Ερωτικές Ιστορίες - Τα ονόματα που αναφέρονται δεν είναι αληθινά για ευνόητους λόγους... μικρός ο κόσμος. Η ιστορία όμως που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή (όποιος θέλει το πιστεύει όποιος όχι, δεν με νοιάζει καθόλου).
Είμαι λοιπόν ας πούμε ο Δημήτρης, 30 ετών και σπούδασα στο εξωτερικό Οικονομολόγος και είμαι κάτοχος 2 μάστερς. Που λέτε τα πρώτα κανά 2 χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας ζορίστηκα για να βρω καλή δουλειά αλλάζοντας 2-3, ώσπου πέρυσι τέτοια εποχή βρέθηκα να είμαι Οικονομικός Διευθυντής σε μια μεγάλη βιομηχανία της Βορείου Ελλάδας.

Εκεί γνώρισα την 1η μέρα τα υπόλοιπα στελέχη και... εκεί που τα ‘χασα ήταν όταν αντίκρισα την ας πούμε Ελένη, την Προϊσταμένη τότε της Εμπορικής Διεύθυνσης. Μούναρος γύρω στα 35, παντρεμένη, με μαύρα μαλλιά αλλά ανοιχτόχρωμο δέρμα, περίπου 1.75 ύψος με κάτι ποδάρες και μια κωλάρα άστα να πάνε. Επίσης το στήθος ήταν αρκετά μεγάλο.. όχι αγελάδας αλλά μεγάλο και στητό (3άρι γεμάτο). Σωστό μοντέλο η κυρία! Είπα από μέσα μου και ξαναμμένος πήγα να συνεχίσω τις γνωριμίες.

Εγώ είμαι 1.85 ύψος, 87 κιλά, σχετικά γυμνασμένος (όχι τίποτα ιδιαίτερο με γραμμώσεις τρελές κτλ, αλλά μια χαρά), καστανός και απ’ ότι έχω καταλάβει από τις γυναίκες όλα αυτά τα χρόνια επιθυμητός. Μάλιστα όταν ήμουν στο εξωτερικό, πιτσιρικάς φοιτητής, με πλησίασε ατζέντης μοντέλων αλλά δεν έκανα τίποτα, είχα άλλα σχέδια (όποιος δεν με πιστεύει οκ, αλλά είναι η αλήθεια).

Που λέτε παίδες, 2-3 πρώτες βδομάδες στη δουλειά και οι φιλοφρονήσεις καθώς και το φλερτ με την εν λόγω γκόμενα συνεχίζονται και συνεχίζονται... με αποτέλεσμα να αποφασίσουμε να βγούμε ένα Σάββατο βράδυ οι δυο μας. Μάλιστα αυτή το πρότεινε όχι εγώ (ήταν παντρεμένη και μασούσα να το κάνω). Μου είπε πως θα προφασιζόταν στον άντρα της επαγγελματικό ταξίδι οπότε δεν θα χαμε πρόβλημα. Καθαρά δηλαδή φαινόταν πως η γκόμενα γούσταρε πήδημα για να λέει έτσι.

Βγαίνουμε λοιπόν Σάββατο βράδυ και πηγαίνουμε πρώτα σε ένα εστιατόριο. Εκεί που τρώγαμε μου λέει ξαφνικά:

-    Είσαι πολύ ωραίο παιδί και θέλω να σε πηδήξω!

Με το που λέει αυτό εγώ τα ‘χασα! Κόντεψα να πνιγώ από το νερό που έπινα. Για 10 λεπτά ήμουν παγωμένος και άρχισα να λέω αερολογίες. Ώσπου μου λέει:

-    Μα τι μαλακίες καθόμαστε και λέμε; Δεν πάμε σπίτι σου;

Την παίρνω και πάμε σπίτι μου. Με το που μπαίνουμε μέσα αρπάζει αυτή από το μπαράκι 2 σφηνοπότηρα αρπάζει και ένα μπουκάλι βότκα και αρχίζουμε να πίνουμε. Μετά από 5-6 σφηνάκια μονοκοπανιά, αρχίζουμε να φιλιόμαστε και να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλο. Άρχισε να τρίβει έξω από το παντελόνι τον πούτσο μου που είχε γίνει σωστό κοντάρι. Ξεντυνόμαστε κι αυτή μένει ολόγυμνη με τις γόβες (σούπερ καυλιάρικο αυτό). Όταν έμεινα και εγώ γυμνός τα μάτια της γούρλωσαν και κοιτούσαν με απορία το πρησμένο μου παπάρι.

