Είμαι ο Μιχάλης και στα μέσα του Αυγούστου 2004 κατέβηκα κι εγώ στην Ελλάδα για διακοπές (ζω μόνιμα στο εξωτερικό). Τότε με τους Ολυμπιακούς, η Αθήνα ήταν, όπως θα συμφωνήσουν πολλοί μαζί μου είμαι σίγουρος, αρκετά ανυπόφορη γι αυτούς που δεν συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς και απλά ήθελαν να χαλαρώσουν στην Πρωτεύουσα. Για να μην τα πολυλογώ, αποφάσισα με την κοπελιά μου, να φύγουμε με το αυτοκίνητο προς τη Μαγνησία και να νοικιάσουμε δωμάτιο στο Πήλιο για μερικές ημέρες και να συνδυάσουμε στις διακοπές θάλασσα και βουνό.

Φτάσαμε λοιπόν στο παραδοσιακό ξύλινο ξενοδοχείο, μας υποδέχτηκαν εγκάρδια οι ιδιοκτήτες, ένα μεσήλικο ζευγάρι και η νεαρή και ιδιαίτερα όμορφη κορούλα τους, που με την πρώτη ματιά την έκανα γύρω στα 20-21. Αφού «κατασταθήκαμε» στο δωμάτιο μας, (το οποίο ήταν μια μαγεία παρεμπιπτόντως), αποφασίσαμε να πάμε στην θάλασσα για ένα απογευματινό μπανάκι, μιας και έκανε πολλή ζέστη. Όντως λοιπόν, πήγαμε στην παραλία και πλατσουρίσαμε και παίξαμε οι δυο μας και γενικώς περάσαμε τέλεια. Σε κάποια φάση πήγαμε στην άκρη τις παραλίας, γιατί ο ήλιος έδυε και μέναμε στην σκιά και λίγο λίγο μεταφερόμασταν και εκεί ανακαλύψαμε, πίσω από τα μεγάλα βράχια, μια μικρή απομονωμένη «παραλιουλα», όπου ήταν συνολικά 6 άτομα, 3 ζευγάρια για την ακρίβεια και κάνανε γυμνισμό, αλλά χωρίς να προκαλούν την υπόλοιπη παραλία. Αμέσως λέω στην Μαρία (την κοπέλα μου), είσαι; Άλλο που δεν ήθελε, τα πετάξαμε όλα και κάτσαμε και εμείς σε μια γωνιά.

Τα 2 ζευγάρια είχαν γίνει μια παρέα και είχαν και «ραδιφωνάκι», οπότε γρήγορα μας κάλεσαν να κάνουμε παρέα, αν θέλαμε. Πήγαμε λοιπόν εκεί και αφού γνωριστήκαμε, κάτσαμε λιγάκι και λέγαμε ιστορίες και γενικώς υπήρχε πολύ ερωτική ατμόσφαιρα… εγώ βασικά είχα ψιλοχαζέψει με την Ελένη, την μια από τις κοπέλες, γιατί ήταν απίστευτα όμορφη, λεπτούλα και μικροκαμωμένη, αλλά με πράσινες ματάρες, βυζί «ολόστητο» και πανέμορφο και το μουνάκι τις ήταν ξυρισμένο τελείως, αλλά και το δέρμα του μαυρισμένο, που έδειχνε ότι το ξύριζε συστηματικά. Να μην τα πολυλογώ, κανονίσαμε, γιατί άρχισε να βραδιάζει, να πάμε αργότερα μαζί όλοι, να πιούμε κανένα ποτάκι σ’ ένα από τα 3 μπαρ, που βρίσκονται εκεί γύρω και δώσαμε ραντεβού.
Γυρνώντας στο ξενοδοχείο, μας ρώτησαν, αν θέλαμε να φάμε κάτι κι εμείς φυσικά δεχτήκαμε, γιατί είχαμε λυσσάξει στην πείνα. Πήγαμε απλώς να ξεβγάλουμε τ’ αλάτια από πάνω μας και ξαναγυρίσαμε στην τραπεζαρία, όπου η κυρία Κωνσταντίνα με την κόρη της είχαν αρχίσει και άπλωναν πιάτα στο τραπέζι. Φάγαμε βασιλικά και συζητούσαμε ευχάριστα κυρίως με την Άννα (την όμορφη κόρη) και της είπαμε ότι θα πάμε στο μπαράκι το βράδυ. Με το που το είπαμε, η μητέρα τις μας παρακάλεσε, αν δεν μας έκανε κόπο και δεν μας χαλούσε τα σχέδια, να την πάρουμε μαζί μας (την κόρη), γιατί δεν είχε παρέες στο χωριό και γενικώς δεν έβγαινε καθόλου. Εμείς ευχαρίστως δεχτήκαμε και δώσαμε ραντεβού στην ρεσεψιόν σε 45 λεπτά, για να φύγουμε, αφού ετοιμαστούμε.

