Μετά από τόσο καιρό που διαβάζω τις δικές σας ιστορίες αποφάσισα να γράψω και εγώ μια δικιά μου!

Κάποτε (πριν 6 χρόνια) ήμουν 26 χρονών γνώρισα σε μία καφετέρια μία κοπέλα ηλικίας 22 χρονών! Το όνομα της είναι Μαρία! Αφού γνωριστήκαμε ξεκινήσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων!

Τελικά μετά από δύο μέρες τα φτιάξαμε! Είχαμε πάει βόλτα στην παραλιακή και σταματήσαμε στις καντίνες στο καβούρι. Εκεί κατεβήκαμε από το αμάξι της και πήγαμε μια βολτούλα στην αμμουδιά. Πιασμένη χέρι χέρι περπατάγαμε! Φορούσε ένα μίνι άλλο πράμα! Και από πάνω μια μπλουζίτσα που ίσα ίσα κάλυπτε τα στήθη της! Δεν αργήσαμε να καθίσουμε στην αμμουδιά και να ξεκινήσουμε τα χάδια! Τις έπιανα τα σφιχτά της στήθη και ένιωθα τις καυλωμένες τις ρώγες να πάνε να σκίσουνε το μπλουζάκι! Δυστυχώς αυτό ήταν και το τελείωμα τις όλης φάσης και αυτό γιατί ερχόταν και άλλο ένα ζευγαράκι προς εμάς!

Σαν αποτέλεσμα είχε να πάμε προς το αμάξι να φύγουμε επειδή είχε κιόλας αργήσει! (έπρεπε να γυρίσει νωρίς στο σπίτι γιατί δεν είχε ελευθερία!) Όπως περπατάγαμε της έπιανα και χάιδευα το κολαράκι της! Ήταν και αυτό σφιχτό και πολύ υπέροχο (σαν αχλαδακι) Βλέπετε έχω πολύ μεγάλο πάθος με τα γυναικεία κολαρακια.
Με το που φτάναμε στο αμάξι την κολλάω στην πόρτα και έτσι όπως την γυρίζω χωρίς πολλά περιθώρια για αντίδραση την φιλάω και ξεκινάω να τις χαϊδεύω τα στηθακια της Δεν κρατήθηκα και σηκώνω κατευθείαν την μπλούζα της και ορμάω με μιας να της δαγκώνω το σουτιέν και να πολεμάω με το στόμα μου να της το αφαιρέσω Δυστυχώς όμως δεν με άφησε και με μια απότομη κίνηση κατεβάζει την μπλούζα της και ανοίγει και μπαίνει μέσα στο αμάξι! Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο

Τελικά μπήκα και εγώ μέσα στο αμάξι και έβαλε μπροστά και φεύγαμε Στον δρόμο για το σπίτι της (κοντά εκεί είχα παρκάρει και εγώ το αμάξι μου) της χάιδευα συνέχεια το πόδι της

Ένιωθα το πόδι της αρκετά ζεστό, την ένιωσα να χάνετε κάποια στιγμή και τότε προχώρησα προς τα πάνω το χέρι μου μέχρι που έφτασα στο κιλοτακι της! Ένιωθα πως είχε πιάσει φωτιά! Και εγώ δεν έχασα χρόνο και της χάιδευα το μουνάκι της πάνω από το κιλοτακι.

Κάποια στιγμή μου είπε να σταματήσω γιατί δεν άντεχε άλλο! Και έτσι όπως ήταν μάλλον δεν θα φτάναμε ποτέ στον προορισμό μας! Της είπα ότι δεν γίνετε ήθελα να την νιώσω! Τότε όπως πλησιάζαμε προς το σπίτι της στο Βύρωνα με πήγε σε ένα σχολείο από πίσω (μάλλον ήξερε πολύ καλά τα σημεία)

