Το όνομα μου είναι Ελένη και είμαι 32 χρονών. Ζω τα τελευταία χρόνια στην Καστοριά όπου μετακόμισα με το αγόρι μου τον Παύλο. Ο Παύλος δουλεύει ως οδηγός σε εταιρία που κάνει εισαγωγές και έτσι λείπει συχνά για μέρες σε δρομολόγια. Μια ημέρα έλαβα ένα email από την Τζένη, την παλιά συγκάτοικο μου κατά τα φοιτητικά χρόνια. Μου έγραφε ότι επιτέλους μετά από χρόνια ανακάλυψε τα ίχνη μου και ότι θέλει να βρεθούμε.


Στην αρχή ταράχτηκα γιατί με την Τζένη εκτός από συγκάτοικοι ήμασταν και ερωμένες. Ήταν η γυναίκα που με μύησε στο λεσβιακό έρωτα. Όταν αργότερα τέλειωσαν οι σπουδές μας χωρίσαμε, εγώ παρέμεινα straight και έκανα σχέση με τον Παύλο.

Η αλήθεια όμως είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν ερωτικά απωθημένα που προσπαθούσα να κρύψω από τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν ήταν λίγα τα βράδια που έβλεπα λεσβιακά όνειρα. Με τον Παύλο δεν είχα κάποιο πρόβλημα στην σχέση μας, όμως στο μυαλό μου είχε φωλιάσει η εμμονή να ξανά βρεθώ μαζί της. Ίσως μια συνάντηση να απομυθοποιούσε αυτό που ένιωθα και να ξανάβρισκα την ηρεμία μου.

Έτσι όταν Ο Παύλος έφυγε για ταξίδι στην Ευρώπη προσκάλεσα την Τζένη για να την φιλοξενήσω. Πήγα και την πήρα από το σταθμό των λεωφορείων και βγήκαμε για φαγητό σε ένα όμορφο ταβερνάκι. Η Τζένη είναι ομορφότερη από ποτέ. Το πρόσωπο της αψεγάδιαστο, το κορμί προκλητικά σέξι. Βλέποντας το στενό φόρεμα που φορούσε διέκρινες τις τέλειες αναλογίες της. Το ίδιο μου είπε και εκείνη ότι με έβρισκε κομψότερη από ποτέ. Ξανθιές και οι δυο τραβούσαμε τα βλέμματα των ανδρών όπως τότε στα φοιτητικά μας χρόνια.

Όταν φτάσαμε σπίτι μόλις έκλεισα την πόρτα δέχθηκα το καυτό φιλί της ανυπόμονης φίλης μου. Τα δευτερόλεπτα αμηχανίας διαδέχτηκε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο που διάλυσε κάθε αμφιβολία για το τι θα επακολουθούσε στη συνέχεια.

Την οδήγησα στην κρεβατοκάμαρα όπου αρχίσαμε βιαστικά να γδύνουμε η μια την άλλη. Την έριξα στο κρεβάτι. Το σώμα της λείο και απαλό δέχτηκε τα αχόρταγα χείλη μου που βάλθηκαν να γευθούν ξανά την γεύση του κορμιού της. Ξεκίνησα από το πλούσιο στήθος της, πέρασα στην κοιλιά και κατέληξα ανάμεσα στα πόδια. Όταν η γλώσσα μου άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της, η Τζένη αναστέναξε καυλωμένη.

Με τα κορμιά μας πλάι πλάι σε στάση 69 γλείφαμε η μια την άλλη ανταλλάσσοντας ηδονή και πάθος. Η επιδέξια γλώσσα της άφησε το μουνάκι μου και άρχισε να περιεργάζεται την ροζ κωλοτρυπίδα μου. Κύματα ηδονής πλημμύρισαν κάθε ίνα του κορμιού μου, που παραδόθηκε στις αχόρταγες ορέξεις της.

Μετά από δυο ώρες απίστευτα γλειφομούνια η Τζένη σηκώθηκε από το κρεβάτι και έβγαλε από την βαλίτσα της ένα sex toy με περίεργο σχήμα.

«Τι δονητής είναι αυτός;» την ρώτησα.

«Είναι ο Feeldoe, ένας νέος τύπος δονητή που έχει ξετρελάνει όλες τις λεσβίες»

«Δηλαδή»

«Έχει σχήμα που ταιριάζει καλύτερα στην ανατομία της γυναίκας. Είναι δονητής σε σχήμα γωνία που το ένα μέρος μπαίνει και εφαρμόζει τέλεια στο μουνί αυτής που το χρησιμοποιεί και το υπόλοιπο μοιάζει σαν αληθινό ανδρικό όργανο».

Το τοποθέτησε στο μουνί της και το υπόλοιπο εξείχε λες και η Τζένη απέκτησε ξαφνικά πούτσο. Η έλλειψη λουριών έδινε μια απόλυτα φυσική αίσθηση.

Εγώ όρμηξα και άρχισα να το ρουφάω και να το γλύφω. Μετά από μερικά λεπτά με γύρισε στα τέσσερα και βύθισε το σκληρό εργαλείο στο αχόρταγο μουνάκι μου. Με αργές κινήσεις στην αρχή και πιο άγριες στην συνέχεια η Τζένη ακούραστα ξέσκιζε την καυτή μου τρύπα.

Τέτοια πούτσα δεν έφαγα από κανένα άνδρα, το εργαλείο είναι φοβερό. Τελείωσα σφαδάζοντας με απίστευτους σπασμούς.

Όταν συνήλθα αγκάλιασα σφιχτά την Τζένη πεπεισμένοι πλέον ότι η ζωή μου της ανηκε.


Click here for more!