Ασχολούμαι με το ιντερνετ εδώ και 7 χρόνια. Το χρησιμοποιώ για την δουλειά μου, για αλληλογραφία και αναζήτηση εμπορευμάτων στην παγκόσμια αγορά καθώς και για να οργανώνω τα ταξίδια μου .

Καθημερινά μπαίνω δυο, τρεις η και παραπάνω ώρες. Την περισσότερη ώρα από αυτές χαζεύω άσκοπα και επικεντρώνω το ενδιαφέρον μου στο σεξ. Βλέπω φωτογραφίες η βίντεο και μου αρέσουν πολύ οι ιστορίες. Έχω διαβάσει πάρα πολλές,
με κάνουν να φαντασιωνομαι να παίρνω ιδέες για να τις εφαρμόσω, ακόμα και να καυλώσω για να γαμηθούμε με την σύντροφο μου παίρνοντας την θέση του πρωταγωνιστή της ιστορίας. Γενικά τοπόδιαβασμα μου ανεβάζει την ερωτικήπόδιαθεση και νιώθω καλύτερα στην ερωτική μου ζωή.

Σε όλα αυτά τα χρόνια έχω γράψει πάνω από είκοσι δικές μου ιστορίες, είτε είναι δικές μου είτε μου τις έχουν διηγηθεί είτε είναι φανταστικές, άλλες κακές και άλλες καλές.
πολλές φορές μου γράφανε σχόλια οι αναγνώστες, πράγμα που το έκανα και εγώ ότανπόδιαβαζα άλλες. Τα σχόλια αυτά ήταν του στυλ μπράβο φίλε μας καύλωσες η συνέχισε έτσι η μπορείς και καλύτερα. ακόμα έπαιρνα και κάποια mail που μου λέγανε, κυρίως από γυναίκες, ότι αυνανιστήκανε διαβάζοντας την ιστορία μου και φτάσανε σε οργασμό η ότι μετά τοπόδιαβασμα της ιστορίας κάνανε πολύ καλό σεξ με τον σύντροφο τους. Τώρα τελευταία γράφοντας κάποιες ιστορίες για το φόρουμ του ευταξία μου μπήκε στο μυαλό να στείλω μερικές σε ένα φίλο μου ανώνυμα για να δω την αντίδραση του. Ήθελα μια πιο προσωπική σχέση συγγραφέα- αναγνώστη, ήθελα να ξέρω τον χαρακτήρα του, να ξέρω την προσωπική του ζωή και να ξέρω κάποιες αντιδράσεις του.
έτσι αποφάσισα να τις στείλω σε μια παιδική φίλη μου την Βάσω που την ήξερα χρόνια, ήξερα την ερωτική της ζωή, με ποιον τα είχε και κάποια παραστρατήματα που έκανε, επιπλέον η δουλειά της ήταν τέτοια που έπαιρνε καθημερινά τα mail της οπότε ήξερα ότι θα ταπόδιαβαζε. είχε τύχει πολλές φορές και βγήκαμε τετράδα με την δικιά μου και τον δικό της και ήξερα ότι εδώ και τέσσερις μήνες είχε χωρίσει, ίσως να ήταν ευάλωτη .

Άνοιξα ένα καινούργιο mail για να μην καταλάβει ποιος ήμουν και έστειλα την πρώτη ιστορία.

Ακολούθησε δεύτερη και τρίτη, μια κάθε μέρα, στην τέταρτη έγραψα στο τέλος εάν θέλεις να συνεχίσω γράψε μου.
Την άλλη μέρα άνοιξα το mail μου και είχα ένα από αυτήν που έγραφε συνέχισε, μόνο αυτό, μια λέξη.

Δεν ήξερα αν της άρεσε η αν το έκανε από περιέργεια.

ήξερα το χώρο που έχει τον υπολογιστή φανταζόμουν το θέαμα ότανπόδιαβαζε την ιστορία, ήξερα ότι είναι μόνη γιατί δουλεύει μόνη στο γραφείο της και ότι μπορεί να κλειδώσει την πόρτα αν ερεθιστεί και να παίξει με τον εαυτό της. αυτό με έκανε να βρίσκομαι σε θέση ισχύος.
κάθε βράδυ και μια ιστορία, κάθε πρωί αν και ήξερα ότι τηνπόδιαβαζε, κανένα σχόλιο, κανένα mail.

