Η Στέλλα, από το msn κιόλας, μου είχε φανεί διαφορετική. Είχε προκλητικές φωτογραφίες και έκανε, ότι της ζήταγα. Άμα δεν ήθελε να κάνει κάτι, στεναχωριόταν, αλλά το έκανε χωρίς να φέρει αντίρρηση. Το είχε κάνει και με τον αδερφό της. Τελικά την επισκέφτηκα και όταν έφυγα, μου ζήτησε να γράψω πως πέρασα στο νησί της. Δεν ήμουν σίγουρος, αν η Στέλλα ήταν αληθινή (μιας και μιλούσαμε από το internet), γιατί ήταν όλα πολύ καλά, για να είναι αλήθεια. Γι’ αυτό και εγώ πήγα στη Ρόδο με 2 φίλους μου, ένα ζευγαράκι. Αυτοί θα πήγαιναν έτσι και αλλιώς, όποτε ήταν καλή ευκαιρία. Και η Στέλλα να μην υπήρχε, εγώ θα έκανα διακοπές πέντε μέρες με τους φίλους μου. Μου είχε φανεί παράξενο, που δεν έδινε το τηλέφωνο της, αλλά μου είχε πει, ότι θα καταλάβω από κοντά…

Η Στέλλα μας περίμενε στο λιμάνι. Την αναγνώρισα από τις φωτογραφίες, που μου έδειχνε μέσω msn και από το ντύσιμό της. Ήταν λίγο πιο χοντρουλά, από όσο φανταζόμουν, αλλά ήταν ντυμένη τόσο καβλιάρικα, που οι φίλοι μου τα έχασαν, γιατί θυμόταν που τους είχα πει, ότι είναι ανώμαλη και ότι έχει κάνει sex και με τον αδερφό της. Η Στέλλα καθόταν όρθια στην άκρη του λιμανιού. Αυτοί που βγαίνανε από το πλοίο, την κοιτάγανε και ήταν φανερό, ότι ντρεπόταν που την κάρφωνε με το βλέμμα του ο κόσμος. Έκανε όπως ακριβώς της είχα πει και είχε έρθει φορώντας ένα φανελάκι, χωρίς σουτιέν από κάτω. Τα βυζιά της δείχνανε χυμώδη και οι ρόγες σχηματίζανε μία σκιά, όπως τα έβλεπε ο ήλιος. Ήθελα με τη μία να πιάσω τις ζουμερές βυζάρες της. Δεν είχε δει φωτογραφία μου, απλά της είχα πει να με περιμένει εκείνη την ώρα. Ήμουν τυχερός, γιατί αργότερα έμαθα ότι η Στέλλα μπερδεύει τις ώρες και τους αριθμούς και μπορούσε να το είχε ξεχάσει. Συνηθίζει να κάνει γκάφες και να μπερδεύει πράγματα.

Ενώ την κοίταγα έτσι για λίγο αναρωτιόμουν, αν όντως δε φοράει κιλοτάκι κάτω από τη μικρή φούστα της, όπως της είχα δώσει εντολή. Μιλώντας της μόνο από msn, δεν μπορούσα να την ψυχολογήσω και να είμαι σίγουρος, ότι όντως είναι πορνάκι. Την πλησίαζα με σκοπό να της σηκώσω τη φούστα σε κοινή θέα και της πιάσω το μουνί, να δω αν είναι γυμνό κάνοντας και φιγούρα στους φίλους μου. Ήμουν πέντε βήματα μακριά της, όταν την είδα να κοιτάει νευρικά ένα αμάξι. Μέσα ήταν η μάνα της και την περίμενε. Ήμουν τυχερός, που δεν έκανα βιαστική κίνηση εκεί έξω. Πήγα κοντά, χαμογέλασε όταν με είδε, έκανε μία παράξενη κίνηση, αλλά όταν της είπα ότι όντως εγώ είμαι, τότε ηρέμησε και μας έκανε νόημα να πάμε στο αμάξι… Μου φάνηκε πολύ παράξενο που δεν μου είχε μιλήσει, νόμιζα ότι ήταν πολύ ντροπαλή. Δεν αργήσαμε να μάθουμε, ότι δε μπορούσε να μιλήσει καθόλου και κοιταχτήκαμε οι τρεις φίλοι μεταξύ μας με τη σκέψη… μα που έχουμε έρθει; Πήγαμε στο αμάξι λοιπόν με τους φίλους μου και η μάνα της μας πήγε σε ένα χωριουδάκι, οπού θα μέναμε. Το καυλάκι είχε έρθει με τις ρόγες να πετάνε, αν και ντρεπόταν τη μάνα της. Καθίσαμε πίσω και με τη μία έπιασα τα βυζιά της, ενώ η μάνα της μας μίλαγε, ήταν μεγάλα και ζουμερά. Έλεγξα και κάτω από τη μικρή φουστίτσα και όντως δε φορούσε τίποτα, όπως την είχα διατάξει. Δεν μου είχε ξανατύχει τόσο καβλιάρικο και υπάκουο πουτανάκι.
Γνωριστήκαμε με τη μάνα της και είδαμε λίγο από Ρόδο. Οι φίλοι μου είχαν νοικιάσει δωμάτιο, εγώ θα έμενα στην Στέλλα. Η Στέλλα, όσο οδηγούσε η μάνα της, με κοίταγε ντροπιασμένη, επειδή χωρίς να της έχω μιλήσει, ήδη έκανε πουτανιές. Ήξερε ότι με ευχαριστεί, να τη βλέπω να τρίβετε και της έκανα νόημα, να αρχίσει να το κάνει. Καθόταν στο πίσω κάθισμα μαζί μ’ έμενα και τον φίλο μου και έτριβε το λείο μουνάκι της, κάτω από το μικρό φουστανάκι. Δεν έφερε αντίρρηση, απλά άνοιξε τα ποδιά και το έκανε μπροστά σε μένα και το φίλο μου και δε μας ήξερε ούτε πέντε λεπτά. Κάπου σε αυτό το σημείο έμαθα, γιατί η Στέλλα δε μπορούσε τα τηλέφωνα, απλά δε μπορούσε να μιλήσει. Στα chat όταν έλεγε ότι δε θέλει τηλέφωνα, παρά πολλοί νόμιζαν, ότι ήταν κάποιος άντρας και γι αυτό αποφεύγει τηλέφωνα και την βρίζανε σε σημείο που να την κάνουνε να κλαίει. Έχει μάθει να λέει πάντα ‘ναι’ και δεν έχει τελειώσει το γυμνάσιο. Είναι ντροπαλή, ανώμαλη και υπάκουη ταυτόχρονα. Πολλές φορές δεν καταλάβαινα πιο από όλα ήταν που την έκανε να κάνει ανωμαλίες, αλλά να πω την αλήθεια δε με ένοιαζε κιόλας. Σκεφτόμουνα σενάρια για το τι άλλο θα μπορούσε να κάνει, όταν θα ήμασταν χωρίς τη μητέρα της. Είχα καυλώσει στη σκέψη, ότι απλά θα κάνει τα πάντα που μου περνάνε από το μυαλό.

