Με την Άννα γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Από τον καιρό που πηγαίναμε σχολείο. Σπουδάσαμε και στο ίδιο πανεπιστήμιο και μάλιστα τότε υπήρξαμε και ζευγάρι για περίπου δυο χρόνια. Και τώρα τα έφερε έτσι η τύχη που οι εταιρείες που δουλεύουμε συνεργάζονται. Κάνουμε και παρέα, αλλά τον τελευταίο καιρό λόγω του ότι έχει ένα δεσμό, δεν πολυσυναντιώμαστε. Περισσότερο μιλούμε στο τηλέφωνο σε ώρες εργασίες και σχεδόν πάντα για δουλειά. Βέβαια δυο φορές βρεθήκαμε και βγάλαμε τα μάτια μας απλά για να θυμηθούμε λιγάκι τα παλιά, αλλά τίποτε παραπάνω. Η Άννα είναι μια πολύ ωραία γυναίκα με υπέροχο σώμα, και πολύ θερμή στο κρεβάτι. Όταν ήμασταν μαζί κάναμε καταπληκτικό σεξ, αλλά σαν άνθρωποι διαφέραμε πάρα πολύ, οπότε το διαλύσαμε. Μεγάλο της ατού οι «πίπες» που έκανε. Τρέλαιναν τον οποιονδήποτε. Της άρεσε πολύ να παίρνει πίπες και ήταν ικανή να σε τσιμπουκώνει όλο το βράδυ χωρίς να κάνετε τίποτε άλλο.

Μια μέρα δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα στη δουλειά. Οι κωδικοί σε μια παραγγελία που είχε κάνει η εταιρεία που εργάζομαι από την εταιρεία της Άννας ήταν λανθασμένοι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα σε πελάτες που περίμεναν το εμπόρευμα. Οι τηλεφωνικές γραμμές πήραν «φωτιά» καθώς εμείς λέγαμε ότι το λάθος ήταν της άλλης εταιρείας ενώ οι άλλοι έριχναν σε μας την ευθύνη. Με την Άννα μιλήσαμε και ο καθένας μας έριχνε στην εταιρεία του άλλου το φταίξιμο. Η συζήτηση έγινε αρκετά έντονη, σε σημείο που η κατάσταση πήγε να ξεφύγει από τον έλεγχο. Δεν ξέρω πως μου ήρθε εκείνη τη στιγμή και της είπα: «Είμαι σίγουρος ότι εσείς κάνετε το λάθος. Μάλιστα βάζω και στοίχημα γι’ αυτό». «Τι βάζεις;», με ρώτησε. Και χωρίς να πολυσκεφτώ της είπα: «Θα μου πάρεις πίπα όλο το βράδυ». «Μμμμ, καλό μου ακούγεται» ήταν η απάντησή της. «Αν όμως χάσεις, τι θα κάνεις;» με ρώτησε; «Ότι θέλεις» της απάντησα χωρίς κανένα δισταγμό. Από κείνη τη στιγμή, άρχισε ένας προσωπικός πια αγώνας για να βρούμε ποιος έκανε το λάθος. Οι ώρες περνούσαν και αποτέλεσμα κανένα. Το βραδάκι, καθώς πλησίαζε η ώρα για να σχολάσουμε, με παίρνει τηλέφωνο η Άννα για να μου πει ότι οι προσπάθειες μας θα συνεχίζονταν και την επόμενη μέρα και ότι το στοίχημα ισχύει. Μάλιστα μου είπε και ποιο θα ήταν το τίμημα σε περίπτωση που η δικιά μου εταιρεία είχε κάνει λάθος. «Μου φαίνεται πως είναι καιρός πια να μάθεις να υπακούς στις εντολές μιας κυρίας» γύρισε και μου είπε και αμέσως κατάλαβα που το πήγαινε. Η τάση που είχε μερικές φορές να θέλει να «επιβάλλεται» πάνω στους άντρες. Δεν τρόμαξα όμως και της είπα ότι όσα συμφωνήσαμε ισχύουν.

Την άλλη μέρα και ενώ ακόμη έψαχνα να βρω το λάθος, μου τηλεφώνησε λίγο πριν το μεσημέρι. Η φωνή της δεν είχε την αυτοπεποίθηση που συνήθως τη διέκρινε. «Γιάννη, ξέρεις τελικά είχες δίκαιο. Βρήκαμε το λάθος και αυτό οφείλεται σε ένα μπέρδεμα που έγινε στην αποθήκη. Η δικιά σας παραγγελία στάλθηκε αλλού». Μου μιλούσε σιγανά λες και περίμενε να ακούσει να πανηγυρίζω. Εκείνο απλά που της είπα ήταν ότι το βράδυ κατά τις 8 τη περίμενα στο σπίτι μου. Και της έκλεισα το τηλέφωνο.

