Ήθελα να σου αφηγηθώ την ιστορία μου όπως πολλοί έχουν κάνει.. Λοιπόν ήμασταν εγώ και η Νίκη στο σπίτι μου και βλέπαμε βίντεο όμως περιείχε η ταινία και πρόστυχες σκηνές.. Έτσι ώστε να μην σας τα πολυλογώ αρχίζαμε να γδυνόμαστε με μανία.. Μέχρι που καταλήξαμε να είμαστε αυτή από κάτω και εγώ από πάνω να τις σκίζω το μουνάκι τις που είχε γίνει μούσκεμα από την καύλα.. Κατέβηκα πιο κάτω και άρχισα να τις το γλείφω για να ηρεμήσει.. Καθώς ταυτόχρονα τις έβαζα δάχτυλο από πίσω.. Και πονούσε..

Όταν μου έλεγε να σταματήσω εγώ συνέχιζα.. Και την καύλωνε περισσότερο... Όταν την είχα σκίσει και είχε τους αλλεπάλληλους οργασμούς και χαλαρώσαμε.. Και ήταν στην αγκαλιά μου .. Μου είπε ότι είχε κάνει κάποιες φαντασιώσεις που την καύλωναν.. Και πραγματικά όταν έπιασα το μουνάκι τις ήταν υγρό και μόνο που μου τα έλεγε.. Μου είπε προστακτικά.. Ότι θέλει να τις κάνουμε τώρα! Και είπα καλά... Μου είπε να ξαπλώσω και να μην αντιδράσω σε όσα θα μου κάνει..
Έτσι και έκανα..

Ξάπλωσα και μου είπε να ανοίξω τα πόδια.. Aρχισε με μανία να μου γλύφει να αρχίδια και τον πούτσο μου είχε γίνει πάλι πέτρα από την καύλα.. Σιγά σιγά όμως ένιωθα την γλώσσα τις να φτάνει στην τρυπούλα μου .. Και πήγα να την πω να σταματήσει όμως μόλις πήγα να τις το πω νιώθω το δάχτυλο τις να βυθίζεται μέσα.. Ένιωσα ένα ρίγος να διαπερνά το κορμί μου .. Μου άνοιξε τα πόδια και την είπα να σταματήσει αλλά είπε "εδώ τώρα εγώ διατάζω".. Τρελάθηκα γιατί δεν την είχα συνηθίσει σε τέτοιο ρόλο.. Συνέχισε να μου το βάζει με δύναμη και εγώ να πονάω...

Της άρεσε πολύ το θέαμα.. Ταυτόχρονα μου έκανε πίπα.. Είχα ζαλιστεί από την ηδονή.. Όταν κατάλαβε ότι πήγα να τελειώσω μου το έχωσε με δύναμη και εγώ έχυνα σαν τρελός μέσα στο στόμα τις... Τα κατάπιε όλα και μου τον έγλυψε.. Καθώς έγλυψε και την τρυπούλα μου για να ηρεμήσει λέει.. Ήταν μια εμπειρία που ήταν πρωτόγνωρη για μενα και έγινε πρόσφατα.. Το ε-μειλ μου ας δημοσιευτεί.. Και περιμένω ε-μαιλ από όλες όσες θέλουν να στείλουν για σχόλια ,ερωτήσεις, η.. Και νέες εμπειρίες..! Για σας.. Και σας ευχαριστώ που αφιερώσατε το χρόνο σας για να διαβάσετε την εμπειρία μου..

Για νεότερες και πρωτόγνωρες εμπειρίες.. Θα σας στείλω ... Γεια σας!!!

Click here for more!