Με λένε Στέφανο και είμαι 23 ετών. Ο κολλητός μου είναι ο Γιώργος και έχουμε άλλον ένα φίλο το Ντίνο, όλοι ίδια ηλικία. Ένα βράδυ λοιπόν βγήκαμε οι τρεις μας και ύστερα από μερικά ποτά πιάσαμε συζήτηση για μεγάλες γυναίκες. Ο Γιώργος επέμενε πως όλες οι γυναίκες άνω των 45 αν τους δινόταν η ευκαιρία θα πήγαιναν με κάποιο πολύ μικρότερό τους ακόμα κι αν αυτός ήταν στην ηλικία ή ακόμα και φίλος του γιου τους. Εγώ ναι μεν έλεγα ότι θα το έκαναν κάποιες αλλά στην πλειονότητά τους δεν θα το έκαναν πράξη γιατί σε αυτή την ηλικία σκέφτονται πιο ώριμα και πιο λογικά και μάλιστα από αυτές που γνωρίζουμε σίγουρα δεν θα το έκανε καμιά.
 
 Τότε η Γιώργος με προκάλεσε να βάλουμε στοίχημα λέγοντας πως θα το έκανε ακόμα και η μάνα μου αν της δινόταν η ευκαιρία. Εγώ το πήρα στην πλάκα αλλά εκείνος το εννοούσε, είπε πως θα της ριχνόταν και αν αποτύγχανε θα μου έδινε 300Ευρω, αν τα κατάφερνε θα του έδινα 100. Σίγουρος για τον ακέραιο χαρακτήρα της μάνας μου αλλά και για τα 300Ευρω συμφώνησα.
 
 Πριν συνεχίσω όμως να σας περιγράψω και την εξωτερική εμφάνιση της μητέρας μου. Είναι 48 ετών με μαύρο μαλλί ως τον ώμο γύρω στο 1.65ύψος όχι πάνω από 65κιλά και με πλούσιο στήθος, γενικά παρά την ηλικία της παραμένει μια αρκετά ωραία γυναίκα. Λίγες μέρες μετά και ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός μου ήταν σε διακοπές ο πατέρας μου θα έλειπε ένα βράδυ εκτός χωριού για τη δουλειά του. Είχε φτάσει πλέον η κατάλληλη ευκαιρία για να κερδίσω το στοίχημα. Ώσπου εκείνη η ημέρα ήρθε. Αργά το απόγευμα ήρθαν σπίτι οι φίλοι μου, κλεισμένοι στο δωμάτιο μου και με δυνατή μουσική, για να μην ακουγόμαστε έξω, μελετούσαμε τις τελευταίες λεπτομέρειες του σχεδίου. Ετοιμαστήκαμε να φύγουμε για νυχτερινή υποτίθεται έξοδο λέγοντας στη μάνα μου ότι εγώ και ο Ντίνος θα κατεβαίναμε στην πόλη και ο Γιώργος θα πήγαινε στην κοπέλα του στο διπλανό χωριό. Στην πραγματικότητα πήγαμε στην καφετερία του χωριού αφού προηγουμένως ο Γιώργος είχε αφήσει το κινητό του σε κάποιο σημείο του σαλονιού. Μετά από 20 περίπου λεπτά ο Γιώργος πήρε το κινητό μου και έκανε κλήση στο δικό του (με απόκρυψη βέβαια). Το σήκωσε η μάνα μου λέγοντας πως το τηλέφωνό του βρισκόταν εκεί και ο Γιώργος είπε πως θα περάσει να το πάρει.