Πράγματι, λίγο πριν τις 8, η Άννα χτυπούσε το κουδούνι μου. Ήμουν όμως στο μπάνιο και βγήκα με μια πετσέτα στη μέση μου και της άνοιξα. «Περίμενε να τελειώσω», της είπα, «εσύ κάτσε όπου θες κι έρχομαι». Η Άννα ήταν κάπως μαζεμένη. Ίσως να ήταν σίγουρη ότι θα κέρδιζε το στοίχημα και θα με «ταπείνωνε» όπως μου είχε πει. Μόλις τελείωσα πήγα στο σαλόνι και τη βρήκα να κάθεται στον καναπέ. Έκατσα κι εγώ απέναντί της σε μια πολυθρόνα λύνοντας την πετσέτα από τη μέση μου, ώστε να δει τον «κύριο» που όφειλε λόγω στοιχήματος να «υπηρετήσει». Ατάραχος με τα πόδια ανοικτά στην πολυθρόνα της είπα να έρθει κοντά μου.

«Έλα εδώ κούκλα μου, έλα και θα ξεπληρώσεις το χρέος σου» της είπα και έπιασα με το χέρι μου τον π…. Είχε αρχίσει να «παίρνει τα πάνω του», καθώς περίμενα πως και πώς να νιώσω τη ζεστασιά του στόματός της πάνω του.

Η Άννα χωρίς να πει κουβέντα, ήρθε γονατιστή και κρατήθηκε από τα γόνατά μου.

Με κοιτούσε στα μάτια. Σήκωσα τον μισοσηκωμένο π… μου λίγο πιο ψηλά και τον

κούνησα, ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό της

«Έλα, σκύψε να του δώσεις το φιλάκι, που του χρωστάς καύλα μου. Ένα μεγάλο φιλάκι μέχρι το λαρύγγι σου όπως το έχεις ξανακάνει».

Έριξε το βλέμμα της πάνω του κι έσκυψε να τον φιλήσει. Ακούμπησε τα χείλη της πολύ απαλά στην άκρη και το φίλησε τρυφερά. «Ωραία κούκλα μου. Ρούφηξε τον τώρα, για να μου δείξεις πόσο αγαπάς το καβλί μου». Η Άννα ήταν αρκετά υπάκουη στα ερωτικά μας παιχνίδια κι αφού το είχε πάρει απόφαση να με πιπώσει απόψε, ήμουν σίγουρος πως θα το απολαμβάναμε. Σίγουρα αυτή η πίπα θα ήταν πολύ διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη μέχρι τώρα. Η όλη διαδικασία άρχισε να γίνεται τρομερά ερεθιστική. Με το ένα της χέρι, χουφτώσει το καβλί μου, σαν να ήθελε να νιώθει το αίμα που κυλούσε πιο έντονα και ταυτόχρονα τον ρουφούσε δυνατά με αργές κινήσεις και πάντοτε κοιτώντας με στα μάτια. Λες και ήθελε να έβλεπε πως παραδιδόμουνα στα παιχνίδια της γλώσσας της. Αυτό το σκηνικό συνεχίστηκε για λίγα λεπτά ακόμα. Το στόμα της με αργές κινήσεις «φυλάκιζε» όλο τον π… και μετά τον άφηνε απότομα ελεύθερο. Με την γλώσσα της τον έγλυφε σε όλο του το μήκος ενώ που και που μπούκωνε και τα @@ μου. «Πεθύμησα το στοματάκι σου» της είπα και η Άννα μούγκρισε σιγανά, σημάδι κάβλας, που μου έδειχνε πως ήταν έτοιμη να συνεχίσει μέχρι να τελειώσω. Την χάιδεψα με το έξω μέρος των χεριών στα μάγουλα και πέρασα τα δάκτυλά μου πάνω από τους κροτάφους της κι ανάμεσα στα μαλλιά της. Προχώρησα τις άκρες των δακτύλων μου χαμηλά, πίσω από τ’ αυτιά της, με τις παλάμες μου τώρα ν’ ακουμπούν στους κροτάφους της. Την χούφτωσα απ’ το κεφάλι.

«Ως τώρα σε άφησα να παίζεις μικρή» της είπα. «Ώρα να σου γ… λιγάκι το στόμα» και σηκώθηκα όρθιος, κρατώντας την απ’ το κεφάλι συνεχώς. Άνοιξε αργά τα χείλη της, κοιτώντας με στα μάτια. Τον έχωσα στο στόμα της, που προχώρησε χωρίς αντίσταση. Μπαινόβγαινα αργά και σταδιακά της τον έχωνα και πιο βαθειά. Ήθελα πολύ να την μπουκώσω έτσι όπως με κοιτούσε γονατιστή. Χανόνταν όλος μέσα στο στόμα της και εκείνη με απίστευτη ευκολία τον δεχόταν μέσα της. Έβγαλα τον π… μου από το στόμα της και άραξα πάλι στον καναπέ με τα χέρια πίσω από το κεφάλι μου.

