Την Πέμπτη που μας πέρασε είχα γενέθλια, αλλά επειδή έπεφτε καθημερινή είπαμε να τα γιορτάσουμε το Σάββατο, κάνοντας ένα παρτάκι στο σπίτι μου.
 
 Μαζευτήκαμε δώδεκα άτομα κι αρχίσαμε να πίνουμε, ακούγοντας μουσική και χορεύοντας. Από κάποια στιγμή και μετά είδα τη φίλη μου την Ντίνα να μην αφήνει τον Μάκη μου σε ησυχία. Ήταν συνέχεια δίπλα του και του μιλούσε χαζογελώντας, κι ήταν φανερό ότι του την έπεφτε μέσα στο ίδιο μου το σπίτι.
 
 Ζήλεψα και θύμωσα, όμως είπα να μη χαλάσω τη βραδιά κι έκανα ότι δεν είχα καταλάβει τίποτα. Κάποια στιγμή, κι ενώ το γλέντι είχε ανάψει για τα καλά, τους είδα να απομονώνονται σιγά σιγά από την υπόλοιπη παρέα, μέχρι που κάποια στιγμή χάθηκαν απ το δωμάτιο. Κάθισα λίγα λεπτά ακόμα βρίζοντας από μέσα μου και μετά πήγα στην κρεβατοκάμαρα.
 
 Άνοιξα με δύναμη την πόρτα και είδα την Ντίνα να είναι μισόγυμνη με την πλάτη ακουμπισμένη στην ντουλάπα, ενώ ο Μάκης της έγλειφε τις ρώγες και είχε το χέρι του μέσα στο παντελόνι της, τρίβοντας το μουνί της. Σταμάτησαν αμέσως τρομαγμένοι και ξαφνιασμένοι, κι εγώ μπήκα μέσα και κλείδωσα την πόρτα. Τους έβαλα τις φωνές και χαμήλωσαν τα βλέμματά τους αμίλητοι. Ξεθύμανα, και μετά έβαλα τα γέλια, αφήνοντάς τους και τους δυο άναυδους. «Μόνο εγώ θα τον χαίρομαι!» είπα. «Εσύ αν θέλεις μπορείς να κάτσεις σε μια γωνιά και να μας βλέπεις» συνέχισα, και η έκπληξή τους μεγάλωσε. Έβαλα την Ντίνα να καθίσει σ ένα καρεκλάκι κοντά στην πόρτα και πλησίασα το Μάκη. Τον φίλησα κι άρχισα να τρίβω τον πούτσο του πάνω απ το παντελόνι του. Εκείνος δίσταζε στην αρχή, όταν όμως ερεθίστηκε αρκετά δεν άντεξε στον πειρασμό να με χουφτώσει. Έβαλε το χέρι του κάτω απ την μπλούζα μου και μου χάιδευε τα βυζιά, δαγκώνοντας τρυφερά το λαιμό μου και κοιτώντας κάθε τόσο την Ντίνα. Εκείνη κοιτούσε αμήχανα, και κάθε φορά που την έβλεπα στα μάτια, έκανε ότι κοιτάει αλλού. Έλυσα τη ζώνη του Μάκη και του κατέβασα το παντελόνι. Γονάτισα μπροστά του κι άρχισα να του γλείφω τα αρχίδια με τέτοιο τρόπο που να μπορεί να βλέπει καθαρά η φίλη μου. Πήρα τον πούτσο του στο στόμα μου κι εκείνος κοιτούσε αμήχανα πότε εμένα και πότε την άλλη, έχοντας καυλώσει όμως όσο ποτέ άλλοτε.