Το σχέδιο είχε πια μπει στην τελική του ευθεία και ήδη ένιωθα τα 300Ευρώ στην τσέπη μου. Φύγαμε από το μαγαζί με το Γιώργο ενώ ο Ντίνος είχε μείνει πίσω. Φτάσαμε σπίτι κ εγώ όσο πιο αθόρυβα μπορούσα απ το μπαλκόνι μπήκα στο σπίτι απ το παράθυρο του δωματίου μου που είχα αφήσει πριν ανοιχτό ενώ η μάνα μου την ίδια στιγμή άνοιγε τον Γιώργο που χτυπούσε το κουδούνι. Πλησίασα στην πόρτα του δωματίου για να ακούσω καθαρά την απόρριψη του φίλου μου από την μάνα μου. Ο Γιώργος από την αρχή έκανε γερό μπάσιμο. Αρχισε να λέει πως ξέχασε επίτηδες το κινητό και ότι από καιρό έψαχνε την ευκαιρία να μείνει μόνος μαζί της. Η μάνα μου του απάντησε πως εκτός του ότι είναι παντρεμένη και δεν έχει απατήσει ποτέ τον πατέρα μου, ο γιος της δηλαδή εγώ είναι φίλος μαζί του από μικρά παιδιά. Μάλιστα θυμάμαι τον ρώτησε πώς γίνεται ένα ωραίο παιδί σ αυτή την ηλικία που έχει σχέση με μια συνομήλική του να θέλει μια γυναίκα στην ηλικία της μάνας μου. Τότε ο Γιώργος είπε πως από μικρός ένιωθε ερωτευμένος και γοητευμένος μαζί της, ότι η μάνα μου έπιανε μεγάλο μέρος στις ερωτικές του φαντασιώσεις και πως υπήρξε ο λόγος για αρκετούς εφηβικούς αυνανισμούς του. Συνέχισε λέγοντας ότι εφόσον έλειπαν ο πατέρας μου και ο αδερφός μου και εγώ θα αργούσα πολύ να γυρίσω ήταν ίσως η μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Και ενώ εγώ περίμενα ν ακούσω τον ήχο απ το χαστούκι στο μάγουλο του Γιώργου κυριάρχησε η απόλυτη σιωπή και λίγα δευτερόλεπτα μετά άκουσα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας των γονιών μου να κλείνει.

Έμεινα λίγο στο δωμάτιο και αρχικά σκέφτηκα να φύγω άλλα μετά είπα πως θα ήταν καλύτερα να το δω με τα ίδια μου τα μάτια αν γίνει κάτι. Με σιγανά βήματα κατευθύνθηκα στην κρεβατοκάμαρα και έβαλα το μάτι μου στην κλειδαρότρυπα (η πόρτα είναι σε παράλληλη θέση με το κρεβάτι κ έτσι είχα μια γενική άποψη του δωματίου).

Το θέαμα φυσικά δεν ήταν αυτό που ήθελα, η μάνα μου γονατιστή και φορώντας ένα μαύρο σουτιέν κ ένα μαύρο κυλλοτάκι έπαιρνε πίπα στον Γιώργο ο οποίος είχε ήδη μείνει γυμνός και σιγά σιγά της έβγαζε το σουτιέν παίζοντας παράλληλα με τις ρώγες της. Αφού τον έγλειψε αρκετά, ο Γιώργος ξάπλωσε στο κρεβάτι και η μάνα μου βγάζοντας πρώτα την κυλλότα της ανέβηκε στον πούτσο του κι άρχισε να χοροπηδάει πάνω του σαν τρελή. Δεν ήξερα αν πρέπει να μείνω ή να φύγω γιατί το αρχικό σοκ είχε ακολουθήσει ένας ξαφνικός ερεθισμός.

Στο μεταξύ το ζευγάρι είχε αλλάξει στάση και τώρα η μάνα μου ήταν ανάσκελα με τα πόδια ψηλά και ο Γιώργος από πάνω της την γαμούσε με μανία, στη συνέχεια έβαλε τον πούτσο του ανάμεσα στα βυζιά της και αυτή με τα δυο της χέρια έπιανε τα βυζιά της και έκλεινε τον πούτσο του, ήταν θέμα δευτερολέπτων να χύσει όπως και έγινε, έχυσε στο πρόσωπό της που έγινε κάτασπρο απ τα χύσια ενώ αυτή τα μάζευε με τα δάχτυλα απ το πρόσωπό της και τα έβαζε στο στόμα της. Επιτέλους τέλειωσε, είπα από μέσα μου, και γύρισα στο δωμάτιο μου περιμένοντας ν ακούσω να βγαίνουν και να πηγαίνουν στο μπάνιο, άλλα θόρυβο δεν άκουσα. Ωχ μάλλον θα χουμε και δεύτερο γύρο σκέφτηκα, και είχα δίκιο.

Με προσοχή πάλι πήγα στην κλειδαρότρυπα, ο Γιώργος είχε ξαπλώσει ανάσκελα ενώ η μάνα μου που είχε σκουπίσει το πρόσωπό της του έπαιρνε πάλι πίπα. Αυτή τι φορά η πίπα ήταν πιο αργή και μάλιστα τον έβαζε όλο στο στόμα της και τον κρατούσε μέσα για αρκετή ώρα ενώ αυτός έβαζε τα δάχτυλα του στον κώλο της. Με το που ο πούτσος του ήταν πάλι έτοιμος αυτή σηκώθηκε και έκατσε πάλι πάνω του αυτή τη φορά ανάποδα (δηλαδή ενώ αυτός ήταν ξαπλωμένος έβλεπε την πλάτη της). Ανεβοκατέβαινε πάνω-κάτω τρίβοντας παράλληλα της ρώγες της ώσπου ο Γιώργος με μια απότομη κίνηση την γύρισε στα τέσσερα και τον έχωσε στον κώλο της. Η μάνα μου ούρλιαξε άλλα του είπε να συνεχίσει και αυτός άρχισε να της γαμάει τον κώλο έχοντας τα χέρια του στη μέση της.

