Πριν κάμποσες ημέρες είχαμε πάει με τις 2 κολλητές μου στη Ζάκυνθο για ένα σ/κ! Μέναμε όλες μαζί και από το πρώτο μόλις βράδυ είπαμε να πάμε σε κανενα κλαμπάκι ή μπαράκι. Ό,τι προέκειπται! Τελικά πήγαμε σ'ένα από τα πολλά μπαράκια. Εγώ είχα ''φτιαχτεί'' από πριν μιας και φορούσα μια πολύ κοντή φούστα, ένα άσπρο μπλουζάκι που διέγραφε τις ρώγες μου...κ καθόλου εσώρουχα! ! Κάποια στιγμή λοιπόν καθώς σηκώθηκαμε εγώ κ οι φίλες μου στην μπάρα να χορέψουμε- και αφού είχαμε πιει τα σφηνάκια που μας κερνούσε η διπλανή παρέα-....τα αγόρια -μάλλον- βάρεσαν κόκκινο!!

Μετά από λίγη ώρα και αφού είχαμε πλέον γνωριστεί με τα παιδιά,ο Νίκος μου πρότεινε να πάμε σπίτι του. Εγώ δέχτηκα και αφού μετά από μια εξαντλητική διαδρομή με φαντασιώσεις (δικές μου!) πήγαμε σπίτι του μου έβαλε ένα ποτό και μουσικούλα. Αρχισε να με φιλάει και μου έβγαλε το μπλουζάκι. Αρχισε τότε να μου γλύφει τα βυζόμπαλά μου, να τα δαγκώνει μαλακά και να τα χαϊδεύει σαν μωρά! Οι ρώγες μου είχαν ήδη σκληρήνει αρκετά και είχα ερεθιστεί!

Του είπα πως ήταν σειρά μου κ του έπιασα απ'έξω από το παντελόνι του τον πούτσο του.Τον χάϊδεψα για λίγο κ μετά αφού έβγαλε το παντελόνι του τον έχωσα στο στόμα μου. Τον έπαιζα με τη γλώσσα μου πέρα δώθε,τον έγλυφα και τον δάγκωνα. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξε και έχυσε!

Εκείνος έπιασε το υγρό μουνάκι μου, βάζωντας το χέρι του κάτω από τη φούστα!Μου έβγαλε γρήγορα τη φούστα και άρχισε να γλύφει το μουνάκι μου ενώ εγώ είχα ήδη χύσει. Αφού τα ήπιε όλα άρχισε να χώνει τον πούτσο του βαθιά! Εγώ φώναζα από ηδονή αλλα και για να τον καυλώσω πιο πολυ! Για αρκετή ώρα είχε τον πούτσο του στο μουνάκι μου ώσπου έχυσε! ! Μετά με έστησε σε στάση 69 και άρχισε να γλύφει τα κωλομέρια και την κωλοτρυπίδα μου.

Αρχισε να τον χώνει στον κώλο μου ενώ εγώ έσκουζα και αυτό τον έφτιαχνε πιο πολυ!! Αφού χύσαμε και οι δύο κοιμηθήκαμε κ....αυτό συνεχίστηκε για όλο το σ/κ!!

Click here for more!