, μη σταματάς γαμιά μου…. Πήδα με μπροστά στη γυναίκα σου, δείξτης πως γαμιέμαι καλύτερα από εκείνη, δεν έχω καλύτερο κώλο από της γυναίκας σου; δείξτης ότι με γουστάρεις περισσότερο, Ναι καύλα μου,

Και συνέχιζε να λέει τέτοια μπροστά στην Ξ.

-          Ναι τσουλάκι μου σε πηδάω, της είπα, ο κώλος σου είναι πιο σφιχτός από της γυναίκας μου γιατί η γυναίκα μου τον τρώει και την πηδάνε κι άλλοι εκτός από εμένα, ε Ξ μου; Εσύ από σήμερα θα γίνεις το προσωπικό μου πουτανάκι.  

Τότε η Γυναίκα μου γύρισε και της έχωσε τον κώλο της στη μούρη της Αλ..

-          Γλύψε μου την κωλοτρυπίδα τσουλάκι, που θες να είσαι και καλύτερή μου,

-          Ναι, μμμμμμμ,

Και άρχισε να της γλύφει την κωλοτρυπίδα. Τότε η Αλ έχωσε 2 δάχτυλα μέσα στον κώλο της γυναίκας μου και σε λίγο τα 2 δάχτυλα έγιναν 3. Τα 3 σε 4 και κάποια στιγμή μπαινόβγαζε την παλάμη της ολόκληρη μέσα στην κωλοτρυπίδα της γυναίκας μου μέχρι τον καρπό. Εγώ συνέχιζα να την πηδάω από πίσω και όταν είδα αυτό είχα καυλώσει απίστευτα. Της πάτησα με μια κίνηση την μέση και την ξάπλωσα τελείως μπρούμητα, της άνοιξα τα κωλομάγουλα και της τον έχωνα με δύναμη μέχρι τα αρχίδια και την ξεκώλιαζα αλύπητα.

-          Θα σου την σκίσω τη σούφρα σου και θα σε ξεσκίσω παλιό πουτανάκι.

-          Αααααααχ, φώναζε, Αααααααχ, Ααααααχ, ααααα,αααααα,ααααα,ααααα,ααααα,ααααα,αααααα,ααααα,ααααα,ααααα

Μμμμμμμμ,μμμμμμ,μμμμμμ,μμμμμμ.

Της είχα πιάσει το στόμα και της το είχα κλείσει και την άφηνα να μουγκρίζει. Τότε μου ήρθε να χύσω, τον έβγαλα έξω, την γύρισα ανάσκελα και της τα έριχνα στο στόμα και στη μούρη. Την είχα γεμίσει χύσια παντού και η Ξ τα έπαιρνε με τα χέρια της και της τα έχωνε στο στόμα της Αλ… με βία. Εκείνη τα έγλυφε και τα κατάπινε . Μόλις στράγγιξα και έτσι όπως ήταν ανάσκελα, της ξανά έχωσα τον πούτσο μου στον κώλο της, ανάσκελα έχοντας πάλι τα πόδια της στους ώμους μου. Την ξεκώλιαζα ανάσκελα και της έχωνα σφαλιαρίτσες στο πρόσωπο ενώ η Ξ της έτριβε τις ρόγες και τα βυζιά και της τα έγλυφε. Με κοιτούσε η Αλ… με άγριο βλέμμα, ήταν σε έκσταση και φαινόταν ότι ήθελε να την ξεφτιλίσουμε. Σταμάτησα απότομα και της είπα..