Όταν φτάσαμε σπίτι της, πήγαμε στο δωμάτιό της και της είπα να γδυθεί. Ήταν λίγο πιο χοντρουλά από ότι στις γυμνές φωτογραφίες, που μου είχε στείλει. Τα βυζιά μεγάλα και χυμώδη, από αυτά που έχουνε οι πουτάνες και η γυμνή χοντρή κολάρα με καύλωνε τρελά… ‘είσαι τρελή πουτάνα’ της είπα. Έβγαλα τον πούτσο μου και την πήρα από πίσω, με το που μείναμε μόνοι… Μόνο με το που έσκυψε, φάνηκε ότι ο κώλος της ήταν ήδη ανοιχτός, λες και με περίμενε. Ήθελα παρά πολύ να τη γαμήσω έτσι από πίσω, από την πρώτη φόρα που είδα φωτογραφία της και δε ξενέρωσα που ήταν ξεσκισμένη. Της τα έλεγα αυτά, ενώ την γάμαγα, αλλά δεν ανταποκρινόταν. Της άρεσε να τη βρίζω στο msn, μου το ζήταγε και η ίδια, αλλά τώρα που τα άκουγε, είχε σοβαρέψει και απλά έπαιρνε τον πούτσο. Άνοιγε διάπλατα το στόμα να βογκήξει, αλλά δεν έβγαινε ήχος. Έπαιρνε βαθιές ανάσες και έτρεμε, σαν να την πιάνανε σπασμοί. Πιστεύω ότι προσπαθούσε να μην κλάψει. Έκανε μορφασμούς χωρίς να μπορεί να φωνάξει. Βαριανάσανε μόνο και μου έσφιγγε τα χεριά, όταν πονούσε. Έβγαλα το προφυλακτικό στα γρήγορα και την έχυσα στο στόμα. Μου είχε πει, ότι και άλλοι της είχανε πει, ότι κάνει καλές πίπες, αλλά να γλείφει και να ρουφάει τόσο αφοσιωμένα, δε το περίμενα. Το τσουλάκι. Δε μπορούσε να κάνει παρά πολλά με το στόμα της, αλλά όταν έφτανε στις πίπες, έδινε τον καλύτερο εαυτό της. Δε μίλαγε, αλλά ήτανε σα να παίζει με μουσικό όργανο, αργά πάνω κάτω να κλείνει τα ματιά και τα το απολαμβάνει. Δε έφερε αντίρρηση με το να με πιπώνει, αφού της γάμησα τον κώλο. Τα ήπιε και συνέχισε να με γλύφει, μέχρι που έχυσε παίζοντας το μουνί της, έτσι στο πάτωμα που είχε βολευτεί.

H Στέλλα, άμα είχε πολύ δυνατούς οργασμούς, καμία φόρα κατουριότανε, ενώ έχυνε ή έκλανε μετά από πρωκτικό γαμήσι και ντρεπότανε να με κοιτάξει στα ματιά. ‘Πολύ βρωμιάρα γκόμενα είσαι’, είπα. Την είχα συνηθίσει να τη βρίζω από το msn και της άρεσε. ‘Καριολίτσα γκόμενα, περιμένεις να έρθουν από την Αθήνα, για να σε γαμήσουν οι άγνωστοι’… Κούναγε το κεφάλι καταφατικά με τη ψωλή να την μπουκώνει και με κοίταζε με το αθώο βλέμμα της. Με πίπωνε σα τρελή,, μέχρι που την φώναξαν να πάει να κάνει μια δουλεία. Πήγε φορώντας πρόχειρα μία μακριά μπλούζα μόνο και βήχοντας, από το σπέρμα που είχε στεγνώσει στο λαρύγγι της. Όταν γύρισε ήθελε πάλι ξέσκισμα, αλλά δε μπορούσα τόσο γρήγορα να χύσω πάλι. Κάθισε όρθια όπως ήταν, έβαλε το χέρι κάτω από τη μπλούζα και έχυσε μονή της, με πολύ λίγο τρίψιμο.