Μόλις φτάσαμε εκεί σταμάτησε έσβησε την μηχανή και γύρισε και με φίλησε όσο πιο παθιασμένα γινόταν! Μιλάμε για πολύ τέλειο γλωσοφιλο! Τότε και εγώ ξεκίνησα να την χαϊδεύω σιγά σιγά στα βυζάκια της που οι ρόγες της ήταν πολύ σηκωμένες!! Είχε κατακαυλωση! Και αυτό με τρέλαινε! Όλο το αυτοκίνητο μύριζε καταπληκτικά! Κατέβασα τα χέρια μου σαν μεθυσμένος στο μουνάκι της και της το χάιδευα! Τότε και αυτή με την σειρά της μου έπιασε τον πούτσο πάνω από το τζιν μου, έμεινε ενθουσιασμένη από αυτό που ένιωθε!

Μου τον ζούλαγε και μου έπιανε τα αρχίδια πάνω από το τζιν! Πολέμησε να το ανοίξει αλλά δεν τα κατάφερε έτσι και εγώ έλυσα την ζώνη και το ξεκούμπωσα! Τότε με μιας χίμηξε και τον έβαλε με την μια μέσα στο στόμα της!! « ΜΜΜΜΜμμμ μωροο μου το θελωωωω> αυτά ήταν τα λόγια της την στιγμή που όρμαγε.

Συνέχισε να με γλύφει σκυμμένη από το κάθισμα του οδηγού! Και εγώ Τότε ξεκίνησα να ψάχνω να βρω το μουνάκι της, παραμέρισα το κιλοτακι της και ένιωσα τα υπέροχα μουνοχειλακια της! ήταν πολύ περιποιημένο! Λίγες τριχουλες στα μουνοχειλακια και γενικά πολύ καυτό και υγρό! Το χάιδευα συνεχεία και αυτή Τότε μου κατέβασε απότομα το κάθισμα μου και το δικό της (με αυτήν την αλλαγή έχασα το μουνάκι της που τελικά μετά από πολύ κόπο το βρήκα επειδή ο πούτσος μου ήταν χαμένος μέσα στο στοματάκι της! Τον ρούφαγε σιγά σιγά! όσο πιο βαθιά μπορούσε να τον βάλει! Μου χάιδευε τα μπαλάκια μου λες και ήταν πολύ ευαίσθητα και στο τέλος μου άφησε τον πούτσο μου και ξεκίνησε να μου τα πιπιλάει!

όσο μου τα πιπιλούσε μου τρόμπαρε όσο πιο γρήγορα γινόταν τον πούτσο μου! Ένιωθα υπέροχα! ήταν το τέλειο. Της ζήτησα να με ρουφήξει ολόκληρο και τελικά σαν υπακούω κοριτσάκι ξεκίνησε και πάλι να μου τον παίρνει στα υπέροχα χειλάκια της! εγώ καθόμουν και χάζευα το κεφαλάκι της όπως ξεκίνησε να αγκαλιάζει με τα χειλάκια της το πουτσοκεφαλο μου! Τότε εγώ μην μπορώντας να κάνω πολλά έπιασα το μουνάκι της το χάιδευα και Ένιωθα το πόσο υγρό ήταν! ξεκίνησα να χαϊδεύω την κλειτορίδα της που ήταν ήδη πρησμένη πολύ! Ήθελα να την γλείψω και εγώ!

Το μόνο που μου είπε είναι πως αυτήν την φορά θα κάνει αυτή ότι μα ότι θέλει! Και έτσι και συμφώνησα!

Κάποια στιγμή ανασηκώθηκε, ήρθε απάνω μου, έπιασε τον πούτσο μου με τα μικροσκοπικά της χεράκια, τον οριζοντίωσε με την μουνοτρυπουλα της, και αφού τον χάιδεψε πάνω στα μουνοχειλακια της ξεκίνησε να αιχμαλωτίζει το πουτσοκεφαλο μου μέσα στην καυτή της μουνοτρυπα! ήταν τόσο μα τόσο υγρή που αμέσως το πουτσοκεφαλο μου χώθηκε μέσα της!