Ανεβήκαμε στο δωμάτιο και εγώ ντύθηκα σε 2 λεπτά, ενώ η Μαρία κλείστηκε στο μπάνιο, να περιποιηθεί τον εαυτό της. Μετά από μερικά λεπτά, ενώ έβαζα την ζώνη μου, χτύπησε η πόρτα και άνοιξα εγώ. Ήταν η Άννα, που ανυπομονούσε να φύγουμε και με ρώτησε, αν ήμασταν έτοιμοι. Την προσκάλεσα μέσα και της είπα, ότι εγώ ήμουν, αλλά περίμενα την Μαρία, οπότε κάτσαμε και ανάψαμε την τηλεόραση και τα «ψιλολέγαμε», ενώ παρακολουθούσαμε ειδήσεις. Σε κάποια φάση γυρνάει η μικρή και μου λέει, είστε πολύ όμορφο ζευγάρι με την Μαρία, σας ζηλεύω πολύ. Την ευχαρίστησα για τα πολύ ωραία τις λόγια, αλλά της είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να μας ζηλεύει, γιατί είναι μικρή ακόμα και θα βρει σίγουρα, τόσο όμορφη που είναι, κάποιον ωραίο τύπο και θα αποκτήσει την δικιά της σχέση. Απλά δεν σχολίασε τίποτε άλλο, αλλά την είδα που κατέβασε το κεφάλι της. Σε λίγο βγήκε και η Μαρία έτοιμη και ήταν μια σκέτη καύλα… την είδα και έπαθα… και η Αννούλα το ίδιο…

Μπήκαμε στο αμάξι και αρχίσαμε την κατηφόρα… οι κοπέλες μιλούσαν και εγώ σκεφτόμουν, τι ωραία που θα ήταν, να πάρω παρτούζα την κοπέλα μου με την Αννούλα… πω πω… καύλα… και εκεί που ήμουν αφηρημένος, μου λέει η Μαρία, Μιχάλη μου, μπορείς να σταματήσεις σε παρακαλώ κάπου, γιατί κατουριέμαι πολύ και δεν αντέχω; Όντως λοιπόν σταμάτησα και βγήκε και η Άννα να κατουρήσει μαζί… πήγαν λίγο πιο κάτω και ενώ περίμενα, ξαφνικά εμφανίστηκε στο σκοτάδι η Άννα και με τσαμπουκά, μου πιάνει τον πούτσο και τα αρχίδια και μου λέει σήμερα θέλω να με γαμήσεις πολύ, ακόμα και αν χρειαστεί να την σκοτώσω την Μαρία, αλλά αν είναι και αυτή στο παιχνίδι ακόμα καλύτερα… εγώ τα έχασα και δεν είπα λέξη, απλά μπήκα στο αμάξι και άρχισα να καταστρώνω σχέδιο… η Μαρία με είδε έτσι αλλαγμένο και με ρώτησε τι έχω, αλλά εγώ απλώς απέφυγα να απαντήσω.

Φτάσαμε στο μπαράκι και οι άλλοι 4 ήταν ήδη εκεί, σχεδόν μόνοι τους και η Ελένη ήταν μια οπτασία… μαυρισμένη, μια κούκλα… η Μαρία με είδε να κολλάω και μου λέει, τι τρέχει Μιχαλάκη; Γουστάρουμε το ξεκωλάκη; Εγώ αμέσως την παλαβή… τι λες αγάπη μου, δεν έχω εγώ μάτια για άλλες και τις γνωστές παπαριές, μέχρι που ξεκόλλησε και αρχίσαμε να μιλάμε με τους άλλους. Η Άννα δεν πολυμιλούσε, αλλά με το που της δόθηκε η ευκαιρία, ήρθε στη μεριά μου και γύρισε την πλάτη της στους άλλους και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο με προσοχή, χωρίς να το δείχνει και μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να γαμηθεί μαζί μου και ότι θα μου κόψει τον πούτσο, αν ξανακοιτάξω την Ελένη… απίστευτο, μου έκανε σκηνή ζηλοτυπίας… Το βράδυ κύλησε ωραία και καταλήξαμε στην παραλία δίπλα στα σκοτεινά με μπύρες και άρχισα να φιλάω την Μαρία και οι άλλοι τις κοπέλες τους και η Άννα παραδίπλα… αισθάνθηκα άσχημα και είπα στην Μαρία να την φωνάξουμε πιο κοντά, να μην είναι μόνη της και συμφώνησε. Με το που ήρθε, γυρνάει στην Μαρία και τις λέει, `επιτέλους, νόμιζα ότι δεν θα μου το ζητούσατε ποτέ και τις σκάει ένα «γλωσσόφιλο», που εγώ κόντεψα να πάθω έμφραγμα, φαντάζομαι μόνο, τι έπαθε η Μαρία… Και με τη μια μπήκα και εγώ στο παιχνίδι και έχωσα τη γλώσσα μου ανάμεσα στις γλώσσες τους και φιλιόμασταν και οι 3 μαζί…

