Με λένε Σοφία και ξεκίνησα πριν από λίγο καιρό να διαβάζω τις ιστορίες των διάφορων φίλων που έχεις στην σελίδα σου. Αυτό με έκανε λίγο πιο γενναία και πείρα το θάρρος να σας πω μια δική μου εμπειρία που είχα την προηγούμενη εβδομάδα με δύο άγνωστους που γνώρισα, την Ελένη και τον Μιχάλη.

Καταρχήν θα ήθελα να κάνω μια περιγραφή για μένα ώστε να όλοι όσοι την διαβάσουν να μπούνε όλο και περισσότερο μέσα σε αυτή την εμπειρία που μπορώ να πω όσες φορές την σκέφτομαι τόσο περισσότερο αναστατώνομαι.

λοιπόν είμαι 1.78 με 58 κιλά μακριά πόδια και αρκετά καλό κώλο από ότι λένε. Δεν έχω απολύτως κανένα ταμπού και μου αρέσει τόσο να μου γαμάνε το μουνάκι όσο και τον κώλο μου. Μου αρέσουν τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες. Αυτό που πραγματικά με κάνει να ανατριχιάσω είναι μια γυναίκα να μου γλύφει το μουνάκι μου και ένα πουτσαράς να με γαμάει από τον κώλο μου. Το μόνο που ζητάω είναι ο άντρας να τον έχει πραγματικά μεγάλο και χοντρό και όσο για την γυναίκα να παίζει πολύ καλά την γλώσσα της και τα δάχτυλά της.

Ας αρχίσουμε λοιπόν τι έγινε την προηγούμενη Κυριακή που είχα πάει για μπάνιο, στο σχοινιά Μόλις έφτασα εκεί είδα ένα ζευγάρι το οποίο καθόταν σε μία άκρη κάτω από τα δέντρα και χαμουρευόταν. Η αλήθεια είναι ότι καύλωσα αλλά ο σκοπός μου δεν ήταν να γαμηθώ αλλά να πάω για μπάνιο οπότε έστρωσα την πετσέτα και έπεσα μέσα στην θάλασσα να δροσιστώ. Όταν βγήκα το ζευγάρι αυτό είχε προχωρήσει ακόμα περισσότερο οπότε άρχισα και εγώ να καυλώνω πολύ και σκεφτόμουν πως θα καταφέρω να πηδηχτώ μαζί τους. Τους κοίταξα λίγο περισσότερο επίμονα από ότι έπρεπε οπότε ο Μιχάλης με είδε και μου χαμογέλασε, η Ελένη δεν με είχε δει ακόμα γιατί ήταν απασχολημένη με τον πούτσο του Μιχάλη. Από ότι καταλαβαίνεται του έπαιρνε ένα πολύ περιποιημένο τσιμπούκι. Σηκώθηκα να φτιάξω την πετσέτα μου και τουρλώνοντας τον κώλο μου προς τον Μιχάλη να τον άκουσα να βγάζει μια κραυγή . Τότε κατάλαβα ότι όλα τα χύσια του ήταν μέσα στο λαρρύγι της Ελένης η οποία τα κατάπιε υπάκουα. Η ώρα πέρναγε και το μόνο που κάναμε ήταν να αλλάζουμε ματιές και πονηρά χαμόγελα. Άρχιζε να με κουράζει αυτό όποτε σηκώθηκα τους πλησίασα και αφού συστήθηκα γυρνάω και λέω στον Μιχάλη.
- Τι θα γίνει θα με γαμήσετε ή μόνο θα χαμογελάμε ο ένας στον άλλο Στην αρχή έμεινε λίγο αμίλητος δεν το περίμενε αλλά μετά μου λέει να τους ακολουθήσω σε ένα σπίτι που είχαν νοικιάσει λίγο πιο πέρα. Έτσι και έγινε. ¨Όταν πήγαμε εκεί έβγαλα το μαγιό μου και αμέσως ήρθε η Ελένη και άρχισε να με γλύφει σε όλο μου το κορμί. Όταν επιτέλους έφτασε στο μουνάκι μου άρχισε να μου βάζει δάχτυλο τόσο στο μουνί μου όσο και στο κώλο μου, ενώ ο Μιχάλης τον είχε βγάλει έξω και του έπαιρνα τσιμπούκι. Εκεί έχυσα τόσο εγώ όσο και ο Μιχάλης. Ο πούτσος του Μιχάλη ήταν τεράστιος και μετά δυσκολίας μπορούσε να χωρέσει όλος μέσα στο στόμα μου. Μετά αφού φιληθήκαμε με την Ελένη και πείρε και αυτή μέσα από το στόμα μου λίγα από τα χύσια του Μιχάλη, σηκώνεται και φέρνει μια Βαλίτσα. Μέσα στην βαλίτσα είχε ένα ζευγάρι χειροπέδες έναν δονητή με ζώνη και έναν ροζ λαστιχένιο. Δέσαμε τον Μιχάλη στο κρεβάτι και αρχίσαμε να παίζουμε με τους δονητές. Τότε άρχισα να χύνω χωρίς έλεγχο μιας και είχα στηθεί στα τέσσερα και η Ελένη με γάμαγε και στο μουνί και στον κώλο μου. Ο πούτσος του Μιχάλη που μας παρακολουθούσε τόση ώρα είχε γίνει πραγματικά τεράστιος και άρχισα να φοβάμαι για τις τρύπες μου ότι θα ματώσουν αλλά αυτό να σου πω την αλήθεια με καύλωνε ακόμα περισσότερο.

