Τι ταλαιπωρία και αυτή σήμερα! Από το πρωί που ξύπνησα όλα μου πήγαν στραβά. Βγαίνοντας από την πολυκατοικία μου, εκεί στο πλατύσκαλο, παραπάτησα και μου έσπασε το τακούνι. Επέστρεψα λοιπόν στο δωμάτιο μου να αλλάξω παπούτσια και ανακάλυψα ότι δεν ταίριαζαν με το φόρεμα. Έτσι άλλαξα και τα υπόλοιπα ρούχα μου, μαζί με την τσάντα φυσικά. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να χάσω το λεωφορείο και αναγκάστηκα να πάρω ταξί.

Η κυκλοφορία όμως ήταν τέτοια και η ζέστη τόσο αφόρητη που όχι μόνο άργησα να φτάσω στην εργασία μου, αλλά ήμουν μούσκεμα στον ιδρώτα και ένιωθα απίστευτα άσχημα. Πίστευα ακόμα, αν και το αποσμητικό μου έκανε καλά τη δουλειά του, ότι βρωμοκοπούσα πάτο κορφή. Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση είχα εγώ. Ακολούθησε το σχετικό κατσάδιασμα από τον προϊστάμενο μου και άρχισα να δουλεύω φανερά εκνευρισμένη.

Αλλά και η συνέχεια της ημέρας ήταν εξίσου στραβή. Δεν έχει νόημα να τα αναφέρω όλα, ένα προς ένα. Συνοπτικά μπορώ μόνο να πω ότι κουράστηκα όσιο ποτέ στη ζωή μου, χωρίς μάλιστα να έχω τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Εν ολίγοις ήταν η χειρότερη μέρα που θα μπορούσε να υπάρξει, αν συμπεριλάβουμε επιπλέον και την συμπεριφορά του Τάκη που κάθε άλλο παρά καλή ήταν απέναντι μου.

Φεύγοντας το απογευματάκι ήμουν ένα ψυχικό ράκος και για να συμπληρωθούν τα παραπάνω, ήρθε καπάκι η ουρά στη στάση και το άγριο στριμωξίδι στο λεωφορείο. Η κίνηση ήταν το κάτι άλλο και πηγαίναμε με βήμα σημειωτόν. Μπορεί τα παράθυρα να ήταν ανοικτά, η ζέστη όμως όσο πήγαινε γινόταν όλο και μεγαλύτερη. Σε συνδυασμό με την ιδρωτίλα και τις λοιπές άσχημες μυρωδιές των συνταξιδιωτών μου, έπαθα μια μικρή σκοτοδίνη και λίγο έλειψε να χάσω τις αισθήσεις μου. Θα λιποθυμούσα και θα σωριαζόμουν κάτω στα αλήθεια, αν δεν με συγκρατούσαν τα κορμιά των γύρων μου. Έφτασα με χίλια ζόρια στη στάση που κατεβαίνω, αποβιβάστηκα ένας Θεός ξέρει πως και όταν μπήκα στο διαμέρισμα μου τα νεύρα μου ήταν σμπαραλιασμένα και η ίδια ένα κουρέλι.


Έβγαλα πρώτα τα παπούτσια μου και έτριψα τα πόδια μου που με πονούσαν. Μετά γδύθηκα και έβαλα τα ρούχα μου στα άπλυτα για το πλυντήριο του Σαββατοκύριακου όπως συνηθίζω πάντα. Στη συνέχεια, ετοίμασα ένα παγωμένο χυμό να δροσιστώ και άναψα το θερμοσίφωνο να απαλείψω τη βρώμα από το κορμί μου και να χαλαρώσω όσο γινόταν περισσότερο. Ένα ζεστό μπάνιο είναι πάντα το καλύτερο φάρμακο για μένα σε τέτοιες περιπτώσεις. Ξεφύλλισα και ένα περιοδικό αλλά θυμήθηκα τον Τάκη και τον απότομο τρόπο που μου συμπεριφέρεται τον τελευταίο καιρό και όπως ήταν φυσικό τσαντίστηκα. Πέταξα το περιοδικό και πήγα στο μπάνιο να δοκιμάσω το νερό. Ήταν στην κατάλληλη θερμοκρασία και γέμισα την μπανιέρα. Έριξα αφρόλουτρο, έβγαλα το μπουρνούζι μου και το κρέμασα. Χώθηκα στο ζεστό νερό και ξάπλωσα να μουλιάσω και να ηρεμήσω. Έκλεισα τα μάτια μου και πράγματι ύστερα από λίγο ένιωθα καλύτερα. Κατάφερα έτσι να διώξω κάθε έγνοια από το μυαλό μου και τότε βρήκε να κτυπήσει το τηλέφωνο. Στην αρχή είπα να το αφήσω μέχρι να βαρεθούν και κλείσουν. Επέμενε όμως τόσο πολύ, ώστε με κρύα καρδιά βγήκα από την μπανιέρα, τυλίχτηκα στο μπουρνούζι μου και πήγα να απαντήσω. Ήταν ο Τάκης που ήθελε να μου ζητήσει συγνώμη για την στάση του τον τελευταίο καιρό και να δικαιολογηθεί με τον φόρτο εργασίας. Τον άκουσα και, χωρίς να πω κουβέντα, έκλεισα το ακουστικό. Επέστρεψα στην μπανιέρα και συνέχισα το μπάνιο μου σαν να μην έτρεχε τίποτα. Η ηρεμία μου όμως είχε πάει περίπατο. Στο μυαλό μου στριφογύριζαν τα λόγια του και μια ανησυχία με κατέλαβε. Μπορεί να ήμουν θυμωμένη μαζί του, όσο να \'ναι όμως τον αγαπούσα ακόμα. Και επιπλέον η κούραση έβγαλε στην επιφάνεια την καταπιεσμένη μου σεξουαλικότητα των τριών τελευταίων εβδομάδων, όσο διαρκούσε δηλαδή η ένταση στη σχέση μου με τον Τάκη. Με άλλα λόγια το μουνάκι μου άρχισε να με τρώει. Και τι κάνουμε όλες μας σε αυτές τις περιπτώσεις; ξυνόμαστε! Και εγώ φυσικά δεν αποτελώ εξαίρεση.

