Συγχαρητήρια. Καθημερινά διαβάζω την ιστοσελίδα σου.

Μέχρι τον χειμώνα που είχα στείλει μία επιστολή, πίστευα ότι πλέον θα διάβαζα μόνο τις επιστολές των φίλων. Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν όμως έτσι που ανεπάντεχα κάτι άλλαξε στην ερωτική μου ζωή και θα ήθελα να μοιραστώ με τους υπόλοιπους την συναρπαστική αυτή εξέλιξη (έτσι πιστεύω τουλάχιστον) τώρα μάλιστα που λόγω διακοπών ελαττώνεται η αποστολή εμπειριών.

Από τον μήνα Μάιο έχω κρυφή σχέση (είναι παντρεμένος), με έναν 2 χρόνια μικρότερό μου (πλησιάζω τα 40). Δεν είναι της κοινωνικής μου τάξης (είναι οδηγός φορτηγού) και δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες, ούτε έχουμε τίποτα το κοινό, αλλά με απογειώνει ερωτικά. Βρισκόμαστε κρυφά σε γκαρσονιέρα κάθε δύο εβδομάδες περίπου. Όσο περνάει ο καιρός μετράω τις ημέρες για το ραντεβού μας. Γνωρίζω ότι έχει και άλλες φιλενάδες, αλλά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να τον έχω. Στον έρωτα ειδικά με συνεπαίρνει.

Είναι τρυφερός αλλά βαθμιαία γίνεται όλο και πιο βίαιος. Πάνω δε στον ερεθισμό του, του αρέσει να με μεταχειρίζεται άγρια, με βρίζει όσο κάνουμε έρωτα και του αρέσει να με χτυπάει με τον πούτσο του στο πρόσωπο και στα στήθια. Μου έδειξε μάλιστα φωτογραφίες που είχε τραβήξει με την ψηφιακή του μηχανή με άλλες σχέσεις του και ήθελε να ποζάρω και εγώ. Δέχτηκα μετά από πολλή πίεση και μόνο αφού φόρεσα περούκα και μικρή μάσκα. Μου τράβηξε σκηνές που παίζω μαλακία, αλλά και μαζί του σε διάφορες στάσεις. Έστειλε μάλιστα τις φωτογραφίες σε φίλο του που τις προώθησε σε site στο internet.

Την προτελευταία φορά κάλεσε έναν φίλο του για παρτούζα. Προσπάθησα να τον αποτρέψω αλλά μου δήλωσε ότι εάν δεν ήθελα ας μην πήγαινα. Δεν κρατήθηκα και με την διαβεβαίωση ότι δεν θα φανέρωνε την ταυτότητά μου, πήγα με δισταγμό. Ο άλλος τα είχε με μία πιτσιρίκα μόλις 18 χρονών, φουλ ερωτευμένη και την έφερε μαζί του. Αυτή βρισκόταν σε χειρότερη μοίρα από εμένα. Ήταν ένα άβουλο πλάσμα, τον κοίταγε συνέχεια στα μάτια και ήταν πρόθυμη να κάνει ό,τι και αν της ζητούσε. Αυτός ήταν τουλάχιστον είκοσι χρόνια μεγαλύτερός της. Ήταν πολύ αδύνατη, μετρίου ύψους με μικρό στήθος. Συγκριτικά με αυτήν, είχα καλύτερο σώμα, με καλύτερα πιασίματα παρά την διαφορά ηλικίας. Αφού κάναμε τις συστάσεις και συζητήσαμε περί ανέμων και υδάτων πίνοντας λίγα σφηνάκια, σηκώθηκε ο φίλος μου και έβαλε ένα dvd να παίζει με χαμηλωμένα φώτα. Ήμασταν χωρισμένοι σε καναπέδες και σε λίγο βλέποντας σιωπηλά την ταινία αρχίσαμε να παίζουμε. Η ταινία έδειχνε δύο νέες ωραίες κοπέλες που συγκατοικούσαν να κάνουν λεσβιακό έρωτα. Η μία από τις δύο φόρεσε στην μέση της ένα μαύρο strapon και πήδηξε την άλλη. Τους έπιασε στα πράσα όμως ο ιδιοκτήτης που ήταν ένας θεόρατος φαλακρός αράπης που ήθελε τα καθυστερημένα ενοίκια. Ο δικός μου με βοήθησε να μείνω γυμνή από την μέση και πάνω και έπαιζε με τα στήθη μου ενώ είχα ελευθερώσει τον μισοσηκωμένο πούτσο του και τον έγλυφα. Η άλλη είχε γυρίσει την πλάτη της στην οθόνη, είχε γονατίσει όπως ήταν ντυμένη ανάμεσα στα πόδια του φίλου της και τον έπαιρνε τσιμπούκι. Με την άκρη του ματιού μου τρόμαξα που την είδα γιατί αυτός είχε έναν τεράστιο πούτσο και αυτή με το μικροσκοπικό πρόσωπο έχωνε αυτό το τέρας σχεδόν όλο μέσα στο διάπλατο ανοιγμένο στόμα της ενώ ο αυτός την έπιανε από τα μαλλιά. Όσο εμείς ήμασταν απασχολημένες, αυτοί σχολίαζαν την ταινία.

