Ο φίλος μου (Παντελής) και εγώ, είμαστε μαζί από τα πρώτα μας χρόνια, αυτό που λέμε δηλαδή κολλητοί. Είμαστε σχεδόν 33 ετών και μάλιστα πριν από 14 μήνες παντρευτήκαμε και οι δύο την ίδια ημέρα. Δεν έχει ο ένας από τον άλλο μυστικά, συζητάμε ακόμη και τις πιο προσωπικές στιγμές (ακόμη και του ερωτικού συζυγικού βίου), αλλά ποτέ δεν επεμβαίνει ο ένας στην ζωή του άλλου. Είναι αυτό που λέμε ότι διατηρούμε τις σωστές αποστάσεις που φέρνουν και τις σωστές ισορροπίες!.

Οφείλω να ομολογήσω ότι τα χρόνια του πανεπιστημίου ήταν πολύ μορφωτικά και για τους δύο. Και αυτό γιατί πριν περάσουμε τις πύλες του Αριστοτελείου είχαμε και οι δύο εφηβικές ερωτικές σχέσεις, από τις κλασικές δηλαδή με στημένα ραντεβού και σεξ παράνομο. Στο πανεπιστήμιο όμως τα πράγματα άλλαξαν αφού το πεδίο διευρύνθηκε ενώ εγώ έπεισα τους γονείς μου ότι χρειάζομαι -για το καλό μου πάντα –δικό μου χώρο για να διαβάζω. Εκείνο το σπίτι είχε δικαίως ονομαστεί η «το ερωτικό ρετιρέ», αφού σχεδόν ποτέ δεν ήταν άδειο.

Πριν από δύο μήνες αποφασίσαμε να περάσουμε άλλο ένα σαββατοκύριακο στην λίμνη Κερκίνη, κοντά στην Θεσσαλονίκη, όπου συνηθίζουμε να πηγαίνουμε συχνά για ξεκούραση. Όταν φτάσαμε και τακτοποιηθήκαμε σε ένα από τα διώροφα μικρά σπιτάκια με τζάκι από πέτρινη κατασκευή, βγήκαμε για μια μικρή βόλτα στη λίμνη. Την ώρα που φεύγαμε είδα ένα ζευγάρι να έρχεται προς τη ρεσεψιόν που από την αρχή μας κοιτούσε περίεργα. Με τον Παντελή κοιταχτήκαμε πονηρά δείχνοντας ο ένας στον άλλο το μίνι που φορούσε η κοπέλα ενώ ο συνοδός της (γύρω στα 35) δεν έδειχνε ότι τον ενοχλούσε που περιεργαζόμασταν το μίνι της καλής του. Με το ίδιο ζευγάρι συναντηθήκαμε το βράδυ στο πέτρινο εστιατόριο και τα βλέμματα ήταν πάλι τα ίδια. Ο φίλος μου, με την δικαιολογία ότι κάπου τους ξέρει (πρώτη φορά τους έβλεπε) τους πλησίασε και τους μίλησε, ενώ από ευγένεια και μόνο τους κέρασε ένα μπουκάλι κρασί.

Το μάτι της μικρής που συνόδευε τον 35χρονο (Παναγιώτης το όνομα αυτού) συνέχιζε να παίζει ενώ όταν ήρθαν και κάθισαν για λίγο μαζί μας, προκειμένου να μας ευχαριστήσουν για την ευγενική κίνηση του φίλου μου, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας προσκάλεσαν στο δωμάτιο τους για καφέ. Εκείνο το βράδυ κάναμε αρκετή παρέα, πήγαμε για καφέ στο δωμάτιο τους αλλά νωρίς χωρίσαμε γιατί όλοι ήμασταν κουρασμένοι. Όπως συμβαίνει κάθε φορά που πάμε σαββατοκύριακο κάπου, οι γυναίκες μας κοιμούνται πολύ νωρίτερα από εμάς, ενώ εμείς (συνήθως μετά το σεξ) συναντιόμαστε για τσιγάρο ή στο αναμμένο τζάκι ή στο μπαλκόνι.
Έτσι, συναντηθήκαμε λες και είχαμε ραντεβού στο τζάκι, όπου τον είδα να καπνίζει και να κοιτάει τη σκάλα. Διαπίστωσα ότι φορούσε φόρμες και όχι πιζάμες ή μποξεράκι όπως συνηθίζει. Τον ρώτησα «τι κάνεις ντυμένος τέτοια ώρα;» και μου απάντησε «πήγαινε να βάλεις φόρμες, θα πάμε για κρασί, μόνοι μας στους δίπλα. Το κανόνισα πριν».

