Θερμά συγχαρητήρια που κατάφερες τους Έλληνες να διηγούνται τις εμπειρίες, τις αναμνήσεις, τα παθήματα και τις φαντασιώσεις τους. Η ιστορία που ακολουθεί είναι απολύτως αληθινή. Βέβαια στην περιγραφή των στάσεων έγινε λίγο αχταρμάς. Πολλές παρέλειψα (γιατί δεν θα τελείωνα ποτέ) και κάποιες συγχώνευσα για να υπάρχει συνέχεια. Τα σημαντικότερα σημεία πάντως αναλύονται με αρκετές λεπτομέρειες.

Η γνωριμία. Κυριακή πρωί στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, Ιούνιος, τέλη δεκαετίας του 70. Σχεδόν 25 τότε, 1,80 ύψος, 75 κιλά, μουσάκι στο πηγούνι, σαρκώδη χείλη και έντονο βλέμμα, κατεβαίνω με το μαγιό προς την παραλία για μπάνιο και καμάκι. Έξω από την σχεδόν άδεια καφετέρια της γωνίας μια μελαχρινή και μια ξανθιά γύρω στα 22 τρώνε πρωινό. Η μελαχρινή που ήταν γυρισμένη προς το μέρος μου με κοιτάζει, χαμογελώ, χαμογελάει, κάτι λένε μεταξύ τους και η ξανθιά γυρίζει και με κοιτάζει και κείνη. Πλησιάζω με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά ψάχνοντας απεγνωσμένα κατάλληλη ατάκα. Τελικά ψιθυρίζω «καλημέρα» και κάθομαι στο τραπέζι τους. Ακούω ένα «καλώς τον» και ανακουφίζομαι που είχα γλιτώσει το ρεζίλι.

Ήταν από την Λάρισα, δούλευαν πωλήτριες σε πολυκατάστημα και είχαν έρθει για Σαββατοκύριακο. Μου μιλούσαν πολύ ανοικτά. Η μελαχρινή, ή Μάρω, λεπτή κοντούλα με πλούσιο στήθος και έκφυλο μουτράκι με μεγάλο στόμα και μύτη, ήθελε να πάει για μπάνιο. Η ξανθιά, ψηλή, λεπτή, ωραίο κορμί νύσταζε γιατί είχε μπλέξει με έναν μαλάκα και δεν είχε κλείσει μάτι όλη νύκτα. (λεπτομέρειες δεν ρώτησα). Επειδή, όπως είπε, το δωμάτιό τους είχε πολύ θόρυβο, της πρότεινα να κοιμηθεί στο δικό μου και στη Μάρω να πάμε μαζί για μπάνιο. Ανταλλάξανε κάποιες ματιές και δεχτήκανε σχεδόν αμέσως.

Σηκωθήκαμε και μπορούσα τώρα να θαυμάσω τα κορμιά τους. Λεπτοί αστράγαλοι, με αλυσιδίτσα στον αριστερό, μυώδεις γάμπες, σφιχτά μπούτια και κωλομάγουλα που κινιόντουσαν ανεξάρτητα κάτω από τα χαλαρά μπικίνι. Κορμιά γυμνασμένα από έντονο σεξ. Η λεπτή μέση της Μάρως τόνιζε την μεγάλη λεκάνη της και το τουρλωτό κωλί της. Τα ατελείωτα πόδια της ξανθιάς με το μικρό σφιχτό κωλαράκι δίνανε τροφή στην αχαλίνωτη φαντασία μου.
Η Μάρω στηρίχτηκε (σχεδόν έπεσε) πάνω μου για να βγάλει ένα πετραδάκι από το πέδιλό της και το φούσκωμα που είχα από το πρωί στο μαγιό διπλασιάστηκε.

Το άρπαγμα. Μόλις ανεβήκαμε πάνω η ξανθιά ζήτησε να κάνει ένα ντους. Με την Μάρω βγήκαμε στο μπαλόνι να χαζέψουμε την θέα. Πλησιάζοντας να της δείξω κάτι, γύρισε το πρόσωπό της στο δικό μου. Χωρίς να το καταλάβω βρεθήκαμε κολλημένοι να φιλιόμαστε ρουφώντας ο ένας την γλώσσα του άλλου. Το δεξί μου χέρι έσφιγγε τον κώλο της. Το αριστερό μου χάιδευε την σκληρή ρώγα της. Με το αριστερό της χέρι έσφιγγε την μέση μου τρίβοντας το μουνί της στο μπούτι μου και με το δεξί της το φούσκωμα του μαγιό μου. Όπως έμαθα αργότερα το είχε βάλει στο μάτι πριν ακόμα της πω καλημέρα.

