Με την γυναίκα μου αποφασίσαμε ότι θα κάνουμε την δική μας ζωή τώρα που τα παιδιά έχουν κάνει την δική οικογένεια και έχουν φύγει από το σπίτι. Έχουμε μεγάλο κύκλο από φίλους και συχνά οργανώνουμε συναθροίσεις για διασκέδαση, χαρτιά, κλπ.
 
 Σεξουαλικά, δεν έχουμε ταμπού. Μεταξύ μας κάνουμε τα πάντα. Δεν έχουμε απατήσει ο ένας τον άλλο. Τουλάχιστο εγώ στα 28 χρόνια γάμου ,επειδή ήμουν ικανοποιημένος δεν την έχω απατήσει. Νομίζω (!) και αυτή φέρθηκε εντάξει. Η ιδέα που βάλαμε στο τραπέζι ήταν απλή. Θα προκαλούμε άλλα γνωστά μας ζευγάρια ή άτομα (διακριτικά φυσικά) σε ερωτικές περιπέτειες. Συνειδητά πήραμε την απόφαση ότι θα κάνουμε έρωτα και με άλλα άτομα, αναλόγως της περίπτωσης. Αφού συμφωνήσαμε τις αρχές, είπαμε να προχωρήσουμε για να δούμε τι θα γίνει.
 
 Παρεμπιπτόντως, εγώ είμαι ο Γιώργος, 50 χρονών, 1.80 ύψος, καλογυμνασμένος (γυμναστήριο και κολύμπι ,κυρίως για διατήρηση της αντοχής μου). Η γυναίκα μου, η Ελένη, 47 χρονών, 1.70 ύψος, 67 κιλά, με πλούσιο στήθος και καλοδιατηρημένη. Με αρκετά ζευγάρια και εργένηδες φίλους, αστειευόμαστε, πολλές φορές προκλητικά, περί sex. Τις προάλλες έλεγε στους Νίκο και Αγγέλα ότι κάνει sex σχεδόν κάθε νύκτα μαζί μου και για να με κρατά σε φόρμα μου κάνει μασάζ με ειδικά λάδια που ερεθίζουν. Όταν η Αγγέλα ζήτησε λίγο λάδι, της έδωσε σε μπουκαλάκι σκέτο baby lotion. Μάταια φυσικά η Αγγέλα έτριβε τον Νίκο. Η πρώτη κρούση έγινε στον Νίκο. Μια βραδιά που οργανώσαμε σουβλάκι πάρτι, η γυναίκα μου ντύθηκε προκλητικά. Οι κουβέντες και οι κινήσεις της απέναντι στον Νίκο ήταν προκλητικές. Τον παρότρυνε να πίνει κρασί, να απαντά σε καυτά ερωτήματα κλπ. Σε κάποια στιγμή η γυναίκα μου έσκυψε σκόπιμα να πάρει κάτι από ένα ερμάρι, ξέροντας ότι ο Νίκος είναι από πίσω της. Ο Νίκος , ανήξερος, κτύπησε στα κωλομέρια της. Αυτή γυρνώντας του λέει «Νίκο μου σε βλέπω ευδιάθετο. Κτύπησες πουθενά?» Και προχωρώντας άπλωσε το χέρι της για να δει τάχατε αν πονούσαν τα γεννητικά του όργανα.

Η νύκτα κύλησε έτσι, προκαλώντας διάφορα συμβάντα. Την επομένη ο Νίκος πήρε τηλέφωνο την γυναίκα μου για να πιούνε καφέ. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την προηγούμενη νύκτα. Τότε η γυναίκα μου βρήκε την ευκαιρία να τον κάνει να νοιώσει πιο ελεύθερα, πιο άνετα κλπ. Με λίγα λόγια «Το νερό μπήκε στο αυλάκι» που λέει και η παροιμία. Ο Νίκος ξεθάρρεψε και τις επόμενες συνέχισαν να πίνουν τον καφέ τους ώσπου ο φίλος μας γλυκάθηκε. Προχώρησαν δε και όρισαν την πρώτη τους συνάντηση την Παρασκευή , αν θυμούμαι καλά γύρω στα μέσα Οκτωβρίου στις 7:00 το απόγευμα . Τη νύκτα εκείνη η γυναίκα του Γιώργου βγήκε με φίλες της για φαγητό.