Σε πέντε λεπτά ήμουν έτοιμος και ήδη χτυπούσαμε την πόρτα των διπλανών. Μας άνοιξε η μικρή(Γιώτα) η οποία ρώτησε γιατί δεν ήρθαν τα κορίτσια. Ο Παντελής (ειδικός στο ψέμα) της απάντησε με απόλυτη πειστικότητα ότι ήταν κουρασμένες και δεν θα ερχόντουσαν. Η μικρή φορούσε ένα σορτσάκι φαρδύ και μια μακριά μπλούζα σαν πιζάμα, ενώ ο Παναγιώτης μπλε φόρμα με όμοιο τισέρτ. Όσο περνούσε η ώρα όλο και μπερδευόμουνα γιατί τίποτα δεν φαινόταν…ερωτικό. Το κλίμα παραήταν τυπικό και φιλικό.

Ο Παναγιώτης έπινε σαν τρελός, το ίδιο και ο Παντελής, ενώ η Γιώτα, γέμιζε συνεχώς τα ποτήρια. Εγώ, που δεν πίνω ποτέ πολύ, κρατούσα τις ισορροπίες, αφού στο τέλος κάτι μου έλεγε ότι πάλι θα πάω το φίλο μου στο δωμάτιο μεθυσμένο και θα τον βάλω για ύπνο(συχνό φαινόμενο). Ξαφνικά, ο Παναγιώτης ρίχνει τη βόμβα. Μου είπε ότι στο σεξ δεν έχει ταμπού, του αρέσει να τα κάνει όλα και δεν έχει πρόβλημα να υπάρχουν και άλλοι στο δωμάτιο που ικανοποιεί την Γιώτα, κάτι που αρέσει και στην ίδια.

Εγώ τα έχασα, ο Παντελής όχι, ο οποίος κάθε άλλο παρά μεθυσμένος ήταν. Βρήκε λοιπόν την ευκαιρία να ρίξει άδεια για να πιάσει γεμάτα και του απαντάει ότι ούτε «εμείς» έχουμε πρόβλημα. Εγώ έμεινα στήλη άλατος. Ήθελα να τον δείρω το μαλάκα γιατί πάντα ήξερε να με φέρνει σε δύσκολη θέση.

Η Γιώτα που συνεχώς άδειαζε τα τασάκια κάθισε δίπλα στον καλό της και άκουγε χωρίς να αντιδρά, ενώ έτριβε με το χέρι της το πόδι του Παναγιώτη, ο οποίος είχε ήδη αρχίσει να φουντώνει.

Η συνέχεια ήταν απίστευτη. Η Γιώτα φεύγει και επιστρέφει σε λιγότερο από πέντε λεπτά σχεδόν γυμνή. Φορούσε ένα διάφανο νυχτικάκι (το οποίο δεν έκρυβε σχεδόν τίποτα) και αρχίζει να φιλάει τον Παναγιώτη στο λαιμό. Εμείς μείναμε κάγκελο και κοιτούσαμε χωρίς να ξέρουμε αν θα έπρεπε να φύγουμε ή να μείνουμε. Η απορία λύθηκε από την ίδια την Γιώτα, η οποία έκανε την πρώτη κίνηση, αφού ήρθε προς το μέρος μου και πιάνοντας μου τον πούτσο, άρχισε να με φιλάει στο λαιμό. Έβαλε το χέρι της μέσα από τη φόρμα και άρχισε να μου τον παίζει, ενώ με το άλλο χέρι χάϊδευε τον πούτσο του Παντελή που ήταν ήδη έτοιμος για την συνέχεια.