Είχα ήδη υγρανθεί και ήθελα να προχωρήσουμε περισσότερο όταν ο άλλος είπε ότι θα είχε πλάκα να πηδήξει δύο λεσβίες. Ο δικός μου αμέσως με ενθουσιασμό πρότεινε "να το κάνουν τα δύο κορίτσια". Πάγωσα και προσπάθησα να το αποφύγω, αλλά ο δικός μου, με τρόπο που δεν σήκωνε αντίρρηση με διέταξε να συνεργαστώ. Προσπάθησα να αρνηθώ πάλι αλλά με ξάπλωσε στο παχύ χαλί μπροστά του και έβγαλε τα ρούχα μου, μένοντας μόνο με τις ζαρτιέρες που πάντα φορούσα σε αυτή την περίπτωση. Ο άλλος κάτι συζήτησε με την μικρή και την βοήθησε να σηκωθεί και να βγάλει όλα τα ρούχα της. Είχε μικρά στητά βυζάκια.

Την έσπρωξε, και αυτή γονάτισε αμήχανα δίπλα μου. Κοιτώντας πλέον και την οθόνη, διστακτικά άπλωσε το χέρι της και απαλά άρχισε να με χαϊδεύει. Αφού έμειναν και οι δύο εντελώς γυμνοί με τους πούτσους τους τεντωμένους κάθισαν δίπλα δίπλα βλέποντας πότε την ταινία και πότε εμάς. Εγώ είχα μείνει μαρμαρωμένη ακίνητη. Η μικρή συνέχιζε, μουδιασμένη και αυτή να με χαϊδεύει αποφεύγοντας μάλιστα τα στήθη μου και την περιοχή ανάμεσα στα πόδια μου. Τότε ο φίλος της την μάλωσε και την διέταξε να μου βάλει χέρι, να μου τραβήξει μαλακία και να χρησιμοποιήσει το στόμα της. Αυτή υπάκουα έσκυψε και πήρε στο στόμα της μία από τις θηλές μου και αδέξια άρχιζε να την πιπιλάει.

Γνώριζα ότι δεν υπήρχε τρόπος να αλλάξω την κατάσταση και αποφάσισα να βοηθήσω τα πράγματα. Της πήρα το χέρι, το έβαλα ανάμεσα στα πόδια μου και τράβαγα μαλακία μουσκεύοντας τα λεπτά της δάκτυλα με τα υγρά μου. Που και που γύρναγα να κοιτώ την οθόνη ενώ οι άλλοι κοίταζαν πότε εμάς και πότε το έργο συνεχίζοντας να παίζουν τους ήδη σκληρούς πούτσους τους. Θυμάμαι ότι όταν είδα την σκηνή με τον αράπη να γαμάει την μία από πίσω και αυτή να παίρνει γλυφομούνι την άλλη, τότε έπιασα την μικρή από την κοτσίδα και αφού άνοιξα διάπλατα τα πόδια μου, έχωσα το πρόσωπό της ανάμεσα στο υγρό μουνί μου.