Ο Νίκος είναι 47 χρονών 1.75 ύψος με καλά γεμάτη κοιλιά, και βάρος γύρω στα 110 κιλά. Αρκετά τριχωτός σε όλο το σώμα. Η Αγγέλα δε , κοντή, 1.55 ύψος και γύρω στα 50 κιλά. Θα μου πείτε γιατί διαλέξαμε τον Νίκο? Η θεωρία μας ήταν να προσεγγίζουμε όποιους φίλους θεωρούμε εύκολη λεία και να μην βλέπουμε ωραία κορμιά και όλα τα λοιπά.

Εμείς βάλαμε μια κασέτα πορνό στο βίντεο και αράξαμε γυμνοί στον καναπέ πίνοντας το ποτό μας. Στις 7:00 ακριβώς κτυπάει το κουδούνι και αφού βεβαιώθηκα ότι ήταν ο Νίκος, άνοιξα την κυρίως πόρτα. Η έκπληξη του ήταν μεγάλη βλέποντας με γυμνό. Σηκώθηκε αμέσως η γυναίκα μου και τραβώντας τον από το χέρι τον κάλεσε μέσα. Με δυο λόγια του εξήγησε το όλο σκηνικό, προσφέροντας του και ένα ουίσκι. Τα πήρε όλα από την θετική πλευρά. Με δυο γουλιές κατάπιε το ουίσκι και προχώρησε για δεύτερο και τρίτο. Η γυναίκα μου ήδη του έβγαλε το παντελόνι και του χούφτωσε την πούτσα. Στημένη στα τέσσερα της του έπαιρνε τσιμπούκι. Εγώ έβαλα το κεφάλι μου στα πόδια της και της έγλυφα το μουνί. Ο Νίκος άρχισε να καυλώνει.. Οι τρίχες ήταν πλούσιες παντού. Τα αρχίδια και η μισή του πούτσα ήταν γεμάτη από μαύρες τρίχες. Ούτε πίθηκος να ήταν ο φίλος μας.

Σε κάποια στιγμή η γυναίκα μου σηκώθηκε και έφερε βούρτσα και άρχισε να του χτενίζει τα αρχίδια και τη πούτσα. Αυτό άλλαξε εξ ολοκλήρου το κλίμα. Γελάσαμε ,αστειευτήκαμε, χαλαρώσαμε. Η γυναίκα μου έκανε διάφορα σχόλια και συγκρίσεις για τα κορμιά μας και τις πούτσες μας. Τον ρώτησε ακόμη τι στάση προτιμά δεδομένου ότι η κοιλιά του εξείχε αρκετά. Η πούτσα του γύρω στα 17 εκατοστά , μικρή σε σύγκριση με τη δική μου που φθάνει τα 24 εκατοστά.

Ο Νίκος μας εκμυστηρεύτηκε ότι πάντα πέφτει ανάσκελα και η Αγγέλα τον καβαλικεύει, έτσι έχει την ευχέρεια να μαλάσσει και να βυζάνει τα βυζιά της. Έτσι και έγινε, ανέβηκε πάνω του η γυναίκα μου, και άρχισε να κουνιέται ως σαν να έκανε ιππασία. Το έκαναν για αρκετή ώρα. Εγώ τους παρακολουθούσα ακονίζοντας την πούτσα μου. Ακολούθως όπως ήταν ανάσκελα ο Νίκος, στήθηκε στα τέσσερα της από πάνω του και μου υπόδειξε ότι ήρθε η σειρά μου. Το σκηνικό ήταν πολύ ερεθιστικό , ο Νίκος ούρλιαζε από ευχαρίστηση. Εγώ την πηδούσα ασταμάτητα. Σε κάποια φάση κτύπησε το κινητό του Νίκου.

Σταμάτησα και του το έφερα αφού δεν ήταν δυνατό να σηκωθεί να το πάρει. Άρχισε να μιλά, ενώ εγώ ξαναμπήκα μέσα της αυτή την φορά από τον κώλο. Η γυναίκα μου ούρλιαξε, πράγμα που ακούστηκε στο τηλέφωνο. Η Αγγέλα, αυτή ήταν στη γραμμή , άκουσε τα βογκητά και όπως ήταν φυσικό ρωτούσε τον Νίκο τι γίνεται. Πήρε το τηλέφωνο η γυναίκα μου και την προσκάλεσε στο σπίτι για ποτό. Υποσχέθηκε ότι γύρω στις 10:00 θα ερχόταν.

Ο Νίκος εν τω μεταξύ έχυσε όπως ήταν ανάσκελα. Εγώ συνέχισα και σε λίγο έχυσα στο κώλο της γυναίκας μου και στην κοιλιά του Νίκου. Σκουπιστήκαμε και μείναμε γυμνοί. Τσιμπήσαμε κάτι και περιμέναμε την Αγγέλα.