Αυτή με την σειρά της πολεμούσε να κάτσει όσο πιο πολύ μπορούσε απάνω μου <μμμμμμμμ μωρό μουυυ αυτή ειναιιι καβλαα> το Ήθελα το θέλω σκίσε μεε! Αυτά ήταν τα λόγια της! Και εγώ με τον τρόπο μου και αγκομαχώντας πολεμούσα να της τον καρφώσω μέσα της!της έβγαλα ταυτόχρονα την μπλουζίτσα της και σήκωσα τα βυζάκια της για να αποκαληυθουν από το σουτιέν της!

Τότε δάγκωσα την ρόγα της και έβγαλε μια κραυγή τόσο πόνου όσο και καύλας! Και αμέσως κάθισε όσο πιο πολύ μπορούσε πάνω στον πούτσο μου <<ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχχχχχχχχχχχ αυτοοοο ειναιιιιι ναιιιι γάμα το γάμα το μουνί μου δεν μπροωωω ξεκαβλωσε μεεεε, πήδα μεεε> Παρτα μωρή τσούλα που μου το παίζεις μιξοπαρθεναααα! Δεν ήθελες να σε γαμήσω όταν μου έκανες τον πούτσο αεροπλάνο!

Τώρα θα δεις μωρή καυλιάρα τι θα πάθεις! Και κατευθείαν την βάζω να ξαπλώσει στα πλάγια στην θέση του συνοδηγού και με μιας πιάνω τον πούτσο μου και τον καρφώνω μέσα στην καυτή της μουνοτρυπα! Δεν ξέρω πόση ώρα την γάμαγα έτσι! Δεν ξέρω πόσες φορές Είχε χύσει! Το μόνο που κατάλαβα Κάποια στιγμή είναι όταν άρχισε να ξεφωνίζει τόσο πολύ ότι την έχω σκίσει! Ότι την άνοιξα στα δύο και δεν νιώθει καθόλου το μουνί της!

Και εκείνη την στιγμή αρχίζει ο πούτσος μου να κολυμπάει για ακόμα μια φορά μέσα στο μουνοχιμα της! Ένιωθα την κάψα και την καύλα του μουνιού της που με απογείωνε! << Χύσε με μωρό μου θέλω να σε νιώσω>> μωρή καυλιάρα θέλω να μου τα ρουφήξεις όλα!! Αυτά ήταν και τα δικά μου λόγια! Και έτσι όπως ήμουν ανασηκώθηκα και της έπιασα το κεφάλι!

Έχωσα με δύναμη το πούτσο μου μέσα στο στόμα της! Αυτή έπιασε τον πούτσο μου και εκείνη την στιγμή αμέσως ξεκίνησα να χύνω! ήταν τόσο πολύ το ψωλοχυμα μου που την Ένιωθα να πνίγετε! αλλά παρόλα αυτά μου γράπωνε τον πούτσο λες και ήταν φλασκί με νερό και δίψαγε όσο ποτέ άλλοτε! Με το ένιωσε και την τελευταία σταγόνα του σπέρματος μου, μου τον έγλυψε λιγάκι ακόμα και Τότε με φίλησε στα χείλη! ένιωσα και εγώ την αλμυρά του σπέρματος μου και Τότε είπα πως την θέλω ακόμα! Η απάντηση δεν ήταν η αναμενόμενη!

Μου είπε πως ήρθε η ώρα να γυρίσει να πάει σπίτι της και αν είναι να κανονίσουμε να πάμε σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου! Αρκεί να έρθει η φίλη της η Εβελην που εμπιστεύονται οι δικοί της και κανένας φίλος μου για την Εβελην.

Αυτό το σαββατοκύριακο ήταν και το πιο υπέροχο! Ελπίζω να σας αρέσει η ιστορία μου (δεν έχω ξαναγράψει κάτι παρόμοιο) και δεν ξέρω αν σας αρέσει

Click here for more!