Έτσι κολλημένοι μπήκαμε μέσα. Μου έβγαλε τον πούτσο από το πλάι και τον έσφιγγε στην χούφτα της. Τα δάχτυλά μου μπήκαν στο μουνάκι της, ήταν μούσκεμα. Ακόμα φιλιόμασταν. Έφερα τα δάκτυλά μου στο στόμα μου να γευτώ τα υγρά της. Τα έγλειψε και κείνη και συνέχισε να με φιλά. Έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της τράβηξε το πετσάκι πίσω και τον ρούφηξε απαλά. Σηκώθηκε με ξαναφίλησε και ένοιωσα μια αδιόρατα διαφορετική γεύση. Μου κατέβασε το μαγιό στα γόνατα, μου χάιδεψε τ αρχίδια και τον ξαναπήρε στο στόμα της. Τώρα τον έχωνε βαθιά στο λαρύγγι της τον δούλευε βίαια με την γλώσσα της και μου έσφιγγε τα αρχίδια. Ήταν φοβερή. Το σαλιωμένο της δάκτυλο ψαχούλευε την κωλοτρυπίδα μου και επιχειρούσε να μπει μέσα. Ξέροντας ότι δεν με ευχαριστεί την σταμάτησα. Το δέχτηκε και συνέχισε να την χαϊδεύει απ έξω. Της έλυσα το σουτιέν ελευθερώνοντας τα βυζιά της. Είχε στητά για το μέγεθός τους στήθη με σκούρες μακριές σκληρές ρώγες. Άρχισα να τις παίζω στα δάκτυλά μου. Το τσιμπούκι της έγινε πιο άγριο. Δεν άντεχα άλλο.

Την σταμάτησα, την έβαλα να καθίσει στο κρεβάτι, την έσπρωξα πίσω να ξαπλώσει ανάσκελα και της έβγαλα το μπικίνι. Άνοιξε τα πόδια της και μου έδειξε το μουνάκι της. Γονάτισα στα πόδια του κρεβατιού και το χάζευα. Ήταν ξυρισμένο γύρω γύρω, και λίγο πάνω από τις ζάρες που κάλυπταν την κλειτορίδα άρχιζε μια περιοχή με προσεκτικά κουρεμένες τριχούλες. Είχε πολύ μεγάλα ροδαλά μουνόχειλα που κρέμονταν έξω και ήταν ήδη μούσκεμα. Πέρασα τα χέρια μου κάτω από τα πόδια της, έσκυψα και τα πήρα στο στόμα μου. Το περίμενε. Μου κρατούσε το κεφάλι με τα χέρια της και με τα βογκητά της με κατηύθυνε σε ότι της άρεσε περισσότερο. Σήκωσε την λεκάνη της και μου δειξε την κωλοτρυπίδα της. Ήταν ελαφρά μαυρισμένη, δείγμα ότι την δούλευε τακτικά. Έχωσα με δύναμη την γλώσσα μου μέσα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Βόγκηξε. Η μύτη μου χωνόταν στο μουνάκι της. Μοσχοβολούσε αλλά πνιγόμουνα. Πήρα μια ανάσα και έψαξα την κλειτορίδα της. Ώσπου να την βρω, το στόμα μου ξαναγέμισε μουνόχειλα. Τα χέρια μου ανέβηκαν στις ρώγες της και το στόμα μου δούλευε το κουμπάκι της κλειτορίδας της.

Ρουφούσα σταθερά και πιέζοντάς το ανάμεσα στην γλώσσα και στα δόντια μου το αισθανόμουν να μπαινοβγαίνει ρυθμικά. Το πηγούνι μου χωνόταν στο μουνί της. Ανεβοκατέβαζε το μουνάκι της και την ένοιωθα να ανατριχιάζει. Ακινητοποίησα την λεκάνη της για να μην χάνω τον στόχο πιάνοντάς την από τα δυο κόκαλα και πιέζοντας πάνω από τις σάλπιγγες. Συνέχισα να δουλεύω ρυθμικά την κλειτορίδα της. Την ένοιωσα να συσπάται και να χύνει με ένα μακρόσυρτο διακοπτόμενο από κοφτές ανάσες ουρλιαχτό. Συνέχισα με γρηγορότερο ρυθμό. Οι σπασμοί της δυνάμωσαν. Όσο και να χτυπιότανε, έτσι που την κρατούσα δεν μπορούσε να ξεφύγει. Έχυνε συνεχόμενα στο πηγούνι μου, σφάδαζε και ούρλιαζε. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν ξεχωριστοί οργασμοί ή ένας συνεχόμενος.

Το κουμπί της ξανθιάς. Μόλις άνοιξε η πόρτα του μπάνιου και βγήκε η ξανθιά παράτησα το γλείψιμο και σηκώθηκα όρθιος. Η Μάρω ανακάθισε στο κρεβάτι, άρπαξε με λύσσα τον πούτσο μου στο στόμα της και τον δάγκωσε απαλά για να με τιμωρήσει που την παράτησα. «Βλέπω εσείς αρχίσατε μάλλον πρέπει να πάω αλλού να κοιμηθώ » είπε η ξανθιά καθώς μας πλησίαζε. Ήταν τυλιγμένη με μια πετσέτα που άφηνε τη μια ρώγα απ έξω. Ήρθε στάθηκε όρθια δίπλα μου. Της σκούπιζα την πλάτη πάνω από την πετσέτα κατεβάζοντας το χέρι μου προς τον κώλο της. Γύρισε, έγλειψε επιδεικτικά υγρά από το μούσι μου και με φίλησε.