Άνοιξα διάπλατα τα πόδια μου και ένιωσα το νερό και οι σαπουνάδες να χαϊδεύουν απαλά τα σκέλια μου. Η φαγούρα έτσι μεγάλωσε και γλίστρησα την παλάμη μου στο επίμαχο σημείο. Πέρασα απαλά τα δάχτυλα μου κατά μήκος της σχισμούλας μου αρχικά και κατόπιν έσφιξα τα μουνόχειλά μου με δύναμη. Αναστέναξα βαθιά και χούφτωσα με το άλλο μου χέρι τα βυζάκια μου. Τα ζούληξα καυλωμένη και έτριψα με πάθος τις ρωγίτσες μου που φούσκωσαν και σκλήρυναν στη στιγμή. Τις τσίμπησα ξαναμμένη και τις πίεσα προς τα μέσα. Ένα σιγανό βογκητό βγήκα από χείλη μου και βούλιαξα βαθύτερα στο νερό. Έβγαλα τα πόδια μου και ακούμπησα στα χείλη της μπανιέρας και άρπαξα το σφουγγάρι. Το πέρασα στη διχάλα του στήθους μου και στη συνέχεια κυκλικά γύρω από τα βυζόμπαλα και τις πρησμένες μου θηλές. Έτριψα με μανία την κλειτορίδα μου και έσπρωξα αργά δυο δάχτυλα στη ζουμερή μου μουνότρυπα.

Άρχισα να τα μπαινοβγάζω ορμητικά μέσα μου και να σκαλίζω επιδέξια τα υγρά τοιχώματα του κόλπου μου. Η καύλα μου ανέβηκε στα ύψη και δεν αρκούσαν πλέον τα δάχτυλα, όσο και αν τα ανοιγόκλεινα σπασμωδικά μέσα μου. Έφερα λοιπόν το σφουγγάρι στα σκέλια μου και το έτριψα στο μουνάκι μου. Τα μουνόχειλά μου ερεθίστηκαν τόσο που δεν άντεχαν άλλο. Το έμπηξα τότε στην πεινασμένη μου τρυπούλα και το στούμπωσα στον κόλπο μου. Άρχισα μάλιστα να σπρώχνω τη λεκάνη μου ψηλά και να πασπατεύω τα βυζάκια μου σαν λυσσασμένη. Περιττό να πω ότι είχα έναν από τους συγκλονιστικότερους οργασμούς της ζωής μου, των τελευταίων μηνών έστω. Έκλεισα τα πόδια μου σφιχτά, γύρισα στο πλάι και δάγκωσα δυνατά το δάχτυλο μου για να μην ουρλιάξω από την καύλα. Έχυσα σαν τρελή και όταν μετά από λίγο έβγαλα το σφουγγάρι από το μουνάκι μου, το έφερα στο πρόσωπο μου και το πάτησα με όλη μου τη δύναμη να στάξει το μουνόχυμα στα χείλη μου. Το λούστηκα κανονικά και το απόλαυσα δεόντως. Μάζεψα τις σταγόνες των κολπικών υγρών με τη γλώσσα μου και τις εξαφάνισα στο λαρύγγι μου.

