Τα Χριστούγεννα του 2003 θα μου μείνουν αξέχαστα! Με λένε Δημήτρη και είμαι 22 χρόνων, από την Aρτα! Επειδή οι γονείς μου και οι άλλοι συγγενείς λόγω υποχρεώσεων θα μένανε Αθήνα εγώ αποφάσισα να κατεβώ να βρεθώ με την θεία μου την Εύα που ζει στην Αρτα!

Η θεια μου είναι η μικρότερη από τα αδέλφια είναι 34 χρόνων, πολύ ανοιχτός τύπος, σκέτος πειρασμός! Εγώ την βλέπω πιο πολύ σαν Ξαδέρφη μια και μιλάμε για τα πάντα χωρίς πρόβλημα! Η θεια μου είναι ανύπαντρη και δουλεύει σαν φυσιοθεραπεύτρια, έχει δικό της μεγάλο διαμέρισμα κοντά στο κέντρο, και έτσι αποφάσισα να κάτσω στην θεία αντί μόνος στο χωριό! Σκοπός μου ήταν να κάτσω στην Αρτα για τρεις εβδομάδες! Το πρωί με άφηνε να κοιμάμαι παραπάνω γιατί καθόμασταν μέχρι αργά, πηγαίναμε για καφεδάκι στα club της πόλης και καλοπερνάγαμε γενικά καλά!

Το βράδυ των Χριστουγέννων την είχαμε αράξει μπροστά από το τζάκι είχαμε φάει καλά και είχαμε πιει και καμπόσα ποτήρια κρασί, της είχα πάρει για Δώρο μια ωραία αλυσίδα ασημένια με το μονόγραμμα της! Μόλις της την έδωσα τρελάθηκε από χαρά και μου έδωσε ένα φιλί στα χείλια, κάπως όμως δεν τραβηχτήκαμε μετά από το φιλί, και σε μια στιγμή βρέθηκαν οι γλώσσες μας!

Εκείνο το δευτερόλεπτο σαν να μας χτύπησε ηλεκτροπληξία. Ένιωσα τον πούτσο μου να φουσκώνει την ώρα που φιλιόμαστε! Ένταξη δεν λέω ότι δεν σκέφτηκα ποτέ πως θα ήτανε να την πηδούσα αλλά τώρα που φιλιόμασταν όλα ήτανε σαν Όνειρο! Βρεθήκαμε ξαπλωμένοι μπροστά στο τζάκι να φιλιόμαστε και να πασπατεύουμε ο ένας τον άλλον χωρίς να αλλάξουμε κουβέντα! Εκείνη την ώρα χτυπάει το τηλέφωνο, δεν το σηκώσαμε, αλλά όταν διαμέσου του αυτόματου ποιος έπαιρνε και άφηνε μήνυμα κάπως χάλασε ι ατμόσφαιρα! Ήτανε ι μάνα μου που κράταγε μονόλογο για να μας κάνει χρόνια πολλά! Γαμώτο κάπως το κλίμα είχε παραξενέψει! Σήκωσε γρήγορα το ακουστικό: Έλα Γιώτα, σορρυ Μόλις μπήκαμε ήμασταν για βόλτα.........! Μόλις έκλεισε κάθισε στον καναπέ άναψε τσιγάρο και σκεφτόταν!

Εμένα ο πούτσος βάραγε στα κόκκινα, την είχα και μισοξεντισει και όπως έβλεπα τις βυζαρες της και τα μπούτια της η καύλα μου μεγάλωνε! ¶ναψα τσιγάρο κάθισα δίπλα της και έβαλα το χέρι μου στο μπούτι της και την ρωτάω: πρόβλημα? Λίγο το έχεις μου λέει να γαμηθείς παρατριχα με τον ανιψιό σου? Δηλαδή της λέω εκεί κολλάς, εγώ από παιδάκι τράβηξα αμέτρητες φορές για σένα μαλακία, ρωτάς τον πούτσο μου που κάθε φορά που σε έβλεπα με μαγιό? Ο πούτσος μου πήγαινε να βγει από το βρακί μου! Έσκυψα και την φίλησα και γλήγορα Βρεθήκαμε γυμνοί στην κρεβατοκάμαρα! Ι Εύα μου έβγαλε το σλιπ και λαίμαργα πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της, με την δεύτερη ρουφηξιά της ήδη τα χυσια μου πετάχτηκαν στο λάρυγγα της! Δεν έδειξε καθόλου προβληματισμένη, αντιθέτως συνέχιζε πίνοντας κάθε σταγόνα του σπέρματος μου να με τσιμπουκονει, δεν άργησε και πάλι απόκτησα στύση!