Με την γλώσσα της πήρε από το στόμα μου τα υγρά που είχα μαζέψει γλείφοντας το μουνί της φίλης της και τα κατάπιε. Η πετσέτα έπεσε. Το χέρι μου χούφτωσε τον κώλο της κολλώντας την πάνω μου. Ένοιωσα ξανά τον πούτσο μου στο στόμα της Μάρως, που συνέχιζε να κάθεται στην άκρη του κρεβατιού μπροστά μας. Τα δάκτυλά μου κατέβηκαν στις τρυπούλες της ξανθιάς μα τις βρήκαν κατειλημμένες από τα δάκτυλα της Μάρως. Σκέπασα το χέρι της με το δικό μου για να νοιώθω τις κινήσεις της και τα υγρά που ήδη τρέχανε από το φρεσκοπλυμένο μουνάκι. Το μόνο που με έπειθε ότι δεν ονειρεύομαι ήταν τα βρεγμένα μαλλιά της ξανθιάς στο πρόσωπό μου την ώρα που πιπίλιζα τον λοβό του αυτιού της. Πριν μια ώρα δεν με ξέρανε και τώρα με παίρνανε παρτούζα.

Η ξανθιά βογκούσε και είχε ανατριχιάσει. Σήκωσε το δεξί της πόδι και το ακούμπησε πάνω στο κρεβάτι ανάμεσα στα ανοικτά πόδια της Μάρως. Το μεγάλο της δάκτυλο χώθηκε στα μουνόχειλά της. Η Μάρω άφησε τον πούτσο μου, σκούντηξε το μουνί της πάνω στο πόδι της φίλης της, έσκυψε και άρχισε να γλύφει το μουνί της ξανθιάς που το είχε τουρλώσει μπροστά. Βρήκα ευκαιρία, σάλιωσα το μεσαίο μου δάκτυλο, και το έχωσα σιγά σιγά στον κώλο της συναντώντας εσωτερικά τα δάκτυλα της Μάρως που δούλευαν στο μουνί της. Με κοίταξε με μια έκφραση πόνου και ηδονής, και έσφιξε τον πούτσο μου στην χούφτα της. Άρπαξα ξανά το αυτί της στο στόμα μου και το δούλευα στον ρυθμό που κουνούσα το δάκτυλό μου. Τώρα είχα ολόκληρο το πτερύγιο στο στόμα μου και το εξερευνούσα με την γλώσσα μου. Κύματα ηδονής πού ξεκινούσανε από την κλειτορίδα της, το μουνί της, τον κώλο της και το αυτί της την συντάραζαν και το χέρι της τα μετέφερε στο πούτσο μου. Έχυσε με δυνατούς σπασμούς φωνάζοντας πως δεν αντέχει άλλο. Τα υγρά της φτάσανε στο πάτωμα. Με κομμένη την ανάσα μας αγκάλιασε και τους δυο και μας έριξε στο κρεβάτι.

«Είστε φοβερές γυναίκες και οι δυο σας» είπα. «Βρήκες το κουμπί της. Το γλείψιμο στο αυτί δεν το αντέχει καθόλου» μου εξήγησε η Μάρω.

«Το δικό σου το κουμπί ποιο είναι;» την ρώτησα.

«Οι ρώγες της» πετάχτηκε η ξανθιά «Μπορεί να χύσει χαϊδεύοντάς τις μόνο»

Το κουμπί της Μάρως.

Σήκωσα όρθια την Μάρω στο μισό μέτρο ανάμεσα στα δύο κρεβάτια και κάθισα στο διπλανό. Χούφτωσα το βυζί της και άρχισα να παίζω με τα χείλη μου την σκληρή ρώγα της. Η ξανθιά ανέλαβε το άλλο βυζί. Καθόταν απέναντί μου, στο άλλο κρεβάτι. Τα γόνατά μας ακουμπούσαν κλείνοντας την όρθια Μάρω ανάμεσά τους. Παρακολουθούσα τις κινήσεις της ξανθιάς στο άλλο βυζί για να της κλέψω την τέχνη. Μεταπηδούσε από απαλό χαΐδεμα της ρώγας με τα χείλη ή την γλώσσα σε έντονα ρουφήγματα και απαλά δαγκώματα.

Έβαλα το δεξί χέρι μου από πίσω ανάμεσα στα πόδια της Μάρως και άρχισα να παίζω με τις τρυπούλες της. Ήταν μούσκεμα. Έχωσα δυο δάκτυλα στο μουνάκι της και τον αντίχειρα στην κωλοτρυπίδα της. Την κρατούσα από τις τρυπούλες της όπως κρατάμε την μπάλα του μπόουλινγκ. Έτριβα την μεμβράνη ανάμεσα στον κόλπο και το έντερό της και κουνούσα βίαια την λεκάνη της μπρος πίσω. Βογκούσε δυνατά. Μας άρπαξε από τα μαλλιά και πίεσε βίαια τα κεφάλια μας στα βυζιά της. Άρχισε να σφαδάζει και ξανά να ουρλιάζει. Τα υγρά της τρέχανε στα μπούτια της. Όσο φώναζε τόσο πιο έντονα δούλευα τα δάκτυλα και το στόμα μου. Έσφιξε τα μπούτια της και σπαρταρούσε. Είχε ακινητοποιήσει το χέρι μου αλλά όχι και τα δάκτυλά μου. Έπιασε το μπράτσο μου και βγήκα προσεκτικά από τις τρυπούλες της. Κάθισε στο κρεβάτι και ακόμη έτρεμε με σπασμούς. Κοίταξα το πρόσωπό της. Μου φάνηκε πολύ πιο όμορφο τώρα. Έλαμπε από ικανοποίηση έκπληξη και ευτυχία.

