Γεια σε όλους. Καταρχήν συγχαρητίρια για της Ερωτικές Ιστορίες. Θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ μία εμπειρία μου μαζί σας σαν ανταπόδωση για τις ωραίες στιγμές που μου έχουν χαρίσει οι ιστορίες που διαβάζω εδώ.

Πρίν από 5 χρόνια ζούσα σαν φοιτητής στην Αγγλία και σπούδαζα. Παράλληλα δούλευα και ως Bar-Man σε ένα Night Club της πόλης που ζούσα. Εκεί δούλευαν και πολλές χορεύτριες στον τρίτο όροφο του Club. Όπως καταλαβαίνετε η μία καλύτερη από την άλλη, αλλά ιδιαίτερα μία 40άρα η Lorrie ήταν το κάτι άλλο. Ήταν μισή Γαλλίδα, μισή Ιταλίδα, γύρω στο 1.75, λεπτή με όχι πολύ μεγάλο στήθος, αλλά υπέροχο κώλο.

Κάθε βράδι μετά από την δουλειά γύρω στις 3 το πρωί (εκεί κλείνουν νωρίτερα τα Club από ότι εδώ) καθόμασταν όλο το προσωπικό και πίναμε ένα ποτό πριν φύγουμε.

Την Lorrie την γούσταρε όλο το αντρικό προσωπικό αλλά όλοι κόλωναν να κανουν εστω και μια προσπάθεια μαζί της λόγω του ότι ήταν τόσο εντυπωσιακή.

Ένα Σάββατο βράδι λοιπόν καθώς καθόμασταν όλοι και πίναμε τα ποτάκια μας μετά τη δουλειά 2 άλλα παιδιά δίπλα μου συζητούσαν και έλεγαν ότι θα ήθελαν πολύ να την γαμήσουν, αλλα κόλωναν να της κολήσουν κλπ. Επενέβησα εγω λοιπόν στη συζητηση τους και τους είπα να μην λένε βλακείες και να πάνε. Μου απάντησαν λοιπόν ότι γιατί δεν πάω εγω αφου το παίζω τόσο έξυπνος;

Ο κύβος ερρίφθει είπα μέσα μου, και παρόλο που και εγω κόλωνα πήγα κε έκατσα δίπλα της και της έπιασα την κουβέντα. Σιγά σιγά αφού είδα ότι γούσταρε από τις απαντήσεις της, το χόντρυνα λίγο λέγοντας της ότι, εδώ θα κλειδώσουμε σε λίγο και άλλο μαγαζί ανοιχτό τέτοια ώρα δεν υπάρχει, οπόυε αν θέλεις έλα από το σπίτι να πιούμε κανα ποτάκι. Αμέσως αυτή δέχτηκε, και μετα από κανα 10λεπτο φύγαμε με το αυτοκινητό μου. Τα 2 άλλα παιδια κοιτούσαν όλο έκπληξη και πιστεύω πως έβριζαν την τύχη τους, αλλά αισθάνθηκα καθώς φέυγαμε και πολλά άλλα μάτια από το προσωπικό να μας κοιτάνε.

Μετά από κανα 10λεπτο φτάσαμε στο σπίτι και πήγαμε κατευθείαν στο δωματιο μου.
Έβαλα μουσική και της έιπα ότι πάω να φέρω 2 ποτά. Στο Σπίτι έμεναν και άλλα 2 άτομα συμφοιτητές μου και από ότι κατάλαβα από την υσηχία κοιμόντουσαν και οι 2. Γυρίζω λοιπόν στο δωμάτιο και τι να δω!!! Είχε βγάλει το Top που φορούσε και είχε μείνει με το σουτιέν και τη φουστίτσα που φόραγε. Μου λέει : Σου αρέσει αυτό που βλέπεις; Και πριν προλάβω να απαντησω ή να αφήσω τα ποτα από τα χέρια μου με τραβάει από τη μέση και πέφτουμε και οι 2 (και τα ποτα) στο κρεβάτι. Ήμουν από πάνω της και άρχησα να της γλύφω τις ρώγες και σιγά σιγά κατέβηκα προς τα κάτω. Όσο την άκουγα να βαριανασένει και να βογγάει κάυλωνα περισσότερο. Μετά από κανα 5άλεπτο με ρίχνει ανάσκελα στο κρεβάτι , ξεκούμπωσε το παντελόνι μου, το έβγαλε και αυτό και το μποξεράκι μου και άρχισε να μου κάνει την πιο ωραία πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ.Με δάγκωνε, με έγλυφε , μου τον έπαιζε καθώς δάγκωνε την κοιλιά μου και τις ρώγες μου και εγώ είχα καυλώσει απίστευτα. Μετά από κανα 10λεπτο που περάσαμε έτσι μου λεει, τώρα θέλω να με γαμήσεις, και μόνο που την άκουσα να το λέει αυτό κάυλωσα ακόμα περισσότερο.

Την έριξα στα 4 και μπήκα μέσα την. Ήταν τόσο υγρή και καυτή που αισθανόμουν ότι ήμουν στον παράδεισο. Πρίν περάσει 1 λεπτό μου λέει : από τοκ κώλο θέλω για να το αισθάνομαι περισσότερο. Της σάλιωσα λοιπόν την τρύπα και τον έβαλα μέσα. Δεν έχω ξανα δεί γυναίκα να το απολαμβάνει τόσο και μόνο η σκέψη αυτή με έστελνε. Για να μην τα πολυλογώ τελείωσα μέσα στον κώλο της και ήμουν έτοιμος να παθάνω από την ηδονή.

Όπως είχαμε ξαπλώσει γύρισε και μου είπε: δεν το έχω κάνει με κανέναν από εκει μέσα (ενοούσε την δουλειά) γιατί είναι όλοι κότες και κολώνουν να μου την πέσουν. Τελος πάντων είπαμε και άλλα και μετα κοιμηθήκαμε.

Το αποτέλεσμα αυτής της βραδιάς ήταν ,ενώ δεν ήμουν ο Brad Pit (δεν είμαι και χάλια βέβαια, απλά ένας Normal τύπος), να διαρεύσει το νέο στο μαγαζί και μέσα σε 6 μήνες να έχω πάρει τις περισσότερες από της χορεύτριες.

Ηθικό δίδαγμα; ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΤΕ

Click here for more!