Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλες πόλεις, όμως στην Θεσσαλονίκη, το τελευταίο διάστημα τα κοριτσάκια αποθρασύνθηκαν εντελώς. Ακούστε τι έγινε προχθές.
 
 Μια φίλη είχε γενέθλια και μάζεψε την τσακαλοπαρέα για τα σχετικά. Στο πάρτυ ήρθε και μια πιτσιρίκα,η γονείς της οποίας έμεναν δίπλα απο το σπίτι της φίλης μου και στο παρελθόν, πριν μπει δηλαδή στο πανεπιστήμιο, της έκανε ιδιαίτερα. Άπό την ώρα που πήγα μέχρι την ώρα που έφυγα, η μικρή δεν με άφησε λεπτό από τα μάτια της. Με κοιτούσε συνέχεια, προσπαθούσε να πιάσει συζήτηση....Κάποια στιγμή η φίλη μου ήρθε και μου είπε ότι το μικρό με γουστάρει και ότι θέλει να με συστήσει. Της είπα ναι, έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και λίγο πριν φύγω ανταλλάξαμε τηλέφωνα, "δια παν ενδεχόμενον".
 
 Την επομένη το πρωί, μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ήθελε να μου κεράσει καφέ, όπως και έγινε. Βγήκαμε σε ένα καφέ της παραλίας, που συχνάζουν φοιτητές, μιλήσαμε για το πανεπιστήμιο, για τους καθηγητές που συνεχίζουν οι ίδιοι, και άλλα τέτοια. Φεύγοντας με κάλεσε στο σπίτι της για ποτό, ιδέα την οποία αντιμετώπισα διστακτικά, γνωρίζοντας ότι μένει με τους γονείς της. Της πρότεινα να έρθει στο δικό μου και δέχθηκε, άσχετα αν οι δικοί της -όπως μου είπε -έλειπαν.Στο αυτοκίνητο, η συζήτηση συνεχίστηκε χωρίς προεκτάσεις, ενώ μια αδέξια δική μου κίνηση κόντεψε να μας βγάλε εκτός δρόμου, αφού μου έπεσε το τσιγάρο και ευτυχώς μου έκαψε μόνο το παντελόνι και το μποξεράκι και όχι το πόδι!
 
 Όταν φτάσαμε, έκανε μια βόλτα στο σπίτι, το οποίο όπως είπε της άρεσε. Της έδειξα που ειναι το μπαρ για να βάλει ποτό, τα σι-ντι για τη μουσική και την άφησα προκειμένου να πλυθώ και να αλλάξω αφού όλα επάνω μου μύριζαν καμένο ρούχο.Μπήκα στην κρεβατοκάμαρα, βρήκα τις φόρμες που συνήθως φοράω στο σπίτι και άρχισα να ψάχνω για εσώρουχα. Μπήκα στο μπάνιο της δικής μου κρεβατοκάμαρας για να αλλάξω, ξεπλένοντας πρώτα το πόδι μου που ευτυχώς δεν είχε καεί από το τσιγάρο. Όταν σήκωσα τα μάτια και κοίταξα στον καθρέπτη, πίσω μου είδα τη μικρή να με κοιτάει και να χαμογελάει κρατώντας στο ποτίρι με το ποτό στα χέρια. "Έχεις πολύ ωραίο κωλαράκι" μου λέει, προσθέτοντας ότι "δεν το φανταζόμουν τόσο σφικτό και όρθιο". Με πλησίασε και άρχισε να μου έδωσε ένα υγρό φιλί, ενώ με το χέρι της μου χάϊδευε τα αρχίδια. Την πήρα στα χέρια και την έβαλα πάνω στο έπιπλο του μπάνιου. Της έβγαλα το μαύρο στριγκάκι και άρχισα να της πειράζω την κλειτορίδα που είχε πριστεί σαν στραγάλι. Κάθε που της ακουμπούσα τη γλώσσα, τρανταζόταν, σπρώχνοντας το κεφάλι μου όλο και πιο μέσα. Της έβαλα το δάχτυλο και με ρυθμικές κινήσεις προσπαθούσα να φτάσω όσο πιο μέσα γινόταν. Φώναζε από υδονή, ενώ τα υγρά της άρχισαν να κυλούν προς τα κάτω αφήνοντας ίχνη στο νεροχύτη. Μου τράβηξε το χέρι και με έστησε ανάποδα στο έπιπλο του μπάνιου, σπρώχνοντας μου τη σπονδυλική στήλη να γείρω και να φτάσω με την μύτη μου τον καθρέπτη. Άρχισε να μου γλύφει ανάποδα τα αρχίδια ενώ ταυτόχρονα έγλυφε την κωλοτρυπίδα μου. Αυτό διήρκησε περίπου 10 λεπτά. Την πήρα στα χέρια και την ξάπλωσα στο κρέβάτι. Μου έπιασε τον πούτσο και τον οδήγησε μόνη της στο μούνι της που ήταν μοναδικό και σφιχτό. Της τον έβαλα σιγά σιγά και με ρυθμικές κινήσεις γιατί υπήρχε μία σχετική δυσκολία. Φώναζε και μου δάγκωνε τον ώμο. Με φιλούσε και μούγκριζε προτρέποντας με να συνεχίσω, πιο δυνατά. Την γύρισα στο πλάι, όπου της τον κάρφωνα με το ένα πόδι όρθιο. Παραδόθηκε στις επιταγές μου. Φώναζε ξέσκισε με, χτύπα με, βάλτο πιο μέσα, πιο δυνατά....