-          Εμένα μη με κοιτάς έτσι πουτανάκι,

και πήγα κοντά στο πρόσωπό της και της έχωσα την κωλοτρυπίδα μου στο στόμα της. Της έτριβα τον κώλο μου στη μούρη της ενώ η Ξ έχωνε το χέρι της στο μουνί της και της το έπαιζε ενώ την έγλυφε και παράλληλα στο μουνί της. Η Αλ… ενώ μου έγλυφε τον κώλο και έχωνε την γλώσσα της με μανία μέσα μου, είχε πιάσει τον πούτσο μου με το χέρι της και μου τον έπαιζε ενώ ταυτόχρονα πότε με έγλυφε στον κώλο και πότε στα αρχίδια ρουφώντας τα μέχρι την ρίζα. Στην συνέχεια σηκώθηκα απότομα την έπιασα από τα μαλλιά και την έσυρα μέχρι ένα ψηλό σκαμπό που έχουμε στην κουζίνα μας. Την έβαλα να ξαπλώσει πάνω στο σκαμπό μπρούμητα και της τον ξανά έχωσα στον κώλο και άρχισα να την πηδάω στο όρθιο χώνοντας όλο μου το καυλί μέσα της. Η Ξ… πήγε μπροστά της και την έβαλε να της γλύφει τα βυζιά. Της τραβούσα τα μαλλιά και της γαμούσα τον πρωκτό με βία. Την είχα πεθάνει στην πούτσα. Έτρεμε ολόκληρη και το μουνί της ήταν μονίμως μέσα στα υγρά. Τότε την παράτησα και πήγα πίσω από την γυναίκα μου και της τον έχωσα στον κώλο, ενώ η Αλ.. είχε μείνει ξαπλωμένη μπρούμητα στο σκαμπό και συνέχισε να της γλύφει το μουνί.

-          Ναι πηδηχταρά μου, έλεγε η Ξ, πήδα με

-          Ήθελα τον κώλο σου γυναικούλα μου,

Και συνέχισα να της τον καρφώνω. Έπιασα τη γυναίκα μου από τα μαλλιά και την έσυρα στο πάτωμα στα 4 και άρχισα να της πηδάω τον κώλο όσο πιο γρήγορα και δυνατά μπορούσα. Την έσκιζα. Ήμουν κι εγώ σε έκσταση και δεν ήξερα πια από τις 2 να αφήσω και πιά να γαμήσω. Η Αλ.. ήρθε δίπλα μας, έσκυψε κάτω από την Ξ και της έγλυφε το μουνί με λαχτάρα. Τέτοιο γαμήσι ατελείωτο δεν είχα ξανακάνει. Δεν ήθελα να σταματήσω. Γαμιόμασταν 3 ώρες ασταμάτητα σαν τα σκυλιά. Έχυσα την γυναίκα μου μέσα στον κώλο της και η Αλ τα έπινε από πίσω της. Ενώ είχα βάλει τον πούτσο μου στο στόμα της Ξ για να με καθαρίσει. Μόλις τελείωσε το καθάρισμα, ξανά έβαλα την Αλ… στα 4 και άρχισα να της γαμάω τον κώλο πολύ γρήγορα. Της ξαναπάτησα την μούρη με το πόδι μου και την ξεκώλιαζα δυνατά και βίαια ενώ η γυναίκα μου είχε πάει στο μπάνιο να καθαριστεί.

-          Πήδα με, ναι, ναι, γάμα μου τον κώλο μου, ναι, είμαι πουτάνα, ξεκώλιασέ με, σκίσε με γαμιά μου, θέλω πολύ πούτσα, είμαι πουτσοαρπάχτρα. Τον θέλω συνέχεια μέσα στην κωλοτρυπίδα μου, είμαι μια γαμημένη τσούλα που θέλει πούτσα στον κώλο. Πήδα με γαμιά μου, πουτσαρά μου.

Και συνέχιζε να βρίζει και να φωνάζει και να είναι σε έκσταση. Τελείωσα στην κωλοτρυπίδα της και εκείνη έβαζε την χούφτα της, τα έριχνε στο χέρι της και τα έπινε από τον κώλο της. Μόλις τελείωσε την κατάποση, κάθισα γυμνός στον καναπέ και την έβαλα να γονατίσει και να με τσιμπουκώνει. Σήκωνα και τα δυο μου πόδια όρθια και την έβαζα να μου γλύψει πότε τα αρχίδια και πότε την κωλοτρυπίδα και την έβαζα να μου γλύψει και τα δάχτυλα των ποδιών μου. Την είχα ξεφτιλίσει και εκείνη δεν είχε σταματημό, ήταν μέσα στην ηδονή. Σε λίγο ήρθε και η γυναίκα μου και κάθισε δίπλα μου και την Αλ… την είχαμε στο πάτωμα, πότε να μου γλύφει όλα τα παραπάνω και πότε της ακουμπούσαμε τις πατούσες μας στη μούρη της και τις έγλυφε με μανία.

-          Θέλω να με γαμήσετε κι άλλο, δεν χόρτασα, σας παρακαλώ.