όταν έφτασα τις δέκα περίπου ιστορίες την ρώτησα ποια της άρεσε και αν ήθελε να μου πει να μπούμε στο msn για να μιλήσουμε. Δεν μου απάντησε αλλά την άλλη μέρα είχε ανοιχτό τον messenger και ακολούθησαν τα παρακάτω

π- δεν μου απάντησες
Βάσω- τι να σου απαντήσω?
Π- ποια σου άρεσε?
Β-δεν ξέρω
π-τιςπόδιαβασες?
Σιωπή για λίγο.
Β-ναι
π-τότε ποια σου άρεσε?
Β-αυτή με τις διακοπές με τα δυο ζευγάρια
π-σου θύμισε κάτι?
Β-όχι
π- καύλωσες?
Σιωπή πάλι, μάλλον ήταν τολμηρό να απαντήσει σε κάτι τόσο προσωπικό, αλλά ήθελε να δει που θα βγει.
Β-ναι
π-αυνανιστικές?
Β-ναι
π-έφτασες σε οργασμό?
Β-ναι
π-σε ποιο σημείο?
Β-εκεί που η μια η κοπέλα πηδιόταν με το άλλο ζευγάρι πάνω στο σκάφος και ο δικός της οδηγούσε και τους έβλεπε και μετά σταμάτησε το σκάφος και πήγε και της τον έχωσε στον κώλο και τελείωσε μέσα της.
Π-ήθελες να είσαι στην θέση της?
Β-πρέπει να κλείσω έχω ραντεβού.

Ούτε γεια δεν είπε αλλά το πρώτο βήμα είχε γίνει.
Για ένα μήνα της έστελνα μια ιστορία (το φόρουμ να είναι καλά) και μιλούσαμε στο msn. Σχολιάζαμε την ιστορία και ταυτιζόταν με τον ρόλο και μου έλεγε πόσο πολύ ήθελε να βρίσκετε στη θέση της γυναίκας της ιστορίας και πως δεν είχε ζήσει ούτε μια τέτοια κατάσταση.

Εθιστήκαμε και οι δυο στις συζητήσεις που κάναμε. κάθε μέρα μιλούσαμε για δυο ώρες τουλάχιστον. Έγραφα και μου έγραφε τα πάντα, καυλώναμε και οι δυο και έτυχε να χύσουμε γράφοντας αυτά που νιώθαμε.
Με τηνπόδιαφορα ότι εγώ είχα την εικόνα της μπροστά μου ενώ αυτή με φανταζόταν όπως ήθελε. εγώ πλέον την ήθελα, ήθελα να την γαμήσω όπως είχαμε γαμηθεί εικονικά και είχα πλήρη εικόνα της.

κάποια στιγμή είπαμε να ανταλλάξουμε φωτογραφίες. Πρόβλημα, τι να έκανα? αποφάσισα να το τραβήξω και ότι γίνει.
Της είπα ότι δεν χρειάζεται το κάνουμε αυτό γιατί ήξερε ο ένας τον άλλον. Άρχισα να την λέω γι αυτήν και παλιές ιστορίες που περάσαμε μαζί γιατί δεν ήθελα να της πω ποιος είμαι αλλά να το καταλάβει μόνη της. Και το κατάλαβε. Μου είπε ότι λυπάται πάρα πολύ που με γνώρισε όλα αυτά τα χρόνια και βγήκε από το msn.

έστειλα mail και έπαιρνα τηλέφωνο, καμία απάντηση.

πάλι μαλακία έκανα, σκέφτηκα και φοβόμουν μην τα ξεράσει όλα στην δικιά μου.
είχα ήδη φτιάξει ένα σχέδιο να τα διαψεύσω όλα αν γίνει κάτι και ξαφνικά ανοίγοντας το mail μου βλέπω μια ιστορία από την ίδια, έκπληκτος άρχισα να την διαβάζω και μου άρεσε πολύ. Στο τέλος της έγραφε
σου άρεσε?
καύλωσες?
Σε ποιο σημείο?
αυνανιστικές?
Έχυσες?