-    Τί είναι αυτό; Μου λέει. Ωχ Παναγία μου!(σημειωτέον το καυλί μου είναι 22 πόντους και τόσο χοντρό όσο το μικρό μπουκάλι από νερό σχεδόν, χωρίς υπερβολές).
Αρχίζει μια πίπα άνευ προηγουμένου! Να τον βάζει όσο πιο βαθειά μπορούσε στο στόμα της. Σε μια φάση κόντεψε να ξεράσει… δεν μπορούσε. Την ξαπλώνω στον καναπέ και της ρίχνω και εγώ ένα γλυφομούνι που έχυσε 3 φορές απανωτά. Μου λέει να κάνουμε ένα διάλειμμα καθώς, από τα απανωτά χυσίματα πόνεσε λίγο το μουνί της. Της λέω:

-    Τι διαλείμματα και μαλακίες μου λες; Τώρα θα τον φας!

Παρακαλούσε λόγω και του μεγέθους του καυλιού μου να περιμένουμε λίγο αλλά εγώ ανένδοτος. Της τον καρφώνω μέσα με δύναμη και αρχίζω να την πηδάω με λύσσα. Οι φωνές της από τον πόνο αλλά και την καύλα που ένιωθε ξεσήκωσαν τη γειτονιά. Εγώ χτυπούσα συνεχώς μήτρα... της το είχα κάνει το μουνί άχρηστο.

Μετά από λίγο αρχίζω και χαϊδεύω τη σούφρα της γύρω-γύρω ενώ τη γαμούσα από πλάγια θέση και αρχίζει να λέει:

-    Ναι! Το θέλω από πίσω! Σκίσε μου ρε μαλάκα την κωλάρα!!! Σιγά-σιγά όμως στην αρχή… το καυλί σου είναι τεράστιο!

Την πιάνω από τα μαλλιά, τη βάζω στα τέσσερα και της λέω:

-    Δεν έχει σιγά-σιγά καριολοπουτάνα! Θα στον ματώσω!!!

Αφού βάζω καπότα τώρα, της τον καρφώνω στη σούφρα.. και βγάζει μια κραυγή... μα μία κραυγή..!!! Κάπου φοβήθηκα και εγώ μη χάσω τον έλεγχο και χαμηλώνω ρυθμό.. Ξαφνικά, μου λέει:

-    Σκίσε με πούστη! Τι περιμένεις;

Ε, αυτό ήταν! Αρχίζω να την πηδάω με μανία από πίσω. Την έπιανα από τους ώμους και της τον κάρφωνα με δύναμη μέσα της και αυτή φώναζε:

-    Ξέσκισέ με την πουτάνα!!!

Τη γαμούσα τόσο δυνατά που το κωλί της είχε ανοίξει σαν μαγγανοπήγαδο. Της τον μάτωσα πραγματικά! Αφού τον έβγαλα και είχε λίγο κόκκινο πάνω στην καπότα! Αυτή είχε δακρύσει από τον πόνο και τα τοιχώματα του κώλου της είχαν ματώσει.

Βγάζω την καπότα και αρχίζει να μου βαράει μια τρελή μαλακία βάζοντας το καυλί μου πάνω στη ρώγα της και ταυτόχρονα τον έγλυφε μέχρι που της έριξα τα τρελά μου χύσια παντού και την έπνιξα.

Όταν τελειώσαμε πήγαμε για μπάνιο. Όταν βγήκαμε πήγαμε στο κρεβάτι να ξαπλώσουμε και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Η γκόμενα πλέον δε δουλεύει στην ίδια επιχείρηση, αλλά που και που βρισκόμαστε και γαμιόμαστε...


Click here for more!