Λίγο πιο μετά γνώρισα τον αδερφό της, που πριν μερικούς μήνες την πήδαγε και τον μπαμπά της, που δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται, γιατί είναι άρρωστος. Ήθελα να τη βάλω μπροστά στον μπαμπά της να τη γαμάω, αλλά δεν ήξερα πόσα καταλαβαίνει και δεν ήθελα να με διώξουν από την πρώτη μέρα, ούτε ήθελα να της καταστρέψω τη ζωή. Πάντως μου είπε ότι έχει περπατήσει γυμνή μπροστά του κατά λάθος και δεν καταλαβαίνει. Όσο ήμουν εκεί, η Στέλλα τον φρόντιζε, τον τάιζε και τον καθάριζε. Όλα αυτά ήταν επικίνδυνα, κοντά στην ανωμαλία, αν σκεφτεί κανείς ότι όσο ήμουν εγώ εκεί τουλάχιστον, η Στέλλα τον τάιζε φορώντας πολύ λίγα ρούχα. Τις πιο πολλές φορές, φόραγε όχι παραπάνω από μία μακριά μπλούζα μόνο ή το μπικίνι της ή την πετσέτα, άμα πηγαίναμε ή ερχόμασταν από το μπάνιο. Πολλές φορές δεν έπλενε χεριά, όταν τον τάιζε, ακόμα κι αν είχαμε κάνει σεξ πιο πριν. Δεν γνωρίζω τί αντιλαμβανότανε ο μπαμπάς της, αλλά η Στέλλα έκανε πολύ καυλωτικά πράγματα, χωρίς να έχει συνείδηση για το αν είναι σωστό ή λάθος. Ίσως το πιο σιχαμένο στη υπόθεση ήταν, ότι έπρεπε να τον βοηθήσει με τον καθετήρα. Δεν κάθισα να κοιτάξω όμως, παραπήγαινε! Την έβαλα να πλυθεί μετά, γιατί αηδίαζα στη σκέψη. Θέλω να πιστεύω, πως δεν έκανε καμία πίπα στον πάτερα της, γιατί… ικανή την έχω!

Πέρα από όλα τα περίεργα, η οικογένεια λειτουργούσε φυσιολογικά και ήταν όλοι πολύ φιλόξενοι. Έφαγα σπίτι τους και γενικότερα δε με άφηναν να πληρώνω. Μέχρι και το αμάξι μου έδωσαν για βόλτες, μιας και η Στέλλα δεν ξέρει να οδηγεί. Ενημέρωσα τους φίλους μου ότι όλα πάνε καλά με την Στελλίτσα και ότι θα τους πω να βρεθούμε το βράδυ για ποτό. Σκεφτόμουν, να την έβαζα να κάνει κάτι μπροστά στους φίλους μου, αλλά δεν ήθελα να το παρατραβήξω. Γενικότερα όμως το τσουλάκι δεν είχε τον θεό της. Πήγαμε για μπάνιο στη θάλασσα, αφού χωνέψαμε το μεσημεριανό φαί και μου έκανε πίπα κάτω από το νερό, ενώ είχε σχετικά αρκετό κόσμο γύρω μας και στο αμάξι είχε μείνει με την πετσέτα μόνο, ήταν γυμνή από κάτω και απλά είχε τα δάχτυλά της στο μουνί αφηρημένα και κοίταζε έξω σε όλη τη διαδρομή. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω, όταν την είδα να έχει τα πόδια στο ντουλαπάκι του αμαξιού και να τρίβεται με τα ποδιά ανοιχτά. Από που έμαθε όλες αυτές τις ανωμαλίες και μου τις επιδείκνυε άραγε; Όταν φτάσαμε, φορώντας μόνο την πετσέτα, πετάχτηκε στο δρόμο και μπήκε τρέχοντας σπίτι της. Έμεινα μαλάκας με το πόσο άνετη ήταν. Μάλλον δε συνειδητοποιούσε πόσο ριψοκίνδυνο ήταν αυτό ή τι συνέπειες μπορεί να είχε ,αν το καταλάβαινε κάποιος.

Στο σπίτι της κάναμε ντους μαζί. Δεν ξέρω τί είχε μυριστεί η μάνα της από όλα αυτά, αλλά μου άρεσε να την ξεφτιλίζω έτσι στην οικογένειά της. Μου το έβγαζε το αθώο ύφος της και το πουτανίστικο σώμα της, που ήταν σα να ζητάει πούτσους με τα μεγάλα βυζιά που κουβαλούσε και το αχόρταγο μουνί, που πιο πολύ έχυνε παρά κατούραγε. Και έκλανε πολύ συχνά από τον ανοιχτό της κώλο. Και μίας και ανάφερα το κατούρημα, η Στέλλα ώρες, ώρες με άφηνε με το στόμα ανοιχτό. Πολλές φορές αγνοούσε τα βασικά. Κατούραγε μπροστά μου, με την πόρτα ανοιχτή ή στην παράλια δίπλα στο αμάξι ή σε παρκάκια, όταν κάναμε βόλτες. Κατούραγε χωρίς να ντρέπεται. Δεν καταλάβαινε ότι αυτό είναι ανώμαλο, απλώς το έκανε. Δεν ξέρω, αν πρέπει να την χαρακτηρίσω καυλιάρα ή ζώο γιατί από την μία με καύλωνε και από την άλλη ήταν εντελώς «καθυστερημένη» με ορισμένα θέματα. Στο ντους, λοιπόν, μου έκανε πάλι πίπα και σε κάποια φάση άρχισε να κατουράει στη ντουζιέρα το ζώο. Η μάνα και ο αδερφός πρέπει να είχανε καταλάβει ότι κάτι κάνουμε. Βέβαια δεν ξέρω γενικά τι παίζει σπίτι της, όλοι είναι κάπως περίεργοι εκεί πέρα.

Μέχρι να βραδιάσει και να βγούμε, ήθελε να τη γαμάω και μου το ζήταγε συνέχεια. Εγώ άντεξα μία φόρα ακόμα μόνο και μετά αυτή μπήκε στο msn και έχυσε με κάποιους άλλους. Μίλησα και εγώ με κάποιους, που της έλεγαν τι να κάνει. Όσο έκανα chat, το πατσαβουράκι ήτανε γυμνό στο κρεβάτι και έπαιζε το μουνάκι. Έχυνε ήσυχα και έτρεμε και ξανατριβόταν από την αρχή. Αν ήξερε να μετράει πέρα από το δέκα, θα έβλεπε ότι χύνει υπερβολικά συχνά, έστω και για νυμφομανή πουτάνα. Η Στέλλα πρέπει να χύνει πάνω από δέκα φορές σε καθημερινή βάση. Πραγματικά, είχα πάει εκεί μόνο και μόνο για να την γαμήσω, αλλά δεν είχα προετοιμαστεί για τέτοιους ρυθμούς. Το πουτανάκι δε θα μπορεί να ικανοποιηθεί ούτε με δύο, ούτε με πέντε άντρες, έτσι που κάνει. Τα έλεγα και στους άλλους στο msn και δε με πιστεύανε. Λέγανε μόνο στ’ αστεία, ότι πρέπει να της ράψουμε ένα πούτσο στο μουνί. Δεν ήξερα αν πρέπει να στενοχωρηθώ για αυτήν, που έχει καταντήσει τέτοια άρρωστη ψώλα, τόσο όμορφο κορίτσι ή αν μπορώ να το εκμεταλλευτώ και να την ξεφτιλίζω αφού της αρέσει.