έπιασα αμέσως το τηλέφωνο και την πήρα. Μόλις το σήκωσε της λέω η απάντηση είναι ναι. Ξέσπασε στα γέλια και είπαμε να βρεθούμε να τα πούμε, και κανονίσαμε για το βράδυ να πάμε για ποτό.

πρώτη φορά την έβλεπα έτσι ήταν πολύ σέξι ντυμένη με λευκάπόδιαφανα ρούχα που φαινόντουσαν το στρινγκ της. μετά από δεκαπέντε χρόνια φιλίας είχαμε βγει μαζί άπειρες φορές αλλά αυτήν την φορά ήταν σαν να έβγαινα με κάποιο μου μεγάλο έρωτα, είχα ταχυκαρδία και ένιωθα άβολα. Εκείνο το βράδυ μου είπε ότι στην αρχή, όταν κατάλαβε ποιος είμαι νευρίασε πολύ, ένιωθε ότι δεν θα μου ξαναμιλούσε και ότι θα τα έλεγε στην δικιά μου, μετά στεναχωρήθηκε γιατί έχασε ένα φίλο αλλά λίγες μέρες αργότερα άρχισα να της λείπω και ότι αισθάνονταν σαν να είχε χωρίσει από κάποιον που τον αγαπούσε και περνούσε πολύ καλά μαζί του.

περάσαμε πολύ καλά μαζί εκείνο το βράδυ, έλεγε ότι μπορεί να μου πει τα πάντα και ότι δεν ήταν έτσι ούτε με την καλύτερη της φίλη. αυτό με ανησύχησε λίγο αφού άλλος ήταν τώρα ο σκοπός μου. είπα ότι δεν μου φτάνει να μπορεί να μου πει τα πάντα αλλά θέλω και να τα κάνει μαζί μου. Χαμογέλασε αυτό είναι σίγουρο μου είπε και έπιασε με το χέρι της τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι και έσκυψε και με φίλησε συγχρόνως. από το σκύψιμο το σακάκι της άνοιξε και τα βυζιά της ήταν σε κοινή θέα, η γλώσσα της στο στόμα μου και το χέρι της προσπαθούσε να πιάσει όσο πιο πολύ πούτσα μπορούσε πάνω από το παντελόνι.

Μόλις ξεκολλήσαμε καυλωμένοι πλέον σηκώθηκα έβγαλα ένα χαρτονόμισμα και το άφησα στο τραπέζι, την έπιασα από το χέρι και την τράβηξα, ΄΄πάμε να κάμουμε όσα περισσότερα μπορούμε από αυτά που γράφαμε είπα και ήδη ήμασταν έξω από το μπαρ.
Ευτυχώς στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης είμαι τακτικός πελάτης έτσι μέσα σε δέκα λεπτά ήμασταν στη ρεσεψιόν και παίρναμε το κλειδί του παράδεισου.
Στο ανσασερ το χέρι μου είχε μπει κάτω από τη φούστα της και τραβούσα το κορδονάκι από το στρινγκ. έτσι πήγαμε μέχρι το δωμάτιο, δεν μπορούσα να βάλω το κλειδί στην πόρτα με ενοχλούσε το κεφάλι της που ήταν μπροστά μου και είχε της πούτσα μου στο στόμα της.

όταν επιτέλους μπήκαμε στο δωμάτιο ξάπλωσε ανάσκελα έβγαλα το παντελόνι μου και το εσώρουχο μου και ανέβηκα στο ύψος του κεφαλιού της και έβαλα το κεφάλι της ανάμεσα σταπόδια μου, το στόμα της ήταν στ αρχίδια μου και τα έγλυφε κατά μήκος, μετά έβαζε το πούτσο μου στο στόμα της με δυσκολία γιατί δεν μπορούσε να τον κατεβάσει κάτω για να τον πάρει.

Το ένα χέρι της ήταν στο μουνί της που είχε παραμερίσει το κυλοτακι και γαμιόταν με τα δάχτυλα της με μεγάλη ταχύτητα. όταν γύρισα και είδα το θέαμα στο καθρέπτη που ήταν πίσω, δεν άντεξα, έχυνα στο στόμα της, με το άλλο χέρι προσπαθούσε να σταματήσει τα χυσια να μην πετάγονται μακριά αλλά να τα οδηγεί στο στόμα της.