Η έκπληξη της ήταν μεγάλη όταν της άνοιξε την πόρτα η γυναίκα μου. Βλέποντας μας γυμνούς και ακούγοντας την υπόθεση, τα έβαλε με τον Νίκο. Βρήκε όμως το συμβάν ενδιαφέρον και γυρνώντας στο Νίκο του λέει. «Θα δω τώρα πόσες δυνάμεις έχετε. Θέλω να γαμηθώ και εγώ. Ειδικά από τον Γιωργάκη. Από ότι βλέπω έχει αρκετά προσόντα». Οι εξελίξεις βγήκαν πέραν των προσδοκιών μας. Εγώ ήμουν ήδη έτοιμος. Πήρα την Αγγέλα στον διπλανό καναπέ και άρχισα να της γλείφω το μουνί. Η γυναίκα μου και ο Νίκος αποφάσισαν να μην συμμετέχουν.

Παρακολουθούσαν τηλεόραση. Τα μάτια τους όμως ήταν καρφωμένα πάνω μας. Το μικροσκοπικό της στήθος, το μουνί της ήταν έρμαιο στα χέρια μου. Της έβαλα δύο δάκτυλα στο μουνί της και ένοιωσε τόση ηδονή που δεν κρατιόταν. Πήρε την πούτσα μου στο στόμα της και τραβώντας την πέτσα πάνω κάτω βογκούσε σαν αγρίμι φωνάζοντας «Νίκο, έλα μαλάκα να δεις πούτσα». Την γύρισα στα τέσσερα και την κάρφωσα στο μουνί. Ακολούθως την πήρα στα χέρια μου και την γαμούσα στέκοντας. Μη συνηθισμένη σε διαφορετικές στάσεις ,τρελάθηκε από την ηδονή. Στο τέλος με έβαλε ανάσκελα και εκάθησε όπως ήταν μαθημένη. Δεν ήταν σε θέση όμως να καθίσει ολοκληρωτικά λόγω του μεγέθους της πούτσας μου. Φώναζε δε «χύσε γαμιά μου χύσε». Εγώ δεν ήμουν έτοιμος να χύσω και επιπρόσθετα ήθελα να τη πηδήξω από τον κώλο, κάτι που δεν έκανε ο Νίκος μέχρι εκείνη την ημέρα. Την γύρισα στα τέσσερα και άλειψα την πούτσα μου με βαζελίνη.

Έβαλα βαζελίνη και στη κωλοτρυπίδα της και με τα δάκτυλα μου την έτριβα για να χαλαρώσει. Ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν δύσκολο εγχείρημα αλλά το ήθελα πολύ. Η ίδια δε ρωτούσε τον Νίκο « Να δοκιμάσω αγάπη μου. Τι λες?» Εγώ δεν βιαζόμουν και την παρότρυνα να μην χάσει την ευκαιρία, ώσπου σιγά  σιγά άρχισα να σπρώχνω την πούτσα μου στο κώλο της. Τα βογκητά που έβγαζε ήταν το κάτι άλλο. Πονούσε άλλα δεν έκανε πίσω. Αφού κατάφερα να εισχωρήσω αρκετά , άρχισα να κουνιέμαι μπροστά  πίσω όσον πιο ρυθμικά μπορούσα. Δεν άντεξα όμως άλλο και αφού βγήκα απότομα , την γύρισα ανάσκελα και της έχυσα στο στήθος και στα μούτρα.

Με την βοήθεια μου σηκώθηκε αλλά δεν μπορούσε να περπατήσει. Σκουπίστηκε και ξάπλωσε στον καναπέ πάνω στα πόδια του Νίκου διότι ούτε να καθίσει ήταν δυνατό. Με ευχαρίστησε όμως διότι όπως έλεγε «θα πέθαινε και δε θα γαμιόταν από τέτοια πούτσα ειδικά από τον κώλο». Αργότερα φυσικά λόγω των πιο στενών σχέσεων που διατηρήσαμε της άνοιξα καλά και τις δύο τρύπες.

Το υπόλοιπο της βραδιάς κύλησε ευχάριστα.. Φυσικά δεν επεκταθήκαμε να τους πούμε τις σκέψεις μας και τα σχέδια μας. Αν τα μάθαιναν αργότερα, αυτό ήταν άλλο θέμα. Έφυγαν γύρω στις 1:00 το πρωί.

Εμείς κάναμε μια ανασκόπηση της πρώτης επιτυχίας μας και αποφασίσαμε για το επόμενο λάφυρο.

Click here for more!