Ήμουν 20 ετών τότε, φοιτητής στα Γιάννενα και όσο μπορώ να με θυμάμαι πάντα το βλέμμα μου έπεφτε στα πόδια των γυναικών που φορούσαν καλσόν ή είχαν καλλίγραμμα πόδια.
 
Είχα λοιπόν κάποια γειτόνισσα που ήταν περίπου 33-35 τότε και πολύ ελκυστική γυναίκα που φορούσε σχεδόν πάντα καλσόν και προκλητικά ρούχα. Επειδή ασχολούμουν με τα μαστορέματα, (να βγαίνουν τα έξοδα) κάποια στιγμή με φώναξε για τα υδραυλικά του μπάνιου (θα άλλαζα μία βρύση στο νιπτήρα)..

Αφού μου έδειξε τι ήθελε να κάνω, με άφησε για να πάει για τα καθημερινά ψώνια –γάλα, ψωμί κλπ-. Όπως δούλευα, έριξα μια ματιά μέσα στο καλάθι με τα άπλυτα και πρόσεξα ένα ζευγάρι καλσόν που φορέθηκε πρόσφατα (στο χρώμα του δέρματος). Πλησίασα αμέσως και το πήρα στα χέρια μου φέρνοντας το στη μύτη μου μυρίζοντας το καβάλο και το τελείωμα στα δάκτυλα, ήταν πολύ γλυκιά μυρωδιά και το καλσόν ήταν πολύ απαλό.
 
Άρχιζα να έχω μια συνεχώς αυξανόμενη στύση δεδομένου ότι όχι μόνο κρατούσα το καλσόν της, αλλά ήμουν περιτριγυρισμένος και από άλλα εσώρουχα της, κυλοττάκια κ.λ.π. Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο και έτσι κατεβάζοντας το παντελόνι και το σλιπ μου, φόρεσα σαν γάντι το ένα «πόδι» του καλσόν της και μυρίζοντας το άλλο άρχιζα να τρίβω το σκληρό μου εργαλείο. Έτσι δεν την άκουσα που ήρθε από έξω και μπήκε στο μπάνιο και με είδε με το καλσόν της γύρω από το εργαλείο μου. Με κοίταξε με αυστηρότητα και απορία, ρωτώντας με, τι κάνω εκεί.
 
Εγώ είχα παγώσει! Τότε με ρώτησε:
• Σου αρέσει αυτό που κάνεις; Απάντησα με μια φωνή νευρική-διστακτική:
• Ναι… Με ρώτησε έπειτα:
• Και… γιατί σου αρέσει;
• Επειδή αισθάνομαι τόσο ωραία την απαλότητα του στο δέρμα μου.
• Έχεις δίκιο! Μου λέει. Είναι πολύ απαλό…
Και βγάζοντας τα παπούτσια της, κάθισε επάνω στο πλυντήριο ρούχων, φέρνοντας στο πρόσωπο μου τα πόδια της, φορώντας ένα lycra μαύρο καλσόν.
• Δεν είναι καλύτερα έτσι....; Μόλις το έχω ζεστάνει...
• Μμμμμ…. είχα φουντώσει για τα καλά.
 
Άρχισα να τα φιλάω, να τα μυρίζω και να τα γλύφω. Τα κατέβαζε σιγά-σιγά, τυλίγοντας τα γύρω από το φουσκωμένο μου πέος και με ρώτησε:
• Σου αρέσει αυτό που κάνω; Εγώ είπα φυσικά…
• Ναι…
 
Συνέχισε δίνοντας μου την πιο απίστευτη footjob που είχα ζήσει στη ζωή μου. Κατέληξα να ολοκληρώσω πάνω και πέρα από το καλσόν που φορούσε. Για να την ευχαριστήσω για το τέλειο δώρο της, της έβγαλα το δαντελωτό βρακάκι της και βύθισα τη γλώσσα μου ανάμεσα στα πόδια της...... (αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Αυτό ήταν η αρχή μιας ζωής στο foot fetish, συνειδητά πλέον και όχι ως προσωπικό μυστικό όπως ήταν μέχρι τότε.
 


Click here for more!