Στο μπάνιο. Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο. Την ώρα που σαπούνιζα το μούσι και τα δάκτυλά μου μπήκε η ξανθιά και κάθισε να κατουρήσει. Την πλησίασα με τον σηκωμένο πούτσο μου. Τον πήρε στο στόμα της ενώ κατουρούσε. Της χάιδευα απαλά τον λαιμό και τα στήθη και κείνη χάιδευε τα αρχίδια μου. Το ένα αυτί της ήταν ακόμη κατακόκκινο. Έκανε ένα αριστοτεχνικό απαλό τσιμπούκι με μισάνοιχτο το στόμα που με τρέλαινε.

Ξαφνικά ένοιωσα μια δυνατή μπάτσα στον κώλο μου. Ήταν η Μάρω. Την άρπαξα από πίσω, χούφτωσα τις βυζάρες της και φιλούσα τον λαιμό και το αυτί της. Ο πούτσος μου ακουμπούσε στην κωλάρα της. Άρχισε να την κουνά δεξιά αριστερά τρίβοντάς την πάνω του. Έσκυψε και φίλησε στο στόμα την ξανθιά σαν να ήθελε να πάρει από κει την γεύση του πούτσου. Είχε τουρλώσει την κολάρα της και συνέχιζε να την κουνάει πάνω στο καυλωμένο παλούκι μου. Άνοιξα τα πόδια μου, να χαμηλώσει ο πούτσος και καθώς περνούσε από κωλομάγουλο σε κωλομάγουλο τον ένοιωσα να μουσκεύει στα υγρά της. Στο τρίτο πέρασμα σταμάτησε, ήρθε προς τα πίσω και ο πούτσος γλίστρησε μόνος του στο μουνί της. Την έπιασα από την μέση και την γαμούσα αργά και ηδονικά. Το μουνί της έκαιγε και άρχισε πάλι να το κουνάει δεξιά αριστερά. Δυνάμωσα τις κινήσεις μου. Το κεφάλι της τώρα στηριζόταν στην κοιλιά της ξανθιάς που καθόταν στην λεκάνη. Με κοίταζε συνωμοτικά και τσιμπούσε τις ρώγες της Μάρως. Έβγαζα τον πούτσο μου ολόκληρο και τον ξανακάρφωνα στο μουνί της όσο πιο δυνατά μπορούσα. Τον κοιτούσα που μπαινόβγαινε. Τα μουνόχειλά της σχημάτιζαν μία μεμβράνη που τον τύλιγε και σερνόταν πάνω του κάθε φορά που έβγαινε. Το χέρι της έπαιζε την κλειτορίδα της. Τα υγρά της μούσκευαν τα αρχίδια μου.

Κάποια στιγμή ένοιωσα τον πούτσο μου, αντί να ξαναμπεί στο μουνί της, να σφηνώνεται στην κωλοτρυπίδα της. Με μια κραυγή μάλλον ηδονής παρά πόνου τον πήρε σιγά-σιγά ολόκληρο μέσα της. Το είχε κάνει επίτηδες η πουτάνα. Ο κώλος της ήταν στεγνός και σφιχτός. Άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα του δυνατά και γρήγορα. Πλησίαζε. Μου έπιασε τα αρχίδια για να μπω μέσα της όσο πιο βαθιά μπορούσα. Χοροπηδούσε κουνώντας το μουνί της πάνω κάτω. Έχυνε, έτρεμε και ούρλιαζε. Την έπιασα κάτω από τους γοφούς και άρχισα να την κουνώ πάνω κάτω καρφωμένη στον πούτσο μου. Συνέχισε να ουρλιάζει και να συσπάται. Με κομμένη ανάσα μου φώναζε να χύσω. Δεν ήθελα πολύ. Κουνούσα την λεκάνη της πάνω κάτω με τον πούτσο μου καρφωμένο βαθιά στον κώλο της. Τα πόδια της δεν πατούσαν πια στο πάτωμα. Είχε γίνει ένα κουβάρι στην αγκαλιά της ξανθιάς που με κοιτούσε στα μάτια. Άρχισα να χύνω και τελειωμό δεν είχα. Εκτόξευα καυτούς πίδακες ψωλόχυμα βαθιά στο έντερό της. Τα δάκτυλά της ξέσκιζαν το μουνί της και σπασμοί συντάραζαν το κορμί της.

Βγήκα γονάτισα και παρακολουθούσα την ανοιχτή ακόμα κωλοτρυπίδα της. Τα χύσια μου, πηχτά, βγαίνανε από κει και κυλούσαν πάνω στα χωμένα στο μουνί της δάκτυλα. Μούρθε να την γλύψω αλλά δίστασα. Χάιδεψα, φίλησα, έγλειψα και δάγκωσα τα υπέροχα κωλομάγουλά της. Η κωλοτρυπίδα της έκλεινε σιγά σιγά ενώ τα δάκτυλά της πασάλειβαν παντού τα χύσια μου. Χωθήκαμε κάτω από το ντούς. Είχα την τιμητική μου. Τα κορίτσια με σαπούνισαν ολόκληρο με χάιδευαν και με ξέπλεναν. Ανταπέδιδα όσο μπορούσα με προτίμηση το αγαλματένιο κορμί της ξανθιάς. Η Μάρω με φιλούσε με την γλώσσα στο στόμα και η ξανθιά προσπαθούσε ανεπιτυχώς να συνεφέρει τον πεσμένο πούτσο μου με το στόμα της.

