Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι αληθινή. Αφαιρώ μόνο τα ονόματα και τις τοποθεσίες που διαδραματίζεται η ιστορία.

Ήμουν στους τελευταίους μου μήνες που υπηρετούσα στο Ναυτικό. Ήμουν γενικά τυχερός με την θητεία μου γιατί ήμουν σε πολύ καλές υπηρεσίες. Παρόλο που ήμουν μακριά από το σπίτι μου, σε παραμεθόριο νησί, πέρασα εκπληκτικά.

Το καλοκαίρι του 2002 λοιπόν, έτυχε η κοπέλα μου να έρθει για κάποια δουλειά στο νησί που υπηρετούσα. Δεν μπορούσαμε φυσικά να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη και να μην βρεθούμε. Την ημέρα που βρεθήκαμε, πήρα άδεια για να πάω να την βρω. Είχα και την γιορτή μου εκείνη την ημέρα. Βρέθηκα λοιπόν με την Τ στην πόλη.

Όταν την είδα έτρεξα και την αγκάλιασα σφικτά. Φορούσε ένα μικροσκοπικό φορεματάκι λευκό. Με το μαυρισμένο σώμα της έκανε πολύ ωραία αντίθεση. Αφού καθόμασταν αρκετή ώρα αγκαλιασμένοι στην μέση του δρόμου αποφασίσαμε να πάμε πρώτα για φαΐ. Πήγαμε σε ένα ψιλικυριλέ εστιατόριο και καθίσαμε να φάμε. Μόλις παραγγείλαμε και λέγαμε διάφορα, η Τ μου πέταξε ότι δεν φορούσε εσώρουχο. Στην αρχή δεν την πίστευα και νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Μου λέει όμως «βάλε το χέρι σου διακριτικά και δες». Χαμηλώνω με τρόπο το χέρι μου κάτω από το τραπέζι, το βάζω ανάμεσα στα μπούτια της Τ και αισθάνομαι ένα δροσερό, ξυρισμένο και μουσκεμένο μουνάκι.

Τρελάθηκα. Γενικά η Τ είναι ψιλοντροπαλή και δε πίστευα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Δε μπορούσα να πάρω το χέρι μου από το μουνάκι της. Το ακουμπούσα και το δάκτυλό μου βρεχότανε από τα υγρά της. Την βασάνισα λίγο και με βία κρατήθηκε να μην βογκήξει. Μου είπε να βγάλω το χέρι μου γιατί θα φώναζε από καύλα. Της έκανα το χατίρι και το έβγαλα προς στιγμή. Στην συνέχεια συζητάγαμε διάφορα, όταν πάλι μου πέταξε «Μωρό μου έτσι που χτυπάει ο αέρας το μουνάκι μου, καυλώνω πολύ. Νιώθω ότι θα τρέξουν στα μπούτια μου τα υγρά μου και θα με καταλάβει ο κόσμος». Με αποτελείωσε! «Που θα με πας μετά να πηδηχτούμε;» Με ρώτησε. «Το μόνο μέρος που μπορούμε να πηδηχτούμε με σχετική ασφάλεια, είναι η μικρή παραλία πίσω από το δασάκι» της είπα. Συνεχίσαμε γρήγορα το φαΐ και το μόνο που σκεφτόμαστε ήταν το τι θα επακολουθούσε μετά. Μετά το φαΐ πήγαμε να πιούμε και ένα ποτάκι, για να πάει λίγο αργά και να αραιώσει ο κόσμος.

Στο μπαράκι συνεχίστηκε η «τυραννία» μου συνεχίστηκε. Καθόμασταν σε ένα τραπέζι λίγο απομακρυσμένο και σκοτεινό και έτσι μπορούσαμε να παίξουμε λίγο. Η Τ άνοιξε τα πόδια της λίγο για μα διευκολύνει. Έβαλα πάλι το χέρι μου κάτω από το κοντό φόρεμα για να πιάσω πάλι το υπέροχό της μουνάκι. Ήταν πάλι πλημμύρα. Το δάκτυλό μου πότε έπαιζε με την κλειτορίδα της, πότε βυθιζότανε μέσα στο μουσκεμένο μουνάκι. Η Τ μου χάιδευε τον πούτσο πάνω από το παντελόνι μου, που είχε γίνει πολύ σκληρός.
Συνέχισα να της παίζω το μουνάκι ενώ αυτή είχε βάλει πάνω στα πόδια της την τσάντα της και την ζακέτα της. Δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει τίποτα. Ούτε η γκαρσόνα που ήρθε να μας φέρει τα breezer κατάλαβε τίποτα. Η Τ δαγκώθηκε για να μην φωνάξει από καύλα. Δεν πήγαινε άλλο. Πίνουμε τα ποτά μας γρήγορα και βουρ για την παραλία.

Για καλή μας (πολύ καλή θα έλεγα) τύχη, δεν υπήρχε ψυχή στη παραλία εκείνη την στιγμή. Αλλά ούτε και φως, εκτός από ένα αυγουστιάτικο φεγγάρι. Μόλις καθίσαμε στην άμμο αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Τα χέρια μου ταξίδευαν σε όλο της το κορμί το ίδιο και τα δικά της. Ήμουν πολύ ερεθισμένος, την ήθελα πολύ. Το χέρι μου ξαναχώθηκε από κάτω της. Τώρα δε φοβόμουν μην μας δει κανείς. Της χάιδευα με πολύ μαεστρία το μουνάκι και αυτή είχε πλέον αφεθεί στα χέρια μου και είχε χαλαρώσει. Το μουνάκι της ήταν σαν μικρή βρυσούλα! Η Τ βογκούσε από καύλα.

