Λοιπόν είμαι ένα αγοράκι 22 χρονών και θα σας διηγηθώ πως ξεπαρθένιασα τη Λίτσα πριν δύο χρόνια. Για να μην τα πολυλογώ η Λίτσα ήταν φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη ύψος 1.70 μελαχρινή πολύ καυλιάρα με πράσινα μάτια και βλέμμα όλο υπονοούμενα.

Ήταν 19 χρονών και απορούσα πως ήταν ακόμα παρθενάκι.

Την γνώρισα σε ένα μπαράκι με μια φίλη της και βγαίναμε περίπου μια βδομάδα. Πολλές φορές την ρωτούσα διάφορα. Αν τον έχει πάρει από πίσω και άλλα. Χαμουρευόμασταν με τις ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. Μου έπαιρνε πίπα με έγλυφε αλλά μόλις πήγαινα να αγγίξω το μουνάκι της άρχιζαν τα κλάματα και οι φωνές. Μου έλεγε ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα. Από την καύλα ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί.
Για να μην τα πολυλογώ κατάφερα να την πείσω. Σάββατο βράδυ, κανονίζουμε για ποτάκι. Της ζήτησα να φοράει ένα σέξι μαύρο μινάκι για να έχω θέα και ένα κόκκινο στρινγκάκι. Πέρασα να την πάρω κατά τις δέκα. Στο κλαμπ όπου πήγαμε ήθελα να φύγουμε άρον-άρον γιατί ήθελα να την βάλω κάτω και να την ξεσκίσω. Της έλεγα:

-    «Πάμε κορίτσι μου. Κοίτα πως με έκανες, θα εκραγώ από την καύλα!»

-    «Όχι!», μου έλεγε. «Είναι ωραία εδώ!»

Δεν την άκουσα… πλήρωσα και φύγαμε. Στο δρόμο για το σπίτι της έβαλα το χέρι μου κάτω απ’ τη φουστίτσα της και της χάιδευα το μουνάκι. Αυτή δεν τραβήχτηκε, ήξερε ότι αν δεν την πηδούσα εκείνο το βράδυ δεν θα με ξαναέβλεπε.

Μόλις φτάσαμε στο διαμέρισμα την ρίχνω στο πάτωμα και αρχίζω να την γλύφω. Της  βγάζω τη μπλούζα το σουτιέν και τη φουστίτσα και έμεινε με το κόκκινο στρινγκάκι είχε και ένα σφιχτό κωλαράκι κόλαση! Εγώ από την καύλα δεν κρατιόμουνα, ήθελα μόνο να της τον χώσω πέρα για πέρα.

Μου κατέβασε το παντελόνι και τον πήρε όλο στο στόμα της. Εγώ από την καύλα την τραβούσα από τα μαλλιά, την οδήγησα στο κρεβάτι, την ξάπλωσα και της έσκισα το στρινγκάκι. Εκείνη με κοιτούσε με φοβισμένο βλέμμα και όταν είδε τον πούτσο μου όρθιο τα έχασε.

-    «Μωρό μου θα το κάνουμε κάποια άλλη φορά…» μου είπε.

-    «Όχι πουτανάκι, τώρα θα σε ξεσκίσω!»

Τριβόμουν πάνω στο στενό μουνάκι της μέχρι που σηκώθηκα, της άνοιξα τα πόδια και της τον κάρφωσα. Αυτή φώναζε:

-    «Με πονάααααααααααααααααας! Σταμάτα!!!

Εγώ την ξέσκιζα με μανία.

-    «Έλα πουτανάκι μου… έλα καυλιάρα μου… τι σου κάνω; Λέγε μωρή!!! Λέγε! Στον χώνω; Σε γαμάω; Πάρτον σκύλα. Χύνωωωωωωωωωωωω!!!

Όταν της τον έβγαλα είχε πασαλειφτεί παντού με τα χύσια μου. Την πήγα στο μπάνιο και πλυθήκαμε, την ξαναγύρισα στο κρεβάτι και έχωσα τη γλώσσα μου στο ξεπαρθενιασμένο μουνάκι της και έχυσε και αυτή. Μετά την γύρισα και τον πήρε από πίσω. Ούρλιαζε από την ηδονή και φώναζε:

-    Χώστον μου αλύπητα. Είσαι ο γαμιάς μου. Αααααααααααααα! Μμμμμμμμμμμμμ…»

Μετά δεν άντεξα, την γύρισα ανάσκελα και την ξέσκιζα μέχρι το πρωί.

-    «Πάρτα μωρή! Σ' αρέσει ε; Φάτον πουτανάκι μου!!!»

Ήταν ένα αξέχαστο γαμήσι. Από τότε με την Λίτσα πηδιόμαστε σχεδόν κάθε μέρα και κάθε φορά καυλώνει και περισσότερο. Ήταν το καλύτερο ξεπαρθένιασμα.

Click here for more!