Με λένε Μαρίνα, είμαι 29 χρονών, παντρεμένη με τον Τρύφωνα εδώ και οκτώ χρόνια. Μέχρι πριν ένα χρόνο ήμουν από τις γυναίκες που όταν κάνουν παιδί δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο παρά μόνο με το παιδί τους. Αποξενώνονται απ’ όλους και απ’ όλα, δεν τους νοιάζει παρά μόνο το παιδί τους, ούτε καν ο ίδιος τους ο άντρας ή ακόμα–ακόμα και η ίδια τους η ζωή περνάει στο περιθώριο και το μόνο που κάνουν είναι να τα δίνουν όλα στο παιδί τους. Αυτή ήμουν εγώ, είχα παραμελήσει τα πάντα, ακόμα και το σεξ που είναι η χαρά της ζωής.

Όταν η κόρη μου έγινε οκτώ χρονών πια, μια μέρα η ζωή μου που βρισκόταν στο απόλυτο τέλμα ανατράπηκε άρδην. Τι συνέβη; Θα σας πω αμέσως. Όπως σας είπα η ζωή μου είχε γίνει πλέον δουλειά σπίτι και παιδί και ξανά τα ίδια, έως ότου στην εταιρεία όπου εργάζομαι ήρθε ένα καινούργιος διευθυντής (η εταιρεία πουλήθηκε σε άλλη πολυεθνική). Για να πω την αλήθεια φοβήθηκα ότι μπορεί να έπαιρνα πόδι από την εταιρεία μιας και κάθε καινούργιος διευθυντής προσλαμβάνει καινούργια γραμματέα απολύοντας την παλιά.

Δεν έγινε όμως έτσι. Αντιθέτως μάλιστα ο καινούργιος έδειχνε σαν να ενδιαφερόταν για μένα παραπάνω από ότι έπρεπε. Το περίεργο όμως ήταν ότι είχα αρχίσει να προσέχω και εγώ τον εαυτόν μου πολύ περισσότερο από ότι έκανα μέχρι εκείνη την στιγμή. Πρόσεχα τι θα φορέσω, καθόμουν αρκετή ώρα εμπρός στον καθρέπτη μου προσέχοντας το μακιγιάζ μου. Έπιασα μάλιστα τον εαυτόν μου να μην ενδιαφέρετε τόσο πολύ όπως θα έκανα παλιά για την μελέτη του παιδιού. Πολλές φορές μάλιστα και ενώ η μικρή μου κόρη μου έλεγε το μάθημα της για να την ακούσω, εγώ είχα αφαιρεθεί και σκεφτόμουν τον γοητευτικό προϊστάμενο μου. Προσπάθησα αρκετές φορές να μαλώσω τον εαυτόν μου για τις σκέψεις μου αυτές, αλλά αμέσως μετά προσπαθούσα να τον δικαιολογήσω.

Ο προϊστάμενος μου όσο περνούσαν οι μέρες γινόταν όλο και πιο διαχυτικός μαζί μου φορτώνοντας με κολακευτικά λόγια. Μια μέρα μου ζήτησε να πάμε μαζί για φαγητό μόλις θα σχολνούσαμε από το γραφείο. Δεν δέχτηκα, του είπα ότι δεν έπρεπε να ξεχνάει ότι ήμουν μια παντρεμένη γυναίκα και με παιδί, είχα τονίσει την λέξη παιδί. Έτσι για αρκετούς μήνες σταμάτησε να με ενοχλεί. Τώρα όμως είχε αρχίσει να μου λείπει το καθημερινό του «πείραγμα», αυτό με έκανε να είμαι συνεχώς τεντωμένη.

