Επειδή στο έτερον μου ήμισυ αρέσει να διαβάζει τις ιστορίες που γράφονται εδώ, σκέφτηκα να του κάνω έκπληξη και να σας διηγηθώ το πρώτο μας βράδυ.

Για να μπείτε λίγο στο κλίμα της ιστορίας θα σας πω πρώτα κάποια πράγματα που έπαιξαν το ρόλο τους. Για αρκετά χρόνια ήμουν μ ένα παιδί (πρώτη σχέση) με τον οποίο τα πηγαίναμε καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα είχα αρχίσει κάπως και ξέφευγα, χωρίς όμως ποτέ να διανοηθώ να του την κάνω. ¶μα είναι όμως να γίνει...

Είχαν κάτσει έτσι τα πράγματα που για λίγο διάστημα δεν έμενα σπίτι μου, αλλά σε μιας φίλης μου. Ένα βράδυ λοιπόν, κανονίζουμε να βγούμε με το αγόρι της και έναν φίλο του (!), τον οποίο είχα δει άλλη μια φορά πριν από κάτι μήνες, έτσι πάλι στο άσχετο. Ο πρώην (εκείνη την περίοδο νυν) ήταν με φίλους του (καλό παιδί, δεν μπορώ να πω, δεν μ ενόχλησε καθόλου!). Βγαίνουμε λοιπόν, ανταλλάσσουμε τηλέφωνα (παρεμπιπτόντως, όταν με είχε πρωτοδεί είχε μείνει σέκος, οπότε με θυμόταν καλά) και έτσι ξεκινούν τα γνωστά μηνύματα του στυλ «τι κάνεις;», «ενοχλώ;» κλπ. Αποφασίζω κάποια στιγμή να του πω να βρεθούμε οι δυο μας (για πρώτη φορά) για να του το κόψω λίγο (είχα καλές προθέσεις!!!) γιατί ήμουν με άλλον.

Το βράδυ λοιπόν που συναντηθήκαμε, καθίσαμε για καφέ και μετά είπαμε να πάμε και σ ένα club, τηλεφωνώντας και στη φίλη μου (σε κάποιο σημείο, εντωμεταξύ, εγώ του έχω πετάξει την ατάκα ότι «ξέρεις είμαι με κάποιον και δεν μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ μας» Πάμε στο club, πίνουμε το κάτι τις παραπάνω και γω έχω λυσσάξει που ακόμα δεν έχει κάνει καμιά κίνηση να με πλησιάσει (τα θελε και μένα ο κώλος μου!). Φεύγοντας από το μαγαζί, μας πάει στο σπίτι της φίλης μου (εκεί έμενα και γω) όπου φτάνοντας πια, του προτείνω να ανέβει για λίγο επάνω (είναι αγνές οι προθέσεις μου, μην ξεχνιόμαστε!!!). βάζω τη φίλη μου για ύπνο, η όποια έχει κατεβάσει διακόπτες εδώ και ώρα, και μένουμε οι δυο μας στο σαλόνι (σημείωση: στο άλλο δωμάτιο κοιμούνται οι γονείς της φίλης μου).
Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα, με βουτάει, με φιλά και με ρίχνει στον καναπέ. Μου ανεβάζει την μπλούζα με τα δόντια του και με φιλά στην κοιλιά, αλλά επειδή με βλέπει ότι έχω χάσει κάπως την μπάλα, με ρωτά τι θέλω να κάνουμε, οπότε του λέω ότι έχω αφήσει την τσάντα μου στο αυτοκίνητο και αν έχει την καλοσύνη να μου τη φέρει. Μέχρι να γυρίσει από το αμάξι, εγώ (σαν καλό κοριτσάκι) έχω βγάλει τα ρούχα μου και το σουτιέν μου και έχω μείνει με το στρινγκάκι και μια μακό μπλουζίτσα που έβαλα από πάνω. Μπαίνοντας πάλι σπίτι συνεχίζουμε το πασπάτεμα, όπου σε κάποια στιγμή του λέω ότι κρυώνω και ότι θέλω να πέσω κάτω από την κουβέρτα (πως τα λέω, έτσι;!), οπότε δεν χάνει την ευκαιρία και χώνεται κι αυτός από κάτω, αφού πρώτα έχει βγάλει το παντελόνι του, μαζί με το σλιπάκι (!). Δεν ήθελα και πολύ, έχω ανάψει, τρέχουν ποτάμια τα υγρά, αλλά έχω και τους ενδοιασμούς μου ακόμα, όμως απ΄ τη μια η καύλα που έχω εκείνη την ώρα και από την άλλη το καβλί του που με το που το είδα έτσι σημαία τρελάθηκα, (και μετά από τόσο μπαλαμούτι) υποκύπτω! Ανέβηκα πάνω του και τελείωσα μέσα σε δευτερόλεπτα, τόσο έντονα που μου έλεγε συνέχεια να κάνω ησυχία και μου έκλεινε το στόμα για μην φωνάξω και ξυπνήσουμε τους γονείς της φίλης μου (περιττό να σας πω ότι και τώρα, μετά από τόσους μήνες, έχω καυλώσει). Σειρά του τώρα, με βάζει από κάτω και μου κάνει ένα πήδημα γρήγορο, έντονο, παθιασμένο με τρέλανε! Δεν άργησε κι αυτός να τελειώσει. Μείναμε για λίγο στο κρεβάτι και μετά έφυγε (ύστερα από μισή ώρα ξύπνησε ο πατέρας της φίλης μου). Ακολούθησαν δυο εβδομάδες που τρελαθήκαμε στο σεξ (το κάναμε παντού, στο σπίτι του, στο αυτοκίνητο, όπου βρίσκαμε ευκαιρία),

Χώρισα μ αυτόν που τα χα και τώρα είμαστε μαζί

Click here for more!