Σηκώνομαι να πάω να γαμηθώ από τον πούτσο του Μιχάλη και όταν το έπιασα να τον βάλω στο μουνάκι μου γυρνάει και μου λέει να τον χώσω στην κωλοτρυπίδα μου. Στην αρχή δεν έμπαινε με τίποτα αλλά μετά σιγά ο πόνος που είχα, άρχισε να γίνεται μια τεράστια ηδονή. Αφού έχυσα για άλλη μια φορά ήταν η σειρά της Ελένης να γαμηθεί. Τότε φοράω και εγώ την ζώνη και όσο ο Μιχάλης την γάμαγε από το μουνί εγώ την είχα ξεσκίσει από την κωλοτρυπίδα της. Ο Μιχάλης επέμενε να τον λύσουμε για να γαμήσει την Ελένη όπως και έγινε. Αφού την έστησε στα τέσσερα άρχισε να την γαμάει με λύσσα. Τότε εγώ πήγα από πίσω του και με μία απότομη κίνηση του έβαλα όλον τον δονητή μέσα στον κώλο του. Μια κραυγή πόνου ακούστηκε ξαφνικά στο αέρα. Με όλη μου την φωνή του λέω πάρτα για να μάθεις να με ξεσκίζεις παλιό πούστη. Στην αρχή αντέδρασε αλλά μετά άρχισε να του αρέσει. Το σκηνικό τώρα ήταν ο Μιχάλης γάμαγε την Ελένη και γαμιόταν από εμένα, η Ελένη γαμιόταν από τον Μιχάλη και γάμαγε εμένα με τον άλλο δονητή και εγώ γαμούσα τον Μιχάλη με όλη μου την δύναμη και γαμιόμουν από τη Ελένη. Αφού χύσαμε αρκετές φορές όλοι πέσαμε στο κρεβάτι πραγματικά κουρασμένου αλλά και ξεσκισμένοι.

Συμφωνήσαμε να ξανασυναντηθούμε μιας και δεν θα ήθελα να χάσω με τίποτα τον τεράστιο πούτσο του Μιχάλη αλλά και τους δονητές της Ελένης. Να σου πω την αλήθεια μετά από αυτό το γαμήσι δεν μπορούσα να χέσω για αρκετές μέρες αλλά δεν θα έχανα με τίποτα ξανά τον πούτσο του Μιχάλη.

Να σου πω την αλήθεια τώρα που τα λέω έχω καυλώσει τόσο πολύ που είμαι σίγουρη μόλις ακουμπήσω το μουνάκι μου θα χύσω αμέσως. ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Είχα δίκιο.

Οποίος θέλει μπορεί να μου στείλει me mail.Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο της ιστορίας.
Σοφία

Click here for more!