Τότε σηκώθηκα την έβαλα στον καναπέ στα 4 και την έβαλα να γλύφει της Ξ το  μουνί κι εγώ την έπαιρνα πότε από το μουνί και πότε από τον κώλο. Το γαμήσι ήταν ατελείωτο.  Ξανατελείωσα στην κωλοτρυπίδα της και αυτή τη φορά έσκυψε η γυναίκα μου κάτω από την κωλοτρυπίδα της και η Αλ.. της τα έσταξε όλα στο στόμα και εκείνη τα κατάπιε με τη μία.

Την πήγαμε με τη γυναίκα μου στο μπάνιο και την πλύναμε μαζί, με δροσερό νερό για να ξεφουντώσει γιατί εμένα προσωπικά με είχε ρέψει από το αχαλίνωτο γαμήσι που ήθελε τόσες ώρες. Μόλις βγήκαμε έξω από το μπάνιο, της φτιάξαμε ένα ζεστό χαμομήλι και καθίσαμε όλοι στον καναπέ και εκεί μας είπε….

-          Πόπω….τι γαμήσι ήταν αυτό. Δεν έχω ξανακάνει παρτούζα και πραγματικά μου άρεσε τοοοοσο πολύ που δεν ήθελα να σταματήσω. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι…σας παρακαλώ μην είναι η τελευταία φορά, θέλω να ξανά γίνει αυτό.

-          Μην στεναχωριέσαι, της είπε η Ξ… τώρα που σε μυήσαμε θα “Παίζουμε” συχνά. Δεν ξέρω ο Δ…. αν μάθει κάτι τι θα γίνει.

-          Άστον τον μπουνταλά, αυτός είναι της παλιάς σχολής, δεν θα το μάθει κι ούτε θέλω. Αλλά Ξ…. μου, τον Γ…. τον θέλω ξανά… και εσένα φυσικά…. Αλλά τον άντρα σου…!!! Ξέρεις είχα μια φαντασίωση παλιά Γ… μαζί σου.

-          Αλήθεια!!! Τι;

-          Να, μια μέρα σε είχα πετύχει στην αποθήκη που είχα κατέβει και έτυχε να κατέβεις κι εσύ, δεν ξέρω αν θυμάσαι; Και φορούσες μια ωραία γκρι φόρμα που διαγραφόταν το πουλί σου. Μόλις έπεσε το μάτι μου πάνω του….ντράπηκα μήπως με είδες αλλά ταυτόχρονα ερεθίστηκα. Μόλις χαιρετηθήκαμε και πήγε ο καθένας στην αποθήκη του, εγώ έκλεισα την πόρτα της δικής μου και άρχισα να τρίβω το μουνάκι μου φαντασμένη ότι έχεις έρθει με πιάνεις βίαια από τα μαλλιά, κατεβάζεις την φόρμα και με βάζεις να σου γλύψω τον πούτσο. Φυσικά μετά να με κολλάς στον τοίχο της αποθήκης και να με γαμάς.

-          Ωραία φαντασίωση, να το κάνουμε αν θέλεις.

-          Αν θέλω λέει;;;;;

-          Κανονίστε το βρε παιδιά. Δεν πρέπει να χάνονται οι επιθυμίες μας, είπε η Ξ.

-          Εννοείται πως θα το κάνουμε αυτό, αλλά με μια αλλαγή στην φαντασίωσή μου.

-          Τι; Την ρώτησα.

-          Θα με πάρεις από τον κώλο βίαια.

-          Κανένα πρόβλημα Αλ…τσα μου, της είπα.

Ντύθηκε μας έδωσε από ένα γλωσσόφιλο και κατέβηκε στο διαμέρισμά της. Πέσαμε με την γυναίκα μου για ύπνο εξουθενωμένοι, αλλά αγκαλιασμένοι. Κατά την διάρκεια της νύχτας ένιωσα την Ξ να με σκουντάει και να μου λέει ότι ροχαλίζω και ότι δεν μπορώ να την αφήσω να ξεκουραστεί. Της είπα αν ήθελε να σηκωθώ και να πάω στον καναπέ….και τι μου είπε….

