Με λένε Βασίλη και μένω στα δυτικά προάστια. Η ιστορία που θα σας πω έγινε όταν ήμουν στην β λυκείου. Η Μαρία ένα χρόνο μεγαλύτερη μου ήταν ένα ξανθό μουνάκι με ένα τέλειο κορμί (ειδικά ο κώλος της) και ένα πουτανίστικο βλέμμα. Την γούσταρα από το γυμνάσιο αλλά ποτέ δεν γνωριστήκαμε ουσιαστικά. ένα γεια, τι κανείς και αν όταν πήγα στο λύκειο νόμιζα ότι θα την έβρισκα αλλά μάταια, ήταν σε άλλο λύκειο. Τελοσπαντων για πάρτι της είχα τραβήξει αμέτρητες μαλακίες.

Σε μια εκδήλωση λίγο πριν το Πάσχα, στην οποία είχα ξενερώσει από την αρχή, την βλέπω στο μπαρ να περιμένει το ποτό της. Χωρίς να χάσω ώρα και την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε πάω και της μιλάω. ΄΄τι κανείς Μαρία ΄΄ και τέτοιες μαλακίες και σε λίγο χορεύαμε χαουσακια. Είχαμε πιει τα σφηνακια μας και αυτή είχε κολλήσει πάνω μου. Ένιωθα την πούτσα μου να εφαρμόζει στη σχισμή του κώλου της. αυτή άρχισε να κουνιέται μπρος και πίσω ειδικά στη συνεχεία που έβαλε τσιφτετέλια. Εγώ μην αντέχοντας άλλο την γυρνάω και άρχισα να την φιλάω και να την χουφτώνω όπου έβρισκα. πάνω μέσα απ την φούστα στα βυζιά μέσα από το καλσόν
Σε καμία ώρα της λέω να φύγουμε. Μου είχαν πει ότι το μεράκι τον παίρνει από παντού και είπα μήπως και την γαμήσω. Παίρνουμε ένα ταξί και σταματάμε στις κούνιες στη γειτονιά μου. Εκεί έχει πολλές ερωτικές κρυψώνες. Πάμε σε μια αρχίζουμε τα φιλιά και της σηκώνω την φούστα. Της σκίζω το καλσόν και της τρίβω το μουνάκι. Τι να σας πω ρε παιδιά; κόντρα ξυρισμένο τελείως, λείο και μαλακό, γεμάτο υγρά. ήμουν έτοιμος να σκύψω και να αρχίσω το τσιμπούσι όταν μου κατεβάζει το παντελόνι και την παίρνει στο στόμα της. Δεν θα σας πω ότι την είχα μεγάλη όπως λένε πολλοί, εξάλλου ήμουν 18 χρονών. Ωστόσο για την ηλικία μου είχα αρκετές εμπειρίες. Την βάζει που λέτε στο στόμα της με τρυφερότητα. ποτέ την πιπίλαγε, ποτέ την ρουφούσε, ποτέ την άφηνε και τη σάλιωνε, ποτέ μου ρουφούσε ένα ένα τ αρχίδια. Μετά από λίγη ώρα της κάνω εντάξει δεν θέλω να χύσω από τώρα. λίγο ήθελα ακόμα αλλά λέω κάτσε να κάνω και γω τίποτα. αυτή η πουτάνα όμως εκεί συνεχίζει να τσιμπουκωνει ώσπου δεν άντεξα και έριξα όλα τα χυσια μου στο στόμα της. αλλά τα έπινε αλλά τα έφτυνε ώσπου μου την γυάλισε.

Εγώ κάθομαι πιο πέρα να πάρω μερικές ανάσες, ενώ αυτή σηκώνεται ντύνεται μου δίνει τον αριθμό της και ένα γλωσσοφιλο και μου λέει. Ωραία ήταν αλλά έχω αργήσει. Πάρε με αύριο μήπως συναντηθούμε. Ξενερωμένος που δεν την γάμησα αλλά ενθουσιασμένος που μια κοπέλα που την γούσταρα τόσο καιρό μου πήρε πίπα και σίγουρα θα την γαμούσα ντύνομαι και φεύγω και εγώ.


Click here for more!