Το δικό μου κουμπί. Είχα ανάψει τρία τσιγάρα και τα απολαμβάναμε. Ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα, κάθετα στο μονό κρεβάτι. Η Μάρω δεξιά μου, ανάσκελα και αυτή ακουμπούσε το κεφάλι της στην κοιλιά μου. Η ξανθιά αριστερά μου ξαπλωμένη στο πλάι ακουμπούσε το κεφάλι της στο μπούτι μου. Είχε τα γόνατα λυγισμένα, τα πόδια ανοιχτά κάθετα μεταξύ τους, και μούδειχνε το μουνάκι της. Βόλεψα το κεφάλι μου πάνω στο γόνατό της και το χάζευα. Δεν είχε τα τεράστια μουνόχειλα της Μάρως αλλά ήταν πολύ όμορφο. Ήταν προσεκτικά ξυρισμένο με ίσια μισάνοικτα παχουλά χείλη που τέλειωναν στο φούσκωμα που σκέπαζε την κλειτορίδα. Δυο δάκτυλα πιο πάνω άρχιζε μια μικρή τούφα ξανθιές τρίχες. Δεν άντεξα στον πειρασμό. Ακούμπησα τα χείλη μου στα δικά του. Η αίσθηση της τρυφερής επιδερμίδας με τρέλαινε. Έσερνα τα χείλη μου πάνω στα χείλη του και έστελνα την ανάσα μου ανάμεσά τους. Εκείνη μου χάιδευε απαλά με τα ακροδάκτυλα τα αρχίδια και το εσωτερικό των μηρών.

«Δεν μας είπες το δικό σου κουμπί » ακούστηκε η Μάρω. «Να μην κάνω τίποτα και να με περιποιούνται δυο υπέροχα πλάσματα σαν εσάς» απάντησα.

Η Μάρω χωρίς να σηκώσει το κεφάλι της από την κοιλιά μου, μου γύρισε την πλάτη και πήρε το πουτσοκέφαλο στο στόμα της. Το έπαιζε με την γλώσσα της αργά απολαμβάνοντάς το και χάιδευε τα αρχίδια μου. Η ξανθιά σηκώθηκε, μάζεψε τα αναμμένα τσιγάρα, μου σήκωσε τα πόδια και γονάτισε ανάμεσά τους. Έγλυφε την κωλοτρυπίδα μου χώνοντας την γλώσσα μέσα. Ρουφούσε και πιπίλιζε τα αρχίδια μου. Φιλούσε την Μάρω στο στόμα με το πουτσοκέφαλο ανάμεσα στα χείλη τους. Έγλυφε τον πούτσο μου. Τον έπαιρνε αργά και βαθιά στο στόμα της. Ξανακατέβαινε στην κωλοτρυπίδα και ξαναέχωνε την γλώσσα βαθιά μέσα. Ο πούτσος μου είχε γίνει παλούκι. Για αρκετή ώρα φιλιόντουσαν τον γλύφανε μαζί και μαλώνανε ποια θα τον χώσει βαθύτερα στο λαρύγγι της. Κάποια στιγμή ένοιωσα το δάκτυλο της Μάρως να μπαίνει μέσα μου. Πήγα να αντιδράσω αλλά την άκουσα να λέει «Άφησέ με ξέρω τι κάνω». Την άφησα και η πουτάνα ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Δεν κουνούσε το δάκτυλό της μέσα έξω αλλά πίεζε τον αδένα του προστάτη στον ρυθμό που ρουφούσε τον πούτσο μου.

«Σ αρέσει» με ρώτησε. «Με τρελαίνει» απάντησα «αλλά αν συνεχίσεις έτσι θα σου αφήσω την φιλενάδα αγάμητη» «Την φιλενάδα .» λέει «Γιατί; Νομίζεις εγώ χόρτασα;»

Σηκώθηκε και κάθισε στο παλούκι μου με την πλάτη γυρισμένη σε μένα. Το μουνί της τώρα ήταν στεγνό καυτό και πολύ σφιχτό. Τα λίγα υγρά της ήταν πηχτά και κολλώδη και καθώς ανεβοκατέβαινε ένοιωθα ότι ο κόλπος της ρουφούσε τον πούτσο μου και δεν τον άφηνε να βγει από μέσα του. Τώρα κάθε φορά που ανέβαινε έβλεπα καθαρά εκείνη την περίεργη μεμβράνη που έβγαινε από το μουνί της και τύλιγε τον πούτσο μου. Ήταν μια αίσθηση υπέροχη. Η ξανθιά έγλυφε διαδοχικά μια τα αρχίδια μου, και μια τον πούτσο μου και το μουνί της Μάρως. Εκείνη μια ανεβοκατέβαινε, μια κουνούσε την λεκάνη της μπρος πίσω και μια καθόταν ακίνητη σφίγγοντας τον πούτσο μου μόνο με συσπάσεις του μουνιού της.

