Από όλες τις υπόλοιπες ιστορίες που έχω διηγηθεί, καταλαβαίνεται πως με την γυναίκα μου και με κάποιους από τους φίλους/φίλες μας, έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο σεξουαλικών σχέσεων πια. Οπότε θα σας περιγράψω πώς ,όλοι πλέον, έχουμε ανοιχτεί και δινόμαστε ο ένας στον άλλο πάρα μα πάρα πολύ.

Είναι Κυριακή πρωί προς μεσημέρι και έχουμε κανονίσει να έρθει η φίλη μας η Σ από το σπίτι για καφέ. Όλη την εβδομάδα η γυναίκα μου ήταν σε κακή διάθεση γιατί είχε περίοδο οπότε δεν είχε και κέφι για σεξ, ούτε κώλο δεν έδινε που συνήθως όταν έρχεται η περίοδός της, άλλες φορές κάνουμε και χιούμορ και λέμε ότι ήρθε η αποκλειστική βδομάδα του κώλου.

 

Ήρθε λοιπόν η φίλη μας η Σ φτιάξαμε καφεδάκι και φυσικά καθίσαμε και περιγράφαμε στην γυναίκα μου, όλα όσα έγιναν στο σπίτι της Σ (βλέπε την ιστορία “4. Η φίλη της γυναίκας μου η Σ και η εκδίκηση”). Η γυναίκα μου είχε ενθουσιαστεί πολύ με την περιγραφή και η Σ της περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια τι της είχα κάνει. Το έκανε και λίγο επίτηδες για να δει τις αντιδράσεις της γυναίκας μου αλλά η Ξ ήταν υπεράνω.

-          Σ…λα μου ότι και να σου έκανε, εγώ του είχα δώσει το Ο.Κ. γιατί τον τελευταίο καιρό με είχες γραμμένη.

-          Το ξέρω φιλεναδίτσα μου και σου ζητάω συγνώμη.

-          Κοίτα επειδή πλέον δεν θα μασάω τα λόγια μου, ξέρω πως η συγνώμη που ζητάς τώρα, είναι για το γαμήσι που σου έκανε ο Γ. Αν δεν είχε γίνει δεν θα ήσουν καν εδώ τώρα. Είμαι σίγουρη πως επειδή σου άρεσε και θέλεις να σε ξαναγαμήσει, βρίσκεσαι εδώ τώρα.

-          Τι λες βρε Ξ..α μου….δεν….

-          Ασε Σ μου σε έχουμε καταλάβει, αλλά δεν πειράζει, γιατί αυτή την εβδομάδα λόγο περιόδου, δεν του έχω κάτσει οπότε μιας και ήρθες θα κάνεις την καλή.

Οπότε μόλις το άκουσα λέω στην Σ.

-          Είδες; Πάλι σε έφτιαξε η φίλη σου.

-          Η αλήθεια είναι πως ναι με έφτιαξες φιλεναδίτσα μου.

Όπως λοιπόν καθόμασταν στον καναπέ πήγα δίπλα στην Σ ενώ η γυναίκα μου είπε πως θα πάει να μαγειρέψει αλλά εμείς να κάνουμε ότι είχαμε να κάνουμε…. και θα μας έπαιρνε μάτι, μιας σαλόνι και κουζίνα είναι ενιαία. Έτσι πήγε στην κουζίνα και εγώ κατέβασα την φόρμα μου με το εσώρουχο, όπως ήμουν καθισμένος στον καναπέ και έπιασα την Σ από το ξανθό μαλλί της και την έβαλα να με τσιμπουκώσει. Μου έγλυφε το πουτσοκέφαλο με μαεστρία και ήδη είχε φτιαχτεί γνωρίζοντας ότι η γυναίκα και κολλητή της την βλέπει,

-          Ωραία η πούτσα του άντρα μου φιλενάδα; Ρώτησε η γυναίκα μου.

-          Μμμμμμμ!!!είναι πολύ πουτσαράς ο άντρα σου Ξ..κι μου και θα του την ρουφήξω, εσύ κοίτα….Μμμμμμ!!!!

Και άρχισε να μου γλύφει και να μου ρουφάει και τα αρχίδια. Της έπιανα το πρόσωπο και της το έτριβα στο καυλί μου και στα αρχίδια μου και μετά κάθισα στα τέσσερα και την έβαλα από πίσω μου να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα και να μου τον παίζει. Την είχα να με γλύφει στον κώλο για κανένα 10λεπτο και αφού είχα φτιαχτεί αρκετά είπα στη γυναίκα μου,

-          Ξ..ια μου, έλα να της κρατάς τα κωλομάγουλα ανοιχτά για να της γαμήσω τον κώλο.

-          Ναι Ξ…λα μου έλα της είπε η Σ.

-          Ο.Κ. μια στιγμή να χαμηλώσω το φούρνο και έρχομαι.