Το χαζό δεν ήξερε τι να κάνει και εγώ άρχισα να το τρίβω στο πρόσωπό της. Ήταν προφανές ότι δεν είχε εμπειρία με άλλη γυναίκα. Οι δύο άλλοι ενθουσιάστηκαν, σηκώθηκαν και παρατώντας την ταινία γονάτισαν πάνω από το κεφάλι μου. Προσπάθησα να πάρω και τους δύο πότε έναν έναν, πότε και τους δύο μαζί στο στόμα. Είχαν καυλώσει πολύ και πάλευαν ποιός θα πρωτομπεί στο στόμα μου. Όταν κάποιον καθυστερούσα, τότε αυτός με άρχιζε στα πουτσοσκάμπηλα. Είχαμε ξεχάσει την μικρή που βρισκόταν ακόμα ανάμεσα στο πόδια μου. Μετά από λίγο μας γύρισαν σε στάση 69. Το μουνάκι της βρέθηκε πάνω από το κεφάλι μου. Ήταν δυσανάλογα μεγάλο για το μπόι της και ξυρισμένο, εκτός από μία μικρή λωρίδα.

Πριν καν προλάβω να το ακουμπήσω ένας πούτσος χώθηκε μέσα της και με τρελή ταχύτητα την γάμαγε. Ο άλλος είχε γυρίσει από μπροστά της και της τον έδινε τσιμπούκι. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να χουφτώσω τα αρχίδια του φίλου μου που την πήδαγε μανιωδώς. Ενώ συνέχιζε το πήδημα, ο πούτσος του είχε γεμίσει από τα υγρά της και κάποια στιγμή που βγήκε όλος έξω, τον έβαλα στο στόμα μου και το έγλειψα από τα υγρά της πιτσιρίκας πριν της τον ξαναχώσει. Σε πολύ λίγα λεπτά αυτός έχυσε μέσα της με σπασμούς βρίζοντας (ως συνήθως) την πιτσιρίκα και ακολούθως ο φίλος της έχυσε στο στόμα της, στο πρόσωπό της και λίγο στην κοιλιά μου. Όπως τραβήχτηκε ο πρώτος με τον μισοσηκωμένο πούτσο του τον έτριψε πάνω στο πρόσωπό μου μουσκεύοντάς με τα χύσια τους πριν το πάρω για λίγο πάλι μέσα στο στόμα μου. Είχα τρελαθεί από καύλα και ενώ και οι τρεις τους ξάπλωσαν να πάρουν ανάσα στο χαλί, εγώ άνοιξα τα μουνόχειλα και άρχισα να μαλακίζομαι ενώ καθάριζα και έγλυφα τα υγρά που είχαν απομείνει στο πρόσωπό μου. Σε ένα με δύο λεπτά έχυσα και εγώ με έναν δυνατό οργασμό δίνοντας παράσταση στους άλλους που ξεκουράζονταν. Πρέπει η εικόνα που έδωσα να ήταν πολύ ερεθιστική γιατί ο άλλος απευθυνόμενος στον φίλο μου με έμφαση του δήλωσε ότι ήταν τυχερός που με είχε γκόμενα. Η ταινία συνέχιζε να παίζει δείχνοντας συμπλέγματα με τον αράπη και τις δύο ξανθιές.

Μείναμε όπως είμαστε καθισμένοι στο χαλί με την πλάτη στον καναπέ, χαζεύοντας την ταινία, με τον άλλο να έχει την μικρή αγκαλιά του που έπαιζε με τον μαλακό του πούτσο που σιγά σιγά άρχιζε να σηκώνεται πάλι. Μετά από ένα εικοσάλεπτο περίπου σηκώθηκε και πλησιάζοντάς με, μου το πρότεινε μισοσηκωμένο, στο πρόσωπό μου και με διέταξε να του τον πάρω τσιμπούκι.