Δεν είμαι κανένας ανώμαλος, απλά με άναβε που ήτανε χύμα και που έκανε ριψοκίνδυνα πράγματα. Κάθισα να μάθω περισσότερα γι αυτό το κορίτσι. Συγκινήθηκα, όταν μου είπε ότι γενικά είναι μονή και δεν έχει πολλούς φίλους και για να αρέσει, δε λέει συχνά όχι. Της αρέσει ο έρωτας, αλλά τα αγόρια που είχε, απλά τη γάμαγαν μέχρι να βαρεθούν και φεύγανε και έτσι έχει μάθει. Η Στέλλα είναι μία θλιβερή ύπαρξη, που όλοι την διέταζαν μία ζωή και έχει μείνει χωρίς φίλους. Μου ‘είπε’ ότι το πρώτο της αγόρι το είχε στα 19 της. Την πήδαγε από παντού και την παράτησε μετά από δύο βδομάδες. Μετά είχε άλλους δύο, για πολύ λίγο πάλι, που και αυτοί για σεξ τη θέλανε. Και μετά τα είχε με τον ‘φαντάρο’ για ένα χρόνο περίπου, αλλά και αυτός πήγε στρατό και την αγνοούσε σε σημείο που γύρναγε με άδεια και ούτε sex δεν ήθελε μαζί της. Για κάποιο λόγο δε του σηκωνόταν. Τότε περίπου ξεκίνησε να μιλάει στο internet. Αθώα όπως ήταν, της άρεσε που επιτέλους αρέσει σε μερικούς και επιτέλους μπορεί και ‘μιλάει’ χωρίς πρόβλημα. Ήτανε σα να μιλάει κανονικά όπως όλοι.

Φυσικά, δεν αργούν κάποιοι ανώμαλοι να τη βρούνε και έτσι που ήτανε ευάλωτη η Στέλλα, άρχιζε να εθίζεται στις μαλακίες τους. Της λέγανε να γδυθεί και να παίζει με το μουνί της, ο ένας μετά τον άλλον. Σε λίγους μήνες την πείσανε να κάνει πουτανιές στο σπίτι, στη δουλεία, να βγαίνει γυμνή στον κήπο και στο μπαλκόνι και να χύνει. Αυτά, η Στέλλα μου τα έγραφε σε χαρτάκια. Ήταν ο μόνος τρόπος να μου μιλάει μίας και δεν ήμασταν στο msn. Τη λυπήθηκα πολύ. Παραδέχτηκε, ότι προτιμάει να είναι πουτάνα και να έχει φίλους στο msn, παρά να είναι μονή της. Έχει κάπου 250 άτομα να της κάνουνε παρέα και να της λένε τι να κάνει. Οι πιο πολλοί της λένε να πάει Αθήνα, για να τη γαμήσουν. Η Στέλλα δεν έχει πάει πότε Αθήνα. Οι δικοί της δεν την αφήνουνε γιατί δουλεύει και φροντίζει τον πάτερά της. Η Στέλλα δε θέλει να λέει όχι και στεναχωριέται πολύ που δε μπορεί να πάει Αθήνα.

Έχει μαζέψει πολλές ανώμαλες εικόνες και τσόντες από μερικούς που της στέλνουνε συνέχεια. Έχουν κάνει την Στέλλα να χύσει, βλέποντας ακόμα και λεσβιακές τσόντες και η Στέλλα ντρεπόταν με αυτό, αλλά είδα τα βίντεο στον υπολογιστή της κι έτσι αναγκαστικέ να μου το πει. Από ένα σημείο και μετά η Στέλλα άρχισε να καυλώνει πιο πολύ με τις πιο ανώμαλες τσόντες και υπάρχουν αρκετοί ανώμαλοι εκεί έξω, να της γεμίζουν το μυαλό με ανωμαλίες και να την κάνουν να της αρέσουν οι διαστροφές. Η Στέλλα με ρώταγε αν έχει μεγάλο στήθος ή αν έπρεπε να πάει Αθήνα και να το μεγαλώσει πιο πολύ. Η Στέλλα έχει ήδη πολύ μεγάλο στήθος, αν θέλετε να έρθει Αθήνα και μιλάτε μαζί της, δεν είναι ανάγκη να την καταστρέψετε τελείως! Δηλαδή με πόσο πιο μεγάλο βυζί θα γυρίσει στο χωρίο της; Έλεος!

Κάποιοι άλλοι της λένε να τρίβεται και να χύνει. Για πολύ καιρό η Στέλλα είχε κόκκινο μουνί με σπυράκια, γιατί το είχε παρακάνει και μάλλον δεν έπλενε χέρια. Ο γυναικολόγος της είπε να προσπαθήσει να μην τρίβεται τόσο πολύ και να πλένει τα χέρια της. Μου είπε επίσης ότι κάποια από αυτά τα εξομολογήθηκε και σε πάπα! Ελπίζω να μην έχει άσχημη γνώμη, γιατί η Στέλλα μόνο με χαρτάκια μπορεί να εξομολογηθεί και ο πάπας ξέρει ποια είναι και τι κάνει. Τέλος υπάρχουνε και αυτοί που της λένε τι να κάνει. Από το τι να φορέσει, που να χύσει και ποιόν να πειράξει. Τη βάζανε να φοράει μανταλάκια στις ρόγες και να κατουράει σε μπολάκια! Η Στέλλα τα υπομένει όλα αυτά, μέχρι που της αρέσουνε και μετά τα σκέφτεται και τα κάνει και μονή της.