Τον έβγαλε και τον έβαλε αργά-αργά στον κώλο της. Στήριξε τα χέρια της, έγειρε λίγο πίσω και συνέχισε να κουνιέται μια πάνω κάτω και μια μπρος πίσω. Το κεφάλι της ξανθιάς είχε κολλήσει στο μουνί της. Οι κινήσεις της γίνανε πιο έντονες. Βογκούσε συνεχόμενα. Έντονοι σπασμοί κάρφωναν πιο βαθιά τον πούτσο μου στον κώλο της. Συνέχισε να κινείται να βογκάει και ν ανασαίνει στον ίδιο ρυθμό. Οι σπασμοί αραίωσαν. Ο ρυθμός της χαλάρωσε. Κουνιόταν σαν μεθυσμένη. Την άρπαξα από την λεκάνη και συνέχισα να την κουνάω μπρος πίσω. Το βογκητό της ξανάγινε συνεχόμενο. Φώναξε ότι ξαναχύνει. Δυνάμωσα τις κινήσεις μου. Ο πούτσος μου στράβωνε μέσα της, ξέσκιζε τον κώλο της και πονούσε. Οι σπασμοί ξανάρχισαν ενώ το κεφάλι της ξανθιάς παρέμενε κολλημένο στο μουνί της. Αγκαλιάστηκαν σφιχτά και φιλιόντουσαν στο στόμα ενώ κάποιοι σπασμοί ακόμα ερχόντουσαν καθυστερημένοι.

Είχα νοιώσει παραμελημένος. Ζήτησα από την ξανθιά να καθίσει με το μουνάκι της στο στόμα μου. (Με την στάση αυτή από μικρός είχα φαντασίωση και όποτε βρίσκομαι με δυο γυναίκες δεν χάνω ευκαιρία). Ήρθε και με φίλησε με πάθος στο στόμα. Δαγκώνοντας και γλείφοντας τα χείλη μου με πασάλειψε με τα υγρά της Μάρως. Μετά μου γύρισε τον κώλο και περνώντας τις γάμπες της κάτω από τα μπράτσα μου έφερε το μουνάκι της ακριβώς στο κατάλληλο σημείο. Χάιδευα τρυφερά με τα χείλη μου τα μουνόχειλά της. Έχωνα την γλώσσα μου ανάμεσά τους. Μια πιπίλιζα την κλειτορίδα της και μια έχωνα την γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα της. Εκείνη με καταπληκτική μαεστρία, λες και μάντευε κάθε επιθυμία μου, μου έφερνε στο στόμα διαφορετικό σημείο κάθε φορά. Χάιδευα το κωλαράκι της και την καθοδηγούσα. Η επαφή με την τρυφερή επιδερμίδα με ηλέκτριζε. Το άρωμά της με μεθούσε. Ρουφούσα με ηδονή κάθε υγρό της. Έτρωγα το μουνί της με λύσσα. Τώρα πέθαινα να γαμήσω την ξανθιά, παρόλο που στην αρχή ποθούσα περισσότερο την ζουμερή Μάρω.

Εκείνη, γυρισμένη πρόσωπο με πρόσωπο με την ξανθιά, έδινε το δικό της ρεσιτάλ καβάλα στον πούτσο μου. Άλλοτε αργά και ηδονικά, άλλοτε γρήγορα και ρυθμικά, πότε με το μουνί της και πότε με τον κώλο της, κουνιόταν προς κάθε κατεύθυνση και στριφογύριζε βιδώνοντας τον πούτσο μου μέσα της. Αραιοί σπασμοί την συντάραζαν. Έσφιγγε τα βυζιά της τρίβοντας τις ρώγες της και οι σπασμοί πύκνωναν. Μετά χαλάρωνε και συνέχιζε αργά και ηδονικά. Αδιαφορούσε για μένα και εγώ για κείνη. Την έβρισκε με τον πούτσο μου κι ο πούτσος μου μαζί της. Το μουνί της είχε στεγνώσει, είχε πρηστεί, ήταν πιο σφιχτό κι απ τον κώλο της και με ρουφούσε μέσα του. Η ξανθιά της έγλυφε τον ιδρώτα από το πρόσωπο και την φιλούσε στο στόμα.

Ζήτησα από την ξανθιά να γυρίσει ώστε να της γλείφω πιο άνετα την κλειτορίδα. Την εντόπισα και την παγίδευσα πολύ εύκολα ανάμεσα στην γλώσσα και τα δόντια μου. Την πίεζα ρυθμικά και μπαινόβγαινε στο στόμα μου. Τα βογκητά της έγιναν συνεχόμενα. Κάθε μυς του σώματός της είχε σφίξει από την ένταση. Δεν κουνιότανε καθόλου. Πολύ γρήγορα μου φώναξε ότι θα χύσει. Την άρπαξα από τα κωλομάγουλα και κόλλησα το στόμα μου στην κλειτορίδα. Οι σπασμοί της, στην αρχή συγκρατημένοι, έγιναν γρήγορα ανεξέλεγκτοι. Ένα μακρόσυρτο χύνωωωωωωω ., κραυγή λύτρωσης και ανακούφισης, αντηχούσε. Το μούσι μου είχε γεμίσει με τα υγρά της. Κατέρρευσε στο πλάι και έφερε το στόμα της στο δικό μου. Έγλυφε τα υγρά της, τα κατάπινε, μου δάγκωνε τα χείλη, με φιλούσε και ακόμη έτρεμε.