-          Αντί να πας στον καναπέ δεν πας κάτω στην Αλ… που είναι μόνη της να κοιμηθείτε μαζί και να κάνετε και καμιά τρελίτσα; Θέλω να δω αν την γαμήσεις και φωνάξει αν θα σας ακούσω. Νομίζω ότι θα με φτιάξει αυτό και θέλω να αυνανιστώ και να σκέφτομαι ότι είσαι από κάτω και γαμάς την Αλ…

-          Ο.Κ. της είπα, φόρεσα την πιτζάμα μου…

Κατέβηκα και χτύπησα το κουδούνι, η Αλ… ρώτησε

-          Ναι;;; Ποιος είναι;; και κοίταξε από το μάτι.

Γ…;; Τι έγινε;;;

Της εξήγησα το ροχαλιτό και τι είπε η Ξ.

-          Τέλειααααα!!! Μου είπε. Μπες μέσα, γδύσου και ξάπλωσε. Η Ξ… μου έφτιαξε τη νύχτα μου.

Με το που ξάπλωσα δεν έχασε στιγμή, τον άρπαξε και τον έβαλε στο στόμα της και άρχισε να με γλύφει με απόλυτη μαεστρία ενώ μου έφερε το μουνάκι της στο στόμα μου. Ήμασταν σε στάση 69 για αρκετή ώρα και απολαμβάναμε και οι 2 μας το γλείψιμο, ο ένας του άλλου. Δεν χορταίναμε κανένας μας. Μετά από λίγο όπως ήμουν ανάσκελα, έκατσε με το μουνί της πάνω στον πούτσο μου και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει σαν λυσσασμένη και να φωνάζει. Ήμουν σίγουρος πως η Ξ άκουγε και αυνανιζόταν.

-          Ναι, παιδαρά μου, είσαι δικός μου σήμερα, μόνο δικός μου, γάμαμε πηδηχταρά μου, ναι, ναι, ααααχ,ααααχ.

Την γύρισα μπρούμητα και της γαμούσα το μουνί πισωκολλητά.

-          Σου αρέσει, πουτανάκι μου;εεεε;;;σήμερα είσαι όλη δική μου. Που είσαι Δ… να δεις το κορίτσι σου πως το γαμάω.

-          Ναι, ναι, πήδα με, που είσαι Δ… μου να δεις πως γαμάει ο γείτωνας το κορίτσι σου; Ναι με πηδάνε Δ….

-          Σκύψε πιο καλά, της είπα, θα σου γαμήσω τον κώλο σου τώρα.

-          Μμμμμμ, θέλεις το κωλαράκι μου πάλι εεε;;;; Ναι βάλτο μου στον κώλο μου, θέλω την πούτσα σου στον κώλο μου.

-          Θα σε παλουκώσω, είσαι για πολύ πούτσα καργιολάκι.

Και της τον έμπηξα με δύναμη όλον μέσα. Η κραυγή της σίγουρα ακούστηκε στην κρεββατοκάμαρα από πάνω που ήταν η γυναίκα μου.

-          Ααααααααχ, Ναιαιαιαιαιαιαιαι.

Πάρε με σαν σκύλα. Γάμησε με όπως γαμιούνται τα σκυλιά. Είμαι πουτάνα εεε;;;

-          Είσαι πολύ πουτάνα, όχι λίγο, της είπα.

Και άρχισα να την  ξεκωλιάζω όπως ήταν γονατιστή αυτή, εγώ σηκώθηκα όρθιος και της έπιασα το κεφάλι με το στόμα και την έφτυνα μέσα στο στόμα και έπινε τα σάλια μου.

-          Πιες τα σάλια μου τσουλάκι, πιες τα!!!

-          Μμμμμμμ, Μμμμμμμ,μμμμ,μμμμ,μμμμμμμμμ!!!!

Και της τον έχωνα αργά και ολόκληρο μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Την κατέβασα από το κρεβάτι, την έβαλα με το κεφάλι στο πάτωμα, τα πόδια όρθια και η μέση της ακουμπούσε στο πλαϊνό του κρεβατιού. Της λύγισα τα πόδια και όπως είχα την κωλοτρυπίδα της να κοιτάει ψηλά άρχισα να της τον χώνω στην κωλάρα της και να την ξεσκίζω απίστευτα. Αυτό το κορίτσι το είχα ξεμουνιάσει και ξεκωλιάσει μέσα σε ένα βράδυ πάνω από 10 φορές. Την πήδαγα αλύπητα.