Έτσι έκανε sex με τον αδερφό της, στην αρχή τη βάζανε να τον κοιτάει από το πατζούρι και να τρίβεται, μετά να χύνει έξω από την πόρτα του τα βραδιά και μετά να πηγαίνει στο δωμάτιο του, ενώ κοιμάται και να χύνει. Η Στέλλα έκλεγε και δε τα ήθελε αυτά, παρακαλούσε να μη τα κάνει, αλλά μερικές φορές της έλειπαν και τα ήθελε. Ο αδερφός της την είχε πιάσει μερικές φορές και σε κάποια φάση το κάνανε, αλλά αυτή είναι μία ιστορία που την έχει γράψει κάποιος άλλος! Παρομοίως, κάτω από εντολές, το έκανε με το φίλο του αδερφού της και πηδιόταν συχνά. Στην αρχή το έκανε και με τον αδερφό και μυστικά και με τον φίλο. Πότε μέχρι τότε η Στέλλα δε τα είχε με δύο μαζί. Και οι δύο ήταν 18 χρονών, παρθένοι. Ο αδερφός της την παράτησε, γιατί βρήκε άλλη γκόμενα. Η Στέλλα ζήλευε πολύ τότε. Πριν κάνα μήνα τα χάλασε και με το φίλο του αδερφού της (αν και πηδιούνται που και που) και δύο άτομα την επισκέφτηκαν για διακοπές, ακριβώς όπως και εγώ. Αλλά αυτοί οι δύο ήταν βίαιοι και ανώμαλοι και της έκαναν πολύ άσχημα πράγματα, που κάνανε την Στέλλα να κλαίει, αλλά τελικά η Στέλλα τα θυμάται που και που και χύνει. Ήταν η πρώτη φόρα που πήγε με δύο ταυτόχρονα. Απέφυγε να μου ‘πει’ λεπτομέρειες γιατί τότε την τρόμαζε και μόνο που τα σκεφτόταν.

Για να μη τα πολύλογο, η Στέλλα είχε καταντήσει κουρέλι με όλες τις βρισιές από το ιντερνέτ, τους ευκαιριακούς συντρόφους και τους ανύπαρκτους φίλους και έχει καταλήξει να είναι η πουτάνα, που σας περιγράφω εδώ. Η Στέλλα δεν είναι και πολύ ξυράφι. Δεν έχει βγάλει καν το γυμνάσιο και γενικά το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κουρεύει και να καθαρίζει σπίτια και μαγαζιά. Έκανε και babysitting, αλλά έκανε κάποια μαλακία που δεν ήθελε να πει και πλέον δεν την εμπιστεύονται με μωρά. Γενικότερα έχει ένα στυλ υποτονικό και έχει μάθει να της υποδεικνύουν τι να κάνει, στη δουλεία και στο sex και γενικά στη ζωή της.

Τελειώνοντας το chat στο msn, είχε πάει 11 και θέλαμε να βγούμε, η Στέλλα είχε χύσει αρκετές φορές μπροστά μου γυμνή στο κρεβάτι και κάθε φόρα που έχυνε, με κοίταζε στα ματιά σα να μου έλεγε ‘θέλω να ουρλιάξω. Είμαι πουτανάρα, το ξέρω, ντρέπομαι, αλλά αυτό είμαι και στο δείχνω’. Χαστούκιζε το μουνί, το έτριβε και έβαζε δάκτυλο και πάθαινε σπασμούς. Ξέρω να μετράω πιο πολύ από την Στέλλα και ακόμα και εγώ δεν ήξερα πόσες φορές είχε χύσει εκείνη τη μέρα. Δεκαπέντε; Είκοσι; Ήταν εντελώς ανώμαλο, το πλάσμα που είχα μπροστά μου. Ένα κουρέλι μέσα στην καύλα και την αμαρτία. Αν ζούσε στο μεσαίωνα θα την είχανε για δαιμονισμένη… Το μουνί της είχε σκουρύνει από τη χρήση και ήταν πολύ κόκκινο. Την έβλεπα που πόναγε, αλλά δε μπορούσε να σταματήσει να το τρίβει. Μου ανέφερε ότι μερικές φορές πονάει τόσο πολύ που κλαίει, αλλά δε γίνετε να μη χύσει, γιατί τότε δε μπορεί να κάνει τίποτε άλλο και πρέπει μόνο να χύσει. Αυτά τα ανώμαλα τα έκανε για μένα, μόνο και μόνο επειδή της έδινα σημασία. Με όλα αυτά είχα καυλώσει και της έριξα άλλον ένα πούτσο. Όσο τη γάμαγα, πάλι έτριβε το μουνί της. Δε το είχα παρατηρήσει πριν, αλλά πάντα έτσι γαμιόταν, όσο είχε πούτσο μέσα της, έτριβε την κλειτορίδα της, ώστε να χύνει. Το πουτανάκι μπορούσε να χύσει και τρεις φορές μέχρι να χύσω εγώ μία, όπως διαπίστωσα τις επόμενες μέρες. Και όταν γονάτιζε ή έσκυβε να φάει το χύσι και πάλι τριβόταν και έχυνε. Το έπινε με λαιμαργία και κοιτούσε με χαμόγελο και αφοσίωση και δεν ήθελε να τη χύνω από μακριά. Έκανε το στόμα της βεντούζα, για να τα εξαφανίζει όλα, σα να είναι ηλεκτρική σκούπα και έχυνε νευρικά και με απότομες κινήσεις καύλας.

Τέλος πάντων, ένας από αυτούς τους ανώμαλους που ανέφερα εκείνο το βραδύ, μου πρότεινε για την βραδινή έξοδο να της βάλω κάτι άσπρο και κολλητό και να την βάλω να πέσει στη θάλασσα, ώστε να φανούνε όλα με τα βρεγμένα της ρούχα. Έτσι και έγινε, έκανα επίδειξη στους φίλους μου για το πόσο πόρνη είναι, έπεσε με το μπλουζάκι και φουστάνι στη θάλασσα και για μίση ώρα βλέπαμε ρόγες και κωλαράκι μίας και πάλι δεν την άφησα να βάλει εσώρουχα. Περιπατάγαμε στους δρόμους με την Στέλλα σαν χρησιμοποιημένη πουτάνα, να σκύβει το κεφάλι από αμηχανία σε οποίον τη βλέπει. Μερικοί ήταν και γνωστοί της, αφού εκεί είναι χωρίο και την ξέρουνε. Εμείς δεν είχαμε ξαναδεί τέτοιο θέαμα.

