Ονομάζομαι Νίκος είμαι 32 χρόνων είμαι παντρεμένος με την Άννα που είναι 29 χρόνων. Περνούμε πολύ ωραία αλλά δεν ξέρω τι γίνετε μαζί μου τρελαίνομαι με ωραίες γυναίκες αλλά και με άντρες.

Μου αρέσει η Άννα να ντύνεται σέξι και να την βλέπουν, αυτή δεν χάνει τέτοια ευκαιρία και το κάνει και πολύ προκλητικά βέβαια.

Η μόνη φάση που είχα με άντρα ήταν με τραβεστί επί πληρωμής που πήγα για να τον γαμήσω αλλά στο τέλος βρέθηκα για πρώτη φορά με ένα πούτσο στον κώλο και όντως τρελάθηκα από καύλα. Μετά από αυτό την βρίσκω πολύ να φοράω τα εσώρουχα της Άννας και να το παίζω γυναίκα στο irc. Μέχρι που γνώρισα πριν 6 μήνες τον Αντώνη ένα φαντάρο. Μιλήσαμε αρκετές φορές και στο τέλος του εκμυστηρεύτηκα το ποιος είμαι και όλα για μενα σημειώστε ότι όταν το έπαιζα γυναίκα έστειλα μερικές φωτογραφίες τις Άννας στον Αντώνη και έπαθε την πλάκα του πάντα όμως με κρυμμένο το πρόσωπο της.

Τότε ο Αντώνης μου είπε ότι θέλει να μας πηδήξει και τους 2 και οργάνωσε μια φάση δήθεν να μπει στο σπίτι μας σαν κλέφτης και να μας γαμήσει και τους 2. Έτσι και έγινε ένα βράδυ που το είχαμε συμφωνήσει και ενώ κοιμόμασταν με την Άννα μπήκε στο σπίτι από το παράθυρο και εγώ ξαπλωμένος με ένα μποξερακι και η γυναίκα μου όπως πάντα με ένα στρινγκ πήγε από πάνω της και άρχισε να τις χαϊδεύει τον κώλο και σιγά σιγά το μουνάκι .

Η Άννα καύλωσε πολύ και άρχισε να βογκά μέχρι την στιγμή που άνοιξε τα μάτια της και είδε κάποιο με μάσκα στο πρόσωπο να την χαϊδεύει άρχισε να φωνάζει και υποτίθεται ξύπνησα και εγώ. Και τότε ο Αντώνης πρόβαλε ένα ομοίωμα πιστολιού και μας είπε μην φωνάξετε και θα περάσετε καλά. Η Άννα ήταν όντως καυλωμένη και τότε τις είπε να με ντύσει γυναίκα και εμένα .

Έκανα πως διαμαρτυρόμουνα και ο Αντώνης με μια κίνηση με χτύπησε και άνοιξε το ντουλάπι και πήρε κάποια εσώρουχα της Άννας και με έβαλε να τα φορέσω . Μετά διέταξε την Άννα να του πάρει πίπα και με έκπληξη μου είδα την Άννα να του παίρνει πίπα και μάλιστα να το απολαμβάνει. τότε ήταν η στιγμή που με πήρε από τα μαλλιά και μου έχωσε τον πούτσο του στο στόμα.

Η Άννα ξαφνιάστηκε αλλά μετά μου λέει συνέχισε και με καυλώνει πολύ η φάση αυτή και ήρθε και η ίδια και του παίρναμε μαζί πίπα . μετά μου είπε ο Αντώνης να γλύψω το μουνάκι της Άννας και όπως είχα σκύψει ήρθε από πίσω μου με μια κίνηση μου τον έχωσε .

Μέσα σε μερικά λεπτά έχυσα. τότε τραβήχτηκε πίσω και έβαλε τον πούτσο του στο στόμα τις Άννας μέχρι να της χύσει και για πρώτη φορά είδα την Άννα να καταπίνει όλα τα χυσια του βιαστή μας.

μετά από αυτό τις είπε τις Άννας να με δέσει στην καρέκλα έτσι και έγινε . εγώ δεμένος και αυτός άρχισε τον δεύτερο γύρο με την Άννα. άρχισε με ένα ωραίο τσιμπούκι και τότε βλέποντας τον πούτσο του τρελάθηκα .

Έβλεπα την γυναίκα μου να πηδιέται σαν πουτάνα και δεν θύμωνα αλλά καύλωνα. αυτό κράτησε 15 λεπτακια ώσπου έφθασε η στιγμή η Άννα να καθίσει στον πούτσο του και να βλέπω τον κώλο της ορθάνοιχτο από το προηγούμενο γαμήσι που τις έκανε τότε ακούω την Άννα να του λέει λύσε τον Νίκο σας θέλω μαζί και έτσι και έγινε με έλυσε και την καρφώσαμε μαζί μέχρι την ώρα που θα τελειώναμε και μας λέει η Άννα χύστε μου στο στόμα και βγαίνουμε μαζί από μέσα της και της γεμίζουμε το στόμα από χυσια.

Click here for more!