Νόμιζα ότι θα πέθαινα από την καύλα… μέχρι που η κατάσταση δυσκόλεψε περισσότερο… η Ελένη και ο Κώστας, που προφανώς είχαν πάθει πλάκα και μας χάζευαν, πλησίασαν και χωρίς πολλά πολλά σχόλια, μπήκαν στο παιχνίδι και για να μην τα πολυλογώ, μέσα στο επόμενο 10λεπτό ήμασταν 7 άνθρωποι στην παραλία, στο απόλυτο σκοτάδι και στήσαμε το πιο κορυφαίο όργιο όλων των εποχών. Οι γκόμενες είχαν ξεσαλώσει, η Αννούλα, που προφανώς το πήγαινε το ποίημα, περνούσε από μία μία τις άλλες και τους έκανε κάτι γλυφομούνια, που ευχόμουν να είμαι γκόμενα να ζήσω και εγώ αυτή την καύλα… τις ξεζούμιζε κανονικά… νόμιζες ότι το μουνί που έγλυφε ήταν μέρος του δικού τις σώματος… τι καύλα ήταν αυτή… και μετά οι 3 άντρες, που μέχρι τότε κυρίως απολαμβάναμε το θέαμα, μπήκαμε στο παιχνίδι… πω πω… δεν έχω ξανανιώσει έτσι… αισθανόμουν χέρια… πόδια… σάλια… στόματα… χείλη… βυζάκια… όλα διαρκώς, ήταν απόλυτα ηδονικό… ούτε με προγραμματισμό και εμπειρία δεν κανονίζεται τέτοιο πράγμα… ήταν ο,τι πιο κοντινό έχω ποτέ αισθανθεί στην έκσταση… τέλεια… θυμάμαι ότι το αλκοόλ έκανε πολύ καλά τη δουλειά του και σε κάποια φάση γαμούσα κάποια γκόμενα στα 4… δεν είχε σημασία ποια… απλά ήταν μια καύλα… της έχωνα «κωλοδάχτυλα» και μετά θυμάμαι την Αννούλα να με κοιτάζει στα μάτια… και άρχισε να μου γλύφει τα δάχτυλα, που έχωνα πριν στην άλλη κωλοτρυπίδα… και μετά άρχισε να γλύφει την ίδια την κωλοτρυπίδα… πράγμα που με έκανε να μην αντέξω άλλο… την κοίταξα στα μάτια για μια στιγμή και μετά βγήκα από την άλλη… γύρισα τον πούτσο μου στο στόμα της… τον πήρε μέσα μέχρι το λαρύγγι… δεν το είχα ξαναδεί ζωντανά αυτό… και με 3 κινήσεις με έκανε να αδειάσω τα αρχίδια μου στο λαρύγγι της… όταν βγήκε ο πούτσος μου έξω, νόμιζα ότι τον είχα πλύνει… γυάλιζε από καθαριότητα…

Αυτό το σκηνικό συνεχίστηκε για κάμποση ώρα ακόμα, οι γκόμενες είχαν χαζέψει τελείως και οι άντρες είχαμε τελειώσει από 2- 3 φορές ο καθένας (εγώ προσωπικά 2, αλλά πραγματικά δεν έπαιζε εκείνη τη στιγμή να «ξαναγαμήσω»)… Ήρθε η Μαρία δίπλα μου και με φίλησε… και το στόμα της είχε μυρωδιά από μουνί και από σπέρμα, χα χα, ήταν απίστευτο… δεν ξέραμε τι να πούμε, μέχρι που ήρθε και η Αννούλα και μας φίλησε και τους 2 και μας ευχαρίστησε για την απόλυτη καύλα που έζησε. Όταν γυρίσαμε στο ξενοδοχείο, με παρακάλεσε την επόμενη τουλάχιστον να την πηδήξω, γιατί της είχε κάτσει στο μυαλό και στην παραλία την πήδηξαν και οι 2 άλλοι, αλλά όχι εγώ… το οποίο φυσικά της υποσχέθηκα και γενικώς το πραγματοποιήσαμε και μόνοι οι δυο μας, αλλά και με την Μαρία… Για 2-3 μέρες ακόμα, που μείναμε εκεί, δεν ξαναέπαιξε φυσικά κανένα τέτοιου είδους σκηνικό, αλλά εμφανίστηκε η Ελένη (από την παραλία) και μου έδωσε το κινητό της κρυφά από τον Κώστα, αλλά και από την Μαρία και μου ζήτησε να συναντηθούμε στην Αθήνα οι δυο μας… τελικά αυτή ήταν που γαμούσα και έχωνα «κωλοδάχτυλα», όπως περιέγραψα προηγουμένως… θα την πάρω σίγουρα μια από αυτές τις μέρες. Παιδιά τις παραλίας του Πηλίου και Αννούλα, δεν σας ξεχνώ ποτέ και σας αγαπώ όλους, να είστε καλά.

Σας ευχαριστώ όλους για την υπομονή και τα ωραία μηνύματα, που ακόμα λαμβάνω, από την προηγούμενη μου ιστορία και ελπίζω να συνεχίσετε έτσι.

Click here for more!