Η ιστορία διαδραματίστηκε πρίν από λίγα χρόνια που ήμουν στην Αγγλία για μεταπτυχιακό.

Ήμουνα ψάρι, νέος, ορεξάτος και είχα την εντύπωση οτί, ότι πέσει μπροστά μου, θα το τσακίσω. Μαλακίες βέβαια γιατί εγώ το ήξερα. Ήταν βραδύ, ήταν αρχές ακόμη και στο πανεπιστήμιο είχαν οργανώσει γιορτή υποδοχής για τους καινούριους φοιτητές. Πάμε λέω στον κολλητό μου που είχαμε πάει μαζί στην Αγγλία.

Στο παρτύ ήταν πάρα πολύς κόσμος. Έχανε η μάνα το παιδί και...Βρήκαμε μια γωνία να ελέγχουμε (τι να ελέγχουμε δηλαδή, να κοιτάμε καλύτερα) Πάρα πολύς κόσμος, με τους περισσότερους Κινέζους. Βαρεμάρα, αηδία, η μπύρα νερωμένη μεχρι αηδίας, οπότε λέω στο τακίμι, «ουίσκυ εδώ δεν έχουν, γιατί φημίζονται;» Έχουν μου λέει αλλά είναι “pay-to-play”.

Το νερό, η μπύρα δηλαδή ήταν τσάμπα, αλλά για το ουίσκυ έπρεπε να πληρώσεις. Δε γαμιέται λέω να το πληρώσω που πίνω νερό τόση ώρα λες και θα κάνω εξετάσεις ούρων. Καί κατευθύνθηκά στο bar που ήτανε δίπλα στην είσοδο. Βαβούρα, φασαρία, κόσμος, αλλά εγώ αποφασισμένος να πάρω ουίσκυ.
Κάνανε τσιριμώνιες στην αρχή, θέλανε διαβατήριο, λές και δεν φαινόταν οτί ήμουνα πάνω από τα 18. Κοντά 25 ήμουνα, αλλά οι ¶γγλοι είναι πολύ μαλάκες με τους κανόνες, τους τυπούς και αυτά. Τέλος πάντων για να τελειώνουμε, δίνω διαβατήριο καί περνω το ουίσκυ.

Μια τύπισα δίπλα μου, που παρακολουθούσε το όλο νταβαντούρι γέλαγε. Όταν τελείωνω τη βλέπω πιο χαλαρά,. Η γκόμενα ήταν μια μαύρη γκόμενα. Λίγο πιο κοντή απο μένα (186 πόντους -), με καλό βυζί, με πεταχτό κόλο και δύο χείλια, αστέρια για τσιμπούκια. Το όνομα σου, το όνομα μου,απο που είσαι, απο που είμαι, τι κάνεις και τα λοιπά. Εκεί βέβαια ξέχασα την πατρίδα μου, το όνομα μου βοήθαγε και έτσι το έπαιξα Ιταλός. Εκείνη ήταν από τη Νότια Αγγλία, (εμείς τότε ήμασταν στο Newcastle), τη λέγαν Σούζαν (σπάνιο εκεί) και είχε έρθει με κάποια φίλη της να γραφτεί (η φίλη).

Να μην τα πολυλογω θα ηπια 3-4 ουίσκυ εγώ, η Σούζαν μάλλον τα ίδια, είχαμε αρχίσει τις διαχύσεις και αποφασίζουμε να την κάνουμε. Ούτε θυυμάμαι πως φτάσαμε σπίτι. Ας είναι καλά ο Πακιστανός ταρίφας και το χαρτάκι με τη διευθυνσή που είχα (σα βλαχος κινούμουν τότε). Φτάσαμε, αλλά μέχρι τότε η γκόμενα με είχε τρελάνει. Το μπαζούκας μου είχε χάσει τον έλεγχο. Χτύπαγε τρελό συναγερμό, Όταν πια μπαινουμέ στο σπίτι άρχιζει το πανηγύρι. Πέφτει σχεδόν αμέσως στα γόνατα και ξεκουμπώνει το παντελόνι μου για να πάρει τον πούτσο μου στο στόμα

Αυτός που ασφυκτυούσε τοσή ώρα μέσα στο παντελόνι, ήταν περηφανωδώς κάγκελο. Συνήθως κρατιέμαι, αλλά ήταν τόσο καλή που δεν άντεξα πολύ και άδειασα όλο το φορτίο μου στο στόμα της. Και αυτή το ρούφηξε όλο και το κατάπιε μέχρι την τελευταία σταγόνα (να μη με προσβάλει κιόλας !!!)

Συνήθως όταν τελείωσω, εχω τελειώσει για κάποια ώρα. Αλλά η Σούζαν ήταν τόσο καυτή με αποτέλεσμα να πιάσω δουλειά!!! αμέσως. Το στήθος της, το οποίο ήταν από την αρχή ο απαγορευμένος καρπος , κρυβόταν σε ένα σέξυ μπέζ σουτίεν το οποίο έκανε τρελλή άντιθεση με το μαύρο της δέρμα. Το τράβηξα και άρχισα να γλύφω και να δαγκώνω τις ρώγες της για κάνα πεντάλεπτο.

Βέβαια ο χρόνος τέτοια ώρα ήταν σχετικός μιά και όπως ήμουν μόνο χρόνο δεν μπορούσα να υπολογισώ. Γυρίσαμε σε 69 και συνέχισε να μου τρομπάρει τον μισοπεσμένο πούτσο και εγώ είχα το μουνακι της μπροστά μου. Έγλυφα και την γάμαγα με τη γλώσσα μου η οποία τιμούσε τη μαυρή δύναμη. Θα έκανα καλή δουλειά γιατί την ακουσά να βογγαεί με ευχαρίστηση και κάβλα. Ο πούτσος μου είχε σκληρύνει και πάλι. Τη γύρισα για να τη βλέπω και της τον έσπρωξα από μπροστά στο μουνί της. Το έσπρωχνα όλο με γρήγορες και δυνατές κινήσεις, ενώ της δάγκωνα τις ρώγες. Σε λίγο τελέίωσε, Πρέπει να έχυσε το Νιαγάρα και ταυτόχρονα κι εγώ άδειασα και πάλι

Ολο το υπόλοιπο βράδυ το περάσαμε έτσι Φόρτωνα, αδείαζα. Για τον κόλο δεν έκανα κίνηση . Γιατί να το κρύψουμε; Αλλά αυτό το καλωσόρισμα στην Αγλλία μου έχει μείνει αξέχαστο. Και αν τίποτα δε μάθαμε συνεισφέραμε στις σχέσεις Αγγλίας Ε λλάδας. Γιατι το Ιταλός το πρωί της ειπά οτι δεν είμαι.

Τη Σούζαν την ξαναείδα άλλες δυό-τρείς φορές . Τη φίλη...την είδα, αλλά δεν άξιζε μία. Λευκή, χοντρή και άσχημη. Μετά σραφήκαμε αλλού. Αλλά για αυτές ίσως αναφερθώ αργότερα.

Αυτά από τα χρόνια των σπουδών

Click here for more!