Έτσι μια μέρα στις αρχές του 2007 έπρεπε να μείνω μαζί του μέχρι αργά το βράδυ για να τελειώσουμε κάποιες καταστάσεις. Τηλεφώνησα στον άντρα μου και του είπε να ετοιμάσει εκείνος φαγητό για το παιδί και ότι θα γυρνούσα στο σπίτι κατά τις εννιά με εννιά και μισή. Όταν πια είχε φύγει όλο το προσωπικό της εταιρείας, εκείνος (ο διευθυντής) παρήγγειλε κάτι πρόχειρο για να φάμε. Αφού φάγαμε, ήπιαμε και από δύο μπίρες, μετά κάτσαμε για λίγο για να πάει κάτω που λένε το φαγητό. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν πήγε μόνο κάτω το φαγητό, αλλά και κάτι άλλο.
Καθόμουν απέναντι του στο γραφείο. Δεν είχα προσέξει ή μπορεί και να το είχα κάνει και επίτηδες, ότι έτσι όπως καθόμουν σταυροπόδι, η φούστα μου είχε σηκωθεί πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να έχει καρφώσει τα μάτια του στις μακριές (είναι η αλήθεια) γάμπες μου και στα αδύνατα μπούτια μου, έως ότου τον άκουσα να μου λέει. —Θεέ μου Μαρίνα, πόσο όμορφη και πολύ γυναίκα είσαι. Τυχερός αυτός ο άντρας που σε έχει στο κρεβάτι του. Πω–πω έχω πάθει μαζί σου και δεν ντρέπομαι που το λέω. Ω, Μαρίνα και εγώ είμαι παντρεμένος, αλλά με νευριάζει αυτός ο δισταγμός σου, αυτά τα ταμπού σου που είμαι σίγουρος ότι τα κουβαλάς από την γιαγιά και την μάνα σου. Οι περισσότερες γυναίκες ενώ θέλετε να χαρείτε τον έρωτα διστάζετε γιατί;
Δεν ήξερα τι και πώς να του απαντήσω. Ήταν τόσο γοητευτικός, ήθελα τόσο πολύ να με πάρει στην αγκαλιά του, να με σφίξει με τα μπράτσα του και να κάνουμε έρωτα εκεί επί τόπου, μέσα στο γραφείο και εκείνη την ώρα άρχισα να σκέφτομαι: «…ναι εμπρός, έλα, άρπαξε με και δεν θα σου αντισταθώ, εμπρός κάντο, μόνο σε παρακαλώ ότι είναι να κάνεις κάντο τώρα…», έτσι σκεφτόμουν.

Δεν είχα προλάβει να τελειώσω τις σκέψεις μου, λες και τις κατάλαβε, λες και διάβαζε το μυαλό μου. Σχεδόν χωρίς να τον δω ήρθε από πάνω μου, με έπιασε από το σαγόνι, μου σήκωσε το κεφάλι και κόλλησε τα καλογραμμένα χείλια του στα δικά μου. Έβαλα την γλώσσα μου μέσα στο στόμα του και εκείνος την δικιά του μέσα στο δικό μου. Οι γλώσσες μας έψαχναν απεγνωσμένα το ταίρι τους, τα χέρια του χώθηκαν στο άνοιγμα της μπλούζας μου και άρχισαν να χαϊδεύουν τα βυζιά μου και τις ρόγες μου είχαν γίνει σκληρές σαν πέτρα. Για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια αισθάνθηκα το μουνί μου να γίνετε μούσκεμα. Είχα οργασμό εκεί πάνω στην δερμάτινη, μεγάλη πολυθρόνα και μια μεγάλη επιθυμία που δεν δίστασα να την πραγματοποιήσω χωρίς κανένα δισταγμό ή αναστολή.