Ο Παναγιώτης είχε ήδη βγάλει τη φόρμα του και τον έπαιζε βλέποντας τα κατορθώματα της καλής του. Η μικρή, μου κατέβασε τη φόρμα και άρχισε να μου δαγκώνει τον πούτσο πάνω από το μποξεράκι που ήταν απολύτως εφαρμοστό. Χωρίς να χάνει χρόνο, μου το κατέβασε και άρχισε να με ρουφάει με δύναμη. Ο Παντελής της έσπρωχνε το κεφάλι για να του πάρει και αυτούνου πίπα ενώ η μικρή βρέθηκε με δύο μεγάλες ψωλές στα χέρια και τον δικό της να κοιτάει απαθέστατος.(θα πρέπει να πω ότι σε αντίθεση με τον φίλου μου ο πούτσος μου δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος σαν τον δικό του, αλλά μάλλον κανονικός-20 πόντους).

Το ρούφιγμα συνεχίστηκε για περίπου 15 λεπτά, όταν εγώ πάντα πιο γρήγορα από τον Παντελή της γέμισα το στόμα με χύσια, αφού δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο. Ο Παντελής, που άντεχε ακόμη, της έβαζε όσο πιο βαθιά μπορούσε στο στόμα της το εργαλείο του ενώ αυτή αν και κάποιες στιγμές σου έδινε την εντύπωση ότι θα κάνει εμετό αφού το καυλί του έφτανε μέχρι τις φωνητικές χορδές, το ευχαριστιόταν βγάζοντας μουγκρητά ενώ το σκηνικό ολοκληρώθηκε όταν ο Παντελής της γέμισε στο λαιμό με ζεστό υγρό, που έβγαινε σε μεγάλες ποσότητες.

Αν και θα έπρεπε κανονικά να χαλαρώσουμε μετά από αυτό, ο Παναγιώτης μας έδειξε που βρισκόταν η κρεβατοκάμαρα. Σήκωσε την καλή του στα χέρια και αφού άρχισε να περπατάει προς το άλλο δωμάτιο, μας «κάλεσε» να τον ακολουθήσουμε. Βεβαίως δεν χάσαμε την ευκαιρία. Μπήκαμε μαζί του στο δωμάτιο και χωρίς να το σκεφτούμε αρχίσαμε να παίζουμε τους πούτσους μας την στιγμή που ο Παναγιώτης φιλούσε στο στόμα την καλή του, -η οποία ήταν ήδη γυμνή-καθαρίζοντας στην ουσία όσα χύσια είχαν προλάβει να βγουν από το στόμα της.

Ο Παντελής πέταξε τα ρούχα που φορούσε και άρχισε να της γλύφει τη μουνάρα της που ήταν μούσκεμα. Εγώ της έγλυφα τις ρόγες ενώ ο Παναγιώτης της έδινε τσιμπούκι. Την ίδια ώρα, ο φίλος μου έσπρωξε το θηρίο του μέσα της ενώ η μικρή σταμάτησε με ότι ασχολείτο και άρχισε να φωνάζει από ηδονή. Το τρομπάρισμα είχε ήδη αρχίσει ενώ ο πούτσος του φίλου μου έδειχνε ότι δεν χωρούσε στο μουνί της μικρής. Αφού άρχισε να συνέρχεται από το αρχικό σοκ, η μικρή πήρε στο στόμα της και τους δύο πούτσους και συνέχισε να ρουφάει με όση δύναμη είχε. Τα χύσια του Παναγιώτη πετάχτηκαν παντού, ενώ όσα από αυτά έφτασαν μέχρι και την κοιλιά μου, τα καθάρισε με την γλωσσίτσα της, η οποία ήταν πρόθυμη για όλα.