Μετά την πήγαμε σε ένα μαγαζί και τη μεθύσαμε, όλα τα έξοδα πληρώθηκαν από τα δικά της λεφτά και μετά πήγαμε στην παράλια, οπού μας έκανε σώου. Γδύθηκε, έχυσε 2 φορές με τα δάχτυλα και μετά άρχισε να βάζει βότσαλα στο μουνί της. Κοιταζόμασταν σοκαρισμένοι. Δεν ξέραμε τι να σκεφτούμε. Άργησα να βρω το σπίτι της, γιατί αποκοιμήθηκε ενώ επιστρέφαμε. Σπίτι της κοιμήθηκε με τα βότσαλα να γεμίζουν το μουνί της όλη νύχτα και το πρωί πόναγε που τα έβγαζε και δε θυμόταν τίποτα. Όταν της είπα, ότι μονή της τα έκανε αυτά, ντράπηκε και άρχισε τα κλάματα και έπρεπε να την καλοπιάσω, για να καταλάβει ότι ήταν ανώμαλο, αλλά μας άρεσε. Το μουνί της εκείνη τη μέρα έμεινε ανοιχτό και ήταν υγρό συνέχεια.

Μία φόρα που την άφησα μονή να βγω με τους φίλους μου γύρισα και τη βρήκα να μιλάει με κάποιον στο ιντερνέτ. Αυτός της είχε πει να βάλει ένα στύλο τον κώλο της και αυτή έχασε το καπάκι μέσα της και δε μπορούσε να το βγάλει. Είχε βάλει δάχτυλα να το πιάσει, αλλά το ακούμπαγε και της γλίστραγε. Έγινε ρεζίλι στη μάνα της, γιατί πανικοβλήθηκε και το είπε και το είχε όλη μέρα μέσα της. Πήγαμε για μπάνιο, φάγαμε, μέχρι το βράδυ, της το έβγαλα με τη βοήθεια ενός ψαλιδιού.

Πέντε μέρες περάσανε έτσι. Η Στέλλα να είναι γυμνή από κάτω, σχεδόν συνέχεια με εξαίρεση ίσως όταν πηγαίναμε για μπάνιο, οπού φορούσε μαγιό και να θέλει γαμήσι, να χύνει συνέχεια με τον πούτσο μου ή με τα δάχτυλά της, στις βόλτες να κατουράει σα ζώο, οπού βρει και γενικά να κάνει ανωμαλίες, που μας σόκαραν και διασκέδαζαν σαν παρέα και με καύλωναν σαν άντρα. Δε ξέρω αν τα σκεφτόταν μονή της ή έκανε αυτά που της έλεγαν να κάνει, όσοι μιλούσαν μαζί της από το msn - γιατί τα πιο πολλά, της τα λένε άλλοι και τα έχει μάθει - πάντως, ήταν μοναδική εμπειρία.

Η οικογένειά της, σα να ήταν κι αυτή στο παιχνίδι, την άφησαν να φέρνει εμένα, έναν άγνωστο στο σπίτι τους και να την πηδάω και να με ταΐζουνε τζάμπα, εκτός κι αν όλοι εκεί είναι εντελώς ηλίθιοι! Ο αδερφός της είναι λίγο πονηρός, αλλά δε του μίλησα σχεδόν καθόλου, γιατί και αυτός την γάμαγε ένα μήνα πιο πριν. Ένιωθα λίγο περίεργα, που με την Στέλλα όλα ήταν πολύ ανώμαλα και το σπίτι της έδειχνε τόσο φυσιολογικό, άμα δεν ήξερες τι συμβαίνει. Σχεδόν με ανησυχούσε αυτό. Φαινόταν συνηθισμένο να κυκλοφορεί, φορώντας μόνο κάποια μακριά μπλούζα. Το μουνί της σχεδόν φαινόταν, όταν περπάταγε. Αναρωτιόμουν τι είχανε δει οι γείτονες και οι καλεσμένοι, που τη βλέπανε έτσι. Δε θέλω να σκεφτώ ότι όλοι οι καλεσμένοι είναι σαν και έμενα, να την πηδάνε και να φεύγουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα θέλανε να την σπάσουν στον πούτσο την ψωλίτσα.

Η Στέλλα χωρίς να μπορεί να μιλάει, είχε μάθει να χρησιμοποίει το στόμα της για άλλους σκοπούς. Οι μισάωρες πίπες της κάθε βράδυ, ήταν το καλύτερο μασάζ που μου έχουνε κάνει. Έχω πάει σε μπουρδέλο, έχω πληρώσει πουτάνες, αλλά η Στέλλα έκανε σοβαρό και αφοσιωμένο στοματικό μασάζ και πάνω από όλα τα κατάπινε. Της έλεγα ότι έχω πληρώσει πουτάνες για να μου το κάνουνε αυτό και δεν αντέδρασε. Μετά την ρώτησα, αν θέλει λεφτά γι αυτό που κάνει και μου έγνεψε ‘όχι’ με το κεφάλι της. Δεν κατάλαβε ότι την πρόσβαλα.

