Είμαι η Μάχη 19 χρόνων 1.80 καστανή με στητο κώλαρακι και στήθος νούμερο 4. Ήταν αρχές καλοκαίρι ότι είχα πάει διακοπές στην ροδο έμεινα σε ένα ξενοδοχείο για ένα μήνα..
Στις αρχές περνούσα πολύ ωραία σε μπαρακια με τους φίλους (τρια αγόρια και ένα κορίτσι)να γίνομαστέ κάθε βράδυ τούμπανο..

Η φίλη μου η μαρία κάθε μέρα έπαιρνε στους 2 απο τους 3 τον κώστα και τον γιάννη κάθε μέρα μου έλεγε πόσο καλα τους γαμουσε και ποσο μεγαλη ψωλη εχουν. Ο γιαννης την ειχε 20 ποντους και ο κωστας 18… Μια μερα ο αλεξης(ο τριτος) ειχε μιλήσει με την μαρία να έρθει στο δωμάτιο μου (εγώ εμένα με την μαρία).Είχε ξεχάσει κάτι η φίλη μου ήρθε να το πιασει. Εγώ απο την ζέστη κοιμόμουνα με το στρινκ και με ενα κοντο μπλουζακι χωρις σουτιεν.. όταν μπήκε στο δωμάτιο εγώ νόμιζα ότι ήταν η φίλη μου και δεν σκέπαστηκα με το σεντόνι.. ξαφνικά αισθάνομαι να με χαιδεύει κάποιος στην πλάτη και μετα στον λαιμό όταν γύρισα είδα τον αλέξη γυμνό μόνο με το μποξερακι εκεί έπαθα την πλάκα μου ο πουτσος του ήταν πάνω άπο 20 πόντους..

Δεν είχα ξανάδει άπο τόσο κοντά πουτσο άντρα γιατί ήμουν παρθένα. Στην αρχή φοβήθηκα αλλά μου έπιασε το μούνακι και μου έσκυσε ότι φορούσα άρχισα να καβλωνω παρα πολυ.. Στην αρχή με φιλί σε παθιάσμενα η γλώσσα του ενώθηκε με την δικιά μου.. στην συνέχεια άρχισε να με χούφτωνει με έβαζε δάχτυλακια στο υγρό μουνακι μου.. εγώ φώναζα άπο καβλα αχχχ ναι βάλε μου και αλλά..

εκείνος συνέχισε τότε μου ήρθε η ώρα να σε σκισω άπο εκεί που δεν σε έχει πάρει κανείς.. εγώ του απάντησα γίνε ο γαμιας μου κάνε με το πουτανακι που σκισε το μουνακι μου.. τότε βγάζει έξω το παλουκι του και αρχισε να με γαμαει σιγά-σιγα όταν μπήκε όλος μέσα μου αισθάνθηκα να σπάει επιτέλους η παρθενια..

άρχισε να μου λέει τι μουνι είσαι εσυ..και εγώ να του λέω να με σκισεί με την μεγάλη του ψωλη..ο πρώτος μου οργασμός δεν άργησε να έρθει μετα άπο λίγο μου είπε ότι θέλει να χύσει μέσα στην μουναρα ότι θέλει να με γκαστρώσει.. Αρχίσε να φωνάζει πάρτα χύσια μου αχχ πάρτα και τότε ένιωσα του μουνακι μου καίει άπο τα χύσια του..

τότεκατέβηκε άπο πάνω μου με σήκωσε στην αγκαλιά του και με πήρε στο μπάνιο για να πλυθουμε τότε άρχισα εγώ κάθομαι πάνω στην τεράστια ψωλη του και να κούνιεμαι πάνω κάτω τότε εχυσα για δεύτερη φορά.. με σήκωνει και στα όρια μου τον χωνει απίστευτη ηδονή αυτό κράτησε μια ώρα εχυσα πάνω άπο 5 φορές και ξανά εχυσε στην μουναρα μου μέσα.. είχαμε κουράστει και οι δύο ξάπλωσαμε και μας πήρε ο ύπνος..

Υ.Γ. Μετα άπο ένα μήνα παντρευτηκαμε γιατι έμεινα έγκυος τώρα έχουμε 2 παιδιά και πάντα με γαμαει σαν την πρώτη φορά.


Click here for more!