Ντρέπομαι που το λέω άλλα και μένα μου είχε σηκωθεί και έβαζα το χέρι μου στον πούτσο μου.

Πώς να μη μου σηκωθεί όμως όταν εκτός του ότι έβλεπα, άκουγα και τα βογκητά και τα λόγια της όπως ξέσκισε με αγόρι μου, σκίσε με την πουτάνα και τι καύλες έχω η γυναίκα, που δονούσαν το σπίτι.

Την έριξε μπρούμυτα και αυτός από πάνω της την κάρφωνε ενώ αυτή συνέχιζε να βογκάει πιάνοντας το σεντόνι απ τον πόνο και την καύλα μέχρι που αυτός έχυσε στην πλάτη της. Στη συνέχεια πήρε το χέρι της πασάλειψε την πλάτη με τα χύσια και ξάπλωσε πάνω της φιλώντας την στο μάγουλο. Την άκουσα να λέει πως ήταν πολύ ωραίο άλλα δεν επρόκειτο να επαναληφθεί γιατί αγαπάει τον πατέρα μου και δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο της φιλία μου με το Γιώργο. Εγώ, που σημειωτέον είχα τελειώσει μες το παντελόνι μου, γύρισα στο δωμάτιο μου ενώ αυτοί πήγαν στο μπάνιο. Όταν άκουσα το νερό να τρέχει άλλαξα εσώρουχο και βγήκα απ το παράθυρο πηγαίνοντας λίγο παρακάτω όπου θα περίμενα το Γιώργο.

Λίγο αργότερα βγήκε κι αυτός και με ρώτησε αν τα είδα όλα. Αμίλητος έβγαλα και του έδωσα τα 100Ευρω και τραβήξαμε για την καφετερία. Εκεί μας περίμενε ο Ντίνος που ρώτησε τι έγινε. Ο Γιώργος αμέσως απάντησε πως τελευταία στιγμή ακυρώσαμε το στοίχημα και απλώς μπήκε και πήρε το κινητό του και πως τόση ώρα καθόμασταν και τα λέγαμε οι δυο μας έξω απ το σπίτι μου.

Γύρισα σπίτι, η μάνα μου κοιμόταν ενώ εμένα δε μ έπαιρνε ο ύπνος. Σκεφτόμουν τα γεγονότα της ημέρας, ότι εγώ ήμουν ο υπεύθυνος που απάτησε τον πατέρα μου, εγώ και το ηλίθιο στοίχημα μας, από την άλλη όμως είπα πως ότι έκανε ήταν δική της επιλογή, μπορούσε να τον απορρίψει αλλά δεν το έκανε, και στην τελική το γούσταρε αυτό που έκανε και ότι ίσως ήταν και απωθημένο της κάποια στιγμή να πάει μ ένα νέο άντρα, εξάλλου αυτό θα την ανανέωνε και θα δυνάμωνε τη σχέση της με τον πατέρα μου. Γι αυτό καλύτερα που πήγε με τον φίλο μου παρά με κάποιον άλλο που θα το έλεγε παντού και θα μας έκανε βούκινο στο χωριό.

Το πρωί που σηκώθηκα είδα τη μάνα μου αρκετά ευδιάθετη, πήγα στο σπίτι του Γιώργου, τον ευχαρίστησα που δεν το είπε στο Ντίνο κι αυτός μου υποσχέθηκε πως δεν πρόκειται να το πει σε κανέναν και ότι δεν θα επαναληφθεί ποτέ. Γυρνώντας πάλι σπίτι έψαχνα να βρω πιο τελικά ήταν το χειρότερο, τα λεφτά που έχασα? Το ότι η μάνα μου κεράτωσε τον πατέρα μου? Το ότι πηδήχτηκε με τον κολλητό μου ή μήπως το ότι καύλωσα και έχυσα βλέποντας τη μάνα μου να πηδιέται? Το θετικό είναι ότι έμαθα πως οι μεγάλες γυναίκες γουστάρουν τους μικρότερους και φρόντισα να το εκμεταλλευτώ. Συγνώμη αν σας κούρασα άλλα πιστεύω να άξιζε τον κόπο.

Click here for more!