Η Τζούλια, αφού είχε ξεπαρθενέψει το κωλαράκι του Ανδρέα έχυνε στο πρόσωπό του. Μετά από αυτό ξαπλώσαμε όλοι ανάσκελα στο κρεββάτι και προσπαθούσαμε να βρούμε τις ανάσες μας. Η συνέχεια ήταν εξίσου ερεθιστική. Αφού κάναμε τσιγάρο είπαμε να πάμε όλοι μαζί για ένα μπανάκι. Εμένα το μυαλό μου δεν μπορύσε να ξεκολλήσει απο αυτό που είχε συμβεί και ήμουν αποφασισμένη αυτή η νύχτα να κρατήσει κι αλλό γιατί δεν ήμουν σίγουρη ότι θα ξαναζούσα κάτι τέτοιο. Από ότι φαίνεται και ο Ανδρέας είχε στο μυαλό του το ίδιο με εμένα!.
 
 Μέσα στην μπανιέρα το νερό έπεφτε καυτό και ερεθιστικό στα κορμιά μας. Η Τζούλια σαπούνιζε όλο μου το κορμί και έριχνε ελαφριές δαγκωματιές στο αυτί μου. Δεν σταμάταγε να μου ψυθιρίζει πόσο όμορφη είμαι και πόσο πολύ θέλει να μου γαμήσει το μουνάκι. Το χέρι της έτριβε απαλά την κλειτορίδα μου και η καύλα μου είχε αρχίσει να βαράει ξανά κόκκινο. Ο Ανδρέας είχε γεμίσει με αφρόλουτρο την παλάμη του και καθάριζε με ευβλάβεια το όργανο της Τζούλιας. Της το έπαιζε με αργές κινήσεις και της χούφτωνε συνέχεια των κώλο. Η Τζούλια με άφησε για λίγο και γύρισε προς το μέρος του χαιδεύοντάς του τον πούτσο. Έβλεπα τους 2 εραστές μου να αλληλοχαιδεύονται και να χουφτώνει ο ένας τον κωλο του άλλου. Γέμισα το χέρι μου με αφρόλουτρο και αφού άλειψα καλά τις κωλοτρυπίδες και των 2 άρχισα να χώνω μέσα στα κωλαράκια τους τα δάχτυλά μου. Άρχισαν να αναστενάζουν και αποφασίσαμε ότι ήρθε η στιγμή να ξαναγυρίσουμε στο κρεββάτι. Η Τζούλια με εβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα και χώθηκε αμέσως με τα μούτρα στο μουνάκι μου. Έσπρωχνε την γλώσσα της μέσα μου και στη συνέχεια ρουφούσε την κλειτορίδα μου. Ήταν ένα από τα κάλύτερα γλειφομούνια που μου έχουν κάνει ποτέ. Ο ανδρέας είχε κάτσει από πίσω από την Τζούλια και της έγλειφε το κωλαράκι και τα ξυρισμένα αρχιδάκια της. Κατάλαβα ότι προετοίμαζε την εκδίκηση του. Θα τη πήδαγε από τον κώλο όπως είχε κάνει και αυτή νωρίτερα! Η Τζούλια συνέχιζε να γλείφει το μουνάκι μου, η γλωσσίτσα της έκανε θαύματα. Άρχισ να ανεβαίνει προς τα πάνω και κατάλαβα ότι ήρθε η στιγμή που περίμενε. Θα με γάμαγε και από το μουνάκι. Άνοιξα τα πόδια όσο μπορούσα και την πήρα αγκαλιά. Με φίλησε στο στόμα και μου είπε:

- Γλυκιά μου θέλω τόσο πολύ να σε γαμήσω!

Ο Ανδρέας είχε ανασηκωθεί και περίμενε την ευκαιρία του. Η Τζούλια άρχισε να μπαίνει στην αρχή σιγά μέσα μου αλλά εγω δεν άντεχα την ήθελα μέσα μου βαθιά όσο βαθιά μπορόυσε. Την τράβηξα πάνω μου με δύναμη και ο πούτσος της χώθηκε με ευκολία στο μουνάκι μου. Μμμμμμμμ τι καύλα ήταν αυτή ..... γαμιόμουνα με ένα τραβεστί και ο δικός μου παρακολουθούσε. Η τζούλια έβαζε και έβγαζε τον πούτσο της από το μουνάκι μου με αυξανόμενο ρυθμό και εγώ την έσφιγγα δυνατά και την παρακαλούσα να μην σταματήσει. Κάποια στιγμή σταμάτησε και κατάλαβα ότι έιχε έρθει η ώρα για τον Ανδρέα. Στήθηκε από πίσω της και ακούμπησε τον πούτσο του στο κωλαράκι της. Η Τζούλια άρχισε να σπρώχνε το κωλαράκι της προς τον Ανδρέα χωρίς να βγαίνει από μέσα μου ούτε στιγμή. Είχαμε βάλει την Τζούλια στη μέση, αυτή μου γάμαγε το μουνάκι και την ίδια στιγμή ο Ανδρέας της ξέσκιζε τον κώλο. Ο Ανδρέας άρχιζε να φωνάζει:

-Σου αρέσει τραβέλι? Σου αρέσει που στο ξεσκίζω? Θα θελες να ήσουν στη θέση μου? Εγώ ένιωθα το βάρος των 2 κορμιών να πέφτουν πανω μου το μουνάκι μου να γεμίζει υγρά και δεν άντεξα έφτασα σε έναν υπέροχο οργασμό κρατώντας τον πούτσο της Τζούλιας μέσα μου.