Το ξεκώλιασμα της Μάρως.

Η Μάρω, καβάλα στον πούτσο μου, φαινόταν αποχαυνωμένη και εξαντλημένη. «Εσύ μωρό μου χόρτασες ή θέλεις κι άλλο» τη ρώτησα. «Ε λίγο ακόμα .» απάντησε πρόστυχα, ξυπνώντας από λήθαργο. Λύσσαξα. Χωρίς να βγω από μέσα της ανακάθισα στην άκρη του κρεβατιού (καρεκλάτο). Με αγκάλιασε και με φιλούσε με γλώσσα στο στόμα. Με τα χέρια κάτω από τα πόδια της, κουνούσα την λεκάνη της μπρος πίσω. Ένοιωθα το μουνί της να σφίγγει και να ρουφάει μέσα του τον πούτσο μου. Κάθε φορά που έβγαινε τον βύζαινε πιο δυνατά κι από τσιμπούκι. Όταν την ένοιωσα να πλησιάζει σηκώθηκα όρθιος και την κουνούσα πάνω κάτω καρφωμένη στο παλούκι μου. Μου φαινόταν πανάλαφρη. Για να μην χύσω, την ανεβοκατέβαζα πολύ, ο πούτσος μου στράβωνε μέσα της, πονούσα και κοβόμουνα. Αυτό την ερέθιζε πολύ και άρχισε να χύνει. Όσο έχυνε δυνάμωνα τις κινήσεις μου ώσπου την ένοιωσα να παραλύει και να γίνεται ασήκωτη.

Είχα λαχανιάσει, τα μπράτσα μου είχαν κοπεί και ήμουν μούσκεμα στον ιδρώτα. Την ακούμπησα ανάσκελα στο κρεβάτι, της σήκωσα τα πόδια ψηλά και μπήκα στον κώλο της. Την γαμούσα λυσσασμένα και την έβριζα όσο πιο πρόστυχα μπορούσα. «αχόρταγη γαμιόλα πούστρα ξεκωλιάρα πουτσοπνίχτρα σου ξεσκίζω τον πάτο σου ανοίγω την σούφρα δε θα μπορείς να κάτσεις » και τα σχετικά. Με ανοιχτό το στόμα με κοιτούσε στα μάτια. Εκφράσεις πόνου και ηδονής διαδέχονταν η μία την άλλη στο πρόσωπό της. Την κάρφωνα άγρια και ο πούτσος έμπαινε στραβά και την ξέσκιζε. Πονούσαμε και οι δυο. Η ψηλή της έτριβε με τα δάκτυλα τις ρώγες και η Μάρω με το χέρι στο μουνί της ξανάχυνε. Σπαρταρούσε και ανάμεσα στα ουρλιαχτά της με παρακαλούσε να χύσω. Μάταια όμως. Τα αρχίδια μου ήταν πρησμένα και πονούσαν και ο πούτσος μουδιασμένος κόντευε να σκάσει. Οι δυνάμεις μου με είχαν εγκαταλείψει. Σταμάτησα να κουνιέμαι και απολάμβανα τους τελευταίους σπασμούς να συνταράζουν το βαθιά χωμένο στον κώλο της παλούκι μου. Βγήκα αργά, γονάτισα, γέμισα το στόμα μου μουνόχειλα, φίλησα την κλειτορίδα της σαν να προσκυνούσα μια θεά και έφυγα για το μπάνιο.

Επιτέλους με την ξανθιά.

Είχα πλυθεί αλλά άφηνα το νερό να τρέχει πάνω μου για να με χαλαρώσει και να με αναζωογονήσει. Καμάρωνα τον πρησμένο σκληρό σαν πέτρα πούτσο μου. Είχα καιρό να τον δω έτσι.

Τα δυο κορίτσια μπήκαν στο μπάνιο. Η Μάρω περπατούσε περίεργα. «Με διέλυσες» εξήγησε χαμογελώντας και μπήκε κάτω από το ντους. Η ξανθιά έσκυψε στον καθρέπτη του νιπτήρα και παρατηρούσε το ερεθισμένο ακόμα από το γλείψιμο αυτί της. Πήγα πίσω της και της ζήτησα συγνώμη. Με τα ακροδάκτυλα της χάιδευα απαλά και τρυφερά την πλάτη και με το πουτσοκέφαλο τα κωλομάγουλα. Το μουνάκι της ήταν στο ίδιο ύψος με τον πούτσο μου. «Το στήσιμο αυτό το ονειρευόμουν από την στιγμή που σε είδα» της είπα καυλωμένος. «Δεν είσαι ο μόνος» μου απάντησε ψυχρά, αλλά αμέσως, σαν να μετάνιωσε, τούρλωσε το μουνάκι της πίσω και το πουτσοκέφαλο ακούμπησε σε εκείνη την τρυφερή επιδερμίδα που με ηλέκτριζε. Γλίστρησα αργά μέσα της και στάθηκα να το απολαύσω. Μετά το κρύο ντους το μουνάκι της με έκαιγε. Ένοιωθα κάποιες απαλές κινήσεις των μυών του και την είδα να παρακολουθεί τις αντιδράσεις μου μέσα από τον καθρέπτη. Άρχισα να κουνιέμαι αργά και ηδονικά. Όσο πιο άγρια ξέσκιζα την φίλη της προηγουμένως τόσο πιο τρυφερά απολάμβανα αυτήν.