Της τράβηξα το σλιπάκι και μου χαμογέλασε ένα καλό περιποιημένο μουνάκι! Τώρα οι φαντασίες μου γίνονται αλήθεια, χώνω την γλώσσα μου στην μουναρα της που ήδη Ήτανε μούσκεμα: αχχχχ ναι γλύψε με ααααυυυυυ! Τινάζονταν ενώ μου τραβούσε μαλακία, γύρισε και τον έχωσε πάλι στο στόμα της, παίζαμε γλύφοντας ο ένας τον άλλον για πολύ ώρα!

Έλα μου λέει ξάπλωσε! Ανεβαίνει πάνω μου και οδήγησε τον πούτσο μου στην πλημμυρισμένη μουναρα της! Αντί να την γαμάω με ξέσκιζε κυριολεκτικά, με γαμούσε και εγώ τρελαινόμουνα γλύφοντας τα μαστάρια τις και χουφτώνοντας την κολάρα της. Μούγκριζε και το μουνί της έγδερνε τον πούτσο μου: έτσι το φανταζόσουνα μου λέει? Αχχχχ θα σου φάω το καυλί!!!!! Με γαμούσε με μανία, και την προειδοποίησα ότι αν δεν ηρέμιζε θα έχυνα, τότε κατέβηκε και άρχισε να με τσιμπουκονει τρελά Μόλις έφτανα με έκοβε, με είχε τρελάνει! Ρούφαγε το παπάρι μου σαν πορνοσταρ, έπαιρνε τα αρχίδια μου ένα ένα στο στόμα και τα έγλυφε με πάθος! Την γύρισα στα τέσσερα και τώρα έτσι φτιαγμένος την πήδαγα σαν σκύλα: αχχχχχχχχ αυυυυυυυυ νεεεεεεεε! Έδειχνε να το απολαμβάνει, σε μια στιγμή έτρεμε και η ανάσα της γίνονταν πιο βαριά: χυυυυνοοοο χυυυυυνο αααααααχ χυυυυυυνοοοοοοοοο, όπως την κάρφωνα ένοιωσα τον πούτσο μου να πλημμυρίζει με υγρά από το μουνί της!

Έτσι φτιαγμένος τώρα δεν μπορούσα να χύσω, περίμενε μου λέει Μόλις συνήρθε, πάει στο μπάνιο και φέρνει βαζελίνη! Πιάνει το σηκωμένο πούτσο μου και αρχινάει να τον πασαλείβει με βαζελίνη, τον τρομπερνε σκληρά! Γυρνάει στα τέσσερα και μου λέει: Βαλε κρέμα στην κολοτριπα μου, και άνοιξε μου τον κώλο στα δυο! Έτσι αγριεμένος από καύλα της τον κάρφωσα χωρίς τρυφερότητες και η Ευα διπλώθηκε στο κρεβάτι ουρλιάζοντας: Σιιιγαααααααα με εσκισες Αχχχχχχχχ, ναι ναι εκεί σιγαααα Αχχχχ ναι ναι αααααααααααα!

Τέτοια καύλα δεν είχα ξανανιώσει, είχα ξαναγαμισει κώλο, αλλά άλλο άμα η γυναίκα έχει πείρα και άλλο να γαμάς πιπινακι! Μου ζήτησε να την καρφώνω σκληρά Μόλις άνοιξε, και εγώ τις τα έριχνα αλλά δεν άντεξα πολύ και γέμισα τον κώλο της με τα χυσια μου!!!!!!! Είδες μου λέει, έτσι χύνεις άνετα και ευχάριστα! Με φίλαγε σαν τρελή ακόμα καυλωμένη στα φυλια! Αυτό το βράδυ πηδιόμασταν σαν τα ζώα για καμπόσες ώρες, αφού την άλλη μέρα που ξύπνησα κατά τις δυο το μεσημέρι, είχα τέτοιο τσούξιμο στον πουτσοκεφαλο, αλλά η Ευα με ένα από τα καλά τσιμπούκια τις με έκανε καλά: για να συνηθίσει μου λέει θέλει εξάσκηση!!!!

Την εξάσκηση την παίρνω τώρα συχνά όποτε μπορούμε γαμιόμαστε σαν τα ζώα!

Click here for more!