Ο Ανδρέας την πήδαγε με λύσσα όπως δεν είχε πηδήξει εμένα ποτέ. Τραβήχτηκα για λίγο στην άκρη και παρακολουθούσα το θέαμα. Το καβλί του Ανδρέα μπαινοέβγαινε με δύναμη στον κώλο της Τζούλιας και το χέρι του μαλάκιζε τον πούτσο της. Η Τζούλια δεν άντεξε και βγάζοντας έναν αναστεναγμό άρχισε να χύνει στο χέρι του Ανδρέα και να σωριάζετε στο κρεββάτι σχεδόν λιπόθυμη. Ο Ανδρέας φαίνεται δεν είχε ικανοποιηθεί και γύρισε προς το μέρος μου.

Με άρπαξε και σχεδόν με το ζόρι με έστησε στα τέσσερα. Χωρίς καμμία ειδοποίηση και προετοιμασία έχωσε με δύναμη τον πούτσο μου στον κώλο μου. Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα από τον πόνο.Εκείνον δεν τον ένοιαζε καθόλου, 'ηταν τόσο θολωμένος από την καύλα του και τον μόνο που τον ένοιαζε ήταν να ξεσκίζει με πολύ δύναμη το κωλαράκι μου. Έτσι που ήμουν στημένη στα τέσσερα και με τον πούτσο του Ανδρέα βαθιά μέσα μου έψαξα με το χέρι μου τον πούτσο της Τζούλιας. Αυτή έκαμε μια κίνηση με το χείλη της σαν να μου έλεγε φτάνει όχι άλλο αλλά όπως είπα στην αρχή είχα σκοπό να τα ζήσω όλα εκείνη τη νύχτα. Έσκιψα ανάμεσα στα πόδια της και πήρα τον πεσμένο πούτσο της στο στόμα μου. Ο ανδρέας άρχισε να με γαμάει ακόμα πιο γρήγορα και σε λίγο έχυσε γεμίζοντας την κωλοτρυπίδα μου με υγρά. Εγώ με τον κώλο γεματο χύσια εξακολούθησα να γλέιφω τον πούτσο της Τζούλιας πο δεν έλεγε να σηκωθεί με τίποτα.

Πέρασε αρκετή ώρα και τα χείλη μου πρηστήκαν αλλά καταφερα τελικά να της τον σηκώσω. Αυτή τη φορά όμως δεν το έκανα για μένα. Οι τρύπες μου είχαν χορτάσει το κωλαράκι μου ακόμα πονούσε από το άγριο γαμήσι του Ανδρέα. Ήθελα εκδίκηση. Ήθελα να τον δω στημένο στα τέσσερα ξανά και από πίσω να τον γαμάει ένας πούτσος που εγώ τον είχα προετοιμάσει. Έσκυψα προς το μέρος της Τζούλιας και της είπα τι ήθελα. Αυτή πέρασε την γλώσσα της πάνω από τα χείλια μου και καυλιαρικα μου είπε:

-Μην ανησυχείς σου έχω κάτι καλύτερο!

Ο Ανδρέας όλη αυτή την ώρα ήταν ξαπλωμένος μπρούμητα στο κρεββάτι και δεν είχε πάρει χαμπάρι τι τον περίμενε. Η Τζούλια τον γύρισε ανάσκελα και του σήκωσε ψηλα τα πόδια περνώντας τα στους ώμους της. Γύρισε και μου είπε:

- Μωρό μου έτσι δεν θα τον ξαναδείς τον αντρούλη σου !

Έπεσε πάνω του και έσπρωξε τον πούτσο της για άλλη μια φορά στο κωλαράκι του Ανδρέα που αυτή την φορά δεν έφερε καμμία αντίδραση. Η τζούλια μπήκε όλη μέσα του και αυτός την εσφιξε στην αγκαλιά του. Άρχισαν να κουνιούνται στον ίδιο ρυθμό και ο Ανδρέας της έλεγε να μην σταματήσει, ότι είναι πολύ ωραία. Η Τζούλια τον γάμαγε χωρίς να σταματά και του έλεγε ότι έχει ωραίο κωλαράκι και ότι θα έρχεται κάθε βράδι να τον παίρνει από πίσω. Τελικά μόνο εκδίκηση δεν ήταν αυτό! Το καλύτερο δώρο του έκανα του μπαγάσα.

Την Τζούλια δεν την ξαναείδαμε από τότε αλλά η ερωτική μας ζωή έγινε πολύ πολύ καλύτερη. Είχαμε άλλη μια εμπειρία με τραβεστί αλλά και πολλές άλλες εμπειρίες που μέχρι τότε δεν είχαμε δοκιμάσει ποτέ! Αλλά αυτά θα τα πούμε σε κάποια άλλη ιστορία. Αυτά για την ώρα ελπίζω να σας άρεσε η συνέχεια. Φιλιά πολλά πολλά

Click here for more!