Όταν κατάλαβε, ότι θα έχυνα με τράβηξε για να μη χύσω μέσα της ενώ έκλεισε με τα χείλια της το πουτσοκέφαλο για να κρατήσει κάθε υγρό στο στόμα της. Νομίζω ότι μέτρησα περισσότερες από 8 συσπάσεις ενώ όλα τα υγρά που έβγαιναν από τον πούτσο μου έμειναν στο στόμα της. Όταν τελείωσα, άφησε σιγά σιγά να φεύγουν από το στόμα της λίγα-λίγα χύσια τα οποία κυλούσαν μέχρι το λαιμό και τα στήθη της. Άρχισε να με γλύφει παντού, στο στόμα, στα μάγουλα, στο στέρνο, στην κοιλιά, στα αρχίδια. Τα χύσια μου ήταν όλα επάνω μου ενώ για πρώτη φορά γεύτηκα- σε μεγάλη ποσότητα -τα δικά μου χύσια! Πήγαμε για ένα γρήγορο ντους, με την διαφορά ότι εγώ δεν έκανα τίποτα.

Όλα τα έκανε μόνη της. Έβαλε αφρόλουτρο στο σφουγκάρι, πέρασε κάθε σημείο του κορμιού μου πλούσιο αφρό, μου έλουσε τα μαλλιά....έκανε τα πάντα μόνη της. Απίστευτη καύλα! Στην συνέχεια καθίσαμε για τσιγάρο στο καθιστικό. Μου χάιδευε τα μαλλιά και έπαιζε με τις τρίχες του στέρνου μου. Μου φιλούσε τις ρόγες και τις δάγκωνε αφήνοντας μεγάλες ποσότητες σάλιου πάνω τους. Μου έγλυφε τα αρχίδια ρουφώντας τα το ένα μετά το άλλο.

Αφηνε τη γλώσσα της να γλυστράει στην κωλοτρυπίδα μου, ξέροντας ότι αυτό με ανατρίχιαζε. Με το μικρό της δάχτυλο προσπαθούσε να παραβιάσει την τρύπα μου. Με έστεισε στα τέσσερα και μου έγλυφε, μια τον πούτσο και μια την κωλοτρυπίδα μου με τέτοια τέχνη που ριγούσα απ'ακρη σ΄ακρη. Άρχισε να πιέζει με τον αντίχειρα την τρύπα μου, καταφέρνοντας να μπαίνει όλο και πιο μέσα. Τη θέση του αντίχειρα έπαιρνε η γλώσσα της ενώ ανεβαίνοντας προς τα πάνω, έπαιρνε στο στόμα της μια το ένα αρχίδι και μια το άλλο. Δεν άντεχα άλλο. Την ξάπλωσα μπροστά το τζάκι και μπήκα και πάλι μέσα της. Δεν αντιστάθηκε καθόλου. Σήκωσε τα πόδια της ψηλά και τα έκλεισε στη μέση μου.

Την πηδούσα με όση δύναμη είχα ενώ με ικέτευε να μην σταματήσω. Την σήκωσα λίγο ψηλότερα και προσπάθησα να μπω στον κώλο της. Αρχικά ήταν αδύνατο, αλλά η παρατεταμένη πίεση άρχισε να βοηθάει, σε συνδιασμό με το σάλιο που μόνη της έβαζε. Το πουτσοκέφαλο άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει, ενώ οι κραυγές πόνου και υδονής αυξήθηκαν. "με ποναααααααααααααααας αλλα μου αρέσει. Μην σταματάς, με σκίζειιιιιιιιιιιιιιιιιις" οι εκφράσεις που ξεστομούσε οι οποίες με καύλωναν όλο και περισσότερο. Μπήκα όλος μέσα της. Φώναζε να σταματήσω, χωρίς να το θέλει. Μπήκα και βγήκα για περισσότερό από 10 λεπτά. Οι στιγμές ήταν απίστευτες. Ήμασταν και οι δύο μούσκεμα, ενώ ο πάτος της είχε ανοίξει για τα καλά. Την έστεισα στα τέσσερα και την έπαιρνα από πίσω, χωρίς να διαμαρτύρεται. Το μόνο που άκουγα ήταν βογκιτά ικανοποίησης. Έφτασα στο απόκορύφωμα. "Χύσε μέσα μου" μου είπε και δεν είχα λόγο να πω ή να κάνω το αντίθετο.

Έχυσα στο έντερο της, ενώ αμέσως μετά άρχισε και η ίδια να χύνει, φωνάζοντας "αυτός είσαι!!!!!!!!". Ξαπλώσαμε ο ένας δίπλα στον άλλο. Έσκυψε και μου φίλησε το στέρνο, ενώ ξάπλωσε πάνω στην κοιλιά μου, πειράζοντας μου τις τρίχες πάνω από τον πούτσο μου. Δεν ξέρω για πόσο μείναμε έτσι. Ξάπλωσε πάνω στο χέρι μου και αφού με φίλησε, μου είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που άφησε κάποιον να της γαμήσει τον κώλο.

Με αργούς ρυθμούς ντύθηκε και πήγε προς την πόρτα. Εγώ σχεδόν γυμνός την ξεπροβόδισα και υποσχέθηκα ότι θα την πάρω τηλέφωνο. Νομίζω ότι θα την ξαναπάρω. Το μόνο που συνεχίζω να μην καταλαβαίνω είναι γιατί οι γυναίκες τη βρίσκουν με την κωλοτρυπίδα των ανδρών!!!!!!!

Click here for more!