-          Ναι ρε καργιόλη, ναι ρε μαλάκα, πήδα με, τέτοιο πήδουλο δεν έχω ξαναφάει,

Τρελαίνομαι να τον τρώω από εσένα πηδηχταρά μου. Βίασέ μου τον κώλο, Ναι,ναι,ναιαιαιαι,Αααααααχ!!!

Τότε άρχισε το χύσι μου να φτάνει προς την έξοδο, βγήκα από τον κώλο της και πλησίασα την ψωλή μου στη μούρη της και τραβώντας της τα μαλλιά άρχισα να εκσπερματώνω στη μούρη και στο στόμα. Έβγαλα τόοοσο πολύ που το πρόσωπό της είχε γεμίσει και το στόμα της είχε μπουκώσει. Τα ήπιε όλα και κάναμε ένα ντουζάκι και ξαπλώσαμε για ύπνο, φυσικά γυμνοί.

Κατά την διάρκεια της νύχτας όποτε ήθελα της τον έχωνα στον κώλο ή στο μουνί και τελείωνα μέσα της. Ήταν τόσο μεγάλος ο πόθος μου για αυτό το κορίτσι που δεν χόρταινα να την γαμάω. Μόλις ξυπνήσαμε, μου πήρε ένα πολύ γλυκό και ωραίο τσιμπούκι και ανέβηκα στο διαμέρισμά μου. Η Ξ χουζούρευε στο κρεβάτι και εγώ μας έφτιαξα πρωινό. Την ρώτησα αν ακουγόμασταν και μου είπε πως αυνανίστηκε τουλάχιστον 3 φορές με επιτυχία και πως είχε καυλώσει αφάνταστα με την σκέψη πως ήμουν στο ακριβώς από κάτω μας διαμέρισμα και γαμούσα μια άλλη γυναίκα και μας άκουγε.

-          Σου άρεσε μωράκι μου εεε;;;;

-          Ναι πολύ, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου άρεσε τόσο.

-          Να σου πω την αλήθεια θα ήθελα κι εγώ κάτι.

-          Τι μωρό μου, μου είπε, ότι θες.

-          Να, θα ήθελα να σε δω να σε γαμάει ο πρώην σου ο Μ…ος και δεν ξέρω αν απλά θέλω να σε βλέπω να σε γαμάει ή να συμμετέχω κι εγώ. Και μάλιστα θέλω να σε παίρνει και από τον κώλο.

-          Τι μου θύμησες τώρα!!! Έχω κάνει πολλά καλά γαμήσια μαζί του. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ πουτσαράς και τον πούτσο του τον θυμάμαι ακόμα. Ήταν από τους καλύτερους, μην πω ο καλύτερος μωρό μου χωρίς να με παρεξηγήσεις μιας και πλέον τα λέμε όλα. Θυμάμαι όταν σε πρωτογνώρισα δεν τον είχα ξεπεράσει τελείως τον Μ…ο και όταν με γαμούσες φανταζόμουν ότι ήταν αυτός. Έκανα μαλακία βέβαια τότε γιατί εκείνος προσπαθούσε να με πάρει από τον κώλο αλλά τότε δεν καθόμουν σε κανένα από πίσω. Μακάρι με κάποιο τρόπο να μπορούσαμε να κανονίζαμε να πάρω την πούτσα του, αχ ναι αυτή την πουτσάρα του στον κώλο μου.

-          Θα φροντίσω εγώ για εσένα γυναικάκι μου…. Και μάλιστα σύντομα.

-          Αντρούλι μου ήθελα να σου πω πως…. Δεν έχει καλύτερο πούτσο από εσένα, έτσι τα έλεγα αυτά για να δω αν καυλώνεις. Πάντως αν κανονίσεις είμαι μέσα. Η Αλήθεια είναι πως…χάρη θα του κάνω γιατί όντως προσπαθούσε να με πάρει από πίσω και δεν του καθόμουν. Μου έλεγε και αυτός τότε, σαν κι εσένα πως…δεν μπορεί να έχει έναν τέτοιο κώλο δίπλα του και να μη  τον ευχαριστιέται.

Και έτσι περάσαμε το πρωινό μας. Η Συνέχεια σε άλλη ιστορία.


Click here for more!