Το αποτέλεσμα ήταν να με ξαναπιάσει το κάψιμο ανάμεσα στα σκέλια μου. Δε λέω το είχα ευχαριστηθεί μέχρι τώρα, η απλή όμως επανάληψη των ίδιων ακριβώς πραγμάτων, έστω και με διαφορετική σειρά, καταντούσε τουλάχιστον βαρετή, για να μην πω ότι δεν θα είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, όσον αφορά την ένταση. Όφειλα επομένως να κάνω κάτι διαφορετικό, κάτι καινούριο. Το καλύτερο βεβαίως θα ήταν να υπήρχε ένας άντρας για να βγάλω τα μάτια μου. Τέτοια ώρα όμως, τέτοια λόγια! Η ουσία ήταν ότι παρέμενα μόνη μου και έπρεπε να βασιστώ στις δικές μου δυνάμεις. Έριξα το βλέμμα μου γύρω και είδα τη ντουζιέρα. Θυμήθηκα ότι δεν είχα πάει ακόμα να αγοράσω καινούριο τηλέφωνο με μεταλλικό σωληνάκι και έτσι ήμουν ακόμα με το πλαστικό που είχα βάλει πρόχειρα. Ευτυχώς που δεν το είχα κάνει!

Άνοιξα το ντους και έπιασα το τηλέφωνο. Περιέλουσα το κορμί μου με το χλιαρό πλέον νερό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο χώρισμα του στήθους μου και τις μυτερές μου ρώγες μου που φούσκωσαν αμέσως. Το κατέβασα αργά στην κοιλιά μου και άφησα το νερό να πνίξει κυριολεκτικά τον αφαλό μου με όλη του την ορμή. Δυνατές συσπάσεις στον κόλπο μου με έκαναν να αρχίσω να τρέμω σύγκορμη. Άνοιξα τότε τα πόδια μου σε πλήρη έκταση και έβαλα το τηλέφωνο του ντους, ανεστραμμένο, ανάμεσα τους. Οι δέσμες του νερού κατέβρεξαν τα φουσκωμένα μου μουνόχειλα και σιγά-σιγά άρχισαν να γεμίζουν τον κόλπο μου. Τύφλα να έχει ο μεγαλύτερος και σφριγηλότερος πούτσος του κόσμου! Ρίγη ηδονής διέτρεξαν την σπονδυλική μου στήλη και βούτηξα ξαναμμένη τα βυζάκια μου. Τα ζούληξα με ανανεωμένη λύσσα και τσίμπησα άγρια τις καυλωμένες ρωγίτσες μου. Έκλεισα σφιχτά τα πόδια μου και στρίμωξα τη ντουζιέρα ανάμεσα τους. Η ηδονή μου τινάχτηκε στα ύψη και έφτασα στα πρόθυρα του παροξυσμού. Ξανάνοιξα τα μπούτια μου και πέρασα το σωληνάκι ανάμεσα τους. Άρχισα να το τρίβω στο μουνάκι μου με παλινδρομικές κινήσεις, κουνώντας αναλόγως και τη λεκάνη μου, όπως έχω δει να κάνουν οι στριπτιζούδες στην τηλεόραση με τα ρούχα που βγάζουν ένα-ένα πριν τα πετάξουν στο φιλοθεάμων κοινό. Έτσι έχυσα ξανά, με μεγαλύτερη ορμή και αφού ξέπλυνα τον κόλπο μου από το μουνόχυμα, κατέβρεξα όλο το σώμα και βγήκα από την μπανιέρα.

Σκουπίστηκα επιμελώς και ξάπλωσα ολόγυμνη στο κρεβάτι μου. Κοιμήθηκα σαν πουλάκι και όταν ξύπνησα μετά από δύο ώρες, ένιωθα ξεκούραστη, ανάλαφρη και ανανεωμένη. Σηκώθηκα και φόρεσα καθαρά εσώρουχα. Ετοιμαζόμουν να διαλέξω φόρεμα όταν άκουσα το κλειδί να γυρίζει στην πόρτα του διαμερίσματος μου. Κατάλαβα ότι ήταν ο Τάκης, ήταν ο μόνος που είχε κλειδιά, και βιάστηκα να βουτήξω το πρώτο φουστάνι που βρήκα μπροστά μου. Δεν πρόλαβα όμως να το βάλω και μπήκε φουριόζος στην κρεβατοκάμαρα μου. Βλέποντας με μισόγυμνη, με άρπαξε στα δυνατά του μπράτσα και με φίλησε με απαράμιλλο πάθος. Ο πόθος ξύπνησε μέσα μου και τον άφησα να με ρίξει στο κρεβάτι, έσκισε άγρια τα εσώρουχα μου και με γάμησε βίαια και μοναδικά. Ήταν όντως το καλύτερο μας γαμήσι μέχρι το αμέσως επόμενο που ήταν αργό και τρυφερό. Ακολούθησαν οι εξηγήσεις και έτσι λύθηκε κάθε παρεξήγηση μεταξύ μας. Σφραγίσαμε την εντυπωσιακή μας επανένωση με μία ακόμα δόση αχαλίνωτου σεξ πριν κοιμηθούμε αγκαλιασμένοι σφικτά ολόκληρο το βράδυ εκείνο, όπως και όλες τις επόμενες βραδιές, αφού πλέον μετακόμισε σπίτι μου και δεν χωρίζουμε παρά μόνο τις ώρες της δουλειάς.

Click here for more!