Είμαι από Γερμανία. Θα σε πω μια περιπέτεια που είχα την χαρά να απολαύσω πριν μερικές μέρες.

Με λένε Τάσο είμαι 19 χρόνων . Μελαχρινός 1. 85 70 κ καστανά μάτια.

Μια μέρα οι γειτόνισσα μου η γερμανίδα η Τζάστιν έτσι την λέγανε χτύπησε το κουδούνι μου. Ήταν βράδυ κατά τις 22:00 εγώ κοιμόμουν διότι αύριο νωρίς το πρωί έπρεπε να πάω στην δουλειά; ξέχασα να σας πω πως είναι 25 η Τζάστιν είναι ξανθιά 1. 76 65 κ γαλάζια μάτια λεπτή, και μένει μόνη τις.

Ανοίγω την πόρτα και βλέπω την Τζάστιν με νυχτικό που να φαίνεται το κόκκινο στρινγκ και το κόκκινο σουτιέν τις. Σκέφτηκα τι θέλει αυτή τώρα έτσι να την γαμήσω η τίποτα άλλο, με λέει για σου Τάσο την λέω για σου Τζάστιν (στα γερμανικά φυσικά) με λένε μπορείς να με βοηθήσεις? την λέω αν μπορώ φυσικά, με λέει έσβησα τα φώτα του σπιτιού μου μπορείς να ανέβεις πάνω στην ταράτσα για να ανοίξεις τον διακόπτη μπορεί να έπεσε
έχει γίνει πολλές φορές. Της λέω καλά πάω πάνω στην ταράτσα κάνω την δουλειά τελειώνω , ανάβουν τα φώτα . Και με λέει πως μπορώ να σε ευχαριστήσω την λέω αν με κεράσεις έναν καφέ, ευχαρίστως με λέει.
Μπαίνουμε μέσα στο σαλόνι τις κάθομαι εγώ και αυτή πάει να φτιάξει καφέ εγώ πάντα είχα στο μυαλό μου αλλά να κάνουμε έρωτα φυσικά. Έρχεται αυτή με τους καφέδες και αρχίζει η κουβέντα.

-Τζάστιν τόσα χρόνια που είμαι γείτονας σου δεν σε είδα ποτέ να έχεις κάποιον δεσμό γιατί δεν έχεις?

-ξέρω εγώ δεν έτυχε η ίσως εγώ δεν προσπάθησα για κάτι. εγώ προσπαθούσα
να πάω τις συζήτηση στο σεξουαλικό.

-είσαι παρθένα φαντάζομαι έτσι?
-τι σε νοιάζει εσένα!

Νευρίασε η Τζάστιν και είπα από μέσα μου τι μαλακία ρώτησες στα καλά καθούμενα ρε Τάσο.

Με του μου λέει

-Τάσο εσύ είσαι?
την λέω εγώ
-τι να είμαι?
-παρθένος?

-όχι δεν είμαι!

-δηλαδή είσαι έμπειρος ?
-ναι -αρκετά άλλωστε όλες αυτό με λένε το έχω αποδείξει σε πολλές.
-μπορείς να το αποδείξεις και σε εμένα?
-τιιιιιιιιιιιιιι? ? ? ? ? ? ? ? ?
-αυτό που άκουσες? έχω πολλά χρόνια να κάνω έρωτα!

Βγάζει το νυχτικό τις και έρχεται και με φιλάει στο στόμα εγώ την χούφτωνα στον κώλο στα βυζιά στο μουνί μετά με βγάζει το παντελόνι και με παίρνει μια 5 λεπτή φοβερή πίπα. Με τις βγάζω το στρινγκ και την γαμάω από τον μουνί ούρλιαζε η πουτάνα, με έλεγε αχ ναι σκίσε με και άλλο πιο πολύ και αλλά τέτοια. εγώ μετά την πήρα από πίσω εδώ να δεις πως πονούσε η σκύλα στο τέλος νόμιζα πως θα καταλήξει σε κανένα νοσοκομείο με άρεσε πολύ από πίσω να την γαμάω και δεν σταμάτησα και συνέχισα για περίπου 30 λεπτά αυτή ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει αλλά δεν έλεγε τίποτα αντίθετα με έλεγε συνέχισε, εγώ φυσικά συνέχισα, μετά όταν έβγαλα την πούτσα μου από τον κώλο τις κάνει ένα "αχ" μετά την κάνω ένα ισπανικό αφού είχε ωραία και μεγάλα βυζιά μετά την ξέσκισα από το στόμα πάλι η πουτάνα ήξερε να γλύφει καλά λες και το είχε επάγγελμα μετά τις πήρα πάλι από μουνί την γάμησα φώναζε πάλι αυτή αλλά εγώ. . . . . , με πήρε
πάλι ένα φοβερό τσιμπούκι και στο τέλος έχυσα 10 τόνους χυσια πάνω της και αυτή τα έπινε.

μετά πήγαμε πλυθήκαμε στο μπάνιο και κοιμηθήκαμε μαζί στο δωμάτιο της.

Ξύπνησα και ήταν 11:00 το πρωί άργησα στην δουλειά που έπρεπε να πάω στις 7:00. πήρα τηλέφωνο και έκανα τον άρρωστο:

Και φυσικά συνεχίσαμε. . . . . . .

Click here for more!