Συνέχεια από χτεςς:

Είχαμε μείνει στο σημείο που εγώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα στο πάτωμα με τα πόδια λυγισμένο και τα πέλματά μου να πατάνε στο πάτωμα. Επάνω μου και ανάποδα ήταν ξαπλωμένη μία άγνωστη γυναίκα μπρούμυτα. Η γλώσσα μου ήταν βυθισμένη στο μουνάκι της και τα δάχτυλά μου μέσα στην κωλάρα της... Το στόμα της ήταν γεμάτο από τον πούτσο μου και τα χέρια της έπαιζάν με τα αρχίδια μου. Εσύ, επιβλητική, ξέροντας ότι είσαι η κυρίαρχη του παιχνιδιού, ήσουν καθισμένη αναπαυτικά σε μία πολυθρόνα ξεκουράζοντας τα πόδια σου πάνω στα ενωμένα κορμιά μας. Πρόσταζες τι ήθελες να δεις και γινόταν αυτόματα!

Όταν μας βαρέθηκες, σηκώθηκες, πήγες στα πόδια, την έπιασες από το μαλλί και έβγαλες τον πούτσο μου από το στόμα της. Χωρίς να γδυθείς, χωρίς να μας δείξεις εκατοστό από το κορμί σου γυμνό, απλά σήκωσες τη φούστα σου και έκατσες πάνω στον πούτσο μου. Τον πήρες βαθειά μέσα σου με μία κίνηση και ξαναβγήκες! Την ανάγκασες να τον πάρει όλο μέσα στο στόμα της, γα να γλείψει τα υγρά μας που είχαν αναμειχθεί και της ξανατράβηξες μακριά το κεφάλι. Ξανακάθισες πάνω μου, το ευχαριστήθηκες με καναδυό κινήσεις και πάλι σηκώθηκες.

Ήθελες ο πούτσος μου να καθαρίζεται κάθε φορά, για να είναι άξιος να μπει μέσα στη μουνάρα σου και έτσι τον "έπλενες" στο στόμα της. Ήξερες φυσικά ότι και οι δύο ήμασταν εκεί μόνο για τη δική σου ικαναποίηση! Δύο πουτάνες να τις κάνεις ό,τι θέλεις. Αυτό συνεχίστηκε για ώρα, μέχρι που την έβαλες να γλείψει και την τελευταία σταγόνα από τα χύσια σου... Τότε μόνο σηκώθηκες και μας είπες ότι το αληθινό παιχνίδι μόλις άρχισε... Την έστειλες να φέρει τρέχοντας την τσάντα σου. Εννοείται πάντοτε στα 4 και να την κουβαλήσει με τα δόντια, όπως κάνουν όλες οι σκύλες... Σου την έδωσε και της είπες να επιστρέψει εκεί που ήταν. Άνοιξες την τσάντα και έβγαλες από μέσα ένα στραπ ον. Το φόρεσες πάνω από τα ρούχα και ξαναγονάτισες μπροστά στο πρόσωπό της. "Τώρα θα σας δείξω πώς πηδάω τις πουτάνες μας είπες". Την έπιασες από τα μαλλιά και της το έχωσες ολόκληρο μέσα στο στόμα! Το σάλιωσε καλά και τότε το κατηύθυνες προς την κωλοτρυπίδα μου. Ακούμπησες πάνω το πουτσοκέφαλο και με ένοιωσες να σφίγγομαι και όσο μπορώ να τραβιέμαι. "Ηρέμησε" είπες "Ηρέμησε και χαλάρωσε, γιατί έτσι κι ελλιώς θα σε γαμήσω! Το πόσο θα πονέσεις εξαρτάται από εσένα...".

Χαλάρωσα όσο μπορούσα και ένοιωσα τον πούτσο να ανοίγει την παρθένα τρύπα μου! Σιγά σιγά εισχωρούσε μέσα μου... Τον ένοιωθα να με ζεματάει και να με σκίζει. Ήδη βογγούσα πολύ βαριά από πόνο και καύλα μαζί... Έβαλες το μισό, μου έδωσες λίγο χρόνο να τον συνηθίσω και με μία απότομη κίνηση το έχωσες όλο μέσα! Ούρλιαξα! Μόλις με είχες κάνει "γυναίκα". Κινήθηκες αργά αργά για λίγο. Σταμάτησες. Ξαφνικά με μία μόνο, απότομη κίνηση, τραβήχτηκες ολόκληρη έξω. Με άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο... "Στέγνωσε! Γλείψτον ξανά, για να γλυστράει" της είπες. Το έκανε πρόθυμα. Μόλις έκρινες ότι ήταν αρκετά υγρός τον ξαναέβαλες μέσα μου. Αυτή τη φορά ευκολότερα και άρχισες να κινείσαι ταχύτερα. Μέσα έξω και κυκλικά! Έλιωνα από καύλα και δάγκωνα δυνατά τη μουνάρα της άλλης, που βογγούσε μαζί μου καθώς η κοιλιά σου χτυπούσε πάνω στο πρόσωπό της. Συνέχισες να γαμάς εναλλάξ το στόμα της και τον κώλο μου μέχρι που της είπες να σηκωθεί! Σηκώθηκε από πάνω μου. Με γύρισες μπούμυτα και την έβαλες να ξαπλώσει ανάσκελα πάνω μου! Τώρα το μουνί της και ο κώλος μου απείχαν μόνο λίγα εκατοστά. Μπαινοέβγαινες μέσα μας εναλλάξ με την ίδια δύναμη και ένταση! Μία γαμούσες αυτήν, μία εμένα! Έχυσε δυνατά πάνω στο πούτσο σου και ήρθες μπροστά μου, για να τον καθαρίσω. Τώρα είχε τη γεύση από τους δυό μας επάνω του....
Συνεχίζεται...


Click here for more!