Τον περασμένο μήνα είχα πάει με το αυτοκίνητο μου να επισκεφτώ ένα φίλο στην επαρχία.Ολα πήγαιναν πολύ καλά, μέχρι που στο ταξίδι της επιστροφής το αμάξι μου άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα.Ξαφνικά έγινε και το αναπόφευκτο, δηλαδή σταμάτησε στην μέση του δρόμου.Ανοιξα το καπό και κοίταξα τη μηχανή.

Δεν έχω ιδέα από αυτοκίνητα, αλλά σκέφτηκα ότι αν έκανα κάτι στην μηχανή, θα έπαιρνε και πάλι μπροστά.Εκανα λάθος.Είχε αρχίσει πια να σκοτεινιάζει και εγώ είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι τι να κάνω, όταν ένα πούλμαν με προσπέρασε και σταμάτησε καμιά δεκαριά μέτρα πιο μπροστά από το αμάξι μου.Με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι μέσα ήταν μια ποδοσφαιρική ομάδα, που επέστρεφε στην έδρα της, μετά από ένα ματς. Δεκαοκτό υπέροχοι άντρες ήρθαν να με βοηθήσουν.

Ηταν ένα όνειρο που γινόταν πραγματι­κότητα."Δεν είναι τίποτα, παιδιά" τους είπα, "έχει χαλάσει, αλλά δεν πειράζει.Μπορείτε να με πάρετε μαζί σας μέχρι να βρω ένα τηλέφωνο και να καλέσω την ΕΛΠΑ";Η ομάδα, για μεγάλη μου τύχη, ήταν μισομεθυσμένη.

Είχαν πετύχει βλέπετε την μοναδική τους νίκη για εκείνη την σεζόν και προσφέρθηκαν να με κεράσουν ένα ποτό.Ημουνα πολύ τυχερή.Οι τύποι ήταν μεθυσμένοι και ήμουνα σίγουρη ότι θα κατάφερνα να γαμήσω τουλάχιστον έναν.Μου έδωσαν να πιώ και άρχισα να ζαλίζομαι γι' αυτό αποφάσισα να καθήσω στα πίσω καθίσματα, μακριά από την φασαρία και τα τραγούδια των μπροστινών.

Ο Μάρκος, ένας από τους ποδοσφαιριστές, ήρθε να δει τι κάνω και κάθηοε δίπλα μου.Μου ζήτησε συγνώμη για τα βρωμόλογα που έλεγαν οι συμπαίκτες του, αλλά εγώ του είπα ότι δεν με πείραζε, δεν ήταν εξάλλου κάτι το καινούριο για μένα.Ηταν πολύ ευγενικός και εγώ ήμουνα πολύ μεθυσμένη, έτσι όταν άρχισε να με φιλάει ανταποκρίθηκα αμέσως, χώνοντας την γλώσσα μου βαθιά μέσα στο υγρό στόμα του. Ημουνα καυλωμένη και εκείνος αρκετά ζαλισμένος.Πολύ γρήγορα άρχισε να μου χαϊδεύει τα στήθη, χώνοντας τα χέρια του κάτω από την μπλούζα μου και στρίβοντας απαλά ανάμεσα στα δάχτυλα του τις ρώγες μου.

Με ερέθιζε το άπειρο χάδι του και ενώ οι ρώγες μου άρχισαν να σκληραίνουν εκείνος έχωσε το πρόσωπο του ανάμεσα στα στήθη μου και άρχισε να βυζαίνει τις ρώγες μου.Είχα ξεκουμπώσει το παντελόνι του και του τρόμπαρα την πούτσα, όταν άλλος ένας από την ομάδα ήρθε προς τα πίσω καθίσματα για να δει τι κάνουμε.

Με το που μας είδε χαμογέλασε και μας πλησίασε."Υπάρχει χώρος για μένα"; μας ρώτησε και ένα μεγάλο χαμόγελο σχηματίσθηκε στα χείλη του."Μόνο αν η πούτσα σου είναι τόσο μεγάλη, οσο και του φίλου σου" του είπα, γελώντας.

Με ξάπλωσαν πανω πάνω στα καθίσματα και άρχισαν να χαιδεύουν το κορμί μου.Πριν καλά καλά καταλάβω τι συμβαίνει, το κυλοτάκι μου είχε φτά­σει τους αστραγά­λους μου, η φούστα μου είχε ανέβει μέχρι την μέση μου, το πάνω μέρος του κορμιού μου ήταν ολόγυμνο και βογκούσα δυνατά.Ενα στόμα βύζαινε την μία από τις ρώγες μου και ένα άλλο μου έγλειφε το μουνάκι μου.Εκανα τσιμπούκι στην πούτσα του Τίμου, τρομπάροντας με δύναμη την ρίζα του καυλιού του, παίρνοντας όσο πιο πολύ από το μήκος του μπορούσα μέσα στο στόμα μου.Ενιωθα την γεύση του αλμυ­ρού σπέρματος του, ενώ τον τρόμπαρα γρήγορα και δυνατά.

Δεν το άντεξε για πολύ και πολύ γρήγορα αναρίγησε και έχυσε την καυτή κρέμα του βαθιά μέοα στον λαιμό μου.Το αλμυρό του σπέρμα μου γέμισε το στόμα.Κατάπια και την τελευταία σταγόνα και μετά φώναξα:"Ποιος άλλος έχει να μου δώσει και άλλο σπέρμα;"

Ενιωθα ένα σκληρό καυλί να με γαμάει από πίοω και καθώς έμπαινε όλο και πιο βαθιά μέσα μου ένιωθα τον οργασμό μου να πληοιάζει."Θέλω άλλη μια πούτσο μέσο στο στόμα μου" φώναξα έχοντας φτάαει σχεδόν στον οργασμό.

Οι τύποι κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και έβγαλαν έξω τις πούτσες τους.Αμέσως τρία καυλιά στά­θηκαν μπροστά στο πρόσωπο μου.Δεν καθυστέρησα διαλέγοντας.Πήρα το ένα μέσα στο στόμα μου και τα άλλα δύο άρχισα να τα τρομπάρω με τα χέρια μου.Το θέαμα θα πρέπει να ήταν καταπληκτικό.

Εγώ και γύρω μου πούτσες.

Φανταστικό.

Οταν χύνει μια πούτσα, χύνουν όλες μαζί, Ετσι μόλις ο ένας τους έχυσε μέσα στο στόμα μου, οι άλλοι δύο εκτόξευσαν την κρέμα τους πάνω στα μαλλιά και το πρόσωπο μου.

Ημουνα γεμάτη από άσπρη, σαν γάλα, κρέμα και την έγλειψα καθαρίζοντας το πρόσωπο μου.

Μετά όλη η ομάδα είχε μπει στην ουρά, θέλοντας να δοκιμάσουν όλοι το κοκό, έτσι, περιττό να σας πω, μέχρι να φτάσουμε στην Αθήνα τους είχα γαμήσει όλους, τουλάχιστον μια φορά, συμπεριλαμβανομένων και των αναπληρωματικών.

Εκείνη την νύχτα ο φίλος μου ήταν καυλωμένος, αλλά του είπα ότι ήμουνα πολύ κουρασμένη, γιατί με είχε γαμήσει μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα και το μουνάκι μου πονούσε.

Βέβαια δεν με πίστεψε, αλλά εμένα μεγάλη μου σκασίλα.

Click here for more!