Ήρθε, κατέβασε το παντελόνι της Σ, την έβαλε να κάτσει στα 4 στο σκαμπό του καναπέ, και έχωσε η Ξ τη μούρη της στον κώλο της Σ και άρχισε να της γλύφει την κωλοτρυπίδα, ενώ εγώ έτριβα το πουλί μου. Έπειτα πήγα τον πούτσο μου στο στόμα της Σ και της το έχωνα μέχρι το λαρύγγι για να πνιγεί και να μου βγάλει σάλια πάνω στον πούτσο ώστε να μου τον λιπάνει. Η γυναίκα μου της έχωνε την γλώσσα της στον κώλο της και τον προετοίμαζε για τον πούτσο μου.

-          Έλα Γ, της τον έχω ετοιμάσει της πουτανίτσας, έλα να την παλουκώσεις.

Και άνοιγε με τα χέρια της τα κωλομέρια της Σ για να μπω. Πήγα από πίσω της και της τον έχωσα με πολύ ευκολία μιας και ο πούτσος μου αλλά και ο κώλος της ήταν γεμάτοι σάλια. Άρχισα να μπαινοβγαίνω με δύναμη και με ταχύτητα ενώ η γυναίκα μου της άνοιγε τα κωλομάγουλα και τα έκλεινε ενώ της έδινε και σφαλιάρες και της έλεγε,

-          Έτσι μωρή πουτάνα, πάρτον στην κωλάρα σου, Έτσι παλιό καργιόλα, γουστάρεις το παλούκι του άντρα μου στον κώλο σου εεε;;; Θα σε ξεφτιλίσω πουτανάκι.

Και έπιανε τον πούτσο μου η Ξ με το χέρι της και μου τον έσπρωχνε εκείνη στον κώλο της. Τον έβγαζε και μου τον έγλυφε και κάποιες φορές για να μου τον κρατάει υγρό για τον χώνω στην φιλενάδα της εύκολα.

-          Μμμμμμ!!!Αχ,Αχ,Αχ,Αχ,ΑΑΑΑΑΑΧ, ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ! Γαμήστε με και οι 2 σας, πάρτε με, Ξ θέλω να μου γλύψεις το μουνί.

-          Θα στο λιώσω, της είπε η Ξ, δεν θα στο γλύψω απλά

Και έσκυψε από κάτω της όπως ήταν στα 4 και κάθισε ανάσκελα και άρχισε να της γλύφει το μουνί ενώ τα χέρια της Ξ έπιαναν τον κώλο μου και με έσπρωχνε πιο γρήγορα μπρος πίσω για ξεκωλιάζω την φίλη της. Η Σ είχε βρει ευκαιρία και είχε αρπάξει με το ένα της χέρι την πατούσα της γυναίκας μου και της έγλυφε τα δάχτυλα του ποδιού της. Κάποια στιγμή η γυναίκα μου πιάνοντάς μου τον κώλο, μάλλον ερεθίστηκε και άρχισε να μου βάζει δάχτυλο στον κώλο, ενώ συνέχιζε να γλύφει το μουνί της Σ.

-          Μμμμμμ!!!τι κωλοτρυπίδα είναι αυτή αντρούλη μου, θα στο γαμήσω το κωλαράκι σου κι εσένα.

-          Κάνε μου ότι θες της είπα, είσαι η γυναίκα μου και είμαι όλος δικός σου.

Τότε απομακρύνθηκε από την Σ και ήρθε πίσω μου και μου άνοιξε τον κώλο και μου έχωνε 2 δάχτυλα στον κώλο μου και μου τα έβαζε μέχρι μέσα, στον ίδιο ρυθμό που πηδούσα την κωλοτρυπίδα της Σ.

-          Ναι μωρό μου, της έλεγα, με καβλώνεις

Και άρχισα να χύνω στην κωλοτρυπίδα της Σ ακατάπαυστα.

-          Ναι χύσε με, φώναζε η Σ

-          Γέμισε της τον κώλο με το σπέρμα σου, έλεγε η Ξ

Θέλω να τα πιω από εκεί.

Και αφού είχα στραγγίσει τον πούτσο μου από τα χύσια έκανα πίσω. Η Σ με συσπάσεις του πρωκτού απελευθέρωνε λίγα λίγα χύσια και η γυναίκα μου στημένη από πίσω τα έπινε.

Κατέβασα το κολλάν της γυναίκας μου καθώς τα έπινε και την έβαλα στα 4 και άρχισα να της γαμάω τον κώλο, μιας και στο μουνί λόγο περιόδου δεν μπορούσα, ενώ εκείνη συνέχισε να πίνει τα χύσια μου που έτρεχαν από την κωλοτρυπίδα της Σ.

-          Θα σου πηδήξω και τον δικό σου κώλο. Τον επιθύμησα τόσες μέρες.

-          Το ξέρω μωρό μου, πάρτον, είναι όλος δικός σου.

Και άρχισα να την ξεκωλιάζω. Η καύλα μου δεν είχε όρια. Η γυναίκα μου έγλυφε τον κώλο της φίλης της της Σ και εγώ πήδαγα την γυναίκα μου από τον δικό της πισινό. Η όλη εικόνα ήταν φανταστική. Η Σ είχε χύσει… δεν θυμάμαι πόσες φορές μιας και ήταν η πρώτη της παρτούζα.