Μου έβγαλε την μπλούζα και το σουτιέν και κάθισε στο κρεβάτι. Εγώ στεκόμουν όρθια μπροστά του κι απολάμβανα τη γλώσσα του στις ρώγες μου, ενώ το χέρι του είχε περάσει κάτω απ τη φούστα μου και μου χάιδευε τα μπούτια και τον κώλο. Φορούσα ένα μαύρο στρινγκ κι όταν αργότερα γδύθηκα, το πέταξα στην Ντίνα. Το πήρε, κι αφού ένιωσε την υγρασία μου στα δάχτυλά της, το άφησε στο πάτωμα, παρακολουθώντας το Μάκη να μου γλείφει το μουνάκι και να μου βάζει δάχτυλο. Του ζήτησα να ξαπλώσει ανάσκελα και με την πλάτη μου γυρισμένη προς το μέρος του τον καβάλησα. Άφησα τον πούτσο του να βυθιστεί αργά στο μουνάκι μου, κι όταν άρχισα να κουνιέμαι πάνω του με όλη μου τη δύναμη, είδα την Ντίνα να βάζει το χέρι της μέσα στο παντελόνι της και να τρίβεται.

Της χαμογέλασα και συνέχισα να καβαλάω τον πούτσο του Μάκη, ενώ ήμουν αναψοκοκκινισμένη και βαριανάσαινα συνέχεια. Το όλο σκηνικό με είχε ερεθίσει φοβερά κι ένιωσα τον οργασμό μου να πλησιάζει. Κι όταν στήθηκα στα τέσσερα κοιτώντας την Ντίνα κι ο Μάκης άρχισε να με γαμάει πισωκολλητά, δεν άντεξα για πολλή ώρα ακόμα. Έχυσα μ ένα μακρόσυρτο «αχ» να βγαίνει απ τα χείλη μου. Κάθισα στο κρεβάτι κοιτάζοντας χαμογελαστή τη φίλη μου να προσπαθεί να το παίξει άνετη. Ήταν φανερό όμως ότι κι εκείνη είχε ερεθιστεί φοβερά. «Έλα εδώ» της είπα.

Της ψιθύρισα κάτι κι έγνεψε καταφατικά, χαμογελώντας πονηρά. Ο Μάκης είχε ξαπλώσει ανάσκελα και κοιτούσε παραξενεμένος, προσπαθώντας να μαντέψει τη συνέχεια. Η Ντίνα τον πλησίασε κι οδήγησε τις παλάμες του στα γυμνά της στήθη, καθώς εγώ του έπαιρνα πίπα. Όταν όμως πήγε να κατεβάσει τα χέρια του στο μουνί της τον απώθησε, αφού είχαμε άλλα σχέδια Η φίλη μου ξάπλωσε ανάσκελα κι εγώ ψιθύρισα στο Μάκη αυτό που είχα ψιθυρίσει και σ εκείνη λίγο πιο πριν. Εκείνος γέλασε και μετά πλησίασε τον πούτσο του στο στόμα της. Του τον έγλειψε λίγο, και μετά τον έβαλε ανάμεσα στα μεγάλα στήθη της. Η Ντίνα τα έπιασε με τις παλάμες της και σφήνωσε το όργανό του, καθώς εκείνος της γαμούσε τα βυζιά. Δεν άντεξε πολλή ώρα και σύντομα σταμάτησε κι άρχισε να τον τρομπάρει μόνος του. Έχυσε πάνω στις ρώγες της και το σπέρμα του πλημμύρισε το στήθος της φίλης μου κι άρχισε να κυλάει προς την κοιλιά της.

Εγώ έπαιρνα όσο μπορούσα με τα δάχτυλά μου και τα έφερνα στο στόμα μου, ενώ η Ντίνα λίγο πιο μετά του καθάρισε την ψωλή με τη γλώσσα της. «Α, και μη φαντάζεστε ότι αυτό θα γίνεται κάθε μέρα » είπα στο τέλος. Βάλαμε όλοι μαζί τα γέλια, ντυθήκαμε και βγήκαμε στο σαλόνι σα να μην είχε συμβεί τίποτα. Οι άλλοι ήταν στον κόσμο τους και δεν είχαν καταλάβει πόση ώρα λείπαμε κι οι τρεις κι έτσι η βραδιά συνεχίστηκε κανονικά. .

Click here for more!