Έτσι όπως στεκόταν όρθιος και εγώ στην πολυθρόνα και καθώς ανταλλάσσαμε μπόλικα σάλια μεταξύ μας, άπλωσα τα χέρια μου και του κατέβασα το φερμουάρ του παντελονιού του. Ύστερα χωρίς να κοιτάω, έχωσα το χέρι μου μέσα από το μποξεράκι του και άρχισα να πιάνω το ζεστό και λίγο ιδρωμένο από την καύλα του καυλί του, μέχρι που κατάφερα με την βοήθεια του (κατέβασε το παντελόνι και μαζί με αυτό το μπόξερ του). Τώρα είχα τον πούτσο μπροστά στο στόμα μου. Τον άρπαξα και τον έχωσα όσο πιο βαθιά μέσα στο στόμα μου μπορούσα. Εκείνος έσκυψε λίγο ακόμα και έχωσε το χέρι του κάτω από την φούστα μου, αισθάνθηκα να κάνει μια διαδρομή στο εσωτερικό του καλσόν μου και ύστερα να τραβάει προς τα δεξιά το μικρό μου βρακάκι, μέχρι που το ζεστό του χέρι άρχισε να «κολυμπάει» μέσα στα υγρά μου μουνόχειλα ενώ μου ψιθύριζε.
—Είσαι καυλωμένη μανάρι μου. Κάτσε να σου τα ρουφήξω και όταν είναι να τελειώσω μου ρουφάς και τα δικά μου.
Μου έβαλε τα πόδια να ακουμπήσουν δεξιά και αριστερά στα μπράτσα της πολυθρόνας. Μου κατέβασε το καλσόν, έβγαλε το βρακάκι μου και όρμησε να ρουφήξει όλα μου τα υγρά που είχαν αρχίσει να μου φεύγουν ακόμα και πάνω στην δερμάτινη πολυθρόνα δημιουργώντας μια μικρή λιμνούλα ανάμεσα στα πόδια μου. Τώρα πια είχα αφεθεί στα χέρια του χωρίς να προβάλω καμιά αντίσταση. Επιτέλους είχα πάψει να σκέφτομαι το παιδί μου ή τον άντρα μου. Ζούσα το απόλυτο πάθος, εκεί μέσα στο γραφείο.

Σηκώθηκε όρθιος, πέταξε κάτω ότι υπήρχε πάνω στο γραφείο, μετά με σήκωσε από την πολυθρόνα, με ξάπλωσε πάνω στο γραφείο. Άνοιξα τα μπούτια μου σαν πουτάνα και περίμενα να χωθεί μέσα μου. Μόλις αισθάνθηκα τον σκληρό πούτσο του να μπαίνει βαθιά μέσα μου και τα αρχίδια του να μου κτυπάνε την βάση του κώλου μου άφησα τους οργασμούς μου να μου μουδιάσουν κάθε πτυχή του κορμιού μου.
Επί δέκα λεπτά όργωνε την μήτρα μου και μου φιλούσε τις γάμπες καθώς τις είχε ακουμπισμένες στους φαρδιού ώμους του. Ξαφνικά τον άκουσα να φωνάζει «…θα χύσω, δεν αντέχω άλλο, χύνω…», τότε ήταν που του φώναξα: «…κράτα καύλα μου, δώστα μου στο στόμα, θέλω να πάρω την γεύση σου…». Βγήκε από μέσα μου, σηκώθηκα και το πήρα στο στόμα, άφήσα τα πρώτα χύσια να μου πασαλείψουν τα μαλλιά και το πρόσωπο και μετά τον έχωσα όλο μέσα στο στόμα μου καταπίνοντας τα υπόλοιπα χύσια. Το βράδυ πια και μετά από άλλα δύο γαμήσια επέστρεψε στο σπίτι και ο άντρας μου δεν κατάλαβε τίποτα. Με τον διευθυντή μου συνεχίζουμε να κάνουμε έρωτα όποτε και όπου μπορούμε, βέβαια τώρα πια τον ακολουθώ στα ξενοδοχεία, είμαστε και οι δύο παθιασμένοι ο ένας για τον άλλον, αλλά ούτε εγώ ούτε και εκείνος θέλουμε να καταστρέψουμε τις οικογένειες μας, απλά σπάμε την ρουτίνα του γάμου μας.

Click here for more!