-          Μην σταματάς να μου γλύφεις την κωλοτρυπίδα μου φιλενάδα μου, Ναι, Ναι, γλύψε με καργιολίτσα μου

Έλεγε στην Ξ και με το χέρι της η Σ έτριβε το μουνί της και ερχόταν σε οργασμό.

-          Πήδα με γαμιά μου, σκίσε μου τον κώλο, πούτσα….θέλω πούτσα στην κωλοτρυπίδα μου, με έχεις κάνει πουτάνα πηδηχταρά μου, με γαμάνε άλλοι άντρες και γαμάμε και τις φίλες μου, πήδα με ρε γαμημένε πιο δυνατά, πιο δυνατά, Ναι πουτσαρά μου, παλούκωσε μου τον κώλο μου!!!!

-          Είστε πουτάνες και οι 2 και θα σας γαμήσω όπως σας γάμησα με την Α.

Και τις έβαλα στα 4 και τις 2 και πότε βύθιζα τον πούτσο μου στον κώλο της γυναίκας μου και πότε στον κώλο της Σ.

-          Ναι πήδα μας αγόρι μου, σκίσε μας τους πάτους!!! Ξεκώλιασε με!!!Ναι, Ναι, ΑΑΑΑΧ!!! Φώναζε η Σ.

Μέχρι που ξαναέχυσα πάνω στα κωλομάγουλά τους και μετά έγλυφε η μία την άλλη.

Μόλις τελειώσαμε μπήκαμε και οι τρεις στο μπάνιο να πλυθούμε, εγώ βγήκα πρώτος ενώ εκείνες είχαν περάσει στο λεσβιακό στάδιο και γλυφώντουσαν στο μπάνιο….πρέπει να έκατσαν καμιά ώρα και μετά βγήκαν.

Έκλεισα τον φούρνο με το ρολό που ετοίμαζε η γυναίκα μου, έστρωσα τραπέζι και καθίσαμε να φάμε. Αφού φάγαμε ήπιαμε καφεδάκι και φάγαμε γλυκό, η Σ ήθελε να με ξανατσιμπουκώσει.

-          Θέλω να στον γλύψω τώρα, μου είπε.

-          Πόσο αχόρταγη πια έχεις γίνει, της είπε η γυναίκα μου.

-          Σκύψε κάτω από το τραπέζι, της είπα και έλα γονατιστή και θα στον βγάλω να τον πάρεις.

Και όντως, υπάκουη, έσκυψε, τον έβγαλα και άρχισε να με τσιμπουκώνει γονατιστή κάτω από το τραπέζι, ενώ η Ξ έτριβε της πατούσες της στη μούρη της Σ και πότε μου έγλυφε τον πούτσο και πότε τις πατούσες της γυναίκας μου. Την είχαμε ξεφτιλίσει και αυτή γούσταρε τον εξευτελισμό. Άρχισα να της χώνω και τις δικές μου τις πατούσες στο στόμα της και μας έγλυφε τα δάχτυλα. Την γυρίσαμε ανάσκελα και είχαμε βάλει και τις 4 πατούσες μας, εγώ και η γυναίκα μου και συνέχιζε να τις γλύφει.

-          Κοίτα την πόσο γουστάρει, μου είπε η Ξ, θα σου γλύψω τον πούτσο και όταν τελειώσεις θέλω να τελειώσεις στις πατούσες μου και το πουτανάκι η Σ να μου τα γλύψει.

-          Εντάξει μωρό μου της λέω,

Και όπως καθόμουν στην καρέκλα του τραπεζιού, έσκυψε και άρχισε να με πιπώνει ενώ τα πόδια μας συνέχιζαν να τρίβονται στο στόμα και στην μούρη της Σ. Τότε μου ήρθε να τελειώσω, η γυναίκα μου σήκωσε τις πατούσες της και της τα πασάλειψα με τα χύσια μου.

-          Γλύψτα μωρή ξεφτιλισμένη, είπε στη Σ, μην αφήσεις ούτε σταγόνα.

-          Μμμμμμμμμμ!!!!

Και με μουγκρητά ευχαρίστησης η Σ άρχισε να της γλύφει τις πατούσες και να τις χώνει ολόκληρες, μέχρι όσο έφτανε η κάθε μία, στο στόμα της.  Αφού της τα καθάρισε καλά, σηκωθήκαμε από το τραπέζι και έτσι τελείωσε άλλη μια μέρα φανταστικού σεξ και παρτούζας.

Φυσικά μου έχουν μείνει ακόμα 2 φίλες της παιδικές η Χ και η Μ και άλλες 3 φίλες της από την δουλειά, η Μ…α που είναι καύλα, η Σ….μη, που αυτή πρέπει να είναι έτοιμη για τέτοια παιχνίδια και η Ε…τσα, που είναι μικροσκοπική με πάααρα πολύ ωραίο σώμα αλλά και με πολύ ανοιχτές “ιδέες”.

Τέλος πάντων, όταν τις καταφέρω θα ξανά επανέλθω για τις περιγραφές.


Click here for more!