Ερωτικές Ιστορίες - Την ήθελα καιρό αυτή την μπαργούμαν. Ψηλή, ξανθιά, με μαύρες κοντές φούστες κοίταγε τους πάντες και συγχρόνως κανέναν, Μου έγινε εμμονή. Άρχισα να πηγαίνω μόνος μου στο μαγαζί. Θα σε γαμήσω, σκεφτόμουν κι ύστερα ας πεθάνω.
Εκείνο τον καιρό όποια κι αν γαμούσα σκεφτόμουν την Τίνα κι όταν έχυνα την Τίνα πάλι σκεφτόμουν. Ο τσεκαδόρος με ενημέρωσε ότι σε μια εβδομάδα θα έφευγε. Μέχρι τότε μόνο την κοίταζα… την γαμούσα με το βλέμμα

Μου μίλησε πρώτη. Δεν ήπια πολύ, πρόσεχα, το ήξερα πως θα καταλήξουμε σπίτι μου. Στο αυτοκίνητο φιληθήκαμε άγρια και τα χείλια της μάτωσαν από τα δόντια μου. Έχωσα το χέρι μου μέσα στα πόδια της κι άρχισα να την τρίβω όπως ήξερα, αργά, κυκλικά και στο τέλος βίαια. Της έσπρωξα το κεφάλι στο παντελόνι κι εκείνη τον πήρε στο στόμα μουγκρίζοντας κυριολεκτικά. Της τράβαγα τα μαλλιά κι όταν ήμουν έτοιμος την έχυσα στο πρόσωπο. Της είπα: -    Μην σκουπιστείς. Έτσι θα πάμε σπίτι, πουτάνα.

Ήδη της είχα επιβληθεί. Ήταν είκοσι χρονών και το παιχνίδι το ήξερε καλά. Σκλάβα, πουτάνα του αφέντη, μικρό κορίτσι - δήθεν- που το αποπλανούν.

Κι έτσι οι διαταγές και τα χαστούκια έπεφταν βροχή. Περπάτα πουτάνα, κουνήσου πουτάνα, πόσοι σε έχουν γαμήσει πουτάνα, σε έχει γαμήσει κανείς όπως εγώ..

-    Όχι κύριε, όχι.

Όμως εδώ δεν ήταν αυτοκίνητο, εδώ ήταν σπίτι. Με χειροπέδες, ζώνες και κεριά… την έδεσα από το κρεβάτι με τις χειροπέδες κι άρχισα να της γλύφω την κλειτορίδα. Στριφογυρνούσε σαν φίδι. Μετά της έβαλα στο μουνί ένα, δυο, τρία δάχτυλα και τα υγρά της έτρεχαν στα χέρια μου σαν ποτάμι. Με παρακάλαγε να την γαμήσω μα εγώ σηκώθηκα έκατσα στον καναπέ κι άναψα ένα παλ μαλ.

Έβριζε και παρακαλούσε ώσπου πήγα στην τουαλέτα και πήρα το βάζο με την βαζελίνη. Είδα στα μάτια της την ευχαρίστηση και την ανυπομονησία. Την ξεκλείδωσα και την γύρισα μπρούμυτα σαν να ήταν πούπουλο. Βρήκα την κωλοτρυπίδα της χωρίς ούτε καν να κοιτάω, έχωσα το δάχτυλο μου με λίγη βαζελίνη, το έστριψα και λίγο για να πονέσει και της τον έβαλα με μια και μόνο κίνηση.

Είχε άσπρα πεταχτά κωλομέρια που τα χαστούκιζα με μανία όλη εκείνη την ώρα που έσκιζα τον κώλο της. Την έχυσα στην μέση και στην πλάτη κι εκείνη προσπαθούσε να βρει την ανάσα της…

Δεν ήξερε αν της άρεσε πιο πολύ το γαμήσι ή το ξύλο, πάντως εμένα μου άρεσαν και τα δυο.

Χτύπησε το κινητό, ήταν η μάνα της, καλά είμαι και τα σχετικά. Πριν φύγει την έβαλα να μου τον παίξει λέγοντας μου τι είχε σκεφτεί για μένα όταν με είχε πρωτοδεί…

-    Πως θα γίνεις ο κύριος μου κι εγώ το παιχνιδάκι σου;

Τρομερή αντίληψη!

Της άρεσε να την ξυπνάω να την βρίζω να την χτυπάω με την ζώνη κι ύστερα να την γαμάω. Έτσι ήταν η Τίνα. Για μήνες στην πολυκατοικία έκαναν τους κουφούς μέχρι που την βαρέθηκα και τραβήχτηκα με μια φίλη της που δυστυχώς δεν την έφτανε στο παραμικρό. Όταν την γαμούσα έκλαιγε κι εγώ σκεφτόμουνα πως με ότι ταιριάζεις δεν πρέπει να το παρατάς.

Η μόνη καλή στιγμή με την φίλη της ήταν όταν μου έπαιρνε πίπα ενώ έβλεπα το Παναθηναϊκός- Άρσεναλ κι έχυσα ταυτόχρονα με το γκολ του Γκονζάλες.

Μετά χωρίσαμε πολιτισμένα.

Click here for more!