Η Μάρω ήρθε, ακούμπησε τις βυζάρες της στην πλάτη μου και μου χάιδευε τα αρχίδια. Μας άνοιξε τα πόδια χωρίς να μας διακόψει, χώθηκε ανάμεσά τους και άρχισε να γλύφει το μουνάκι που γαμούσα και τον πούτσο που μπαινόβγαινε αργά και βασανιστικά. Η ξανθιά βογκούσε σιγανά. Έβλεπα το πρόσωπό της στον καθρέπτη να το απολαμβάνει με κλειστά μάτια και μισάνοιχτο στόμα.

Κάποια στιγμή η Μάρω πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της, τον έγλυψε καλά και τον οδήγησε στην στενή τρυπούλα της ξανθιάς. Εκείνη άνοιξε κι άλλο τα πόδια και με δέχτηκε με το στόμα ορθάνοικτο και τα μάτια ακόμη κλειστά. Μπήκα μέσα αργά αλλά όχι πολύ δύσκολα. Η Μάρω της έχωσε τα δάκτυλα στο μουνάκι και συνέχισε να της γλύφει την κλειτορίδα. Κουνιόμουνα αργά, απολαυστικά και άφηνα την σκληρή δουλειά στην Μάρω. Ένοιωθα κάτω από το πουτσοκέφαλο τα δάκτυλά της που κουνούσε μέσα στο μουνί και τρελαινόμουνα.

Η ξανθιά είχε ανατριχιάσει. Έσφιγγε τον νιπτήρα, δε βογκούσε πια και το πρόσωπό της είχε συσπαστεί. Τα κωλομάγουλά της είχαν πετρώσει. Έπιασα τα βυζιά της , το ίδιο. Η κωλοτρυπίδα της έσφιγγε τον πούτσο μου δυνατά. Ένα κοφτό «χύνω» ακούστηκε μεσ απ τα δόντια της. Σταμάτησα να κουνιέμαι, την έσφιξα δυνατά από την μέση και χώθηκα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Οι πρώτοι της σπασμοί με συγκλόνισαν. Ήμουν έτοιμος. «Σε χύνω» φώναξα. Με δυο κινήσεις μπρος πίσω ο πρώτος κόμπος ψωλόχυμα εκτοξεύτηκε από την ουρήθρα μου. Οι σπασμοί της δυνάμωσαν και μια κραυγή λύτρωσης και ανακούφισης ακούστηκε μέχρι κάτω στον δρόμο. Διαδοχικοί πίδακες πηχτού σπέρματος διέσχιζαν τον πρησμένο πούτσο μου συγχρονισμένοι με τους δυνατούς σπασμούς της. Ένοιωθα ότι τα αρχίδια μου δεν θα άδειαζαν ποτέ. «Ακόμα χύνω» φώναξα κολλημένος βαθιά της. Ένοιωθα ότι είχε χαλαρώσει αλλά οι σπασμοί συνεχίζονταν. Ένοιωθα ακόμη κάτω από το πουτσοκέφαλο τα δάκτυλα της Μάρως που κουνιόντουσαν μέσα στο μουνί της.

Όταν βεβαιώθηκε ότι ο κώλος της είχε ρουφήξει και την τελευταία μου σταγόνα, ανασηκώθηκε και με φίλησε τρυφερά στο στόμα. Ο πούτσος μου γλίστρησε έξω, η Μάρω τον έπιασε, τον ακούμπησε στα χείλη της αλλά δίστασε να τον γλύψει. Σηκώθηκε, μας αγκάλιασε, φίλησε την ξανθιά και της έδωσε τα υγρά της στο στόμα. Αγκαλιασμένοι και οι τρεις ξαναχωθήκαμε κάτω από το ντους.

Επίλογος

Φύγανε βιαστικά απορρίπτοντας κάθε πρότασή μου γιατί τις περίμενε η παρέα τους. Η ξανθιά σκέπασε το αυτί με τα μαλλιά της αλλά η Μάρω περπατούσε μια χαρά. Απόμεινα μόνος. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ακόμη ούτε πως βρέθηκα μαζί με δυο τόσο απελευθερωμένες έμπειρες και καυλιάρες κοπέλες ούτε πως έγινε το τρίωρο αυτό ξεφάντωμα μετά μισή ώρα γνωριμίας.

Την Μάρω την ξαναβρήκα τηλεφωνώντας στο πολυκατάστημα που δούλευε. Βρεθήκαμε άλλες δύο φορές. Ένα επεισοδιακό σαββατοκύριακο στο Πήλιο και ένα συγκλονιστικό στην Θεσσαλονίκη όπου ζω μόνιμα. Πιθανόν να γράψω και για αυτά. Την ξανθιά δεν την ξανάδα. Έμαθα ότι ήταν φανατική λεσβία και ότι απέφευγε τους άνδρες. Ότι εκείνο το πρωί η Μάρω της είχε υποσχεθεί να της δείξει τι χάνει και πως είπε μετά, ότι αν δεν ήμουν άντρας θα ήμουν καταπληκτική λεσβία. Λεσβία, βέβαια, μέχρι σήμερα δεν έγινα. Την τεχνική μου όμως στο γλείψιμο πιστεύω την τελειοποίησα.

Click here for more!