Τις πιο πολλές φορές όπως είπα και πριν, μου έβγαινε μία ανωμαλία. Μου είχε πει και η ίδια από το msn ότι της αρέσει να τη βρίζουνε. Σε κάποια φάση το παράκανα. Την έβριζα αισχρά, όπως την καύλωνε και μετά την ρώταγα να μου πει αν έχω δίκιο που την λέω πουτάνα και τσούλα. Αυτή μη μπορώντας να μιλήσει, με κοίταγε και την έβριζα χειρότερα λέγοντας της ‘πες το, μη ντρέπεσαι που είσαι πουτάνα’. Η Στέλλα έβαζε τα κλάματα που την στρίμωχνα έτσι, μιας και δε μπορεί να μιλήσει. Τη γάμαγα ενώ έκλαιγε σιωπηλά, σα ξεκωλάκι. Ήταν τρελή καύλα. ‘Έλα, αφού το ξέρεις ότι είσαι πουτανάκι’ της έλεγα, ‘πες μόνο ότι είσαι πουτάνα, παραδέξου το και θα σταματήσω’. Αυτή στεναχωριόταν, αλλά συνέχιζε να γλύφει, χωρίς να με κοιτάει. Τη ρώταγα, αν μας δει ο αδερφός της, αν θα ζηλέψει, αν ντρέπεται να κάνει πίπα, ενώ μας βλέπουν οι γονείς της και αλλά τέτοια που την στεναχωρούσα, αλλά έμενα με καύλωναν. Η Στέλλα έχει το ύφος του θύματος, που σου βγάζει την ανωμαλία να την ξεφτιλίζεις συνέχεια.

Σε πολλές φάσεις έκλεγε με αυτά που έλεγα. Αν ο μπαμπάς της ξέρει πόσο πουτάνα είναι κι έκανε ‘όχι’ με το κεφάλι. Όταν τη ρώταγα αν ο αδερφός της ξέρει, μου έκανε ‘έτσι κι έτσι’. Αν της αρέσει να τρώει πούτσους, ‘ναι’. Δε θυμάμαι τα πάντα γιατί ‘μιλούσαμε’ για ώρες έτσι. Κατέληξα όμως στο ότι η Στέλλα ήταν ένα κακομοίρικο πορνάκι, ένα χαζό ξανθό τζίνι που εκπληρώνει ανώμαλες επιθυμίες, αν ήσουν τυχερός να είσαι μαζί της. Ήτανε σκλάβα του πούτσου κάθε άντρα και του ίδιου της του μουνιού. Λες και αν την άφηνα τρεις μέρες νηστική και αγάμητη και μετά την έβαζα να διαλέξει μεταξύ φαγητού και πούτσου θα διάλεγε το δεύτερο.

Τις επόμενες μέρες την πήγαινα βόλτες και φορούσε μόνο έναν παρεό, για να κρύβει μουνί και την κωλάρα της και τα βυζιά χύμα κάτω από μπλουζάκια που τα τόνιζαν. Όταν η Στέλλα στεκόταν, φαίνονταν οι ρόγες. Όταν περπάταγε, οι βυζάρες χόρευαν. Ντρεπόταν να κάτσει σε κόσμο έτσι, αλλά στο αμάξι και στο σπίτι της καθόταν με τα ποδιά ανοιχτά, μερικές φορές τα είχε ψηλά, να ακουμπάνε τα ποδιά της καρέκλας ή στο ντουλαπάκι του αυτοκίνητου και τριβόταν μονή της απαλά, χωρίς να θέλει να χύσει. Απλά για να είναι καυλωμένο και υγρό. Μερικές φορές έβαζε ένα-δύο δάχτυλα και στον κώλο και όταν τελείωνε τα έγλυφε όλα. Την τελευταία μέρα ήτανε μόνο με μία πετσέτα στο αμάξι. Με είχε συνηθίσει και της άρεσε να την έχω όσο πιο γυμνή γίνεται και να την πηδάω. Τις πιο πολλές φορές επέστρεφε σπίτι με χύσια στο λαρύγγι της και ήθελε να πιεί νεράκι να πάνε κάτω. Η Στέλλα γενικά έκανε ότι της έλεγα. Δεν έχει συναίσθηση του κινδύνου. Και δεν εννοώ μόνο να την πιάσουνε με χύσια στο πρόσωπο ή να είναι γυμνή και να γαμιέται. Η Στέλλα με όλα αυτά που έχει κάνει, όντως μπορεί να έχει κολλήσει σεξουαλικές ασθένειες. Γι αυτό είχα προφυλαχτικά και δε με ένοιαζαν τα αλλά χύσια που είχε πιεί και από άλλους…

Τότε όμως δε τα σκεφτόμουν αυτά, είχα γίνει ανώμαλος μαζί της. Την τρίτη μέρα νομίζω, πήραμε να φάμε στο δωμάτιό της. Έτσι που την έβλεπα να τρώει σιωπηλή, της παίρνω το πιρούνι. Αυτή με κοίταγε. Φά’ τα έτσι, της λέω. Με ξανακοίταγε με απορία. Θα φας τα μακαρόνια χωρίς πιρούνι. Δισταχτικά άρχισε να τρώει με το στόμα τα μακαρόνια από τις άκρες του πιάτου. Έτσι που ήταν γυμνή και έτρωγε με το κεφάλι μέσα στα μακαρόνια με είχε καυλώσει. Απλά έκανε ότι μαλακία της έλεγα. Δεν είχε στόμα να πει όχι. Η μία ανώμαλη σκέψη έφερνε την άλλη. Τελείως αυθόρμητά της έβαλα το πιάτο στο πάτωμα και αυτή με κοίταγε με απορία, όταν της είπα να το φάει σα ζώο. Η Στέλλα με κοίταγε με απορία αλλά υπάκουσε. Έφαγε το μισό φαΐ της από το πιάτο στο πάτωμα, ήταν γάμαγα. Μου πέρασε από το μυαλό να χύσω στο φαΐ της να τα φάει αλλά δε πρόλαβα γιατί ήταν τόσο ανώμαλο, που μου ήρθε να χύσω. Της είπα να σηκωθεί και να πιεί τα χύσια μου και η βρωμιάρα ήταν γεμάτη σάλτσες και μακαρόνια στο πρόσωπο. Αφού με τελείωσε στο στόμα της, έφαγε το υπόλοιπο φαΐ της, σα ζώο (με τα χέρια αυτή τη φορά) και μετά έχυσε και η ίδια παίζοντας το πρησμένο κόκκινο μουνί της. Είναι εντελώς έκφυλη.