Στην συνέχεια ο Παντελής την έστησε στα τέσσερα, ενώ εγώ ξάπλωσα από κάτω της θέλοντας να μπω μέσα της. Με μια γρήγορη κίνηση κάθισε πάνω στον πούτσο μου ενώ ο πούτσος του Παντελή προσπαθούσε να μπει στο κωλαράκι της. Εκεί άρχισε να φωνάζει χωρίς να καταλαβαίνουμε τι έλεγε, αφού όπως σας είπα το πράμα του φίλου μου είναι τεράστιο και πολύ χοντρό. Ο Παναγιώτης, κοιτούσε εκστασιασμένος, ενώ τον έπαιζε ακούγοντας την καλή του να ουρλιάζει, ενώ απευθυνόμενος στο φίλο μου ( ο Παναγιώτης) του λεει ότι το πράμα του είναι τεράστιο και ότι δεν είχε δει παρόμοιο.

Η Γιώτα συνέχιζε να φωνάζει αλλά όχι από πόνο αυτή τη φορά, αφού το κωλαράκι της είχε ήδη ανοίξει και είχε πάρει όλο τον πούτσο του φίλου μου. Ο φίλος της έβλεπε που δύο πούτσοι πήδαγαν την καλή του και τον έπαιζε, ενώ με το δεξί του χέρι κρατούσε τον ώμο του φίλου μου. Στην συνέχεια σηκώθηκε και άρχισε να χαϊδεύει την πλάτη του ενώ δεν άργησε να βάλει τη γλώσσα του στην ραχοκολακιά και να αρχίσει τα επικίνδυνα τεχνάσματα που θυμίζουν ανατολή.

Ο Παντελής δεν αντιδρούσε, γεγονός που μάλλον έδωσε στον Παναγιώτη την εντύπωση ότι δεν θα είχε πρόβλημα σε αλλιώτικα κόλπα. Αρχισε να χαϊδεύει τα κωλομέρια του φίλου μου ενώ η γλώσσα του άφηνε ίχνη από όπου περνούσε. Ο Παντελής που συνέχιζε να μπαινοβγαίνει στον κώλο της μικρής έλεγε βρωμόλογα τύπου «τι σου κάνω, σου αρέσει να σε γαμούν δύο ψωλαράδες κλπ» ενώ εγώ λόγω στάσης δεν μπορούσα να δω τι παιζόταν και συνέχιζα, όσο τέλος πάντων μπορούσα.

Κάποια στιγμή και ενώ το γαμήσι συνεχιζόταν, ακούω το φίλο μου να λεει, «γλύψε και όλο, παλιοπουστάρα» με αποτέλεσμα να αρχίσω να ψάχνω τι εννοεί. Όταν κατάλαβα τι παιζόταν, δεν σου κρύβω ότι προβληματίστηκα. Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να σημαίνει κάτι τέτοιο. Ο Παναγιώτης τράβηξε από τον πισινό της μικρής το εργαλείο του φίλου μου και άρχισε να το πιπιλίζει λες και ήξερε τι έκανε.

Ο Παντελής συνέχιζε τα βρωμόλογα, ενώ άρχισε να ρωτάει τον Παναγιώτη αν του αρέσει να τον καρφώνουν. Αυτός του απάντησε «ναι» και χωρίς να μπορώ να δω και πολλά ο Παναγιώτης έπεσε στα τέσσερα και ο Παντελής τον γαμούσε λες και δεν συνέβαινε τίποτα.

Εγώ, περιττό να σου πω ότι τα έχασα. Έβλεπα κάτι που αγνοούσα εντελώς. Όχι ότι ήταν παράξενο, αλλά δεν μου πήγαινε η όλη εικόνα. Το σκηνικό ολοκληρώθηκε όταν εγώ έχυσα το σύμπαν και ο φίλος μου το στόμα του Παναγιώτη.

Στην συνέχεια, καπνίσαμε ένα τσιγάρο, ήπιαμε μια γουλιά κρασί και φύγαμε για τις γυναίκες μας.

Την επομένη το πρωί τον ρώτησα αν θυμόταν τι έγινε και μου απάντησε ότι δεν ήταν μεθυσμένος και ότι είχε τον έλεγχο της κατάστασης. Παράλληλα μου διευκρίνησε ότι ποτέ δεν έπαιζε το ρόλο παθητικού σε μια τέτοια κατάσταση καταλαβαίνοντας μάλλον ότι κάτι δεν μου πήγαινε καλά.

Click here for more!