Η γεύση του σπέρματος στην γλώσσα της την έκανε να έρθει σε οργασμό χωρίς ακόμα να την έχω αγγίξει. Καθόμουν σχεδόν πάνω στο στήθος της όταν έχυνε και ένιωθα τους σπασμούς και την ένταση του οργασμού της. Κατέβηκα από πάνω της για να μπορεί να πάρει βαθιές ανάσες και το μυαλό μου ήταν στο χυμένο μουνάκι της που τα υγρά του θα ξεχείλιζαν πάνω στα μουνοχειλα και θα τρέχανε στην κωλοτρυπίδα της. Δεν έπρεπε να πάνε χαμένα. σηκώθηκα από το κρεβάτι και πήγα και άναψα όσα Φώτα είχε το δωμάτιο, γονάτισα στο πάτωμα και είχα το μουνί της στο ύψος του στόματος μου.

έβγαλα το στρινγκ και το έδωσα στα χέρι της, το μουνάκι της ήταν μούσκεμα, πρησμένο, με λίγες, ελάχιστες, τριχουλες που γυαλίζανε από τα υγρά της, πρέπει να είχε υπέροχη γεύση αλλά δεν το έγλυφα ακόμα, το έτριβα απαλά με το δάχτυλο μου, πάνω στα μουνοχειλα μου γλιστρούσαν σαν να τα είχες βάλει λαδάκι. Δεν μπορούσα να μην απολαύσω αυτό το θέαμα γι αυτό άναψα όλα τα Φώτα. Ακούμπησα την γλώσσα μου στο μουνί της και άρχισα να καθαρίζω τα υγρά της από γύρω γύρω αφού με το χέρι της λίγο πριν τα είχε αλείψει παντού. όταν το καθάρισα από τριγύρω έχωσα όσο πιο βαθιά μπορούσα την γλώσσα μου μέσα, γέμισα χυσια και η Βάσω τινάχτηκε από καύλα, το γλυφομουνι που της έκανα εκείνη την στιγμή ήταν σαν να ήθελα να κερδίσω όλα αυτά τα χρόνια που δεν πηδιόμασταν μαζί. Την έγλυφα στη κλειτορίδα, τα μουνοχειλα και την γαμούσα με την γλώσσα μου πότε το μουνί και πότε τον κώλο, λίγο πριν χύσει σηκώθηκα και της τον έχωσα όσο πιο βαθιά μπορούσα, αισθανόμουν τον πούτσο μου τεράστιο από την καύλα, δεν τον είχα ξαναδεί έτσι. Αναστέναξε με ξέσκισες τι πούτσος είναι αυτός είπε.

Έγειρα επάνω της και την γαμούσα δυνατά, τον έβγαζα όλο και τον ξανά έβαζα μέχρι το τέλος.
Το στόμα μου και το πηγούνι μου ήταν ακόμα μούσκεμα με τα υγρά της, η γλώσσα της προσπαθούσε να τα φτάσει για να τα γλύψει, φιλιόμασταν και πηδιόμασταν όσο μπορούσαμε να αντέξουμε.

Ακούμπησα το δάχτυλο μου στη κωλοτρυπίδα της, τινάχτηκε, άρχισε να χύνει. Δεν μπορούσα άλλο κρατιόμουν με το ζόρι, άρχισα να χύνω μέσα στο μουνί της, η καύλα μου ήταν μεγάλη για να σκεφτώ οτιδήποτε.

Γαμηθήκαμε πολλές φορές εκείνο το βράδυ, ότι σκεφτόμασταν από αυτά που είχαμε πει το κάναμε.

τώρα έχει μια σταθερή σχέση και θα αρραβωνιαστούνε , εγώ έχω ήδη παντρευτεί αλλά πηδιόμαστε ακόμα. τώρα θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι και τον άντρα της με την γυναίκα μου για να μπορούμε να κάνουμε πράξη τις φαντασιώσεις μας και να πηδιόμαστε φανερά.

Click here for more!