Η πραγματική Στέλλα φαινότανε αργά το βραδύ, μετά τις ανωμαλίες και τα χυσίματα. Όταν ερχόταν να κοιμηθούμε μαζί και με αγκάλιαζε, με χάιδευε και την χάιδευα και την ένιωθα να δακρύζει. Δε ρώτησα τι είχε. Ήτανε δύσκολο να την καταλάβω, αλλά μάλλον ένιωθε μοναξιά. Πίσω από όλες τις ανωμαλίες, κρυβότανε ένα λυπημένο κοριτσάκι. Σα να μην ήθελε να τα κάνει όλα αυτά και να τα έκανε μόνο και μόνο για να της αρέσω. Για να της αρέσω εγώ και όλοι οι ανώμαλοί, στους οποίους υπακούει. Θέλει να βγαίνει έξω και να έχει φίλους και να νιώθει σαν κανονικός άνθρωπος, γιατί οι περισσότεροι την αγνοούν. Οι φίλες της έχουν φύγει και ακόμα και όταν έρχονται δεν την επισκέπτονται. Οι λίγες λέξεις που μπορούσα να καταλάβω από τα νοήματα της ήταν ‘ναι’, ‘όχι’ και ‘πούτσος’, αλλά αυτά τα ματιά της λέγανε πολλά περισσότερα. Το βράδυ στην αγκαλιά μου, όταν κοιμόταν. ήτανε το πιο υπέροχο πλάσμα του κόσμου. Ακόμα και τότε είχε τα χέρια στο μουνί της. Ίσως εκεί έβρισκε τη μονή ευχαρίστηση. Λίγα βραδιά κοιμήθηκε έχοντας στα χέρια της τον πούτσο μου. Σηκωνόμουνα με καύλες, την ξύπναγα με το καυλί μου στα χειλάκια της, έτοιμο να της δώσει το δυναμωτικό πρωινό της. Τώρα που το σκέφτομαι πιο ώριμα, ίσως όταν έκλαιγε και να υπέφερε επειδή το μουνί της θέλει συνέχεια να χύνει και την τυραννάει… Και από το πολύ τρίψιμο ήταν κατακόκκινο και την πόναγε να το ακουμπάει, αλλά ήθελε συνέχεια κι άλλο. Δε μπορώ να ξέρω αν αυτό είναι όντως αλήθεια, αλλά αυτό είχα καταλάβει. Ήταν σκλάβα του ίδιου της του μουνιού. Αν και εγώ μιλούσα στο ιντερνέτ με ανώμαλους όλη μέρα και όλοι αυτοί με βάζανε να γδύνομαι και να χύνω ξανά και ξανά, ίσως και εγώ να μην ήμουνα πολύ διαφορετικός από το τσουλάκι.

Αυτό που κάναμε λιγότερο ήτανε να φιλιόμαστε στο στόμα. Δε με ένοιαζε που δε μπορούσε να μιλήσει, απλά δε μου έβγαινε και τόσο να τη φιλήσω. Ας πούμε ότι πιο πολύ ήξερε να κάνει πίπα, παρά να φιλάει. Και γενικά με τα δάχτυλα που έβαζε στον κώλο της και έγλυφε, δεν ήταν και ότι καλύτερο για μένα, όσο και να με άναβε με τις ανωμαλίες της. Ούτε και το μουνί της έγλυψα. Δε στενοχωρήθηκε, γιατί και ο πρώην της και ο αδερφός της δε την γλύφανε, όποτε δε περίμενε να το κάνω ούτε εγώ .

Τα πρωινά δούλευε μερικές ώρες. Μετά τη δουλεία τη γαμούσα. Από τις πολλές φορές δε μπορούσα να γαμήσω άλλο, αλλά την έβλεπα να είναι καβλωμένη. ‘Θέλεις να γαμηθείς;’ την ρώταγα. ‘ναι’ κούναγε το κεφάλι της. Εγώ δε μπορώ άλλο, να φωνάξω κανέναν από το δρόμο;’, ‘όχι’ μου έκανε, αλλά άμα φώναζα πιστεύω θα καθόταν και θα της άρεσε. Το πιο ανώμαλο που της έκανα, ήταν που άρχισα να κατουράω, ενώ μου έκανε πίπα μέσα στη θάλασσα. Δε ξερό πόσο ήπιε, αλλά έβηχε. Και σίγουρα την έλουσα αρκετά, γιατί κράταγα το κεφάλι της κάτω από το νερό για λίγη ώρα. Δε νευρίασε με αυτό που έκανα, αλλά ούτε και της άρεσε. Ο κόσμος νόμιζε ότι ήπιε θαλασσινό νεράκι. Μου είχανε πει στο msn ότι είχε δοκιμάζει τα ούρα της, όποτε ήθελα να δοκιμάσει και τα δικά μου. Ευτυχώς που δε φωνάζει θα μας είχανε καταλάβει, από τις βρισιές που ήθελε να μου ρίξει!

Δεν έχω γνωρίσει άλλη κοπέλα τόσο ανώμαλη, ελεύθερη, συνεσταλμένη, ντροπαλή και χαζή ταυτόχρονα. Γιατί χρειάζονται όλα τα παραπάνω, για να μοιάζει μία κοπέλα με την Στέλλα. Σίγουρα τα έχει κάνει αυτά και με άλλους, δεν έγινε πουτανάκι, έτσι από τη μία μέρα στην άλλη. Από τα Χριστούγεννα που έβαλε ιντερνέτ, μέσα σε 6 μήνες πρέπει να έγινε αγνώριστη σε συμπεριφορά. Μπορώ να πω ότι η εμπειρία αυτή μου άλλαξε τη ζωή, στον τρόπο που θέλω και βλέπω τις γυναίκες. Μπορεί να ξανάρθω του χρόνου πάλι Στελλίτσα!

Είμαι σίγουρος ότι έχω ξεχάσει να αναφέρω πολλά αλλά. Ελπίζω ο επόμενος που θα την επισκεφτεί να τα μοιραστεί μαζί μας

Click here for more!