Τον έβαζε και τον έβγαζε συνέχεια στο στόμα μου, παίζοντάς τον με το πρόσωπό μου τα μαλλιά μου δίνοντάς μου πουτσοσκάμπηλα στο πρόσωπο και στα βυζιά μου, ενώ οι άλλοι έβλεπαν. Ήταν μεγαλύτερος και παχύτερος από του φίλου μου. Παίνευε τον φίλο μου για την επιλογή του επειδή είχε βρει μια τόσο ωραία καυλιάρα γκόμενα με μεγάλα στήθη, που ήξερε να κάνει τόσο ωραίο τσιμπούκι, της άρεσε να γαμιέται κλπ. Όταν κατόρθωσα να τον κάνω σκληρό πάλι, ξάπλωσα και τον οδήγησα μέσα μου. Ήμουν πολύ υγρή και παρ' όλο που ήταν μεγάλος μπόρεσε με την μία να μπει μέσα μου και άρχισε να με πηδάει. Όλη την ώρα μίλαγε λέγοντας πόσο σφικτό μουνί είχα, ότι τον καύλωνα φοβερά και ότι ήθελε να με γαμάει συνέχεια.

Παρ' όλο που δύσκολα χύνω δεύτερη φορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, άρχισα να αισθάνομαι τα προκαταρτικά κύματα του οργασμού. Ξαφνιάστηκα το πόσο απότομα και έντονα τελείωσα προτείνοντάς του να μην σταματήσει και να με πηδήξει πιο σκληρά, ενώ αυτός δάγκωνε τις σκληρές θηλές μου. Θόλωσε το μυαλό μου, έβγαλα μία ξέπνοη κραυγή και έμεινα ακίνητη με τον άλλο να συνεχίζει να με τρομπάρει. Αναγκάστηκα μετά από λίγο να τον σταματήσω γιατί πόναγα, ενώ δεν είχε τελειώσει ακόμα. Ο φίλος μου πήδαγε την μικρή που είχε καθίσει στα τέσσερα. Ο άλλος βλέποντας ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει με εμένα ζήτησε από τον φίλο μου να τραβηχτεί για να την πάρουν και οι δύο. Μέχρι ο δικός μου να ξαπλώσει και να βάλει στον πούτσο του πάλι μέσα στο κατακόκκινο μουνί της, ο άλλος γύρισε με ένα βαζάκι βαζελίνης. Αφού λίπανε με το δάκτυλό του τον κώλο της, κατόρθωσε με δύο τρεις κινήσεις να της τον χώσει.

Το θέαμα ήταν όντως καυλωτικό, βλέποντας την μικροσκοπική κοπελίτσα να έχει ένα στον μουνί της και τον μεγαλύτερο (κυρίως σε διάμετρο) στον κώλο της. Ήταν καυλωμένη, έβγαζε πνιχτές κραυγές καύλας με κλειστά μάτια και το αδύνατο κορμί της να ταρακουνιόταν από το βίαιο σπρώξιμο του γαμιά της ενώ της τον έχωνε όλον από πίσω. Πρώτα ήρθε αυτός χύνοντας μέσα της και σκουπίζοντας τον πούτσο του από τα ψωλοχύματα στην πλάτη της. Ο άλλος την γύρισε ανάσκελα και έχυσε και αυτός μέσα της.

Δεν κάθισα να περιμένω άλλο, ντύθηκα και χωρίς να πω τίποτα έφυγα. Στο τηλέφωνο την άλλη ημέρα ο φίλος μου θυμωμένα με ρώτησε γιατί βιάστηκα να φύγω, γιατί αυτός τελικά δεν με πήδηξε. Αυτοί κρατήσανε την πιτσιρίκα όλο το βράδυ και το πρωί πριν το διαλύσουνε, την ξαναπήδηξαν.

Καταλαβαίνω ότι ξαφνικά έχω αλλάξει το ύφος που γράφω, αλλά με την ανάμνηση και μόνο των γεγονότων εκείνης της νύχτας, έχω ερεθιστεί πάλι πολύ και δεν μπορώ να κρατήσω το <καθωσπρεπίστικο> ύφος γραψίματος.

Click here for more!