«Σειρά σου κάβλα μου, να γ… το στοματάκι σου στον π… σαν καλή πουτάνα που είσαι. Θέλω να σε ακούσω να μου λες, τι θέλεις να μου κάνεις. Έλα πες το και μη ντρέπεσαι» της είπα. «Μ’ έχεις καυλώσει μανάρι και κοντεύω να χύσω, αλλά πρώτα θα ρουφήξω όλο το καβλί σου που τόσο έχω πεθυμήσει. Και μόλις χύσεις μέσα μου και μόνο τότε θα τελειώσω κι εγώ». Ήταν η πρώτη κουβέντα που είπε όλη αυτή την ώρα. Και η έξαψη φαινόταν καθαρά στο πρόσωπό της. Όση ώρα της γ… το στόμα, η Αννούλα έπαιζε με το μ… της και μάλλον από την ηδονή, έφτασε γρήγορα λίγο πριν τον οργασμό. «Έλα τώρα πουτανάκι και με τις καύλες που έχεις, είμαι σίγουρος πως θα ρουφήξεις κάθε πόντο από τον π… μου. Πάρε βαθειά ανάσα κι άρχισε να

κατεβαίνεις όπως μόνο εσύ ξέρεις».

Πήρε βαθιά ανάσα και ξεκίνησε να καταπίνει το καβλί μου. Το κατέβαζε

πόντο πόντο και άνοιγε διάπλατα το στόμα της κάθε που έπαιρνε λίγο περισσότερο

μέσα της. Καθώς το ρουφούσε όλο και βαθύτερα, έβλεπα τα μάτια της να «πετάγονται» από την προσπάθεια που κατέβαλε για να καταφέρει να τον πάρει όλον μέσα. Την έπιασα από τα μαλλιά και τράβηξα το κεφάλι της προς τα πίσω. Την ελευθέρωσα από τον π… μου και σηκώθηκα όρθιος.

«Πως σου φάνηκε πουτανάκι, γουστάρεις;» της είπα με άγριο ύφος. «Ναι, αγορίνα μου, θέλω να μου σκίσεις το στόμα με τον π… σου και να χύσεις μέσα στο στόμα μου» απάντησε και πλησίασε και πάλι το πρόσωπό της στον π… μου. Προχώρησε προς το μέρος μου με το στόμα ανοικτό. Χωρίς να το κλίσει, ακούμπησε το κεφαλάκι του και τότε απότομα τον πήρε όλο μέσα. Τον κράτησε εκεί λίγη ώρα, μέχρι που δε μπορούσε ν’ ανασάνει και τότε το πέταξε έξω από το στόμα της. Στάθηκε λίγο και το κοίταξε και μετά με κοίταξε στα μάτια. Έφτυσε, όσο σάλιο είχε μαζέψει στο στόμα της από το γλείψιμο, πάνω στο καβλί μου και μετά το χούφτωσε με το ένα χέρι. Ταυτόχρονα, άρχισε πάλι το ρούφηγμα. Γρήγορα και με δύναμη, συνέχισε το έργο της για αρκετά λεπτά. Προς το τέλος ρουφούσε με τόσο πάθος, που σχεδόν πονούσε ο

π… μου. Τότε δεν άντεξα άλλο και χωρίς να πω κουβέντα έχυσα. Η Άννα ένιωσε

μια έκρηξη από χύσια μέσα στο μπουκωμένο στόμα της και τα κατάπιε όλα. Δεν άφησε ούτε σταγόνα να πέσει έξω!

Όταν καθάρισε για τα καλά τον π… μου και είχε πλέον χαλαρώσει, έπειτα από

την εκτόνωση, τον έβγαλε αργά από το στόμα της. Καθισμένη από ώρα στα γόνατα,

δεν σηκώθηκε, έγειρε πίσω κι ακούμπησε της παλάμες της στο πάτωμα.

«Σου άρεσε μωρό μου;», μου είπε κι έσκασε ένα χαμόγελο. «Μου άρεσε που ξεπλήρωσες το χρέος σου» της απάντησα. «Θα έρθει κάποια στιγμή που εγώ θα κερδίσω το στοίχημα και τότε αλοίμονό σου» μου είπε και πήγε στην τουαλέτα. Άκουγα το ντους να τρέχει και μετά από λίγο βγήκε εντελώς γυμνή. Μου έκελισε το μάτι και πήγε στο δωμάτιό μου. Την άλλη μέρα το πρωί με δυσκολία σηκωθήκαμε και οι δύο για να πάμε στις δουλειές μας…

Click here for more!