Την βάζω να κάτσει ανάσκελα με την πλάτη στα βότσαλα. Της ανέβασα λίγο το φόρεμα και μέσα στο φως του φεγγαριού έλαμψε το υγρό μουνάκι της. Επιτέλους είχα μπροστά μου αυτό που επιθυμούσα όλο το βράδυ. Ένα υπέροχο μουνάκι έτοιμο να το γλύψω και να το χαρώ. Άρχισα να την γλύφω με πολύ πάθος. Σε κάθε χτύπημα της γλώσσας μου στην κλειτορίδα της τιναζότανε σαν να την χτυπούσε ρεύμα. Η στάση όμως που είχαμε δεν βόλευε γιατί την πονούσε η πλάτη της. Για ακόμα καλύτερη τύχη όμως, στην άκρη της παραλίας είχε ένα από τα ξύλινα τραπεζάκια � καρέκλες του δήμου (αυτά που είναι για πικνίκ κλπ).

Πάμε εκεί, κάθομαι εγώ στο κάθισμα και η Τ ξάπλωσε ανάσκελα μπροστά μου με τα πόδια της πάνω στους ώμους μου. Τώρα μπορούσα να της κάνω γλυφομούνι πιο εύκολα. Και άρχισα πάλι το έργο μου. Η Τ τα είχε παίξει. Μου πίεζε το κεφάλι μου πάνω στο μουνάκι της. Μετά από αρκετό γλείψιμο, σηκώθηκα και κατέβασα λίγο το παντελόνι μου. Ο πούτσος μου πετάχτηκε με μιας σκληρός μόλις κατέβασα και το εσώρουχό μου. Η Τ ανασηκώθηκε και ήρθε και πήρε την θέση μου στο κάθισμα. Άρχισε τότε να μου παίρνει ένα εκπληκτικό τσιμπούκι. Έγλειφε όλο το μήκος του πούτσου μου και επικεντρωνόταν στο κεφαλάκι. Ένιωθα και εγώ πολύ καύλα. Το κεφάλι της Τ ανεβοκατέβαινε γρήγορα στον άξονα της πούτσας μου. Δεν άντεχα άλλο, δεν ήθελα να χύσω έτσι μόνο με τσιμπούκι.

Έβαλα πάλι την Τ να κάτσει ανάσκελα πάνω στο τραπέζι. Ήρθα μπροστά της, της σήκωσα λίγο το φόρεμα και ακούμπησα την πούτσα μου πάνω στα υγρά μουνόχειλα. Την βασάνισα λίγο, βάζοντας 1-2 εκατοστά από την πούτσα μου στο τέλειο μουνάκι της και μετά το έβγαζα. «Γάμησέ με σε παρακαλώ» σχεδόν εκλιπαρούσε. Χωρίς να το περιμένει κάνω μια κίνηση και βυθίζομαι όλος μέσα στο μουνάκι της. Έβγαλε μια κραυγή καύλας.

Στην αρχή έμπαινα και έβγαινα σιγά και απαλά. Μετά άλλαξα το ρυθμό μου και την πήδαγα γρήγορα. Από την πολύ καύλα όμως μου ερχότανε να χύσω. Έτσι χαμήλωνα ρυθμούς χωρίς όμως να σταματάω ποτέ να μπαινοβγαίνω από το υπέροχο μουνάκι της. Μετά από λίγα λεπτά ένιωσα την Τ να σπαρταράει από καύλα. Φώναζε και έχυνε πάνω στον πούτσο μου πιάνοντας τον κώλο μου σφικτά και φέρνοντάς τον σφικτά πάνω της για να μπω όσο το δυνατόν πιο μέσα της. Μου λέει τότε «Χύσε με παντού πουτσαρά μου». Σταμάτησα να κρατιέμαι , της σήκωσα γρήγορα το φόρεμα κι άλλο για να μην το λερώσω, κράτησα σφικτά το καυλί μου και το κατεύθυνα πάνω στο μουνάκι της Τ.

Άρχισα να χύνω με πολύ δύναμη και μεγάλη ποσότητα. Ήταν εκπληκτικό γαμήσι. Είχα να βρεθώ με την κοπέλα μου πάνω από 2 μήνες και τα έδωσα όλα. Για να καθαριστούμε από τα υγρά μας και να χαλαρώσουμε, κάναμε και μια βουτιά στην τέλεια θάλασσα, γυμνοί, κάτω από το φως του φεγγαριού! Την επόμενη μέρα, μπήκα μέσα στην μονάδα μου λίγο πριν έρθει ο προϊστάμενος και έτσι γλίτωσα από κατσάδα. Από τότε, με κάθε ευκαιρία που της δίνεται η Τ δεν φοράει εσώρουχο και κάθε φορά που το κάνει αυτό με τρελαίνει γιατί μου θυμίζει εκείνη τη βραδιά.

Click here for more!